Butikken i Frederikshavn blev lukket af Told og Skat for et par år siden. Og firmaet blev erklæret konkurs. Hvad der så undre mig, er at hjemmesiden stadig findes - når nu firmaet ikke findes læng... Se mere
Som næsten alle andre på Trustpilot har jeg samme problem. Ingen varer her 3 uger efter bestilling, ordren "afventer", har skrevet flere mails men ingen svar. Manden er jo åbenbart fløjtende ligeglad... Se mere
Jeg har til min søn bestilt en Trexxas bil, med en leveringstid på 10-14 dage. Bilen er ikke kommet frem inden for den aftalte tid, hvilket i sig selv ikke er nogen katastrofe. Katastroften ligger i d... Se mere
Hurtig afsendelse af ordre(e-revo 16vxl rtr+ekstra bat+seriel adapter), ca 30 min efter bestilling. Hurtig respons vedr levering af vare(pakkenummer). Fik de rigtige varer til en god pris. Kan kun... Se mere
Gadholtvej 73, 9300, Sæby, Danmark
- butik@b2bonlineshop.dk
- www.b2bonlineshop.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super-service
Bestilte en reservedel kl 18 og kl 19 var den sendt. Super god service
det er en god shop der er fyldt med energi og de vil virkelig vise at de går op i Rc
de hjælper med at finde det rette og du får virkelig informationer så selv et lille barn kunne gå hjem og samle bilen De har fortjent det
Fin behandling af internetordre
Bestilte varer og betalte dem den 26 marts 2009 blev ringet op den 27 marts at der var 2 ting der ikke var hjemme men det blev ordnet med en tilsvarende varer dyrere men uden mer betaling varer modtaget den 30 marts hurtig og fin kontakt såvel telefonisk som på maile
Rigitg godt sted at handle
Jeg har handlet ved b2b et par gange og der har aldrig været noget god servic og gode priser
Kan kun anbefale det
super
lækkert udvalg billige priser og en super service må man sige vil helst sikkert handle der igen
Mikk-EL
Fint nok!
Jeg har efterhånden handlet der 5 gange, og alle gangene har jeg fået tingene 2-3 dage efter bestilling. Der var dog kun 1 ting hvor der gik 4-5 dage.
Og har kun haft en gang hvor der manglede en lille ting til et Karosseri.
Altid en super service
Har købt en del ting hos b2bonlineshop og har altid fået en god service og i nogle tilfælde også rabat!
Har har prøvet at få en vare der var defekt og fik byttet varen med det samme...
Fornæmt service
Ja jeg har handlet der 3-4 gange og jeg har aldrig mødt nogle problemmer - Jeg har købt min tt-o1D og andre ting som f.eks karosser og styling + tuning mm. jeg har modtaget pakken 2-3 dage efter jeg havde bestilt det (:
Thumps up Herfra (:
Umulig at komme i kontakt med og få varer fra
Jeg bestilte et spur gear for 3 uger siden. Har ringet ca 4 gange og skrevet tilbage på deres ordre-email 2 gange og direkte på deres hjemmeside 1 gang. Jeg har ikke fået noget svar overhovedet (spørgsmålet gik på forventet leveringstid og aflysning af ordre hvis leveringstid ikke kunne oplyses).
Har ikke modtaget varene
Efter en RC ulykke ville jeg bygge en Subaru og købte et nyt karosseri og nye fælge hos b2bonlineshop.dk. Det er nu 3 måneder siden og jeg har ikke modtaget varene. Efter 2 måneder tog jeg kontakt til b2b pr mail som de heller ikke svarede på. Efter den uacceptale service vil jeg ikke købe dele hos b2bonlineshop.dk mere.
Dårlig service
Firmaet er ikke til at få fat på. Ved leverance bliver sælgeren ved med at sige, at det er fragtmanden, som gang på gang ikke levere til tiden. = Dårlig service! Ps de fragtmænd jeg har brugt, har jeg aldrig haft problemer med værken, om det har været fra england, tyskland eller USA. Og desuden sparede jeg over 2000 kr ved at bestille ved Modelsport.uk.co

Besvarelse fra B2bonlineshop
hold dig langt væk fra B2bonlineshop.dk
(indlæg opdateret d. 07-03-2011)
Kan absolut IKKE!! anbefale b2bonlineshop. Jeg var heldig at ha kontakt med dem, da jeg købte produkterne i slutningen af 2007. Men det er helt umuligt at komme i kontakt med dem, både på tlf. og på mail, når man har en reklamation, ved defekt produkt, bare få dage efter. "mærkelig nok" når det er den samme mail man skriver til...!! telefonen bilver heller ikke taget når man ringer!! sagen er i dag d.07-03-2011 stadigvæk IKKE afsluttet.
Det kan godt være butikken har et stort udvalg og billige priser, men det nytter ikke noget hvis man ikke får sine vare eller ikke kan få den service man har krav på ved defekte vare- efterkøbeloven!!!!. Alle kan naturligvis opleve at ha en god eller dårlig handel, hos B2bonlineshop, men det virker mest som om det hælder til den negative side.
Husk også at læse de indlæg der hedder "i medierne", der er oppe i toppen af trustpilot om butikken.
super shop
har nu handlet der flere gange, og varene er undtaget en gang, kommet 1-2 dage senere. god information omkring varene, og de bedste priser jeg har kunnet finde på nettet. og det er med sikkerhed ikke sidste gang jeg handler hos dem så vil da også henvise andre til deres hjemmeside.
utrolig dårlig service
Købte en RC hos B2B. Kunne ikke komme i kontakt med ham, han var som sunket i jorden. Først da jeg omtalte hans 'virksomhedspolitik' på et forumbegyndte han at besvare mails. Men det kom der nu ingen løsning ud af. Først da det kom til Forbrugerstyrrelsen skete der noget. Som sagt: ingen service, og ikke til at komme i kontakt med
No title
Dårlig kundeservice!!!
Har sendt 2 defekte varer som efter aftale med ejer skulle byttes til nyt. Dem modtog de 20 juni 2007
2 mdr, 30 opkald, 6 mails og 2 anbefalede breve senere, stadig ingen respons.
24/12-07 Stadig intet sket...