B2bonlineshop Anmeldelser 58

1,9

Butikken i Frederikshavn blev lukket af Told og Skat for et par år siden. Og firmaet blev erklæret konkurs. Hvad der så undre mig, er at hjemmesiden stadig findes - når nu firmaet ikke findes læng... Se mere

Hurtig afsendelse af ordre(e-revo 16vxl rtr+ekstra bat+seriel adapter), ca 30 min efter bestilling. Hurtig respons vedr levering af vare(pakkenummer). Fik de rigtige varer til en god pris. Kan kun... Se mere

1,9

Under middel

Hvorfor er den ikke lukket?

Hvad der så undre mig, er at hjemmesiden stadig findes - når nu firmaet ikke findes længere?
Før den blev lukket, var det en okay butik - men synes det er for dårligt at man ikke lukker hjemmesiden.
LAD VÆR med at spilde jeres tid på en hjemmeside, som ikke "findes"..

10. december 2013

ADVARSEL!!!!!!!!! HOLD jer langt væk fra denne shop

Bestilte i April måned 2012 for 1328,- Pengene blev hævet,men ingen varer sendt og det er de stadig ikke dags dato og hverken tlf. eller mail bliver besvaret.Det der virkelig bringer mit pis i kog er at manden bare for lov at fortsætte med at snyde folk,da man jo tydelig kan se at jeg ikke er den eneste....

14. august 2013

Fusker shop. Køb intet her.

Jeg har bestilt varer på b2bonline - jeg bestilte varerne d.27 marts, og har dd. (03-04-2012) intet modtaget andet end en mail med tak for registrering.

Pengene er hævet fra paypal - men gentagne forsøg på kommunikation med shoppen har udmøntet sig i præcist 0 svar fra dem. De penge er jo nok tabt og hele shoppen virker som om det er en stor falsk shop der bare snupper pengene og intet andet gør.

Så til alle andre; lad være med at købe på denne shop, og advar jeres venner - det er sure penge at spilde.

3. april 2012

Super handel igen igen!

Har igen handlet online ved B2B, og de bestilte vare kommer til tiden. Samtidig er der god feedback på mailen ved evt. spørgsmål.De bestilte produkter lever op til standarten og prisen. Fortset nedelig den gode service.

20. marts 2012

Virkelig dårlig service

Har handlet der to gange. begge kom varene endog meget hurtigt, men her 2´ gang manglede der noget i min levering. Jeg har nu skrevet til dem hele 4 gange!! Men får intet svar.

Mit råd må være : Handl et andet sted

14. marts 2012

5 af 5

Jeg har handlet mange gang hos B2B og har aldrig haft problemer med dem,

- kan klart anbefale B2bonlineshop.dk

25. januar 2012

Ubeskrivelig afstumpet virksomhedsdrift!

Ja, jeg kan da kun melde mig under fanen som en af de kunder, som kun har fået halvdelen af en odre, som har skrevet og ringet, men aldrig hørt noget som helst.

Den lange række af meget dårlige bedømmelser, som denne virksomhed har fået, efterlader snart kun den ene konklusion, at manden bag med fuldt overlæg fører sine kunder bag lyset med et varekatalog, der ikke svarer til, hvad han egentlig fører af produkter, og derfor på falsk grundlag lokker kunder ind i butikken. Desuden tyder det på ualmindeligt stor afstumpethed og mangel på respekt (bevidst udnyttelse), at manden ikke giver nogle svar på de mange henvendelser, som han får.

Det rejser narturligvis også spørgsmålet, om det overhovedet er lovligt kun delvist at levere en odre og trække pengene uden samtykke med kunden, og uden at give kunden mulighed for at trække sin ordre tilbage. Der er selvfølgelig altid 14 dages fuld returret på varer købt på nettet, men jeg vil ikke anbefale noget at tage den slåskamp med ejeren af denne virksomhed.

Det kan ikke anbefales at handle i denne virksomhed.

Mvh

19. december 2011

Dårlig service. Nej, undskyld ingen service.

Jeg har til min søn bestilt en Trexxas bil, med en leveringstid på 10-14 dage. Bilen er ikke kommet frem inden for den aftalte tid, hvilket i sig selv ikke er nogen katastrofe. Katastroften ligger i den totale mangel på service som b2b udviser. Vi har skrevet flere mails for at få en status, ikke en er blevet besvaret. Jeg har kontaktet butikken utallige gange pr. telefon, uden held. Effter flere år med mange køb på nettet, fik jeg min første skuffelse. Hvis alle netbutikker behandlede deres kunder som b2b, var butikshandlen ikke truet.

29. november 2011

har altid fået dele+svar på mail..

mit sidste køb lød på et sæt dæk, et diff, et, spur og et pinion..
da han ikke havde spur fik jeg isted et ekstra sæt dæk til 160kr istedet for spur til 35kr.. skrev en mail hvor han sagde hvad der var sket.. blev nød til at sende to mails men det går nok.

fik varene på 2dage så ++

handler der helt klart igen

29. november 2011

Heller ingen svar til mig

Som næsten alle andre på Trustpilot har jeg samme problem. Ingen varer her 3 uger efter bestilling, ordren "afventer", har skrevet flere mails men ingen svar. Manden er jo åbenbart fløjtende ligeglad med sine kunder. Og NEJ, jeg bruger IKKE Hotmail og der ligger INGEN tabte mails i mit spamfilter. Skriv dog tilbage til folk på deres fremsendte mails, så er der sikkert mange der vil acceptere lidt længere leveringstid p.g.a. leverandørsvigt og lignende, men 3 uger uden varer og uden forklaring er absolut under lavmålet.

19. oktober 2011

ingen varer leveret

jeg bestilte en E-revo brushless edition og to måneder efter var den ikke kommet.
fik ikke svar på mails, sendte nok omkring 20 mails alle ubesvaret.
jeg ringede til ham et utal af gange heller ingen svar der!
så alt i alt en utrolig dårlig service.
og jeg handler der aldrig igen og vil heller ikke råde andre til det.
før i tiden kom stumperne i løbet af en uge og der blev svaret på mails.
men det har da taget en bræt ændring : (
B2bonlineshop.dk
det kan i gøre bedre

15. oktober 2011

dårlig

har bestelt noget for torsdag 30 juni, 2011

siden og der er ikke kommet noget men pengene har han fået
svare ikke på mail ikke på tlf

10. oktober 2011

Dårlig Kunde service med for lidt viden..

Ja jeg er desværre også en a dem som har dårlig erfaring med ham, bestilte en række ting til min virus, + en værktøjssæt (6 stk) med skruetrækker osv,
først fik jeg tingen til min virus, skrev jeg at der mangler det værktøjssæt, så inte svar, så kom der en dag en pakke med to a dem, skrev at der manglet 4 ud a 6, inte svar, så kom der 2 mere, manglet så 2 stk, skrev til at nu var det altså lidt træls at jeg manglet to stk, inte svar, så kom de sidste to, plus et stk værktøj jeg ikke hvad er

9. oktober 2011

dårlig kundeservice

jeg har bestilt nogle ting fra hjemmesiden for cirka 3 uger siden og har skrevet to mails angående ordre status da ordren siger ordren afventer den første mail skrev jeg sidste onsdag og ingen respons og jeg har ringet cirka 10 gange uden respons jeg syntes det er for dårligt at man ikike kan drive en forretning den skulle lukkes permanent efter min mening

6. oktober 2011
B2bonlineshop-logo

Besvarelse fra B2bonlineshop

Hej Casper..
Tak for din feedback - beklager der sjældent er nogen ved tlf. men dette kan ikke ændres, da der kun er 1 mand til at passe alt dagens arbejde, det er også skrevet på shoppen sammen med vores åbningstider osv. og vedr. emails, kan jeg oplyse at vi skam har skrevet retur på begge - inkl. den fra tidligere idag, men samtidig får vi fejl retur fra hotmail.com, så jeg ved ikke om de ligger i dit spamfilter ??
Du er meget velkommen til at skrive til mig på b2bonlineshop@gmail.com så vil jeg naturligvis omgående besvare mail derfra istedet. Jeg sidder dagligt på email frem til ca. 23:00 Håber at høre fra dig !

manglende komunikation.......

Når Benny lægger sig i selen, så er der ikke mange der når op på hans service niveau!!!!

Desværre glemmer han i ny og næ hvor han har lagt selen. om det er fordi der er for travlt, stress, sygdom, krævende børn osv osv ved jeg ikke. men det er dybt frustrerende ikke at opnå nogen form for kontakt i lange perioder.

Telefonen bliver aldrig taget, og når man har sendt 10 ubesvarede mails, vedr levering af ½ delen af det man har bestilt, så bliver man pisse sur.

Rigtig trist for han kunne have en rigtig gó forretning med mange tilfredse kunder.

Benny er mønster eksemplet på at man burde have et service kursus inden man starter som erhvervsdrivende....

6. oktober 2011
B2bonlineshop-logo

Besvarelse fra B2bonlineshop

Nu kan jeg ikke lige se hvem du er, og hvilken ordre der er tale om, så jeg må naturligvis svare generelt, fremfor på en spcefik ordre. Hvis en ordre ikke er leveret 100% og der stadig er trukket det fulde beløb, er det en klar fejl fra vores side - OG BESTEMT IKKE NOGET SYSTEMATISK SNYD !!! og uden at vide mere specifikt, kan jeg ikke sige om der ligger en mail fra dig - MEN jeg kan sige 100% sikkert, at der ikke er kommet nogle fra "Brian" for nyligt !

Nu har jeg undersøgt din ordre, og kan se at du har betalt med paypal - dvs. at det IKKE er os der på nogen måde har trukket nogen penge fra din konto, men en autoamtisk funktion hos paypal = noget der er udenfor vores kontrol. Udover det, så kan jeg se at der den 8/9-2011 er refunderet 89,00kr. til din paypalkonto, hvilket jeg helt sikkert kan sige at paypal, har oplyst dig om via email = INGEN snyd herfra !!

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto