Butikken i Frederikshavn blev lukket af Told og Skat for et par år siden. Og firmaet blev erklæret konkurs. Hvad der så undre mig, er at hjemmesiden stadig findes - når nu firmaet ikke findes læng... Se mere
Som næsten alle andre på Trustpilot har jeg samme problem. Ingen varer her 3 uger efter bestilling, ordren "afventer", har skrevet flere mails men ingen svar. Manden er jo åbenbart fløjtende ligeglad... Se mere
Jeg har til min søn bestilt en Trexxas bil, med en leveringstid på 10-14 dage. Bilen er ikke kommet frem inden for den aftalte tid, hvilket i sig selv ikke er nogen katastrofe. Katastroften ligger i d... Se mere
Hurtig afsendelse af ordre(e-revo 16vxl rtr+ekstra bat+seriel adapter), ca 30 min efter bestilling. Hurtig respons vedr levering af vare(pakkenummer). Fik de rigtige varer til en god pris. Kan kun... Se mere
Gadholtvej 73, 9300, Sæby, Danmark
- butik@b2bonlineshop.dk
- www.b2bonlineshop.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sender ikke de varer man har betalt for!
Modtog kun halvdelen af mine vare. ingen der gider at svare på mails, telefon, webformular-henvendelse...... meget dårlig butik og snydebiks!
Har ikke fået mine penge retur
Har for 1½ mdr. siden returneret en bestilling, som skulle have været annulleret. Sendte en mail om returnering som blev bekræftet og jeg fik besked om, at beløbet ville blive returneret i løbet af 1-2 dage. JEG HAR IKKE SET EN KRONE ENDNU, efter 1½ mdr. Har efterfølgende forsøgt at ringe, men telefonen bliver ikke svaret. Har skrevet flere mails, som heller ikke bliver besvaret. Hvad sker der for dem??? Det køre vist ikke helt godt, med netbutik.
Ingen respons på mails omkring status på ordre
Har haft 2 ordre, hvor jeg ikke har hørt noget på dem.. efter 14dage uden respons på mails, valgte jeg af annulere dem.
Yderligere blev jeg lovet en lader, som han så flot ville bringe til Aalborg, da han havde et ærinde derinde.. ( da vi mødtes havde han den ikke med, ej heller havde han ringet i forvejen for at nævne at han ikke havde den med ) han lovede dog højt og helligt at den ville blive sendt.. nu 2 måneder efter er den ikke kommet. - Jeg købte min 1. bil hos ham.. men det er bestemt også det sidste jeg nogensinde køber der.

Besvarelse fra B2bonlineshop
utrolig dårlig service
den 21-04-2011 har jeg bestilt nogen ting ved B2bonlieshop.
har ikke modtaget dem inu
har også modtaget ordrebekræftelse fra dem
og de har også overført pengen den 26-04-2011 til dem
og har sendte 6 mail til dem og har sku ikke høret noget fra dem
dårlig service siger jeg bare....
ps: Lukke dit VIRKSOMHED og finden på noget andet at lave...
Hurtig levering!
Bestilte lidt dele til min rustler, 4stk alu dæmpere lidt olie til påfyldning og en steering axle carrier.. Betalte via. netbank og samme dag som pengene var overført fik jeg mail med at mine dele var sendt, dagen efter var tingene i min postkasse.. Så min oplevelse var rigtig god..
Dårlig service
Fik ikke det jeg bestilte, kontaktede ham via begge mails, men der kom ikke svar.. Det var ikke så mange penge, så jeg tænkte bare at jeg ikke gider at bruge min tid på denne dårlige shop. Og kan jo se at jeg ikke er den eneste der har fået dårlig service derinde..
Dette her er UNDER lavpunktet for alm. kundeservice
Bedst priser i dk
Bedste priser i dk på den varer jeg gerne ville have. Rimelig sider, nogenlunde overskuelig. Er dog set noget bedre hos konkurrenterne.
Som hos morfars.dk fik jeg heller ikke her specielt god vejledning, de anbefalede bare det dyreste de have i butikken og satsede på jeg så ville købe det. Købte heldigvis noget mindre og billigere, ellers var min gamle bil blevet alt for vild. HÆSLIGT firma de bruger til levering. Der står på deres hjemmeside at de levere mellem 8-16. Kl. 7.40 havde deres bud forgæves forsøgt at levere, måske ringet på 1 gang er ikke sikker - jeg sov! Brug nu bare postdanmark eller gls.dk - det fungere da nogenlunde.
vare stadig ik sendt 15 dage efter de er bestilt og han har ik svaret på den mail jeg sendte for 4 dage siden
handler der aldrig mere
Super service super service
super service. svare altid på mail, og sender varene hurtigt. jeg har ikke købt min sidste bil hos ham. kan kun anbefaldes
God og hurtig respons i forbindelse med køb
Kan kun anbefale butikken :)
Jeg synes at service er helt i top!
Jeg har handlet på b2bonlineshop.dk et par gange. Hver eneste gang at jeg har bestilt moget har jeg fået min pakke til den rette leveringstid - ca 1 hverdag. B2bonlineshop.dk har rigtig fine varer og der kan man altid finde noget man lige kunne bruge og til en god pris:)
hurtig levering og svar på email
Jeg har handlet meget ved B2b og det er helt klart den bedste butik, der er billige priser og kanon levering og man kan skrive til dem hver dag selv om aftenen så det er virkelie thums op. :)
Fint fra start hos B2B
Vi har som nye i faget fået god hjælp mht. valg af stumper, præcis levering samt god service ved reklamation, og defekter.
Kan kun anbefales.
fed oplevelse
En af de bedste rc forhandlere jeg har besøgt, hvor sælgeren tog sig god tid til at forklare tingene, og samtidig gøre sig umage for at jeg fik præcist det jeg søgte. Lynhurtig levering, dog med en enkelt udsolgt vare. Og det gjorde bestemt ikke noget at det samtidig var de bedste priser jeg kunne finde på nettet :-)
Super nice shop!
Har købt 7 gange hos B2B/Benny..
alle 7 gange har der været fuld og rigtig god service på! hvis varen ikke var på lager alligevel, rettede benny op på det og gav et super tilbud som man ikke kan modstå. og når tingene ikke virker eller andet tager han gerne imod det og sender noget nyt eller anden god løsning!.
har lige bestilt hos ham igen, desværre var den ESC jeg bestilte ikke på lager, men han gav et tilbud om at jeg kunne få en anden som var meget bedre til samme pris så jeg kunne få tingene hurtigt!. det kalder jeg service!
Benny, Du er en af mine Ynglings forhandlere :)!
- Mvh Ruben Michael Bæk
Fremragende kundeservice & rigtig gode priser
Købte 2 nitro biler + noget tilbehør, som allerede blev leveret dagen efter, og har på telefon fået utrolig meget hjælp og rådgivning omkring de købte varer. Alt i alt en meget positiv handel, som helt sikkert bliver gentaget flere gange. Så jeg kan kun anbefale denne butik.
Varer der virker og hurtig levering
Jeg har handlet ved B2B, et del gange og der har ikke været det mindste at sætte en finger på såvel varer som levering.
seriøs butik..
Rigtig god service til gode priser, og jeg vil kun handle hos ham. Han skaffe altid god vare hjem.. Det er det jeg siger RIGTIG god service..!!!!
Seriøs butik
Købte en bil til min broder, varne blev leveret til tiden, havde lidt tekniske problemer men de blev løst med det samme