Altid en rigtig god oplevelse at handle i Axel. Sidst jeg besøgte butikken og havde brug for en ny jakke til efteråret og vinteren, fik jeg en god og meget hjælpsom vejledning og endte med at købe en... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 48 af de 70 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
Om Axel.dk
axel.dk kundeservice

- Gratis levering
- Gratis levering til en pakkeshop i Danmark ved køb over DKK 499,-
- Hurtig levering
- Alle ordrer afsendes fra vores butik inden for 1-2 hverdage. Ordrer lagt på hverdage inden kl. 12:00, bestræber vi os altid på at afsende samme dag.
- 14 daqes returret
- Du har altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Alle varer købt på axel.dk kan byttes i AXELs butikker.
Skt. Clemens Stræde 5 , 8000, Århus C, Danmark
- 87 46 81 00
- info@axel.dk
- www.axel.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Lækre produkter og god service!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
God og hurtig service
Efter lidt bøvl med afsendelse - samt mail om at jeg stadig ikke havde købt varer på trods at mobilpay træk/reservation var foretaget -jeg kontaktede dem pr mail og de svarede hurtigt også kom varerne med pakkepost på under 24 timer

Besvarelse fra Axel.dk
Mange lækre brands og pænt udvalg
Mange lækre brands og pænt udvalg. Bestilling og levering foregår nemt og hurtigt. Jeg kan klart anbefale Axel.dk.
Jeg er tilfreds
Jeg er tilfreds når varen modtages som bestilt inden for er rimeligt tidspunkt. Flot indpakning.
DÅRLIGESTE SERVICE
DÅRLIGESTE SERVICE! Har ingen ide eller tanker som kan få mig til fatte, at Axel eksisterer stadig, når de giver den ringeste service af en tøjbutik!
Endda når de sælger High-End mærkevarer produkter.
Til at starte med kigger de skævt på dig og har lavet smågrin lyde med de andre medarbejdere, når du træder ind i butikken, måske fordi de har for meget selvrespekt. Udover det, får du intet hjælp hvis du i deres øjne ikke lever op til deres krav. En fulgte dog efter mig, ikke for at hjælpe mig, men mere fordi han ville kigge ind i mine poser fra Salling, og lige kigge om jeg stjæler hahaha, har aldrig set noget lignende. Måske fordi jeg lidt brun i huden haha.
Derudover holder de ikke kunders rettigheder når det gælder reklamation. Har alle paragraffer, regler og andre nødvendige informationer, hvor de ikke engang følger 50% af det.
Købte en moncler jakke derinde Axel Aarhus, hvor jeg allerede fra starten opdagede syfejl, men medarbejderen sagde det går nok, det skal bare hives. Så trak han bare i snor efter snor, og efter det så den fin ud. Efter par måneder hvor jeg har haft den på jævnlig, da det er en jakke jeg bruger til begivenheder. Er der kommet flere fejl, og endda farven på jakke er blevet misfarvet. Har passet godt på den så der ikke noget der. Jeg går ind til deres butik, da der står i deres hjemmeside, “Man kan altid komme ind med reklamations varer”. Fortalte dem situationen, det eneste de gjorde var at blive flabet og benægte. Havde ikke jakken med, så han sagde “bare hent den så kan vi lige se på det, men tror sku ikke vi kan gøre noget dsv”.
Efter 1 måned, tager jeg ind med jakken for at vise dem hvad jeg mener, så benægter de, også står der 3-4 medarbejder og bare kigger på en som om man er en idiot. De vil overhovedet ikke give deres kunder en god oplevelse, de benægtede og sagde vi kan ikke gøre noget. Men da jeg fortalte dem mine rettigheder, og fortalte dem at jeg har masser af venner inde for tøjbranchen som har stiftet deres eget tøjmærke, som kender reklamationsrettighederne. Først da, vil de lige “kigge” på den og snakke med moncler, men på en meget tvangslig og ubehagelig måde tog de endelig imod den, og vil højt sandsynligt bare beholde min jakke og sige “der ikke noget vi kan gøre”,
Fordi at der flere der har oplevet det samme som mig, så ved hvad jeg skal forvente.
Dårligeste tøjkæde, hahahaha en ting er stensikkert, at jeg ikke skal købe mine jakker og trøjer derfra længere!
Anbefaler jer alle til at læse det her, og tag det i jer, for i får ikke den service som i betaler for eller burde få!
Om du er kunde eller ej!
Bye bye Axel🤮

Besvarelse fra Axel.dk
Nemt hurtigt og det fedeste tøj, kan helt klart anbefales
Nu har jeg efterhånden købe tøj hos Axel Kaufmann og jeg har fået det bedste service god kvalitet jeg har det fedeste tøj det er en af min yndlings butik sammen med Kaufmann men det er nok det samme ejer eller noget i den stil 😊🥇
Præcis levering af deres…
Præcis levering af deres kvalitetsprodukter som altid.
Varen er altid bedre end beskrevet og anvisninger og kvitteringer altid nemme og overskuelige.
God service I Århus og hurtig…
God service I Århus og hurtig forsendelse af sneakers fra København.
Mega fedt tøj og super kvalitet!
Hurtig levering og god service:)
Verdensklasse service 👍👏👊
Verdensklasse service 👍👏👊 Bestilte en vare torsdag og fredag var pakken hos mig. Tak og de varmeste anbefalinger herfra 👍👍
Tak for en behagelig samtale
Hurtig og effektiv
Det er sindssyge priser på tøj
Det er sindssyge priser på tøj, men sådan noget koster jo. Jeg gider bare ikke betale så meget mere.
Jeg føler mig talt noget ned til når man får en mail med “Søren fra Axel” i sin indbakke. Som om det var personligt? Det er så kikset, og det ironiske er jo at I netop skulle forestille at stå for god stil…

fantastik og god service
En svipser
Plejer at være rigtig god service. Men denne gang solgte Axel en vare, som ikke længere var på lager, og forsøgte i stedet at afsætte en anden vare end den bestilte. Nogen burde tjekke at den leverede vare svarer til den bestilte, inden kunden involveres.