Altid en rigtig god oplevelse at handle i Axel. Sidst jeg besøgte butikken og havde brug for en ny jakke til efteråret og vinteren, fik jeg en god og meget hjælpsom vejledning og endte med at købe en... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 48 af de 70 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
Om Axel.dk
axel.dk kundeservice

- Gratis levering
- Gratis levering til en pakkeshop i Danmark ved køb over DKK 499,-
- Hurtig levering
- Alle ordrer afsendes fra vores butik inden for 1-2 hverdage. Ordrer lagt på hverdage inden kl. 12:00, bestræber vi os altid på at afsende samme dag.
- 14 daqes returret
- Du har altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Alle varer købt på axel.dk kan byttes i AXELs butikker.
Skt. Clemens Stræde 5 , 8000, Århus C, Danmark
- 87 46 81 00
- info@axel.dk
- www.axel.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super hurtigt
Det går super hurtigt med ekspedition hos Axel.
Det samme kan man ikke sige om PostNord. Så en opfordring herfra til at benytte andre firmaer, fx Budbee.
Hurtig og nemt
God service både ved salg og reklamation
For et par uger siden købte jeg bl.a. en jakke hos Axel. God oplevelse med virkelig god service, herunder et indgående kendskab til kvalitet og stil samt en virkelig "likeable" sælger, der hjalp mig.
For et par dage siden kunne jeg så se, at der var en mindre fejl på min jakke. Jeg kørte derfor ned til Axel og viste dem fejlen. De tog pænt imod mig, kiggede på fejlen og fortalte mig så, at det ikke var muligt at få en ny jakke hjem fra producenten, men de ville - hvis jeg var glad for jakken - gerne give mig et afslag. Og endda et - efter min opfattelse - virkelig generøst afslag. Det takkede jeg ja til.
Det var en virkelig god oplevelse, hvor jeg oplevede, at Axel tog ansvar for den vare, de havde solgt, og så forsøgte de samtidig at stille mig i så en god en position, som de nu kunne. Det var den samme sælger, der havde solgt mig jakken, og jeg kunne så konstatere, at han var præcis lige så serviceminded i en salgssituation som i en reklamationssituation.
Det er første gang, jeg har købt noget i Axel, men jeg kan med garanti sige, at det ikke er sidste gang. Stor ros herfra fra en meget tilfreds kunde.
Altid super service.
Jeg blev endnu en gang bekræftet i…
Jeg blev endnu en gang bekræftet i hvorfor jeg har handlet hos Axel lige siden de åbnede. En sublim service koblet sammen med et meget spændende udvalg af skønne aktuelle tøjbrands. Outstanding.
Tusinde tak for jeres altid meget høje service.
Lækkert udvalg og hurtig levering
Hurtig levering!
Svar kan have AI-indholdLæs mere

Besvarelse fra Axel.dk
Hurtig levering i butikken
Hurtig levering i butikken, hvor der var en venlig betjening.
Helt i top👍 Leveret dagen efter…
Helt i top👍 Leveret dagen efter bestilling.. og så i december👏👏
Nemt at finde varen
Nemt at finde varen, hurtig levering og overblik over hvor langt pakken. Da pakken ankom var den i god stand og godt indpakket. Kan varmt anbefales.
Meget hurtig til at sende varerne
Super fed butik og webshop
Super fed butik og webshop, har handlet der et par gange uden problemer. Jeg vender tilbage en dag :)
Super lækkert udvalg
Super lækkert udvalg og hurtigt ekspedition både ved bestilling og returnering:-)
Jeg handler hos Axel igen..
Hurtigt afsendelse
Hurtigt afsendelse, modtagelse inden for et par dage. Pengene først trukket ved afsendelse. God service 100%
Virkelig hurtig levering 🤗🙌
Hurtig og fin levering!