Har købt Avast Premium Security, hvilket betyder, at jeg nu flere gange dagligt præsenteres for diverse advarsler om trusler og sikkerhedsrisici, som tilsyneladende kun kan afhjælpes ved at købe fle... Se mere
Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besva... Se mere
Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere
Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere
Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.
Enterprise Office Center, Pikrtova 1737/1A, 140 00, Prague 4, Tjekkiet
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bondefangeri ! når man har en gratis prøve tid er det nærmest umuligt at slippe ud igen ! og chat er på engelsk
Jeg har brugt avast et stykke tid. Har intet abonnement skrevet mig op til og nu har de trukket 349 kroner uden jeg vidste det? Her senere har de også taget produktet tilbage men jeg har stadig ikke modtaget mine penge tilbage. Fint produkt og elendig service hvilket giver den ene stjerne.
Abonnementet skal fornyes i dag d 29/7-23 -fik mail om det i dag. Har skrevet og fået opsagt automatisk fornyelse, men det gælder først fra 2024???
PS
Var en misforståelse - har fået refunderet udgiften
Det er peferkt men den kommer helle tiden op med køb unlimitid men det er fint jeg køber det ikke men ellers mega god antivirus har aldrig været dårligt tak for at lave det her
Produktet bruger alt for meget power, og alt for lang tid på updates.
Kundeservice er forfærdelig, og "unsubscribe" fungerer sjovt nok ikke.
Do not use!

Besvarelse fra Avast
Fungerede oprindeligt fint, men ville gerne opsige mit abonnement det virkede fint med den første, men da jeg ville opsige Avast Premium Security opstod der en fejl og der står nu “Subscription status: No Available” og det har der gjordt i lang tid nu så kan ikke længere opsige. Det er få dumt og det virker slet ikke..
Opdatering: Tror endelig jeg fik det til at fungere, men blev nød til at logge ind med en anden device fordi at der er en glitch i opsigelses siden. En smule irriterende. Udover det er Avast okay. Ved ikke helt endnu om jeg selv vil bruge det igen.

Besvarelse fra Avast
Jeg fik Avast sammen med et andet produkt jeg instalerede. Men blev pisse træt af de evendelige pop ups, hvor løsningen var at man skulle bruge penge på dem. Jeg ser dem som "Fup og Fidus" og kunne jeg give dem 0 stjerner gjorde jeg det..
Brug CC Cleaner sammen med dit almindelige beskyttelses program. Det er mere effektivt.

Jeg har frameldt ALT Avast på min gamle kasserede PC
ALLIGEVEL trækker de betaling igen og igen.
HVORDAN stoppermen sit abonnement!!!

Besvarelse fra Avast
Jeg kan ikke stoppe automatisk fornyelse af et abonnement som skulle vare 12 mdr.
jeg har prøvet deres support center som kun er på engelsk og ikke forstår dansk.
Men da jeg købte var alt på dansk.
Jeg har måtte lukke min Paypal konto så de ikke hæver for noget de ikke har ret til.
Virkelig en dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Avast
Lad være med at købe produkter her. Det er fuldkommen umuligt at komme ud af. Der er ingen mennesker at komme i kontakt med. Jeg har prøvet at opsige mit abonnement, men kan ikke finde en løsning.

Besvarelse fra Avast
Det virker nærmest umuligt at finde et sted, hvor man kan udmelde sig af sit abonnement. Det er meget nemt at købe flere dyrere produkter - men en udmeldelse er det åbenbart ikke meningen at man skal kunne finde nemt.

Besvarelse fra Avast
Opsagde min gratis prøveperiode en uge før deadline - med stort besvær, da AVAST havde lagt mange kontrolforhindringer i vejen. Efter laaang tid ved tasterne lykkedes det at afmelde fast abonnement.
- Alligevel har jeg lige modtaget en mail fra AVAST hvor de skriver "Tak fordi du bliver hos os" og er så flinke at oplyse opkrævningsbeløb for det abonnement AVAST selv har kvitteret for jeg har afbestilt.. HOLD JER LANGT VÆK - det er snyd og bedrag.
Pas på.
Avast VPN gør din pc meget langsom.
Det var min internet udbyder, det oplyste, at det var VPN, der gjorde min pc langsom og de havde ret.
Da jeg slettede VPN, blev min pc meget hurtigere.

Besvarelse fra Avast
Efter at have betalt ca. 300,- for avast antivirus program - har jeg virkelig fået virus - afsendt af Avast selv - der kommer lyd i form af "banke" "banke" "banke" og op kommer besked: Avast ønsker at jeg skal køber mere og mere - Dette er virkelig terror - jeg er så ulykkelig for at have valgt Avast som anti virus - og anbefaler alle om at lad være. Moralen til Avast er virkelig, ja virkelig lavmål - de laver terror mod en, og håber på den måde at du til sidst bliver træt af terroren og til sidst køber - for på den måde håbe at Avast stopper med terroren - mens de hele tiden ønsker mer og mer af dine penge....

Besvarelse fra Avast
Jeg var i forvejen irriteret over Avast meget aggressive mersalgs strategi men kunne efter kortskifte ikke opdatere disse oplysninger. I stedet luskes en anden abonnents-type på mig indeholdende det man ihærdigt har forsøgt at sælge mig længe. Jeg er dødtræt af konstant at få af vide hvad Avast synes jeg har brug for. Det kunne sagtens ordnes med et par henvendelser om året hvis man ønsker at tage hensyn til sine kunder !.

Besvarelse fra Avast
Blev trukket for et år, men da jeg har et andet produkt, spurgte jeg dem om tilbage betaling. De tilbage betalte det fulde beløb uden nogen problemer

Besvarelse fra Avast
Har haft avast i 2021, som åbenbart blev fornyet juni i 2022, er sikker på jeg har deaktiveret abbonnementet, men nej, har fået 3 mail, som var ulæst her 2 måneder efter abbonnement fornyelse, hvor jeg skulle bekræfte mail kort osv. som ikke er sket, har ikke været logget på kommer ikke til det igen. forstår ikke denne måde at drive virksomhed på.

Besvarelse fra Avast
Er mildesttalt skuffet over deres fremgangsmåde med og debitere konto man ikke har og deres hjemmeside er så uoverskuelig at man ikke kan få refusion man bliver kørt rundt i manegen. Og man kommer ingen vegne med at få refusion. De har lige trukket på Kr.499,00 som jeg jo gerne vil have krediteret. Det er et Aggresivt Software firma som man ikke kan komme af med,

virkeligt ringe!
købte Premium men skal alligevel betale for alt muligt extra, så som at rense computeren for virus etc.
kan ikke anbefales!!