Har købt Avast Premium Security, hvilket betyder, at jeg nu flere gange dagligt præsenteres for diverse advarsler om trusler og sikkerhedsrisici, som tilsyneladende kun kan afhjælpes ved at købe fle... Se mere
Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere
Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere
Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.
Enterprise Office Center, Pikrtova 1737/1A, 140 00, Prague 4, Tjekkiet
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Deres måde at skaffe nye kunder er usmageligt/tyveri,
Jeg fik et pop op om at jeg kunne opdatere mit NORTON men skjult endte det med at jeg fik indstaleret Avast, og sikke svært det er at komme ud af Avast igen, det er ikke lykkes endnu…..
Efter at have installeret Avast Premium korrekt var det ikke muligt for mig skanne for noget som helst (heller ikke det den gratis version tillader). Blev hele tiden ledt ind i en side hvor man kunne/skulle vælge et dyrere abonnement. Jeg fik fat i Avast over chatten og efter lidt tid var det også et rigtigt menneske bag det. Tilsyneladende blev problemet løst, men så blev det mærkeligt. For pludselig var der en “konstatering” at min pc stadig var piv-åben for alt og alle. Og det kunne kun løses hvis jeg købte “cleanup”. jeg ville få 30% på det. Jeg skrev nej tak, hvortil svaret var “det er jeg villig til at overse” (altså mit nej tak). Jeg tog screenshot af samtalen, og Avast kan få lov at se den, hvis de er i tvivl om hvordan man ikke skal gøre det.
Det værste virus program jeg nogen sinde har haft, Det lukkede mit internet ned 3-4 gange dagligt, og kunne ikke oprette det igen uden at jeg skulle genstarte min computer, Nu er programmet fjernet fra min computer og min computer køre igen som var den ny. det sløver og ødelægger ens computer deres program. Så kan på ingen måde anbefale deres virusprogram. Ja så nåede de så at tjene de penge, men er glad for jeg har fjernet det.
Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besvaret. Ovenikøbet med opfølgende spørgsmål om jeg nu havde fået de svar, jeg havde brug for.
Virusprogrammet virker som det skal - men jeg skifter over til et andet, for man bliver overdynget af pop-ups fra Avast flere gange dagligt. Virusprogram må gerne bare køre i baggrunden, og ikke noget man dagligt skal tage stilling til. Der reklameres hele tiden for tilkøb og udvidelser, og det er ret irriterende i længden at se på.
Deres antivirus program virker rigtig fint, men hold da ferie en sløj kundeservice.
Jeg vil gerne opsige mit abonnement, som Avast bekræfter er opsagt. Trods bekræftelsen trækker de pengene igen, og nu kæmper jeg en kamp med at få mine penge tilbage.
Kundeservicen er enten ikke-eksisterende eller uden kompetencer.
Afmeldte mit abonnoment med 30 dages fortydelsesret men har ikke fået pengene tilbage selvom jeg har afmeldt abonnomentet.
Jeg har aldrig i mit liv skrevet mine kort oplysninger ind på noget tidspunkt i forløbet med den gratis tidsperiode. Og i dag fik jeg en E-mail, om jeg ville forny mit abonnent for 700kr. på med mit nuværende kort?! Dette blev jeg meget mistænksom over. Og jeg kunne se, at jeg sidste år. Betalte for et abonnent til et helt år, for 700kr! Som aldrig har brugt. Dette er snyd, bedrageri og Ulovligt! Jeg informerede dem om problemet. Da det kunne være en fejl fra deres side. Men de mener at jeg selv har indtastet mine kort oplysninger. Og betalt! Jeg har nu fat i både bankrådgiver. Og advokat! Jeg vil med alt fraråde jer, at benytte jer af Avast! Der er ikke flere, der skal falde for deres svindel!
Når du først har betalt anonnement een gang trækker de automatisk hvert år. Det hjælper ikke at kontakte dem på forhånd, men kræver refund efterfølgende. De er ikke bedre end de hackere, som de beskytter deres kunder imod.
Avast snyder. Min kone Susanne jensen har lige fået trukket 519 kr. Vi har ikke bestilt Avast på vores adresse og vi aner ikke hvor de har vores konto nr fra. Vi har begge fået nye kort. Ved at man normalt får en mail når man tilmelder sig antivirus. Dette er heller ikke sket. Kommer pengene ikke retur bliver
Avast politi anmeldt.
Jeg ville prøve det gratis i 3 mdr i februar 2023. Fortrød med det samme, og kontaktede dem på et dansk tlf nr. De hævede dog alligevel kr. 199,- fra min konto. Da jeg ville klage over det, eksisterede tlf nr ikke mere, og alt kontakt kunne kun foregå på engelsk på nettet, hvor jeg fik opsagt abonnementet. Nu har de så hævet kr. 719,- fra min konto. Jeg har derfor måttet spærret mit kort, så ikke de kan hæve til næste år.
Tegnede et Avast Premium Security. Forventede en bred god dækning sikkerhedsmæssigt, men der går ikke langt tid imellem pup up om - at din geografiske placering kan ses på nettet - og de kommer med et bud på hvor min pc står - som i øvrigt er forkert og at der er risiko for at hackere kan se mine kreditkortoplysninger osv. Og et tilbud om at købe nye abb. Eller at der er brudte filer, og lign. Selv om det ikke passer. Renset med CCleaner som jeg har større tillid til.
Jeg har for 2 år siden opsagt min abonnement hos Avast. De sidste to år har jeg fået trukket pengene alligevel. Sidste år har lykkedes det mig at få pengene retur, men i år finder jeg det umuligt at komme i kontakt med dem. Telefonnummeret duer ikke, og den mail, jeg forsøgte at skrive til, virker ikke til at findes. Jeg vil gerne have mine penge tilbage. For at undgå at de trækker penge igen, har jeg bestilt et ny kreditkort.
Det er meget nemt at abonnere på Avast, men det er næsten en videnskab at slippe ud igen. De acceptere ikke bare et nej tak og det er en jungle at finde rundt på hjemmesiden for at finde et sted hvor man kan skrive til dem. Aldrig aldrig mere vil jeg benytte mig af ydelser fra Avast
Jeg har aldrig bedt om programmet "Avast" fra Avast.com. Kan ikke fjerne det. Den har invaderet min Pc uden min samtykke. For at fjerne den skal jeg gå på mine kontoindstillinger hos dem, men dem findes der ikke, jeg har aldrig købt programmet, ja det kunne lige passe dem at jeg indmelder mig deres hjemmeside, derefter kan jeg kunne fjerne programmet siger de. Før hin kunne man fjerne uønskede programmer under kontrolpanelet, men nu kryber de udenom og bliver udsynlige, ligesom McAfee, som er endnu et problem. Jeg mener det er kriminel at invadere en andens Pc uden dens samtykke. For at slippe af med dem, skal jeg betale et abonnement, det er da vanvittig, at de kan svinge en hvad jeg vil have installeret på min Pc. Jeg vil fra nu af prøve alt, for at få min ret til at, eje min Pc uden at udvekommende må invadere den. Håber der findes myndigheder der vil hjælpe med at tage det op og forbyde denne fremgangsmåde.
Avast VPN SecureLine er en hjernedød pengemaskine. Det firma, der engang var seriøst, er druknet i sin egen grådighed. Abonnementet fornys ikke bare automatisk. Uden en lyd fordobler de betalingen og nægter at tilbagebetale, når man opdager det. Så får man udsat sin betaling i stedet, men alligevel bliver man bombarderet med deres egne vildledende spammails, der hævder, at fornyelsen er lige om hjørnet, men at man kan spare penge, hvis man gør det nu – OG tilsvarende løgne fra deres supportteam, hvis man af vanvare kontakter dem i Pakistan.
Oven i hatten er det firma, der tager sig alt for dyrt betalt for at forhindre andre i at snage, selv begyndt at snage i deres kunders sager. Selv om jeg intet ulovligt foretog mig, blev min konto pludselig spærret for en påstået mistanke, som firmaet nægtede at konkretisere eller begrunde, ud over at det var en bestemmelse, der blandt andet handlede om ulovlig download.
Man står sig langt bedre ved at vælge et af de markant billigere alternativer på VPN-markedet.
jeg er sur over at i bare har taget min penge det har jeg ikk be om
efter jeg købt deres produkt fik jeg og stadig får ufattlig mange spammails.. det fik jeg slet ikke før jeg købte det.. det røg lige i "skraldespanden" det møg produkt
Avast var engang et seriøst antivirusprogram. Tilmed gratis. Men har i de senere år udviklet sig til en pengemaskine med popups i mængde og automatisk abonnementsfornyelse (som man ikke har bedt om). Det hele kan først opsiges efter måneders kamp med firmaets kun engelsktalende sælgere, der bliver ved med at give dig nye tilbud. Installerede Avastprogrammer sætter imellemtiden din computer på overarbejde og får den til at gå ned. Hvis du ønsker din maskine inficeret med salgsgas for firmaets produkter samt et i praksis uopsigeligt abonnement, er avast.com lige noget for dig!
Brug ikke avast de snyder dig!!!!!
Jeg var så dum at hoppe på den gratis prøveperiode og meldte også fra inden perioden udløb. 😡😡😡
Men fik alligevel mail om at jeg havde tilmeldt mig deres abonnementet som først udløber september 2024.
Det er et stort fup nummer og nu er jeg blevet opkrævet penge for det næste år.
Kan kun skrive lad være!!!! Avast snyder dig. 🤬🤬🤬😡😡