Har købt Avast Premium Security, hvilket betyder, at jeg nu flere gange dagligt præsenteres for diverse advarsler om trusler og sikkerhedsrisici, som tilsyneladende kun kan afhjælpes ved at købe fle... Se mere
Virksomheden har svaret
Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besva... Se mere
Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere
Virksomheden har svaret
Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere
Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.
Enterprise Office Center, Pikrtova 1737/1A, 140 00, Prague 4, Tjekkiet
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mit VISA-Dankort, som jeg brugte hos dem, er udløbet.
Hvor har de mit nye nummer fra?
Download'ede en driver til nogle få euro/kroner for nogle år siden. Har aldrig valgt et abonnement.

Besvarelse fra Avast
Det er svært at være utilfreds med " kundeservicen " her hos Avast. For den eksisterer bare ikke.
Da jeg skulle indbetale penge gik det smertefrit, men derefter er der ingen kontaktmuligheder til dem. Skriver man til dem kommer der bare en besked om at vi skal vælge sprog og så gøre dit og dat, som er urelevant for det min henvendelse drejer sig om. Jeg har svaret på den besked 25 gange, men får bare den samme besked som svar igen.
Og deres hjemmeside, hvor der henvendes til, er så uoverskuelig, at man ikke kan finde et emne der passer, og ellers bliver man bare sendt en tur til i den karrusel, siden er oprettet som, ikke en mulighed for at kontakte dem.
Kan også se at ingen fra Avast har svaret på de andre indlæg der er sendt om dem.
Anmode om tiilbagebetaling kan man heller ikke komme til, da man da også bare bliver kørt rundt igen.
Systemet virker tilsyneladende OK men...
1 Service funktionen er via USA til personale der taler med stærk accent og svære at forstå
2 Hvis man ikke køber hele produktsortimentet bliver man konstant promtet (og dermed afbrudt i sit arbejde) med anbefalinger om at opgradere (jeg købte eller Premium - men det er tilsyneladende ikke nok for Avast)
3 Deres VPN gør din PC / tablet meget sløv
4. Og så er deres service hjemmeside enormt svær at forstå. F.eks. hvis man skal afmelde en fornyelse. Så skal man have fat i personlig betjening, og det tager tid. hjemmesiden er bevidst gjort besværlig ved stop af "renewal"

Sendt på mail til Avast den 6/12-24
Den 28/11-2024 tegnede jeg abonnement ADP2104692131 og betalte 280 kr.
Da det ikke virker anden jeg skal tegne yderligere abonnementer kan jeg ikke bruge det til noget.
Umuligt at få fat i kundeservice.
Den 3/12 skriver jeg på trustpilot at jeg vil opsige abonnement.
I skriver i vil have yderligere oplysninger og vil kontakte mig.
I får yderligere oplysninger den 4/12
I dag den 6/12 har jeg endnu ikke hørt fra jer
Jeg fortryder hermed mit abonnement og forlanger at få mine penge tilbage, og mit abonnement er hermed opsagt.
Jeg vil godt bede om en bekræftelse på at i har modtaget min opsigelse.
MVH. Roland Frederiksen
Hvis ikke jeg får bekræftelse fra jer, må jeg gå på trustpilot med det, da i åbenbart læser der. Jeg har læst på trustpilot at i ikke sletter abonnement men bliver ved med at opkræve penge, derfor vil jeg have en bekræftelse.
Jeg får dette intetsigende svar som nok er skrevet af en robot, og selvfølgelig på engelsk.
Avast Software View i browser
Beklager, den e-mail, du lige har sendt, kan ikke læses
Tak, fordi du tog dig tid til at sende os en e-mail. Den indbakke, du lige har sendt via e-mail, overvåges dog ikke, så du vil ikke modtage et svar. Vi beklager det, men vi vil have dig til at vide, at vi stadig er her for at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam, som vil være mere end glade for at hjælpe dig.
Tak, dit Avast-team
Det er jo ikke nemt når man ikke kan få fat i support.

Besvarelse fra Avast
har ikke bruget avast de sidste 4 år fordi det er den væreste program på jorden.. men opdager at de trække penge hver år selv om jeg har skreven til jer at jeg ikke er jeres kunde mere.. man tager lige i banken og for jer blokkeret til næste udbetaling for hvorfor kunne i ikke engang finde ud af selv da jeg skrev til jer

Besvarelse fra Avast
Hold jer langt væk. De hæver bare penge for nyt abonnement efter 1 år - og de giver ikke besked inden. Når man får besked om betalingen er det for sent at stoppe den. Og så er det umuligt at få svar fra deres support.
Mafiametoder,
Som udgangspunkt er jeg tilfreds med AVAST’s produkt, men ikke jeres forretningsmetoder.
Jeg er vildt utilfreds med at i bare trækker penge på min konto uden forudgående varsel.
Jeg har i løbet af tiden haft korrespondance med jer, hvor jeg klart og tydeligt giver udtryk for at i ikke skal trække penge uden forudgående varsel.
Normalt får man en faktura så man kan se hvad man betaler for, bare ikke hos jer.
Hvis jeg ikke er tilfreds med mit abonnement, har jeg jo ikke umiddelbart muligheden for at ændre det, til et abonnement der virker bedre for mig.
At have et virusprogram skal for mig være nemt og let tilgængeligt, så lad for guds skyld være med at fortælle mig at jeg ”bare” kan gå ind og ændre mit abonnement, få pengene tilbage, eller alt muligt andet pladder. Det er jeg IKKE interesseret i, det skal fungere nemt, og jeg vil have et varsel om at jeg bliver trukket på min konto.
Jeg skrev til jer for 3 dage siden, og i har stadig ikke svaret, så derfor Trustpilot

Styr unna!
Umulig å stoppe abonnement,
umulig å sende e-post som stopper abonnement og fornyelse som bare kommer og kommer!

Besvarelse fra Avast
Efter prøveperiode opsagde vi det på jeres hjemmeside, intet svar og i trak bare løs. Har spærret kortet og lavet indsigelse og anmeldelse via vores bank.

Besvarelse fra Avast
Jeg forsøger at hjælpe min bedstefar med at opsige sit antivirus-abonnement. Det er nogle år siden, han bestilte abonnementet, derfor har han siden skiftet email og kreditkort. For at opsige sit abonnement skal man logge ind på sin Avast-konto. Dette er ikke muligt, når man ikke længere har adgang til sin tidligere emailkonto. Brugernavn og kodeord er for længst glemt og derfor henvender vi os til supportchatten. Vi bliver viftet rundt i manegen et utal af gange, og selvom vi henviser til tidligere chats, mødes vi ved hver ny "rådgiver" af spørgsmål, der er besvaret adskillige gange tidligere. Konstante spørgsmål som "Du skal oplyse dit ordrenummer", "hvad drejer det sig om?", "bare rolig, jeg skal nok hjælpe dig - hvad er dit ordrenummer?" i en lang smøre. Det er umuligt at få "rådgiverne" til at forstå, at vi IKKE kan logge ind på Avastkontoen, at vi IKKE kan genfinde ordrenummeret og at vi IKKE kan oplyse de sidste 4 numre på det gamle kreditkort. Til gengæld kan vi oplyse gammel email og nuværende email. Hvordan kan man drive en forretning på den måde?

Besvarelse fra Avast
opsagde dette produkt for Laaaang tid siden, fik idag en besked om at de har forsøgt at FORNY mit abbonement ?? har været inde på deres hjemmeside, der har jeg ingen aktive subs, hva sker der lige for det frima,, en lidt anden måde at drive scam virksomhed på tænker jeg, har ot ordernr på det de ville trække

Besvarelse fra Avast
Avast er et fupnummer og bondefangeri, hvor det er umuligt at opsige eller refundere et abonoment. Tilmeld jer aldrig denne service, fordi det er umuligt st stoppe virksomheden med st trække store beløb fra din konto. De ignorerer eller lader som ikke de ikke forstår dit ønske om at opsige en aftale og kører helt klart en udmattelses strategi i deres kundeservice, som enten er en Chatbot eller et Call center i udlandet.
Jeg kan ikke være mere tydelig, tilmeld jer aldrig som kunde medmindre du ønsker at de trækker penge fra din konto uden dit samtykke!

Besvarelse fra Avast
Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. De trækker bare for en ny 2 årig periode

Besvarelse fra Avast
Hold jer langt væk herfra, når din prøvetid er udløbet og man gør opmærksom på at man ikke ønsker at foresætte, er det næste som sker det at pengene bliver stjåldet fra din konto. Jeg selv mistet 339,00 kr. fra min konto, når man så bagefter forsøger at komme i kontakt med dem bliver man mødt med tavshed.
Rendyrket bedrager og tyve i denne virksomhed.
Jeg er på et tidspunkt blevet "lokket" til at købe et Avast SecureLine VPN års-abonnement til 10 enheder.... Det er et resultat af deres meget svært gennemskuelige abonnementer for det ene og det andet og forskellige gratis prøveabonnementer kombineret med deres uendeligt mange reklamemails som gør, at jeg ikke har været fuldt opmærksom på, at jeg fik en betalingspåmindelse.
Man skal være ekstremt opmærksom på, at man ikke hopper på deres limpind.
Jeg har på ingen måde brug for noget som helst til 10 enheder, eftersom jeg bare har min ene PC. Så jeg føler mig bondefanget.
Jeg har intet at udsætte på kvaliteten af deres store vifte af produkter, ud over, at man ustandseligt får tilbudt tillægsabonnementer, bedst som man troede, man havde en prøveversion af et produkt, der dækkede alt. Eller en gratis version til det basale.
Men deres forretningsmodel er dybt problematisk og kritisabel. 719 kr. spildt.
Først kommer ders program selv frem på min computer, da jeg så beslutter at prøve det af så skal jeg betale abonnement for at skanne, når den så har fundet problemer så skal jeg gud hjælpe mig betale et tillægs abonnement for at fjerne problerne.
Værste bondefangeri jeg har oplevet.
Alt virker perfekt, har på intet tidspunkt mødt problemer
Jeg er lige blevet trukket 470kr af avast for et abonomant jeg sket ikke har jeg synes slet ikke det er okay og forlanger mine penge tilbage.
Kan ikke opsige mit avast
firmaet stjæler pengene ud af hånden på deres kunder
de trækker pengene automatisk fra min konto magen til svineri vil ha mine penge tilbage . ellers kommer der en politi anmeddelse ..
så hold jer langt væk
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.