Avast Anmeldelser 43.732

4,3

Har købt Avast Premium Security, hvilket betyder, at jeg nu flere gange dagligt præsenteres for diverse advarsler om trusler og sikkerhedsrisici, som tilsyneladende kun kan afhjælpes ved at købe fle... Se mere

Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besva... Se mere

Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere

Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.

4,3

44 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg har været glad for mit købte det…

Jeg har været glad for mit købte det sidste år, omkring de 500kr. Jeg har så fået en regning på 380kr, små beløb men stadig. Jeg har forsøgt at henvende mig til jeres support, uden held i 3 dage. Jeg har unsubscribet mig, og har forsøgt at refundere, I skriver det er indenfor 7 dage. Ved ikke om pengene kommer tilbage. Jeg skal til at fornye mit virus program hos jeg d.28 næste mdr. hvis pengene ikke kommer tilbage x så vil jeg heller lukket mit kort, og få et nyt.
Det er umuligt at få fjernet sit kort hos jer.

Jeg må så lige oplyse, at de holdte deres ord, fik mine penge tilbage i dag efter kun 2 dage.
Tak for det trust’

26. marts 2025

Besvarelse fra Avast

Hej Tak, fordi du deler din feedback med os, og vi beklager eventuelle problemer, du måtte være stødt på. For yderligere at hjælpe dig har vi sendt dig en anmodning om yderligere oplysninger for at give dig den support, du har brug for. Når vi har modtaget dit svar, hjælper vi dig gerne videre.

Tak.

Bedrageri AVAST burde i hedde!!

Bedrageri AVAST burde i hedde!!

I skylder stadig 719 kroner(2024) for et produkt (10 enheder??) jeg ikke har bestilt.
Nu prøver i så igen at stjæle mine penge.

25. marts 2025

Tak.

Jeg havde avast free i lang tid uden…

Jeg havde avast free i lang tid uden problemer men havde ikke brugt programmet et stykke tid. Pludselig for et stykke tid siden får jeg en mail med et betalingskrav på 719,-kr. Jeg har været inde på hjemmesiden, som er fyldt med alle mulige "billige" tilbud, når man bevæger sig rundt for at finde ud af, hvad det her handler om. Jeg kunne ikke få adgang til mine betalingsoplysninger, men fandt dog en side med noget, som jeg åbenbart, uden at vide det, har bestilt 1 års abonnement på...Det lykkedes mig i går at slette dette abonnement og efterfølgende slettede jeg hele min konto og slettede Avast på paypal, fordi jeg blev bange for at de ville trække pengene. Det gjorde de så alligevel i dag, så jeg har betalt for 1 års abonnement, som jeg hverken skal eller vil bruge. Mærkeligt nok kunne jeg logge ind på min konto i dag (jeg slettede den i går) og nu fandt jeg et sted jeg kunne bede om refund. De vil svare i løbet af 7 dage????? Det vil så vise sig om der sker noget. Men det er angstprovokerende, at de bare har hævet pengene på min paypal konto, og at jeg ikke kan få adgang til mine betalingsoplysninger på deres hjemmeside, selv om jeg er logget ind.
ps. en time senere fik jeg denne mail fra Avast:
Hej, Anne.
Nogle gange er tingene bare ikke, som vi forventede, så vi refunderer gerne dit køb. Du bør modtage dine penge inden for 5? 7 hverdage. Pas på dig selv derude. Måske ses vi en anden gang!

Det var jo godt, men vi ses IKKE igen. Deres hjemmeside er for uoverskuelig og mangelfuld og indgyder ikke tillid.

22. marts 2025

Besvarelse fra Avast

Hej. Tak, fordi du deler din feedback med os, og vi beklager eventuelle problemer, du måtte være stødt på. For yderligere at hjælpe dig har vi sendt dig en anmodning om yderligere oplysninger for at give dig den support, du har brug for. Når vi har modtaget dit svar, hjælper vi dig gerne videre.

AVAST ned i sølet

For mange mails som virker som plattenslagere ri
om at købe det man har købt eller betalingen ikke kunne gennemføres og det trækker virkelig AVAST
ned i sølet

21. marts 2025

Besvarelse fra Avast

Hej. Vi er kede af at høre, at du oplever problemer og sætter pris på, at du kontakter os. Kan du sende os en direkte besked via vores sociale medier, så vores kundeserviceteam kan undersøge, hvad der skete? Du kan sende os en besked direkte på Facebook på https://www.facebook.com/avast/ eller på Twitter på https://twitter.com/Avast. Vores sociale støtte administreres af engelsktalende agenter gennem et oversættelsesværktøj.

scam!

hej. jeg har gentagne gange prøvet og række ud efter kunde service, da jeg har ville have en refundering af det produkt jeg købte, der stod der var 30 dages returret men hver gang jeg prøver at anmode om refundering er der ingen svar.

20. marts 2025

Dårlig service fra Avast

1. Har afmeldt jeres produkter til min pc, men til trods for det, sender i alligevel en rykker. Min konto eksisterer ikke længere, så hvordan i stadigt kan sende en regning til min e-mail står hen i det uvisse.
2. Jeres hjemmeside er mildest talt ubrugelig for kunder. Jeg forsøgte at afmelde alle produkter på nær selve antivirus, som jeg så ville udvide til 2 pc'er. Det er umuligt på jeres hjemmeside. Derfor er alt afmeldt!

Update 21-04-2025: Avast forsøger stadigt at trække betaling til trods for, at jeg har lukket min konto? Jeg kan fortælle, at alle betalings versioner af Avast er afinstalleret. I øvrigt har jeg intet hørt fra service teamet, som skrevet i jeres svar?

17. marts 2025

Tyveri

Hvordan kan i trække 499,00 kr. på min konto, for et produkt jeg ikke har og heller ikke har bestilt. Vær venlig at aflevere tilbage omgående.
Jeg har Avast Free og intet andet. Jeg kunne ikke drømme om at købe en vare fra nogen som ikke har dansk kundesupport.

Den 7. marts
Jeg har stadig ikke modtaget en anmodning om yderligere oplysninger.

5. marts 2025

Tak.

Der skrives hele tiden at Avast Free er…

Der skrives hele tiden at Avast Free er gratis. Når jeg logger på, så vil de have betaling.

8. februar 2025

Besvarelse fra Avast

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis der var nogen forvirring omkring Avast Free. Den gratis version af Avast er stadig tilgængelig og inkluderer grundlæggende trusselsbeskyttelse. Når du logger ind, kan du modtage tilbud på vores betalingsversioner, som inkluderer mere avancerede funktioner og yderligere beskyttelse.

Hvis du har brug for hjælp til at finde eller bruge den gratis version, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig og sikre, at du får den løsning, der passer bedst til dine behov.

Vores supportteam taler engelsk og bruger oversættelsesværktøjer til at hjælpe dig bedst muligt.

Dette får mig til at overveje at skifte protection

På mange måder er jeg glad for Avast, men jeg bliver temlig irriteret hver gang jeg får en smslyd midt om natten, om at køre scan, min smartphone er på flyindstilling !!!!
OG
i disse sms'er står der, at jeg ikke har scannet i 7 uger,
hvilket er løgn !!!!

Så er min tanke: er der andre ting i lyver om ?

6. februar 2025

Besvarelse fra Avast

Tak fordi du tog dig tid til at give os din anmeldelse og feedback. Det betyder meget og hjælper vores team med at finde måder at forbedre sig på. I mellemtiden kan du administrere dine pop op-vinduer ved at følge instruktionerne her: https://support.avast.com/en-us/article/antivirus-popup-notifications/#pc . Vores support administreres af engelsktalende agenter gennem et oversættelsesværktøj.

Tak.

Jeg oplevede at blive snydt, da jeg ikke kunne fortryde mit køb, som jeg var blevet lovet. Kr. 499 kostede det mig samt udgiften til et nyt Mastercard

Jeg oplevede, at det ikke var muligt at få mine penge tilbage, som jeg var blevet lovet.

6. januar 2025

Fornyelse

Vil absolut advare mod avast. Har haft avast i to år. Mel dte mig forkert til en opgradering til 10. Det betalte jeg så i 2023. Fik så pludselig en mail hvor man takkede for yderligere et år til kr. 1.299. Har kun en PC koblet på. Har aldrig accepteret forlængelse. Prøvede at melde fra den 09.01.25, Lykkedes så at melde fra til 13.02.2026. Der er så trukket i dag den 13.01.25 kr. 1.299. Forlængelsen virker fra 13.02.2025 til 13.02.2026. Har prøvet via systemet at afmelde/kontakte personale. Det er totalt umuligt. Alt foregår på engelsk (Irland). Kan end ikke slette mit kort. Vil absolut anbefale, at man tænker sig meget godt om inden valg af avast.
Pas på AVAST - Pas på AVAST
Supplerende:
08.01.24: Avast skriver” Tak fordi du har fornyet dit engagement. Fornyelsen er fra 13.02.25 til 13-02.2026. Har absolut ikke givet besked om fornyelse af engagement. Til orientering er engagementet på 10 enheder. Har kun behov for virusprogram til 1 PC. Det var fejlagtigt jeg blev tilmeldt for over et år siden til 10 enheder. Derfor ville jeg heller ikke fortsætte.
10.01.25: Forsøger at opsige engagementet. Det lykkedes – men først pr. 13.02.2026. (perioden er 13.02 25 til 13.02.2026.
10.01.2025: Forsøger at skrive til Avast på dansk. Avast kan ikke læse min mail.
13.01.2025: Beløbet kr. 1.299 bliver trukket på kontoen.
13.01.2025: Forsøger igen at anmode om refusion indenfor 30 dage efter betalingsdatoen. Totalt umuligt.
Da jeg i sin tid tilmeldte mig var alt på dansk. Nu skal alt foregå på engelsk. Har ikke ret god kendskab til engelsk.
Forstår ikke at man ikke kan få refusion af beløbet når engagementet først skal løbe fra 13.02.2025 og når der står i fornyelsen, at man kan få fuld refusion inden 30 dage fra betalingsdatoen.

Hans Terp

13. januar 2025

Tak.

Forfærdelig kamp om refusion.

Jeg har være tilfreds kunde hos Avast i mange år, men det er slut nu.
På grund af problemer med Avast antivirus premium holdt jeg op med at bruge den.
Da Avast altid fornyer deres produkter automatisk, havde de trukke betaling for min Antivirus, som jeg havde glemt alt om.
Da de har en 30 dages tilbagebetalings garanti, bad jeg om at få refunderer mine penge.
Det var en lang kamp med live support at få pengene tilbage.
Flere gange fik jeg forslag om teknisk support.
Så fik jeg forslag om refusion af halvdelen af prisen.
Da jeg ikke gav mig, endte det endelig med, at jeg får hele beløbet tilbage.

9. januar 2025

Besvarelse fra Avast

Hej Tak for at dele din feedback med os, og vi beklager eventuelle problemer, du måtte være stødt på. For at hjælpe dig videre, har vi sendt dig en anmodning om yderligere oplysninger for at give dig den support, du har brug for. Når vi har modtaget dit svar, hjælper vi dig gerne videre.

Tak.

Deres gratis programmer gør PC meget…

Deres gratis programmer gør PC meget langsom, efter at jeg har fået dem slettet kører min PC igen normalt.

8. januar 2025

Tak.

Har fået opsagt et abonnement to gange…Snyder kunder

Har fået opsagt et abonnement to gange via chat. Det er blevet verificeret men firmaet bliver ved med st sende opkrævninger. Har aldrig været ude for noget lignende.

23. december 2024

Besvarelse fra Avast

Hej Tak for at dele din feedback med os, og vi beklager eventuelle problemer, du måtte være stødt på. For at hjælpe dig videre, har vi sendt en anmodning om yderligere oplysninger for at give dig den support, du har brug for. Når vi har modtaget dit svar, hjælper vi dig gerne videre.

Vores support administreres af agenter, der taler engelsk gennem et oversættelsesværktøj.