Har købt Avast Premium Security, hvilket betyder, at jeg nu flere gange dagligt præsenteres for diverse advarsler om trusler og sikkerhedsrisici, som tilsyneladende kun kan afhjælpes ved at købe fle... Se mere
Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besva... Se mere
Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere
Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere
Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.
Enterprise Office Center, Pikrtova 1737/1A, 140 00, Prague 4, Tjekkiet
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg har aldrig oplevet så meget ufred. Avast forsøger hele tiden at lave mersalg. Man tror man er godt dækket mennnnnn se bare her er endnu en tilkøbsmulighed. Det er lidt øv. Betaler man vil man gerne have fred.

Besvarelse fra Avast
Avast er den bedste gratis udgave af de virusprogrammer der findes på markedet... Og hvis man har den fulde betalings-pakke, så behøver du ikke bekymre dig om virusangreb som malware, orme, ransomware, spyware og trojanske heste.
Hvis minus var en mulighed, så fik de det.
Avast er blevet bondefangeri. Jeg har fornyeligt genoptaget brugen af pc, og sikke et gedemarked af reklamer for alle mulige produkter.
Men Avast, førhen, fungerede bare.
Nu er det umuligt at komme ud af. Uden min accept, har de knyttet mig til premium og så skal der betales.
I selve programmet på pc'en, kan jeg ikke fravælge og på deres hjemmeside det samme.
Så eneste mulighed er at skrive sammen med dem. Og ikke på vilkår om jeg skal bruge så meget som fem sekunder mere på dem. Så afinstallerer alt… sletter min konto, om muligt og sidst men ikke mindst, spærrer alt fra dem via min bank.
Magen til svineri
Tilføjelse 28.05.25:
Der er kommet svar fra Avast. “Vi har anmodet om”
Nej det har Avast så virkelig ikke. Hvor skulle De dog sende anmodning hen ud fra denne anmeldelse? De har ihvertfald ikke sendt den til mig. Mest skræmmende er, iflg mail, hvor de fortæller om at de vil trække penge fra mig, har de mine betalingsoplysninger. Dem har jeg virkelig ikke givet dem. Hvorfor skulle jeg dog det for et gratis antivirusprogram?? Det er meget skræmmende 🤯
Yderligere oplysning da jeg ville afinstallere Avast, kom der endelig en option op “Skift til gratis abonnement”
Det førte så virkelig ikke til nogen løsning, som i overhovedet ikke.
Hele jeres besvarelse er en standardskrivelse som alle negative anmeldelser får. Det kan man jo bare tjekke ud selv og konkludere ret nemt 😏

It all seems to be very good , and I´m glad I joined Avast Premium (:
Ve udløb af prøveperiode er man håbløst låst fast af abonnement. Der er ingen steder man kan finde tegn på ordre eller andet der kan hjælpe dig til at slippe ud af nettet. Forbandet svineri. Og al deres forskellige grej har intet hjulpet på min pc.
Avast insisterer på at test trial er uløseligt forbundet med indgåelse af abonnement. Free trial is a pre-authorized trial where you agree to be charged for a 1-year subscribtion. Så allerede der er du bondefanget. De har nu tilbudt mig 50 % refund, fix af problemer på pc osv. Men slippe ud af deres kløer kan jeg ikke uden tab. Abonnement har kørt en uge.

Besvarelse fra Avast
Jeg har betalt for en del services, som jeg ikke har fået. Det er naturligvis min egen dumhed og naivitet, der er skyld i det samt en uigennemskuelig forretningsmodel, som ikke yder support. Og her mener jeg vel at mærke support på mit modersmål... Det vælter ind med opkrævninger! Og nu vil Trustpilot fjerne min vurdering, da man tilsyneladende finder den useriøs? På opfordring af Avast. Jeg har et abonnement på Avast og der bliver rask væk trukket penge fra min konto. Der dukker vinduer op på min pc, der kræver flere penge. Mersalg!!!! Hvad sker der? Det tangerer bondefangeri!!!!!

Besvarelse fra Avast
gør hvad den skal. lidt mange påmindelser og forsøg på at opgradere til købe versioner, men ellers meget fint
Hi again AVAST, you have requested information that I am not going to share here on Trustpilot. I have signed up with my yahoo.com email and not Gmail account and I have written the ID number here is the last response I received from you:
Avast Software Vis i browser
Den mail, du lige har sendt, kan ikke læses
Tak, fordi du skriver til os. Men den indbakke, du lige har skrevet til, kontrolleres ikke, så du vil ikke få noget svar. Det er vi kede af, men du skal vide, at vi stadig er her for at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte vores supportteam, som glædeligt vil hjælpe dig.
Tak, dit Avast-team
AS I wrote before I cannot sign in your and the following is what you wrote to me on April 3. about renewing my account:Dit abonnement bliver snart fornyet ... og vi har også en gave til dig
Fornyelse af dit abonnement på Avast SecureLine VPN
Til din orientering fornys dit Avast SecureLine VPN-abonnement snart. Du behøver ikke at gøre noget selv – dit abonnement fornys automatisk den 7. juni 2025. Du kan se flere oplysninger om dit abonnement nedenfor. Der er også en gave til dig, fordi vi er så glade for at have dig som kunde.
Avast
12 måneders Avast Premium Security uden ekstra omkostninger!
Næste gang dit nuværende abonnement fornys automatisk, får du også 12 måneders adgang til vores avancerede beskyttelsesværktøjer. Læs mere
Oplysninger om fornyelsen af dit abonnement
Abonnement: Avast SecureLine VPN (Flere enheder)
Ordre-ID: ADP2100144825
Antal enheder: 10 enheder
Fornyelsespris: 719 kr. (inkl. moms) for 1 år
Faktureringsdato: 3. maj 2025
Abonnementet fornys: 7. juni 2025
Betalingsmetode: Mastercard **** ****
Er dine betalingsoplysninger blevet ændret? Ret mine betalingsoplysninger nu
For at sikre, at der ikke er nogen afbrydelser i din beskyttelse, opkræver vi nu betaling op til 35 dage før selve fornyelsesdatoen. Men bare rolig – dit nye abonnement starter først, når dit nuværende udløber. Bemærk, at faktureringen varetages af Avast Software s.r.o., der er den autoriserede forhandler af vores produkter, så det er dette navn, der vil fremgå af dit kontoudtog. Nedenfor finder du oplysninger om, hvordan du administrerer dit abonnement. Du kan også kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Besvarelse fra Avast
Meget dårligt program (Avast Premium) der konstant manipulerer med brugeren for at opnå yderligere profit for påstået yderligere beskyttelse. Kan stærkt frarådes

Besvarelse fra Avast
Dårligt de sælger på dansk men du kan ikke få hjælp på dansk du skal kunne flydende engelsk sådan noget snot bruger aktiverings kode til log in men får svar ugyldig hvordan får man pengene retur så man kan købe dansk

Besvarelse fra Avast
De svare ikke på deres support cases, har haft en kørende om et refund fordi jeg glemte at bryde mit abonnement og nu gider de ikk at svare og der går bare for langt tid. 500kr ud af vinduet.

Besvarelse fra Avast
Jeg har nogenlunde samme problem som det, Deniz skriver.
Jeg har forsøgt at henvende mig flere gange til jeres support siden starten af marts.
Jeg har og så unsubscribet, og forsøgt at få refundering flere gange uden svar, og nu er vi på d.27/3, og stadig intet svar.
Virkelig virkelig ringe.