Har købt Avast Premium Security, hvilket betyder, at jeg nu flere gange dagligt præsenteres for diverse advarsler om trusler og sikkerhedsrisici, som tilsyneladende kun kan afhjælpes ved at købe fle... Se mere
Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besva... Se mere
Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere
Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere
Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.
Enterprise Office Center, Pikrtova 1737/1A, 140 00, Prague 4, Tjekkiet
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Virker som det skal og finder virus og malware uden problemer, kan absolut anbefales.
Jeg modtager jævnligt emails at min betaling mislykkedes, jeg har ikke Avast, det er længe siden den er opsagt, har forgæves forsøgt at kontakte dem, uden held.

Besvarelse fra Avast
I am very glad for this Avast produkt.
Jeg har startet en 30 dage prøveperiode og satte mine kort informationer ind og tænkte ikke meget over det. Nu er den gratis prøveperiode udløbet og så har Avast trukket Ca. 400 Kr. Fra mit kort. Jeg har prøvet at kontakte dem op til flere gange både på mail og telefon nummer angående deres 30 dage retur ret men får ikke svar tilbage. Virkelig dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Avast
Jeg har tidligere henvendt mig da jeg føler jeg betaler en overpris på 504 kr. for en EN antivirus hvor jeg tidligere har haft på 10 enheder til en billigere pris og ikke får cleanup, VNP eller andet med på en enhed.
Jeg ser nu at man reklamere med Avast antivirus på 10 enheder helt ned til 179 kr. på internettet.
På sidste anmeldelse jeg skrev på trustpilot fik jeg besked hvor i skrev I at jeg kunne kontakte Jer skriftlig på vedlagte link, men når man gør det svarer i ikke tilbage, så dette var ikke til megen hjælp.
Jeg må nok sige at jeg føler det er et meget dårlig og utroværdig antivirus firma.

Besvarelse fra Avast
Avast har altid været min fortrukne Antivirus. Jeg har prøvet et par andre som jeg ikke var tilfreds med.
Der er ikke noget bøvl med Avast.
Hvis man har brug for mere end basic avast skal man regne med at det kan sløve computerens responstid, men det gælder for alle antivirus udbydere.
Modsat tidligere anmeldelse vil jeg hermed anerkende, at en reaktion på opslaget fra virksomheden faktisk fik virksomheden til at rette op på fejlen - og udviste god stil og god service!
For mange kampagner, der prøver at lokke dig til at købe dyrt abonnement

Besvarelse fra Avast
Antivirus og VPN fungerer upåklageligt og er yderst nemt at bruge. Mobilen og computeren er altid uden problemer, når programmet kører i baggrunden.
Jeg kender ikke selve produktet hos Avast, men blev dybt rystet, da min mor flyttede på plejehjem og jeg og mine søskende fik fuldmagt til hendes konto. Vi opdagede nemlig, at der var mange hævninger fra Avast og at hun gennem et år havde betalt mere end 7.000,- DKK. For hvad, ved vi ikke helt, men da hun kun havde en enkelt computer og telefon, må der være nogen sælgere hos Avast, der oversolgte noget, hun ikke havde brug for. Så der har i hvert fald ikke været service ift at tilpasse ydelser til kundens behov. Ved, det nok kan være svært at tale med en, der lider af hukommelses-svækkelse, men på mig virker det yderst pengegrisk. Så har du ældre i familien, vil jeg bestemt frarådeAvast til dem, med mindre de hos Avast kigger ærligt på sig selv og deres kunder og tilpasser/sælger efter behov og ikke efter grådighed og størst mulig gevinst. En kedelig oplevelse på min mors vegne.

Besvarelse fra Avast
hej jeg får at vide jeg ikke bruger mit abomment
og jeg instaler og kommer ikke videre , så jeg ved ikke hvad jeg mandler at gøre

Besvarelse fra Avast
Avast Software s.r.o. Fup og fidus firma, havde købt deres firewall til ny pc og betalt med Paypal. Deres Firewall fungere dårligt og de forsøger hele tiden at stoppe noget ekstra ned i halsen på dig selvom du ikke er tilfreds med det som er solgt. De har så lavet en finte så de året efter også kan trække 800 kg fra dig, og når du på deres hjemmeside vil lave refund claim inden for korrekt tidsperiode så er knappen død og det er ikke muligt, hold Jer langt væk
Svar d 4-7-2025 til Avast omkring i skulle ha sendt besked om yderlig oplysninger, det er ikke korrekt da jeg ikke har modtaget noget, og I kun skriver dette for at tage Jer bedre ud på Trustpilot
Faktura nr. ADAP1619945339-1

Besvarelse fra Avast
Troede jeg købte et godt virus prg men fik så kun til opdatering af driver ellers skal man betale for alt muligt andet..så nej hold til den gratis vers

Besvarelse fra Avast
Jeg er virkelig irriteret over, at det ikke er muligt, at kommunikere på dansk. Når firmaet henvender sig om diverse produkter de vil sælge, kan de godt skrive på dansk. Men når man har brug for hjælp eller skal opsige sit abonnement, kan det kun foregå på engelsk.

Besvarelse fra Avast
Har lige en dyb useriøs oplevelse med Avast, får tilbudt VPN til 14,42 kr. via mit virusprogram (mersalg) gu hjælpe mig, hvis man så ønsker at tage tilbudet, bliver du vidresendet til en pris på 33,00 kr. Har Fået løst problemet, har fået en samlet pakke - de var virkelig opmærksome på min frustarition.

Besvarelse fra Avast
Har først købt det forkerte produkt, det tog lidt lang tid og et par gange på chatten at få det rettet. Men er nu gjort med tilfredsstillende resultat.