Avast Anmeldelser 43.747

4,3

Havde købt Avast Antitrack for et år siden for kr.449, som er en vild overpris. Jeg har en komplet sikkerhedspakke fra Norton, som Norton skulle have kr.1094 for ved automatisk fornyelse. Har købt de... Se mere

Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besva... Se mere

Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere

Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.

4,3

44 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

virkeligt ringe

virkeligt ringe!
købte Premium men skal alligevel betale for alt muligt extra, så som at rense computeren for virus etc.
kan ikke anbefales!!

27. juli 2022

Hej Matias,

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os. Vi værdsætter din feedback, og vi vil bruge den til at forbedre vores tjenester og support.

Vi forstår, hvor ubelejlige annoncer og tilbud kan være, og sætter pris på, at du gør os opmærksom på dette. Dette var bestemt ikke den oplevelse, vi ønskede, at du skulle have.

Der er et par ting, du kan gøre for at deaktivere pop op-beskeder. Bemærk venligst, at Premium Security er vores antivirusprogram, mens Avast Cleanup er optimeringsværktøjet. Det er to forskellige programmer med forskellige formål. Hvis du vil bruge begge, skal du have et gyldigt abonnement.

Hvis du har problemer med dette eller har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte vores support direkte ved at bruge følgende link:

Nyd dagen og pas på!
Dit Avast-team

Jeg have købt avast browser abonnoment…

Jeg have købt avast browser abonnoment på 2 år med betaling pr. måned. Dog fik jeg taget 599 kr. fra min konto med det samme, hvilket jeg undrede mig over. Derfor skrev jeg til support om jeg kunne få nogle af mine penge tilbage, hvor efter den mest høflige support ansatte skrev at jeg vil kunne få 50% af mine penge tilbage og stadig beholde mit 2 års abonnoment.
Programmet kan helt klart anbefales!

8. juli 2022

Hej William,

Vi beklager forsinkelsen i vores svar. Tak fordi du gav en så positiv anmeldelse, din feedback er meget værdsat.
Vi er glade for at høre, at vores specialister var i stand til at finde den bedste løsning for dig.
Ha en dejlig dag!
Dit Avast-team

Nu stopper den her fest - det er fuldstændigt grotesk.

Nu stopper den her fest.
Jeg har lavet en anmeldelse af jer her på Trustpilet for 6 dage siden, for 4 dage siden skriver I, at I er rigtig ked af det og vil rette fejlen....
Jeg skal overhovedet ikke købe noget hos jer, det har jeg fortalt jer, både her, via mail og via support, og alligevel så trækker I pengene. Nu har jeg være nød til, at lukke mit betalingskort, for at komme væk fra jer og jeg skal nu igennem en indsigelse gennem banken for at få mine penge tilbage.
Hvad bilder I jer ind??? Det er fuldstændigt grotesk.

18. juni 2022

Hej Katherine,

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.
Din feedback er værdsat, og vi vil helt sikkert bruge den til at forbedre vores tjenester og support.

Bemærk venligst, at alle Avast Avast-abonnementer er fortløbende, hvilket betyder, at de automatisk fornyes, hvis den automatiske fornyelsesindstilling forbliver aktiveret. Dette er faktisk en almindelig praksis i branchen, og det er kommunikeret i vores vilkår og betingelser, som du blev bedt om at acceptere, før du gennemførte den første ordre. Notifikations-e-mails sendes før hver fornyelse for at minde dig om debiteringen og undgå overraskelser.
Du kan annullere automatisk fornyelse til enhver tid, som beskrevet her:

Da vi ikke har hørt fra dig, bedes du kontakte vores support direkte på følgende link:
vores team hjælper dig gerne med at løse situationen.

Vi håber, at dette hjælper, og at du vil give os en chance for at rette op på tingene. Mange tak.

de har ingen hæmninger

de har ingen hæmninger, de bliver ved at sende mail,på trods af at jeg gennem snart 6mdr. har bedt dem stoppe. ulovlig opkrævning af abb. som er opsagt for flere år siden. måtte stoppe mit kontokort. fik dog mine penge til bage efter meget besvær. nu må det høre op.

17. juni 2022

Hej Søren,

Tak fordi du tog dig et øjeblik til at bedømme os.

Accepter venligst vores oprigtige undskyldning for det forsinkede svar. Vi beklager ulejligheden, du har haft. Dette var bestemt ikke den oplevelse, vi ønskede, at du skulle have, og vi håber, at du vil give os endnu en chance for at ordne det.

Kontakt venligst vores support via e-mail på følgende link:
og vores specialister vil undersøge dette for at sikre, at alt er sorteret.

Eneste løsning her:

Eneste løsning her:
Spær det kort som bruges til betaling og få et nyt; pris ca 100 kr. afh. af bank
Har samme oplevelse som alle i tråden her.
Det samme gælder mange andre antivirusprogrammer at de faldbyder udviddelser med prøveperiode og så trækkes pengene- ofte et større beløb end forventet og du når ikke af aflyse.
Mit råd: find ud af hvor mange udviddelser du har brug for og køb det samlet. Så har du et helt år til du skal have nyt betalingskort :-)

11. juni 2022

Hej Leif,

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os. Din feedback er meget værdsat, og vi vil bruge den til at forbedre vores tjenester og support.

Bemærk venligst, at alle Avast Avast-abonnementer er fortløbende, hvilket betyder, at de automatisk fornyes, hvis den automatiske fornyelsesmulighed forbliver aktiveret. Dette er faktisk en almindelig praksis i branchen, og det er kommunikeret i vores vilkår og betingelser, som du blev bedt om at acceptere, før du gennemførte den første ordre. Meddelelses-e-mails sendes før hver fornyelse for at minde dig om debiteringen og undgå overraskelser.

Eller kontakt vores support direkte på følgende link:
https://support.avast.com/en-ww/contact, så vores agenter kan hjælpe dig med din anmodning.

At få et nyt kort, hver gang du starter en prøveperiode, er bestemt ikke en god, langsigtet løsning.

Dit Avast-team

Totalt umuligt at få lov at slippe ud…

Totalt umuligt at få lov at slippe ud af.
Har opsagt mit abonnement, og bad om refund, så skal man chatte med en robot, og man får ingen bekræftigelse, på at at man har ønsket at få sine penge retur.
Hold fingerne væk, fra avast!

3. juni 2022

Hej Søren,

Beklager forsinkelsen. Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Vi forstår, hvor negativ denne oplevelse med automatisk fornyelse og vores support var for dig, og vi forsikrer dig om, at dette ikke var vores hensigt.

Bemærk venligst, at alle Avast Avast-abonnementer er kontinuerlige, hvilket betyder, at de automatisk vil blive fornyet, inden de udløber med den fulde pris på produktet, hvis den automatiske fornyelsesmulighed forbliver aktiveret. Dette er faktisk en almindelig praksis i branchen, og det kommunikeres i vores vilkår og betingelser, som accepteres af brugeren, når de gennemfører ordren. Notifikations-e-mails bliver sendt før hver handling til brugerens e-mailadresser, så dette kommer ikke som en overraskelse.

Du kan annullere automatisk fornyelse til enhver tid, som beskrevet her:

Alligevel er vi kede af at høre, at dette ikke var tilfældet med dig, og vi kigger gerne nærmere på dette problem. Kontakt venligst vores support direkte på følgende link via e-mail:
https://support.avast.com/en-ww/contact/sales_other_general og vores agenter vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Vi håber, at dette hjælper, og at du vil give os endnu en chance for at rette op på tingene.

Bedste ønsker,

Ville afmelde mit abonnement

Ville afmelde mit abonnement. Sørme om siden ikke havde en fejl, når jeg sagde nej tak til et tilbud, eller til at fortsætte.
Tog en chat. Skulle igennem mindst ti salgstaler, selvom jeg blot bad om opsigelse. Et klik skal der til. Nu er vi 15 min inde i proceduren, hvad pokker ?

Jeg har været tilfreds med produktet, men ikke med behandling og mulighed for opsigelse. Det virker som bondefangeri. Øv.

26. maj 2022

Hej Hanne,

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Vi beklager ulejligheden og den oplevelse, du har haft. Det var bestemt ikke, hvad vi sigtede efter, og vi håber, du vil give os en chance til at ordne det.

Tak fordi du deler din feedback med os, da vi altid forsøger at forbedre vores tjenester og support.

Bemærk venligst, at du kan annullere dit abonnement via din Avast-konto i nogle få enkle trin:

1. Log ind på din Avast-konto ved at bruge følgende link: https://id.avast.com/sign-in
2. Klik på feltet Abonnementer.
3. Klik på Afmeld under det abonnement, du vil opsige.
4. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre annulleringen.

En detaljeret forklaring kan findes på: https://support.avast.com/en-ww/article/35/, artiklen er dog ikke tilgængelig på dansk.

Hvis du kæmper med det eller har brug for yderligere hjælp, beder jeg dig venligst om at give vores support endnu en chance og kontakte dem direkte på følgende link: https://support.avast.com/en-ww/contact/.

Vær sikker på, at vores specialister vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Tak for din forståelse og tålmodighed.

Hav en god dag!

avast generer mig ofte

avast generer mig ofte de har lige trukket 699 kroner fra min konto og jeg ønsker at afmelde dem men ved ikke hvordan

20. maj 2022

Hej Lotte,

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Bemærk venligst, at alle Avast Avast-abonnementer er fortløbende, hvilket betyder, at de automatisk fornyes, hvis den automatiske fornyelsesmulighed forbliver aktiveret. Meddelelses-e-mails sendes på forhånd for at minde dig om den kommende fornyelse og undgå enhver gener.

Eller kontakt vores support direkte på følgende link:
https://support.avast.com/en-ww/contact, så vores agenter kan gøre det for dig.

Bedste ønsker,

Man skal ikke tegne abb.

Man skal ikke tegne abb.
Fik et popup tilbud på 384 kr for et år, men blev trukket 699.-... Avast svarer ikke på min henvendelse... Bare jeg dog havde læst anmeldelser på trustpilot før jeg betalte..

7. maj 2022

Hej Jan,

Tak fordi du tog dig et øjeblik til at bedømme os.

Accepter venligst vores oprigtige undskyldning for det forsinkede svar. Vi beklager ulejligheden og den oplevelse, du har haft. Det var bestemt ikke, hvad vi sigtede efter, og vi håber, du vil give os en chance til at løse det.

Vi forsøgte at kontakte dig for mere information, men det lykkedes ikke,
Kontakt venligst vores support via e-mail på følgende link:
og vores specialister vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at ordne alt.

Dit Avast-team

Virkelig ringe og nærmest umuligt at…

Virkelig ringe og nærmest umuligt at opsige via. Jeres hjemmeside. Vil meget gerne kontaktes af jeres såkaldte “kundeservice” med henblik på at få opsagt ALT med jer!

2. maj 2022

Hej Lea,

Tak fordi du tog dig et øjeblik til at bedømme os.

Accepter venligst vores oprigtige undskyldning for det forsinkede svar.

Vi har sendt dig en e-mail, så du er velkommen til at svare, så vi kan hjælpe dig yderligere.

Dit Avast-team

svindel og humbug ,jeg er lige blevet…

svindel og humbug ,jeg er lige blevet bonet for 2999 kr ikke en herregård men alligevel irriterende og syntes jeg ualmindelig frækt af firmaet da jeg har meddelt dem at jeg ikke er interesseret i deres programmer idet jeg er træt af alt deres spam mails hvor de fortæller at nu er jeg udsat for dit og nu rissikerer jeg dat og mere i samme skure altsammen med eet formål at prakke mig flere programmer på halsen og nu har jeg ærlig talt fået nok af firmaet og forlangt at få sidstnævnte beløb retur og så er det nat med dem ,en mægtig utilfrds kunde .

27. april 2022

Hej Bjarne,

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Vi forstår, hvor foruroligende denne betalingsoplevelse var for dig, og vi forsikrer dig om, at det ikke var vores hensigt. Vi er oprigtigt kede af at høre om din skuffelse og ville sætte pris på en chance for at ordne dette og måske ændre mening.

Eller kontakt vores support direkte på følgende link:

Derudover er der trin, du kan tage for at deaktivere pop op-tilbud for andre Avast-programmer, og vores team vil med glæde hjælpe dig med det.

Dit Avast-team

på tros af sletning af program og…

på tros af sletning af program og bruger hos Avast så trækker de stadig penge

12. april 2022

Hej Kasper,

Dit Avast-team

Har kontaktet Avast fordi vi kunne se…

Har kontaktet Avast fordi vi kunne se på vores bankkonto at de havde reserveret 699 kr, fik kontakt til dem hvor de skriver tilbage, at de godt kan se det og at det er blevet slettet så de ikke vil trække penge. Dagen efter skriver vores bank at de havde trukket penge på vores konto. Efterfølgende har vi prøvet at kontakte dem tre gange uden held. Og syntes vores net er blevet ringere efter følgende.

3. april 2022

Hej Pia,

Tak fordi du tog dig et øjeblik til at bedømme os.

De bekymringer, du har beskrevet, er helt sikkert ikke den oplevelse, vi ønskede, at du skulle have, og hvis du er villig til at give os en chance til, vil vi gerne undersøge det nærmere.

Kontakt os venligst direkte og del flere oplysninger på: https://support.avast.com/en-ww/contact/sales_other_general

Dit Avast-team

Avast lukkede næsten mit internet

Installering af Avast gjorde min computer utrolig langsom. Lenovo laptop windows 10.
Nu kører den fint med Heimdal, microsoft og ccleaner.
Hold jer langt væk fra Avast.
tak for kommentar. Jeg tør ikke bruge hjælp fra jer, da mine problemer forsvandt omgående efter at avast var blevet fjernet fra min computer. Men Avast var på var jeg nede på 15-20 mb/sek på mit bredbånd selv om jeg har en 1 Gb forbindelse hos Telenor.

15. marts 2022

Hej Vagn,

Tak fordi du tog dig et øjeblik til at bedømme os.
Vi er oprigtigt kede af at høre om afmatningen, det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønskede, at du skulle have.

De vanskeligheder, du har beskrevet, er ikke noget, vores program skulle forårsage, og hvis du er villig til at fejlfinde og give os en chance til, vil vi gerne undersøge det nærmere.

Nej tak!

Jeg har Avast antivirusprogram.

Der popper hele tiden reklamer op for div. Tilkøb.
I går sagde jeg så ja, til at prøve premium GRATIS i en måned.
Dagen efter er jeg så blevet trukket 699,- på min konto.
Hold jer væk fra dette produkt!!

25. februar 2022

Hej Claus,

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os. Vi værdsætter vores kunders feedback, uanset om den er positiv eller negativ, og bruger den til at forbedre vores tjenester og support.

Vi forstår, hvor ubelejlige annoncer og tilbud kan være, og sætter pris på, at du gør os opmærksom på dette. Det var bestemt ikke den oplevelse, vi ønskede, at du skulle have. Selvom dette er standard for gratis versioner af ethvert program på markedet, vil vi gøre vores bedste for at forbedre det i fremtiden.

Her er et par ting, du kan gøre for at sikre, at disse tilbud er deaktiveret, hvis du bruger en betalt version:

1. Sørg for, at dit betalte abonnement er korrekt aktiveret:
2. Åbn Avast, og gå derefter til ☰Menu ▸Indstillinger ▸Generelt ▸Personligt
privatliv og fjern markeringen i alle felterne under Tilbud

https://support.avast.com/en-ww/contact/paid_pc_avast-premium-security, og vores agenter vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at afklare og ordne alt.

Nyd dagen og pas på!
Dit Avast-team

skulle have sendt en e mail 7 dage før.

skulle have sendt en e mail 7 dage før.
kom ikke . når man googler det. er det fra prague , czech, i skiver i er fra irland . scammer

19. februar 2022

Hej Martin,

Accepter venligst vores oprigtige undskyldning for det forsinkede svar.
Tak fordi du tog dig et øjeblik til at bedømme os.

De vanskeligheder, du har beskrevet, er ikke noget, vores program burde forårsage, og hvis du er villig til at fejlfinde, vil vi gerne undersøge det nærmere.

Dit Avast-team

det er simpelhen et fup firma ser på…

det er simpelhen et fup firma ser på min bank konto de går ind og trækker 699kr for noget jeg aldrig har bestilt så hold jer væk fra dem de stjæler jers peng uden i ved det

6. februar 2022

Hej,

Accepter venligst vores undskyldning for forsinkelsen. Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse, og vi ville sætte pris på muligheden for at rette op på tingene.

For at komme i gang skal du kontakte vores support direkte på følgende link:

Vores specialister vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du måtte have.

Tak skal du have!

Betaling uden bestilling

Jeg har skiftet til en anden udbyder, og købt ny computer for 4 måneder siden. Avast er fjernet pr.1/11 2021.
Nu har Avast pr 1/2 2022 trukket 499 kr.på mit dankort, uden at advisere mig, og uden min accept.

4. februar 2022

Hej John,

Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse, og vi vil sætte pris på muligheden for at rette op på tingene.

For at komme i gang skal du kontakte vores support direkte på følgende link:

Tak skal du have!

Dit Avast-team

Efter lidt komplikationer med fornyelse af abonnement/opsigelse af abonnement har service-agent hos Avast udvist stor fleksibilitet, så sagen blev løst meget tilfredsstillende.

9. januar 2022

Hej Henrik,

Tak fordi du tog dig tid til at kommunikere din bekymring med Avast. Den frustration, du har givet udtryk for, er ikke den oplevelse, vi ønskede, at du skulle have.

Vi vil sende en anmodning om forbindelse via TrustPilot-platformen for at forsøge at hjælpe med at løse dit problem.

Med venlig hilsen,
Dit Avast-team

Aldrig prøvet noget lignede 3 support…

Aldrig prøvet noget lignede 3 support chat senere prøver de stadigvæk og sælge mig nye ting istedet for at refunde mit køb.................

3. januar 2022

Hej Oliver,

Vi vil sende en anmodning om forbindelse via TrustPilot-platformen for at forsøge at løse dit problem.

Med venlig hilsen,

Opdatering 20/2/22:

Vi har forsøgt at kontakte dig via TrustPilot-platformen for at hjælpe dig med at løse dit problem. Desværre kunne vi ikke få forbindelse.

Hvis du stadig har uløste problemer, opfordrer vi dig til at kontakte vores supportteam: https://support.avast.com/en-ww/contact