Har købt Avast Premium Security, hvilket betyder, at jeg nu flere gange dagligt præsenteres for diverse advarsler om trusler og sikkerhedsrisici, som tilsyneladende kun kan afhjælpes ved at købe fle... Se mere
Som mangeårig VPN kunde fik jeg tilbudt Premium Security i tre måneder gratis. Mine spørgsmål til support om gratis abonnementet udløb automatisk eller om jeg selv skulle opsige det blev hurtigt besva... Se mere
Har desværre installeret Avast One ved en fejl. Forsøgte straks at annullere inden de 30 dage, men det er håbløst, at komme igennem til firmaet. Tak for hurtig svar. Den 23. september betalte jeg... Se mere
Automatisk fornyelse uden mulighed for at afbryde den. Har fået mail med tak for fornyelsen. Det abonnement mente jeg, var opsagt. Jeg har et andet, som benyttes og løber indtil januar 24. Abonneme... Se mere
Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.
Enterprise Office Center, Pikrtova 1737/1A, 140 00, Prague 4, Tjekkiet
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Avast er et udmærket antivirus-program.
MEN hvis du bare kigger på nogle af deres ekstra beskyttels, så går de i gang med at trække penge på dit kreditkort.
Så pas på, det er et svindelfirma.
Avast is an excellent antivirus program.
BUT if you just look at some of their extra protections, they start charging your credit card.
So beware, it's a scam company

Besvarelse fra Avast
Jeg fik et alvorligt problem med min pc da jeg havde installeret Avast: Google drive kunne ikke køre og ikke synkronisere, så jeg måtte afinstallere Avast. Desuden kom der temmelig mange advarsler fra Avast om næsten alt

Besvarelse fra Avast
Jeg har fået trukket penge fra min konto uden jeg har givet lov til det jeg prøver nu at opsige mit abonnent jeg åbentbart stadig har og prøver at få pengene tilbage men det er umuligt at gennemskue hvor man skal komme i kontakt med nogen henne.

Besvarelse fra Avast
Avast det er røver og banditter nu har de igen trukket penge på mit kort for anden gang for et produkt der er opsagt,deres hjemmeside virker ikke når man fortryder et køb,jeg kan heller ikke komme ind på min side,beder jeg om nye koder sker der ingen ting,nu er jeg nød til at lukke mit kort for at slippe af med dem,det er simpelhen ikke i orden.

Besvarelse fra Avast
Returnering ved fejl køb.
Hej.
Min søn har fået købt et produkt hos jer. Det er et produkt han ikke har brug for. Vil i venligst kontakte mig her da jeg ikke kan komme igennem til jeres kundeservice.
Mvh. Jesper
Jeg har forsøgt at opsige ad flere gange, men avast vil ikke lade mig opsige, de kørte mig rundt i alt andet end en opsigelse, så jeg begyndte at taget fotos af den måde jeg bliver behandlet på 🤯, den 15 november bekræftede avast på min skærm at auto-renew er slået fra og afmeldt og de skriver de er kede af at miste mig, så alt godt, men nej de sender ny regning 25 december og påstår jeg har fornyet avast, hvilket jeg ikke har og sender ny regning, så igen må jeg opsige avast, og avast vil ikke sende en bekræftelse på opsigelse på mail, jeg har igen taget fotos af processen, det er for dårligt, i skal beskytte os og så deltager avast selv i svindel på høj plan med at nægte opsigelser og opkræve penge uberettet. Godt gået af en virksomhed der skal beskytte mod svindel ! (Hold jer væk fra avast !) avast er ikke til at få i tale, så jeg har jeg optaget en video af laptop skærmen hvor jeg spørger om en mail bekræftelse på min opsigelse med sags nr og det hele, så må det være bevis på opsigelse, for det eneste de kan finde ud af er at blive ved med at sende spam mail som om intet var hændt, en email på opsigelsen har jeg ikke fået.
Jeg kan se i vil ha mig til at bruge jeres engelsk talende support, det har jeg prøvet den er total tonedøv når det drejer sig om opsigelser SÅ NU 0 stjerner fra mig, jeg har brugt ca 8 timer på at sige op ved jer, og her onsdag 14/1-26 kan jeg se på mail i stadig er i gang, jeg har været nød til at spærre visa kort, og lave en tilbagetrækning af mine penge, jeg har taget billeder af det hele de gange jeg har forsøgt at opsige og den måde I køre os i ring på, i har også smidt mig ud af mit login. Mvh.

Besvarelse fra Avast
Avast er godt, fordi det giver stærk sikkerhed, mange funktioner og en brugervenlig oplevelse – også i gratisudgaven. Og det er ikke bare markedsføring; det bakkes op af uafhængige tests og anmeldelse
Virker godt - men irriterende at der hele tiden kommer meddelelser om at pc'en ikke har den fulde sikkerheds pakke.
Det virke umuligt at afmelde avast.
Programmet er ikke til at slippe af med . Uden samtygge hæver de betaling på mit kort - også kort som ikke er benyttet tidligere. Jeg har forgæves forsøgt at afmelde mit abonnement flere gange, men bliver bare sendt rundt i deres system. Opsigelsen bliver ignoreret. Hold dig langt væk fra Avast antivirus mmm.

Besvarelse fra Avast
Aldrig har min pc været langsommere. Pudsigt som der hele tiden er en pakke man skal købe for at få løst et nyt problem. Har allerede købt 2 pakker , men hvis jeg lige skal have løst de 10 nye farlige trusler for min pc, skal jeg lige tilkøbe en tredje. Tænker, at køber jeg den , kommer der vel bare en ny pakke der skal tilkøbes. Det er som at dette produkt er en virus, som jeg nu har installeret på min pc. ØV

Besvarelse fra Avast
Det er det mest aggresive møgprogram jeg nogensinde har betalt for. Konstante trusler om alt muligt som giver indtryk af, at det man betaler for - ikke har nogen virkning. Det lukker for netforbindelsen når man lukker deres vinduer. Popper op med 4 forskellige vinduer man skal kvæle før man kan komme videre med at starte sine ting. Forsøg på at finde support @ kører bare i ring.hvorfor betaler jeg for noget der konstant gør mit liv besværligt? Hold jer væk fra det skrammel!

Besvarelse fra Avast
et rimligt godt produkt har ikke noget negativ at sige da jeg har mere eller mindre brugt det i 5 år og har ikke haft problemer
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Avast trækker automatisk beløber for fornyelse af mit abbonoment uden at jeg har abbonomeret på dem og deres produkt.
Jeg har skiftet kort nu to gange og alligevel finder de en metode at trække penge fra min konto.
De er nogle svindlere og man kan ikke opsige abbonoment på deres hjemmeside, på trod af de skriver det.
Vær OBS når I køber abbonoment fra andre udbyderer som fx CC cleaner

Besvarelse fra Avast
Altid på vagt for trusler og altid godt opdateret - super godt virusprogram.
God problemfrit antivirus til telefon
Tænk dig godt om før du vælger et Avast-produkt. De er særdeles aggressive i deres markedsføring og spammer dig til med alle mulige tilbud.
Det lykkedes mig at komme igennem til en medarbejder, og jeg tilkendegav tydeligt, at jeg ikke ønsker deres produkt. Blev da også afmeldt. Men desværre har de efterfølgende trukket lidt over 300 kr.uden min accept fra min konto.
Det er ikke lykkedes - desværre - for mig at komme igennem med mit ønske om refundering. Hvis det var muligt, ville de kun få en halv stjerne fra mig.
Her i den sidste uge er jeg så blevet kontaktet direkte på min mail af Avast, der d.d. har indsat de 369 på min konto
TAK

Besvarelse fra Avast
Jeg har sagt ja til et 2 måneders gratis Avast Anit track på min computer. Desværre har jeg dog ikke fået det brugt, så meget. Fornyelse datoen er den 27. oktober hvor jeg skal betale 499 kr. . Jeg har prøvet flere gange, at trykke unsubscribe, men der står hele tiden at jeg ser subcribed. Jeg synes det er for dårligt, at det ikke fungerer. 😡
Det ville betyde meget hvis jeg kunne få noget hjælpe til, at løse det problem. Da jeg synes 499 kr. er et stort beløb. Og da jeg selv, også er studerende rammer den bare hårdt.
Fra Johannes.