Autoshop.nl Anmeldelser 9

2. Bilreservedelsbutik
  3. Butik med biltilbehør
  4. Butik med tilbehør til biludstyr
  5. Privatchauffør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Autoshop Steen specialist op het gebied van car electronica,carhifi,navigtaie,accessoires en telecom voorzien van een deskundig advies!

2,2

Under middel

Helaas niet eerst op reviews gezocht…

Helaas niet eerst op reviews gezocht voordat ik ging bestellen...
Op 28 mei om 0951 een bestelling geplaatst bij deze webshop voor een bedrag net boven de 60 euro, betaald via Ideal (achteraf had ik PayPal moeten kiezen)
Totaal geen bevestiging ontvangen na betalen, hierna nog 2 maal een mail gestuurd met de vraag of de bestelling in goede aarde ontvangen was, geen reactie mogen ontvangen.
Maandag ga ik proberen iemand telefonisch te pakken te krijgen.

28. maj 2026

heb in tijden niet zo’n frustrerende…

heb in tijden niet zo’n frustrerende ervaring meegemaakt. Een uur (!) wachten op een simpele reactie via de chat is anno 2026 echt ongehoord. De klantenservice is niet alleen tergend traag, maar de antwoorden die je uiteindelijk krijgt getuigen ook niet bepaald van veel inzicht of deskundigheid. Het komt simpelweg dom over. Deze hele afdeling werkt totaal inefficiënt en lijkt de klant totaal niet serieus te nemen. Bespaar jezelf de moeite en zoek een bedrijf dat wél begrijpt hoe je klanten te woord staat.

23. april 2026

kussen besteld

kussen besteld, niks ontvangen, er loopt daar iemand andere mensen geld afhandig te maken, dit hoort natuurlijk niet. t tij zal keren

19. september 2024

Ik heb een mazda cx5 uit 2016

Ik heb een mazda cx5 uit 2016, ik stelde de vraag hoeveel het kost om een andriod carply te laten instaleren! Bij de Mazda originele dealer vond ik dat wat duur!

De vraag om foto's van een dashboard te sturen vond ik al vreemd, maar ik ben iemand ik geef letterlijk iedereen het voordeel van de twijfel! Dus ik stuurde de foto's op!

Prijs €1085,- (en iets over een camera vervangen)
Ik stuurde terug, "Uhum, bij de originele mazda dealer koste het €350,- en u vraagt er bijna 3x zoveel, het is maar een stekker doos die vervangen dient te worden...."

Krijg ik terug: "DAN GAAT U MAAR DAAR HEEN...."

WTF, ik schreef "beetje botte opnerking, u had ook kunnen zeggen, heb een foutje gemaakt...."

Leuk bedrijf dit, klantvriendelijk no way......

24. april 2024

Ondanks dat ik geen klant ben heeft een…

Ondanks dat ik geen klant ben heeft een zeer aardige medewerker me telefonisch geholpen met een dashcam storing die al weken speelde. Probleem opgelost, wat geweldig dat er ook nog bedrijven zijn die klantvriendelijkheid, ook voor evt potentiële, klanten hoog in het vaandel houden. Als binnenkomer al een aanrader, 't advies en hulp waren zeker kundig. Dank jullie wel!

21. marts 2024

Betaald en niks ontvangen

Betaald en niks ontvangen. ik probeer ze te bereiken maar krijg geen antwoord. blijf er weg ze reageren nergens op en telefoniste doet of ze dom is en belooft terug te bellen je hoort niks

26. juni 2023

Geen betrouwbare verkoper

Na een ruime week waarin ik dacht al mijn geld kwijt te zijn kwam er toch nog een pakketje. Helaas niet helemaal wat ik besteld had en tot nu toe het teveel betaalde nog niet terug ontvangen 3 weken verder. Via verschillende keren mail/bellen geen contact gekregen met de verkoper. Raad dus niet aan hier te bestellen. Heeft duidelijk de zaken niet op orde.

6. maj 2020

oplichter

bij dit bedrijf bestel je en je krijgt je spullen niet. Als je verhaal wil halen zijn ze nooit te bereiken.

18. januar 2011

Er dette din virksomhed?