1. Elektronikbutik
  2. Butik med biltilbehør

Het is onze passie om de kwaliteit van het dagelijkse leven te verhogen door middel van innovatieve producten die stijlvol, gebruiksvriendelijk en van ongeëvenaarde kwaliteit zijn. We zijn hier om je goed uitgerust te maken voor elk moment, groot of klein.

3,7

Middel

Ondeugdelijk product en weigering van wettelijke garantie – via Bol.com gekocht

Ik heb de Quipet Jumpstarter via Bol.com gekocht. Na relatief korte tijd raakte het apparaat defect, terwijl je van een dergelijk product mag verwachten dat het bij normaal gebruik langer meegaat. De fabrieksgarantie was inmiddels verlopen, maar op basis van de wettelijke garantie (non-conformiteit, art. 7:17 BW) heb je als consument recht op een goed werkend product.

Quipet weigert echter elke vorm van herstel of vervanging te bieden, ondanks meerdere duidelijke en onderbouwde e-mails. Bol.com, als verkopende partij, grijpt evenmin in, terwijl zij medeverantwoordelijk zijn voor de afhandeling. Er wordt simpelweg niets gedaan met mijn klacht.

Samenvattend: ondeugdelijk product, onwettige afhandeling van garantie, en geen enkele vorm van klantenservice. Koop dit product niet – en wees gewaarschuwd voor het merk Quipet.

1. april 2025

Doet wat het moet doen

Snelle levering en belangrijker, het apparaat doet exact wat het bedrijf zegt dat het doet. Snel gebruiksklaar en werkt erg eenvoudig.

25. november 2024

Top product!

Wat een verschil in vergelijking met mijn oude jumpstarter, die was zo onbetrouwbaar, maar de Quipted Q2 is precies wat ik nodig had. Al een paar keer heeft dit apparaatje me dag gered.

Ik kan Quipted aan iedereen aanraden die op zoek is naar degelijke producten en topservice!

19. november 2024

Ben ontzettend tevreden over mijn…

Ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Quipted! De klantenservice is erg behulpzaam en reageerde snel op mijn vragen. De bestelling werd ook netjes verpakt en was er zelfs een dag eerder dan verwacht!! De producten voelen stevig aan en zijn makkelijk in gebruik te nemen. Hier bestel ik zeker nog eens!

14. november 2024

Super!

Erg tevreden over het product en ook nog eens snel geleverd. Fijn dat je kan appen met een werknemer om snel antwoord te krijgen op vragen.

1. juni 2024