Købte ny bil hos pedersen & nielsen i Hadsund. 14 dg efter sprang vores soltag, fik af vide der ingen tidshorisont var på at skaffe dette. Så Thomas Bøgh gjorde en ekstra indsats, så stor ros til h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Vores bilmærker Volvo, Ford, Kia, Suzuki, Mazda, Nissan, Jac, Isuzu og Maxus forhandles hos vores ti forhandlere og serviceres af vores tilhørende autoriserede autoværksteder. Vores salgsafdelinger i Aalborg, Randers, Auning, Risskov, Frederikshavn, Hjørring, Hadsund, Grenaa, Sønderborg og Aabenraa bestræber sig på at yde professionel rådgivning, når du skal købe eller lease din næste bil.
Aarhusvej 115, 9860, Randers, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Endnu engang har Pedersen og Nielsen Risskov ydet en perfekt service. Værkstedsholdet er dygtige og meget hjælpsomme. Tak for jer! Hilsen Louise og den lille sorte Kia Picanto!

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Personalet ved frontdisken i deres værksted i Randers, er super arrogante og ikke hjælpsomme. Jeg har lige købt el-bil hos dem og tegnet service abonnement, og holdte så i Kroatien med en bil der ikke kunne starte. Jeg kontakter dem og forklarer dem sagen, hvortil jeg kun får politer-svar i form af at der muligvis var noget garanti der dækkede. Det er desværre ikke første gang jeg oplever arrogance og dumme bemærkninger fra deres side og jeg kan ikke anbefale nogen at bruge deres værksted.
Det er super ærgerligt for deres salgsfolk er super kompetente og venlige, men så snart bilen er kommet med hjem stopper deres kundeservice og man står tilbage med én lang kamp hver gang der er noget galt med bilen.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Risskov. Har købt min bil (Kia) hos Pedersen og Nielsen i Risskov og har de seneste syv år brugt dem til service og andre værkstedsbesøg. Det har generelt været en god oplevelse.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Lige kørt afsted med ny bil fra Randers-afdelingen. God oplevelse fra prøvekørsel til afhentning, med tid til spørgsmål osv.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Har lige købt ny bil i Randers. Tak for god kunde service fra første prøve tur til underskrift. Philip Hasager som har solgt os bilen gør et godt stykke arbejde. Nu glæder vi os bare til at overtage vores ny BMW i3.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
359,21 kr. for at få udleveret en godkendelsesnøgle til mediesystemet. Helt ærligt… Hvorfor står den kode ikke i papirerne? Eller blot en generisk kode, man selv laver første gang den beder om kode. Det er da for f….. min bil! Nu håber jeg at det er en unik kode, og der ikke genereres en ny kode, næste gang strømmen tages fra bilen.

Risskov afdelingen
Jeg havde fået øje på en brugt Volvo C40 og var nået frem til en fornuftig pris med sælger. Under prøvekørslen opdager jeg dog, at bilen ikke har anhængertræk – selvom det både fremgik af annoncen og bilen var prissat derefter! Pedersen og Nielsen’s løsning var at jeg som køber skulle påtage mig udgiften med montering af det manglende anhængertræk - selvom jeg forsøgte at finde en lidt mere rimelig løsning. Jeg oplever dette som utilfredsstillende og ikke særligt imødekommende over for kunden.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Igen en fornøjelse at handle bil hos Pedersen og Nielsen i Frederikshavn.
Venlig, tillidsfuld og "nede på jorden" betjening, samt forståelse for vores behov.
Anbefales herfra

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Min kæreste og jeg havde lige købt en brugt Kia EV6 hos en bilforhandler. Den ene nøgle gad ikke at tænde bilen. Pedersen og Nielsen fandt hurtigt ud af at der var monteret en ekstra startspærre i bilen fra bilens tidligere liv i Polen. De skiftede batteriet i nøglens startspærrechip, og vi var hurtigt videre igen. Fantastisk service. Vi kommer helt sikkert igen!

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Det er første gang, jeg køber en lidt dyrere bil 💸 – så jeg havde virkelig brug for at føle, at nogen havde styr på det hele. Hos Pedersen & Nielsen i Auning følte jeg mig i de bedste hænder fra første kontakt! 🤝
Jeg skrev til dem en tidlig morgen, og allerede kort tid efter åbning ringede de og sagde, at jeg bare kunne komme. Selvom bilen jeg først kiggede på ikke var noget for mig, blev jeg mødt af Benjamin, som gav mig en fremragende og personlig service ⭐
Han lyttede til mine behov, var ærlig og præsenterede mig for et meget bedre alternativ – Mazda MX-30 ⚡️ Jeg prøvekørte den og blev hurtigt helt vild med den! To dage senere stod den klar – topklargjort, skinnende flot og 100 % som aftalt ✨
Benjamin tog sig tid til at gennemgå bilen med mig, hjælpe med opsætning og forklare alt, jeg skulle vide – intet blev overladt til tilfældighederne. Han skabte en ro og tryghed i hele processen, som betød virkelig meget for mig👌
Tusind tak for den bedste biloplevelse – og en kæmpe ros til Benjamin for et virkelig flot stykke arbejde! 💯👏 Jeg giver mine varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at handle hos dem igen!

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Jeg havde en fantastisk oplevelse med et opkald fra Johnny fra Risskov som guidede mig igennem med nogen tricky spørgsmål fra min side da jeg er kæmpe rookie med at finde en bil der passer til mig.
Nu håber jeg bare at jeg kan sidde i den også forhåbentlig indfri min drøm om en ny bil!
Tusind mange tak for hjælpen :) God sommer til jer i Risskov!

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Vi har købt en Volvo XC 40 af Andreas i Risskov. Vi har modtaget en fantastisk service og en rigtig god opfølgning på bilen efter handlen. Bilen var endda klar før aftalt tid🤩
Grundig gennemgang og god tid til opfølgning spørgsmål🤩

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Jeg har fået den bedste service og den bedste hjælp af Johnny Tran

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Har lige købt en VW ID.3 i Risskov afdelingen. Handlen blev foretaget med hjælp af en ung, men allerede særdeles kompetent sælger Andreas Madsen. Stor tak til Andreas for hjælpen med handlen og introduktion til den nye bil

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Har købt en demo Volvo ved Risskov afdelingen. Blev taget vel imod af en ung, men allerede særdeles kompetent sælger Andreas. Godt forløb og opfølgning efter bil var leveret.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
professionelle folk der ved hvad de har med at gøre.
Priser må gerne være lidt billigere. :-)
Ser frem til et godt samarbejde i fremtiden

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Hurtig service og og kort syn på bilen uden vi skulle betale
Det er bare god service

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Jeg var en tur forbi Pedersen & Nielsen automobilforretning i dag grundet min bil som havde noget lyd fra hjulene, dette tog virkelig ingen tid at få fikset også med en service på højt plan. Casper som var mig behjælpelig med min bil yder virkelig en service som jeg hidtil ikke har oplevet endnu 💪🏽