Pedersen og Nielsen Automobilforretning Anmeldelser

1.813

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 123 anmeldelser, var de fleste anmeldere nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse og bilkøb. Mange forbrugere fremhæver salgspersonalet for en professionel, ærlig og utrolig imødekommende betjening, hvor man virkelig føler sig set og værdsat som kunde. Kunderne fortæller, at de føler sig i trygge hænder, og at den gode dialog samt opfølgning under hele forløbet gør handlen komfortabel. Nogle anmeldere var ikke glade for værkstedets manglende kommunikation, lange ventetider og uventede ekstraregninger efter reparationer. En del personer bemærkede desuden tekniske fejl ved bilerne samt problemer med opladning og service, som skabte frustrationer. Enkelte købere oplevede også uprofessionel håndtering og svære tider med at få svar fra afdelingerne.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service. Mens nogle forbrugere roser den hurtige og venlige vejledning,... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om product, da nogle fremhæver en god og grundig gennemgang af bilen samt... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af staff og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser og regninger. Mens nogle forbrugere oplevede... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor nogle forbrugere fremhæver en utrolig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte ny bil hos pedersen & nielsen i Hadsund. 14 dg efter sprang vores soltag, fik af vide der ingen tidshorisont var på at skaffe dette. Så Thomas Bøgh gjorde en ekstra indsats, så stor ros til h... Se mere

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til denne bilforhandler. Allerede fra første opkald – hvor telefonen blev taget med det samme – har servicen været helt i særklasse. Hele håndteringen af mit b... Se mere

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg købte bil for ca. 1 år siden hos Pedersen og Nielsen Hadsund. Servicen var professionel, ærlig og imødekommende fra start til slut. Bilen levede fuldstæ... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af Rasmus hos Pedersen & Nielsen i Hadsund da jeg skulle have ny bil, og jeg må bare sige, at han virkelig brænder for sit arbejde. Fra start til slut gjorde... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Bilsalg
  3. Autoværksted
  4. Butik med biltilbehør
  5. Renault-forhandler
  6. Volvo-forhandler

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Vores bilmærker Volvo, Ford, Kia, Suzuki, Mazda, Nissan, Jac, Isuzu og Maxus forhandles hos vores ti forhandlere og serviceres af vores tilhørende autoriserede autoværksteder. Vores salgsafdelinger i Aalborg, Randers, Auning, Risskov, Frederikshavn, Hjørring, Hadsund, Grenaa, Sønderborg og Aabenraa bestræber sig på at yde professionel rådgivning, når du skal købe eller lease din næste bil.

Middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.813)

118 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

19. august 2025

Hej Karsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet super service hos os.

Vi håber at se dig igen en anden gang :)

Dygtige og meget hjælpsomme

Endnu engang har Pedersen og Nielsen Risskov ydet en perfekt service. Værkstedsholdet er dygtige og meget hjælpsomme. Tak for jer! Hilsen Louise og den lille sorte Kia Picanto!

19. august 2025

Hej Louise

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse – og for endnu engang at vælge os!

Det betyder rigtig meget for hele teamet i Risskov at høre, at du oplever både dygtighed og hjælpsomhed hos vores værkstedshold.

Vi glæder os til at byde dig og din Picanto velkommen igen næste gang :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Ingen hjælp, arrogance og dumme kommentarer i frontdisken på værkstedet.

Personalet ved frontdisken i deres værksted i Randers, er super arrogante og ikke hjælpsomme. Jeg har lige købt el-bil hos dem og tegnet service abonnement, og holdte så i Kroatien med en bil der ikke kunne starte. Jeg kontakter dem og forklarer dem sagen, hvortil jeg kun får politer-svar i form af at der muligvis var noget garanti der dækkede. Det er desværre ikke første gang jeg oplever arrogance og dumme bemærkninger fra deres side og jeg kan ikke anbefale nogen at bruge deres værksted.

Det er super ærgerligt for deres salgsfolk er super kompetente og venlige, men så snart bilen er kommet med hjem stopper deres kundeservice og man står tilbage med én lang kamp hver gang der er noget galt med bilen.

25. juli 2025

Kære Britt

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi er ked af at høre om din oplevelse både i forbindelse med din bil i Kroatien og ved kontakt til vores værksted. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan rette op på det.

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at høre mere og finde en god løsning.

Risskov

Risskov. Har købt min bil (Kia) hos Pedersen og Nielsen i Risskov og har de seneste syv år brugt dem til service og andre værkstedsbesøg. Det har generelt været en god oplevelse.

13. juni 2025

Hej Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os :)

Det betyder meget at høre, at du gennem de sidste syv år har været glad for både dit bilkøb og dine værkstedsbesøg hos os i Risskov. Vi sætter stor pris på din loyalitet og tillid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Lige kørt afsted med ny bil fra…

Lige kørt afsted med ny bil fra Randers-afdelingen. God oplevelse fra prøvekørsel til afhentning, med tid til spørgsmål osv.

8. august 2025

Hej Tine

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at hele forløbet fra prøvekørsel til afhentning af din nye bil i Randers-afdelingen har været en god oplevelse, og at du har følt, der var tid til alle dine spørgsmål.

Vi ønsker dig mange gode køreture i din nye bil :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Har lige købt ny bil i Randers

Har lige købt ny bil i Randers. Tak for god kunde service fra første prøve tur til underskrift. Philip Hasager som har solgt os bilen gør et godt stykke arbejde. Nu glæder vi os bare til at overtage vores ny BMW i3.

5. august 2025

Hej John

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra den første prøvetur til underskriften, og vi sætter stor pris på dine pæne ord om Philip – dem giver vi selvfølgelig videre.

Stort tillykke med din kommende BMW i3 - vi ser frem til at byde dig velkommen, når den skal afhentes :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Betale for at få kode til mediesystemet.

359,21 kr. for at få udleveret en godkendelsesnøgle til mediesystemet. Helt ærligt… Hvorfor står den kode ikke i papirerne? Eller blot en generisk kode, man selv laver første gang den beder om kode. Det er da for f….. min bil! Nu håber jeg at det er en unik kode, og der ikke genereres en ny kode, næste gang strømmen tages fra bilen.

6. august 2025

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan virke urimeligt at skulle betale for en kode til dit eget mediesystem.

Koden er desværre ikke noget, vi frit kan udlevere, og den fremgår heller ikke automatisk af bilens papirer. For at kunne udlevere den korrekt og sikkert, skal vi bruge tid på at identificere systemet og slå koden op i producentens systemer – og det er denne arbejdsproces, beløbet dækker.

Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os direkte.

Risskov afdelingen

Risskov afdelingen
Jeg havde fået øje på en brugt Volvo C40 og var nået frem til en fornuftig pris med sælger. Under prøvekørslen opdager jeg dog, at bilen ikke har anhængertræk – selvom det både fremgik af annoncen og bilen var prissat derefter! Pedersen og Nielsen’s løsning var at jeg som køber skulle påtage mig udgiften med montering af det manglende anhængertræk - selvom jeg forsøgte at finde en lidt mere rimelig løsning. Jeg oplever dette som utilfredsstillende og ikke særligt imødekommende over for kunden.

3. august 2025

Hej Lars

Tak for din ærlige tilbagemelding. Vi er kede af, at der i første omgang opstod en misforståelse omkring bilens udstyr, og at det gav anledning til frustration.

Vi sætter pris på, at vi efterfølgende har haft en god dialog, og vi er glade for, at vi sammen har fundet en løsning, som har ført til, at du nu har købt bil hos os.

Vi ser frem til at levere din nye bil snart :)

Igen en fornøjelse!

Igen en fornøjelse at handle bil hos Pedersen og Nielsen i Frederikshavn.
Venlig, tillidsfuld og "nede på jorden" betjening, samt forståelse for vores behov.
Anbefales herfra

30. juli 2025

Hej Jonas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder meget for os, at du igen har haft en god oplevelse hos vores team i Frederikshavn. Vi er glade for, at du har følt dig trygt og godt behandlet.

- og tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på :)

Fantastisk service!

Min kæreste og jeg havde lige købt en brugt Kia EV6 hos en bilforhandler. Den ene nøgle gad ikke at tænde bilen. Pedersen og Nielsen fandt hurtigt ud af at der var monteret en ekstra startspærre i bilen fra bilens tidligere liv i Polen. De skiftede batteriet i nøglens startspærrechip, og vi var hurtigt videre igen. Fantastisk service. Vi kommer helt sikkert igen!

27. juni 2025

Hej Mathias

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at I hurtigt kom videre med jeres nye Kia EV6, og at vi kunne hjælpe med at løse problemet med startspærren.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Fantastisk service, ærlig rådgivning og tryghed hele vejen! 🚗🙌

Det er første gang, jeg køber en lidt dyrere bil 💸 – så jeg havde virkelig brug for at føle, at nogen havde styr på det hele. Hos Pedersen & Nielsen i Auning følte jeg mig i de bedste hænder fra første kontakt! 🤝

Jeg skrev til dem en tidlig morgen, og allerede kort tid efter åbning ringede de og sagde, at jeg bare kunne komme. Selvom bilen jeg først kiggede på ikke var noget for mig, blev jeg mødt af Benjamin, som gav mig en fremragende og personlig service ⭐

Han lyttede til mine behov, var ærlig og præsenterede mig for et meget bedre alternativ – Mazda MX-30 ⚡️ Jeg prøvekørte den og blev hurtigt helt vild med den! To dage senere stod den klar – topklargjort, skinnende flot og 100 % som aftalt ✨

Benjamin tog sig tid til at gennemgå bilen med mig, hjælpe med opsætning og forklare alt, jeg skulle vide – intet blev overladt til tilfældighederne. Han skabte en ro og tryghed i hele processen, som betød virkelig meget for mig👌

Tusind tak for den bedste biloplevelse – og en kæmpe ros til Benjamin for et virkelig flot stykke arbejde! 💯👏 Jeg giver mine varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at handle hos dem igen!

25. juli 2025

Hej Linea

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de mange rosende ord :)

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt guidet gennem hele bilkøbsprocessen – særligt når det er en større investering som denne. Vi er glade for, at Benjamin kunne hjælpe dig med at finde den helt rette bil, og at Mazda MX-30 har levet op til dine forventninger ⚡️

Din anbefaling varmer, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen, når behovet opstår :)

Rookie spørgsmål

Jeg havde en fantastisk oplevelse med et opkald fra Johnny fra Risskov som guidede mig igennem med nogen tricky spørgsmål fra min side da jeg er kæmpe rookie med at finde en bil der passer til mig.

Nu håber jeg bare at jeg kan sidde i den også forhåbentlig indfri min drøm om en ny bil!

Tusind mange tak for hjælpen :) God sommer til jer i Risskov!

17. juli 2025

Hej Jesper

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at Johnny fra Risskov kunne guide dig godt igennem dine spørgsmål.

Vi krydser fingre for, at du snart sidder bag rattet i din drømmebil! Tak fordi du delte din oplevelse – og rigtig god sommer til dig også :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Vi har købt en Volvo XC 40 af Andreas i…

Vi har købt en Volvo XC 40 af Andreas i Risskov. Vi har modtaget en fantastisk service og en rigtig god opfølgning på bilen efter handlen. Bilen var endda klar før aftalt tid🤩
Grundig gennemgang og god tid til opfølgning spørgsmål🤩

8. juli 2025

Hej Bibbi

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner :) Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med Andreas i Risskov – og dejligt at bilen var klar før tid.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med din nye Volvo XC40 – vi håber, du/I bliver superglad for den :)

Det er service

Jeg har fået den bedste service og den bedste hjælp af Johnny Tran

14. juli 2025

Hej Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået den bedste service og hjælp af Johnny Tran – vi sender straks rosen videre til ham :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Har lige købt en VW ID.3 i Risskov…

Har lige købt en VW ID.3 i Risskov afdelingen. Handlen blev foretaget med hjælp af en ung, men allerede særdeles kompetent sælger Andreas Madsen. Stor tak til Andreas for hjælpen med handlen og introduktion til den nye bil

4. juli 2025

Hej Karl

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af din nye VW ID.3 hos os i Risskov. Vi sætter stor pris på din ros af Andreas og vi giver naturligvis din tilbagemelding videre til ham :)

Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye bil, og du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Har købt en demo Volvo ved Risskov…

Har købt en demo Volvo ved Risskov afdelingen. Blev taget vel imod af en ung, men allerede særdeles kompetent sælger Andreas. Godt forløb og opfølgning efter bil var leveret.

2. juli 2025

Hej Palle

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores afdeling i Risskov, og at Andreas har taget godt hånd om dig gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du bliver rigtig glad for din nye Volvo :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Super service og alt som aftalt 👍

1. juli 2025

Hej

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at du har været tilfreds med servicen.

Service + Tandrem

professionelle folk der ved hvad de har med at gøre.
Priser må gerne være lidt billigere. :-)
Ser frem til et godt samarbejde i fremtiden

1. juli 2025

Hej Rene

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores team – det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi tager også din kommentar om priserne med i vores overvejelser ;) :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Hurtig service og og kort syn på bilen…

Hurtig service og og kort syn på bilen uden vi skulle betale
Det er bare god service

30. juni 2025

Hej Noah

Tusind tak for din flotte anmeldelse :) Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige service og bilsyn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Jeg var en tur forbi Pedersen & Nielsen…

Jeg var en tur forbi Pedersen & Nielsen automobilforretning i dag grundet min bil som havde noget lyd fra hjulene, dette tog virkelig ingen tid at få fikset også med en service på højt plan. Casper som var mig behjælpelig med min bil yder virkelig en service som jeg hidtil ikke har oplevet endnu 💪🏽

27. juni 2025

Hej Suzanna

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse og de flotte ord :)

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os – og at Casper kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt

Vi er altid klar til at hjælpe igen en anden god gang.