1. Prissammenligningsside
  2. Autoværksted
  3. Privatchauffør

Autobutler.de ist einer der führenden Online-Marktplätze für Autoreparaturen in Europa, der Autobesitzern eine einfache und bequeme Möglichkeit bietet, Angebote für Autoreparaturen zu bekommen und zu vergleichen. Werkstätten werden von Kunden geprüft und bewertet, um so ein hohes Maß an Transparenz, Glaubwürdigkeit und Qualität zu gewährleisten.

4,1

God

3 t anmeldelser

Det er ikke meget værd at få en masse…

Det er ikke meget værd at få en masse tilbud når kvalitten af værkstederne er for lav. Eksempelvis har vi fået lavet et airconserivce. Værkstedet glemte så at trykprøve systemmet og skød bare en masse væske i bilen og satsede på at det var fint. Det betyød så også en extraregning fra værkstedet på næsten 2x den aftalte pris.

17. maj 2024

Great & fast to a good price

7. september 2020
Autobutler.de-logo

Besvarelse fra Autobutler.de

Hello Faruk,

Thank you so much for your 5 star review.

We're happy that we were able to help you out. Our team of butlers are here ready for when you need us in the future!

We wish you a great day.

Nancy
Autobutler

Søgte for ca.4 uger siden

Søgte for ca.4 uger siden tilbud på udskiftning af bærearm på Suzuki Wangon R har intet hørt,men bilen er for længst rep. på lokalt værksted.Så har man også prøvet det
V.h.Frank

6. juli 2018

Fornuftig- Fantastisk- Fabelagtig - Kort sagt AutoButler !!!!!

Jeg havde mine tvivl, da jeg skulle have lavet et par ting på min bil. Jeg havde fået et tilbud, der hvor jeg havde købt bilen. Tilbuddet lød på ca. 8000,oo kr.
Jeg hanvendte mig til AutoButler, som jeg havde hørt om gennem en ven. Jeg fik , som lovet 3 gratis tilbud, og da jeg er dårlig gående, valgte jeg, trods mine tvivl, det værksted der lå nærmest - Glostrup Bilcenter. Københavnsvej 237 Køge. Samtidig lå DERES tilbud kun på 38oo kr. Ja- ja- Jeg måtte jo prøve.
Dette har jeg ABSOLUT IKKE haft grund til at fortryde. Som sagt er jeg dårlig gående, men da jeg havde afleveret bilen på værkstedet tilbød værkstedslederen " Kaplan " at køre mig hjem igen, og for at det ikke skal være løgn, blev jeg, dagen efter, da min bil var færdig, hentet igen. Det bedste af det hele var dog, at dette som både AuitoButler og værkstedet havde lovet mig- holdt vand. Bilen er nu PERFEKT og AutoButler ( dette er IKKE en reklame ) har 100000000 % holdt hvad de lovede.
Jeg kan kun på det KRAFTIGSTE anbefale AutoButler, og EN ting kan jeg da sige - Skal min bil igen på værksted bliver det 100% igennem AutoButler det kommer til at ske !!!! 100 % værksted- 1oo % løfter holdt- 1oo % service - samt 50% besparelse... Igen 100% tilfredshed. mvh. Johnny Johnsen

14. marts 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (3.448 anmeldelser)