Fornuftig- Fantastisk- Fabelagtig - Kort sagt AutoButler !!!!!
Jeg havde mine tvivl, da jeg skulle have lavet et par ting på min bil. Jeg havde fået et tilbud, der hvor jeg havde købt bilen. Tilbuddet lød på ca. 8000,oo kr.
Jeg hanvendte mig til AutoButler, som jeg havde hørt om gennem en ven. Jeg fik , som lovet 3 gratis tilbud, og da jeg er dårlig gående, valgte jeg, trods mine tvivl, det værksted der lå nærmest - Glostrup Bilcenter. Københavnsvej 237 Køge. Samtidig lå DERES tilbud kun på 38oo kr. Ja- ja- Jeg måtte jo prøve.
Dette har jeg ABSOLUT IKKE haft grund til at fortryde. Som sagt er jeg dårlig gående, men da jeg havde afleveret bilen på værkstedet tilbød værkstedslederen " Kaplan " at køre mig hjem igen, og for at det ikke skal være løgn, blev jeg, dagen efter, da min bil var færdig, hentet igen. Det bedste af det hele var dog, at dette som både AuitoButler og værkstedet havde lovet mig- holdt vand. Bilen er nu PERFEKT og AutoButler ( dette er IKKE en reklame ) har 100000000 % holdt hvad de lovede.
Jeg kan kun på det KRAFTIGSTE anbefale AutoButler, og EN ting kan jeg da sige - Skal min bil igen på værksted bliver det 100% igennem AutoButler det kommer til at ske !!!! 100 % værksted- 1oo % løfter holdt- 1oo % service - samt 50% besparelse... Igen 100% tilfredshed. mvh. Johnny Johnsen
14. marts 2014