Auto Onderdelenexpert - Netherlands Anmeldelser

3,6

Moet je kijken hoe het aankomt vol met gaten in de doos ziet er niet uit en retourneren is onmogelijk via de website werk voor geen meter weggegooid geld

Ik had voor mijn Renault Travel bus uit 1997 een rubber blokje nodig voor het rempedaal. Nergens te krijgen. Totdat ik de website van Auto Onderdelenexpert raadpleegde. Ik kreeg hulp bij het zoeken (M... Se mere

Het is een vlotte levering geweest , het bestelde artikel was in drie dagen in huis . Klantenservice heeft de juiste info gegeven over de toepasbaarheid van het artikel. Het prijsverschil met de deale... Se mere

Als ik bij autodock zelf bestel dan is het goedkoper,dus als jullie je eigen verpakkingen zouden hebben dan maakt het niet uit .nu hebben mensen zoiets van" had ik het maar op die site besteld " voor... Se mere

1. Køretøjer og transport

Uw webwinkel voor ✓ Voordelige auto-onderdelen ✓ Remmen ✓ Uitlaten ✓ Filters en nog veel meer – Bestel alles voor uw voertuig voordelig goedkop online

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Helaas een slechte ervaring

Helaas een slechte ervaring. Normaal bestel ik bij autodoc.nl, zij hebben een levertijd van plm. 1 week. Nu met spoed iets nodig dus bij auto-onderdelenexpert.nl besteld, website beloofd 1 á 2 dagen levertijd. Pas na bestelling word echt duidelijk dat je gewoon bij autodoc besteld.
Niet opgevallen en 1 dag na bestelling ook onderdelen besteld bij autodoc. Achteraf bleek het dus hetzelfde bedrijf en heb ik te veel verzendkosten betaald. Balen maar kan gebeuren.

Contact opnemen had geen zin, snel maar kortaf antwoord wat neer kwam op "jammer joh".

Anderhalve week later(!) kwam het pakket incompleet(!) binnen.

Geld terug doen ze niet aan en de auto moest echt weer rijden, dus lokaal een setje besteld en daarmee de auto gerepareerd.

Na wat heen en weer gemail boden ze eerst 5 euro (van de 15 euro) aan, toen 7 euro en toen het aanbod om het betreffende setje opnieuw toe te sturen. Wederom een week later komt niet hetzelfde pakketje maar een goedkopere variant binnen.

Dit is dus, na vele bestellingen, de allerlaatste keer dat ik op (een zusterbedrijf van) autodoc bestel. Liever iets meer betalen dan dit gezeur.

In a reply to below message:
I have recieved a kit of rubbers only, not a refund. I ordered only items that were in stock accordingly to the website.

Also, 1-2 days delivery is not 5 days so you should change the website.

All and all I lost at least 45 euro's on this.

20. oktober 2018
Auto Onderdelenexpert - Netherlands-logo

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands

Dear Mr. Sander!
Thank you for your feedback!

We are so sorry that you had a bad experience with your recent purchase. It appears that you ordered an out of stock item which sadly turned out to be much more difficult than usual for us to source. In the end as you know we did manage to get the appliance for you but as you say only after quite a delay. We clearly fell below our promised standards in terms of keeping you up to date with the order - for which we are really sorry. We have reminded all the team about the importance of great and regular communication. We do hope that next time you need a spare part you might be prepared to give us a second chance.
According to our system, you have already been refunded.

Best Regards,
Auto-onderdelenexpert Team

Actual company is Partio GmbH & Co

Actual company is Partio GmbH & Co. KG in Berlin. If you Google them the reviews are terrible!

25. maj 2018
Auto Onderdelenexpert - Netherlands-logo

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands

Dear Customer!
Thank you for your feedback!

We are sorry to hear your issues have yet to be addressed and would be glad to look into this for you if you could provide an order number or email we can use to look up your account.

Best Regards,
Auto-onderdelenexpert Team