Moet je kijken hoe het aankomt vol met gaten in de doos ziet er niet uit en retourneren is onmogelijk via de website werk voor geen meter weggegooid geld
Ik had voor mijn Renault Travel bus uit 1997 een rubber blokje nodig voor het rempedaal. Nergens te krijgen. Totdat ik de website van Auto Onderdelenexpert raadpleegde. Ik kreeg hulp bij het zoeken (M... Se mere
Het is een vlotte levering geweest , het bestelde artikel was in drie dagen in huis . Klantenservice heeft de juiste info gegeven over de toepasbaarheid van het artikel. Het prijsverschil met de deale... Se mere
Als ik bij autodock zelf bestel dan is het goedkoper,dus als jullie je eigen verpakkingen zouden hebben dan maakt het niet uit .nu hebben mensen zoiets van" had ik het maar op die site besteld " voor... Se mere
Uw webwinkel voor ✓ Voordelige auto-onderdelen ✓ Remmen ✓ Uitlaten ✓ Filters en nog veel meer – Bestel alles voor uw voertuig voordelig goedkop online
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Exact de goede onderdelen voor een hele nette prijs!
En een snelle verzending die ook nog eens goed te volgen was .!
Chiel Hilbert.

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Zoals je mag verwachten te krijgen wat je nodig hebt. Prima dus.

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Hellas ik geben met jan geld voor niex ik geb nog de return de werkiren remblokken jammer voor mijn helaas voor jullie veel klanten verliezen

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
2 pakkingen van het juiste type geleverd, hetgeen tegenwoordig geen zekerheid is

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Verkeerde onderdelen ontvangen. Geen service geen retour mogelijk omdat de de onderdelen gemonteerd waren.
Mijn advies geen onderdelen bestellen hier.

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Per ongeluk onderdelen naar auto-onderdelenexpert retour gestuurd,ipv naar auto-onderdelenexpert.Na 1 mailtje wordt ik doodgezwegen blijkbaar.Zelfs na aanbieden de retourzending zelf te betalen geen taal of teken meer.Dus geen bedrijf waar ik wat zal bestellen.

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
We hebben kentekenverlichting besteld voor onze opel zafira. Ik heb gelijk leds besteld. Deze geven zoveel licht dat je het kenteken echt kan lezen in het donker.

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Bestellen en leveren snel - professioneel - zonder poespas. SUPER !!!

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Onderdeel zoals beschreven en netjes verpakt en verstuurd

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Alles wat een klant verwacht van een leverancier is bij jullie perfect geregeld.

Besvarelse fra Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Product 10 dagen geleden besteld en auto moet voor APK. Weet nog niet wanneer het geleverd wordt.