AudioNova Anmeldelser 4.259

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 881 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres professionalisme, venlighed og evne til at skabe tryghed, hvilket gør hele processen behagelig og informativ. Mange fremhæver den fremragende service, hvor alt bliver klaret hurtigt og effektivt, ofte uden ventetid, og med grundig vejledning i brug og vedligeholdelse af produkterne. Forbrugerne er yderst tilfredse med de nye høreapparater, som beskrives som nemme at betjene og med god lydkvalitet, hvilket forbedrer deres livskvalitet betydeligt. Dog oplevede nogle kunder længere ventetider og en enkelt nævnte en uvenlig receptionist, hvilket førte til, at de forlod forretningen uden at få hjælp. Derudover var der en kunde, der udtrykte bekymring over holdbarheden af høreapparaterne, især for ældre brugere, og ønskede mere robuste løsninger.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, hvor mange fremhæver professionel, omsorgsfuld og... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, og mange udtrykker stor tilfredshed med høreapparaterne efter at have... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen, idet mange fremhæver den engagerede service og grundige... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, idet mange roser den gode rådgivning og hjælp, samt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

1.Godt at høreapp. kom som samlesæt, så vi ret hurtigt fik den rette afstand og ikke mindst den rigtige størrelse propper. 2.Faglig og kompetent behandling, ligeværdig samtale. 3.Stor tilfredshed... Se mere

Medarbejder der kom hjem til mig ,ad flere omgange . Var Professionel til sit job ,det gjorde mig tryk ved situationen . Høreprøve, mulige høreapparater , tilpasning af disse , Aftryk af øregange... Se mere

Mangeårig kunde hos Audionova Mit fjerde sæt på18 år. De er omhyggelige inden apparaterne er tilpassede og kvaliteten er høj. Det er prisen også så det er vigtigt at efterservice fungerer. Det mes... Se mere

Fantastisk service. Besøgte i går 19/1 AudioNova, Grenaa v/ Anja. Mine godt 6 år gamle høreapparater, som jeg har været yderst tilfreds med, trængte til et serviceeftersyn, det venstre fungerede... Se mere

1. nr. 4 af de 14 bedste virksomheder i Høreapparatsbutik

AudioNova er landsdækkende og Danmarks største kæde af private hørecentre. Vi har hørecentre fordelt over hele landet, hvorfra vi udleverer, servicerer og sælger høreapparater og tilbehør. I Danmark kan vi frit vælge mellem at få høreapparater i offentlig eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor tilbyder vi også mange forskellige høreapparater, som dækker forskellige behov fordelt på forskellige priskategorier.

4,7

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Meget professionelle og imødekommende

Meget imødekommende, venlige og dygtige. Jeg følte mig virkelig i gode hænder både med grundig lydtest og efterfølgende mulighed for at prøve forskellige apparater inden jeg besluttede mig. AudioNova kan anbefales.

15. april 2026

Kære Jørgen

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god
oplevelse hos os og været tilfreds med vores service. Mange tak for din
anmeldelse.

Venlig hilsen AudioNova

Har fået en god behandling

Har fået en god behandling, og når jeg kommer ned i butikken

24. april 2026

Kære Bjarne

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse
hos os.
Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt behandlet.

Indsendelse af ansøgning

Indsendelse af ansøgning lykkedes først i 3 forsøg

30. marts 2026

Kære Palle
Tak for din anmeldelse. Vi beklager virkelig forløbet, men vi kan desværre ikke påvirke Regionens proces for modtagelse af ansøgninger.
Vi vil fremover være endnu mere opmærksomme på at følge op på Regionen, når vi har sendt en ansøgning afsted.

Et rigtigt dejligt møde

Et rigtigt dejligt møde , dygtige medarbejdere helt igennem godt og rart .

23. april 2026

Kære Anelise

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores
kompetente personale.

Webside

Vi har været i Esbjerg afdelingen og fået en meget fin service. Der hvor kæden hopper af, er at oplysninger om produkter og priser ikke passer sammen med deres hjemmeside. Det er ganske enkelt ikke godt nok. Jeg fik at vide, at der var andre, der havde også havde klaget.
Få det nu fikset, før i mister kunder på det.

20. april 2026

Kære Enevold.
Tak for din feedback. Vi er glad for at høre, at I har haft en god oplevelse hos vores hørecenter i Esbjerg.
Vi beklager meget, hvis vores priskommunikation har skabt forvirring i forhold til vores forskellige kategorier af høreapparater. Inden for hver kategori har vi flere mærker, og på hjemmesiden har vi vist vores "fra priser", dvs. at det er prisen på det billigste mærke inden for den kategori.
Vi vil vende internt, hvordan vi kan kommunikere priserne på kategorierne på en mere forståelig måde. Vi beklager endnu engang den forvirring, det har skabt.
Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os på info@audionova.dk eller række ud til hørecentret i Esbjerg, som I allerede kender.

Mangel på service/urigtige oplysninger

Mangel på service/urigtige oplysninger, var ude i butikken på Amager, der var sygdom, det er hvad der kan ske, ringede til deres servicecenter dagen efter for at høre om der var kommet en raskmelding. Det kunne de da ikke svarer på i “verdensfirmaet” får så at vide at de der havde bestilt tid, var blevet ringet op vedrørende den fortsatte sygdom. Nu må den borger jeg var ude for at få repareret eller sendt høreapparaterne til reparation vente endnu længere tid da jeg ikke har tid før om en uge pga arbejde før jeg kan komme i butikken.
Så servicen i service centeret/callcentere kan man lede længe efter og også efter de rigtigte tilbagemeldinger.

15. april 2026

Kære Gert
Vi beklager meget ulejligheden. Vi prøver til hver en tid at holde vores kundeservice opdateret ift. eventuelle ændringer i åbningstiderne i vores hørecentre grundet sygdom eller andre uforudsete omstændingheder. Vi kan se, at kommunikationen i denne omgang ikke har været god nok. Det følger vi op på og beklager endnu engang.
AudioNova

Havde booket tid til formstøbte…

Havde booket tid til formstøbte ørepropper i Esbjerg. Da jeg ankommer fortæller sælgeren, at de kun virker 5db. Er kørt en time, for tiden. Så var skuffet da jeg havde læst på hjemmesiden at det var 28-30db. Hun ringer så for at undersøge nærmere og finder ud af at jeg har læst korrekt så jeg bestiller nogle. Der bliver leveret efter 14 dage.
De er dog ubrugelige og dæmper slet ikke nok. Jeg bruger normalt sleep deep, fra Alpine som dæmper meget bedre men ikke har samme confort. Så jeg er meget skuffet og føler jeg har “smidt 795kr” ud af vinduet.

1. februar 2026

Kære Alexandra
Vi er kede af at høre, at de omtalte høreværn ikke lever op til dine forventninger. Det vidste vi ikke, da du ikke har kontaktet klinikken efter udlevering af høreværnet. Der skal selvfølgelig findes en løsning, så derfor har vores hørecenter i Esbjerg uden held forsøgt at kontakte dig telefonisk dags dato. Du må meget gerne kontakte dem, så I sammen kan finde en god løsning for dig.
Mange hilsner
AudioNova

Jeg bliver bombarderet med 2-4 mail.s…

Jeg bliver bombarderet med 2-4 mail.s dagligt vedrørende høreapparater, som jeg ikke har nogen interesse i! Har forgæves ledt efter et link, hvor jeg kan "framelde" - "unsubscribe" disse mail.s, men det link findes ikke i henvendelserne! Så har jeg skrevet til AudioNova om frameldelse, men fik et langt svar om distributører af deres reklamemail.s og 3-4 links til, hvordan jeg kunne gå ind og ændre indstillinger i min opsætnin g af outlook- Gmail..... Det kan ikke være mening at jeg skal indrette mit system efter AudioNova.s forretningsmetoder, når den løsning, som alle andre velrenommerede firmaer anvender - nemlig at du går i bunden og framelder eller unsubscribe en reklame. Nemmere kan det ikke være og det bruger seriøse firmaer og produkter - det kan man desværre ikke sige om AudioNova

23. marts 2026

Kære Bent
Jeg vil gerne understrege, at AudioNova ikke sender kommercielle e-mails til folk, medmindre de har givet et eksplicit samtykke til at modtage disse.

Som nævnt, er det annoncer og ikke emails du ser, selvom annoncerne til forveksling kan ligne rigtige mails.
Idet du er utilfreds med at modtage disse annoncer, kan du følge nedenstående guides:

Guide til at stoppe annoncer fra AudioNova i Gmail:
1. Når du ser annoncen, skal du klikke på de tre prikker (mere/oplysninger).
2. Vælg ”Bloker annonce” (Block ad).
3. Du vil nu ikke længere for annoncer fra AudioNova

Guide til at stoppe annoncer fra AudioNova i Outlook:
1. Når du ser annoncen skal du trykke på ”Hvorfor ser jeg denne annonce?” (Why am I seeing this ad?” eller ”X”.
2. Vælg ”Håndter interesser” (Manage your interests) eller ”Vis ikke denne annonce” (Don’t show this ad).
a. Håndter interesser: Her kan du fortælle, at du ikke ønsker annnoncer indenfor specifikke emner.
b. Vis ikke denne annonce: Her kan du fortælle, at du ikke ønsker at se den specifikke annonce igen.

Bemærk at annoncerne stadig vil være der, men blot fra en anden annoncør end AudioNova.

Vi håber ovenstående guides kan hjælpe dig.
Vi beklager ulejligheden.
Mvh AudioNova

Dybt uanstændig opførsel.Jeg fik udleveret et sæt høreapparater…

Jeg fik udleveret et sæt høreapparater i eb 14 dages prøveperiode. Dag 3 holdt den ene op med at virke. Man kan ikke ringe til butikken, men får et callcenter. Jeg blev guidet til en total nulstilling af både telefon, app og høreapparater, og skulle så prøve det af igen. Det virkede ikke, så jeg måtte kontakte dem igen. Jeg fik ikke rigtig lov at forklare problemet, men fik afvide, at jeg skulle møde fysisk i butikken næste dag kl. 11.30. Jeg fik så udleveret et andet prøves, og skulle se om det fungerede. Det virkede heller ikke, så jeg måtte ringe til callcenteret igen. Han havde nu stemplet mig som en besværlig kunde, så hvis jeg ville mere, kunne jeg bare gå ned i butikken igen 11.30 dagen efter. Jeg ville gerne lige forklare ham om problemet, men det ville han ikke høre på. Jeg prøvede igen, men blev afbrudt. Jeg bad ham høfligt lade være ned at afbryde, men det ville han ikke. Jeg fik afvide, at der ikke var noget at snakke om, jeg kunne bare gå i butikken igen. Jeg håber inderligt, at audionova har optaget samtalen, for jeg er aldrig blevet så ringe behandlet i en telefon før. Uværdig, nedladende, arrogant og uden den mindste lyst til at forstå hvad mit problem var. Som potentiel ny kunde, er jeg dybt rystet...
Jeg kan kun sige, at kunder skal håbe, at de ALDRIG får brug for hjælp i deres kundeservice, for så bliver I svinet til...

19. marts 2026

Kære Michael.
Vi beklager meget din oplevelse og følger op internt for at forstå, hvad der er sket. Normalt hører vi kun godt om vores kundeservice, så din oplevelse skal bestemt undersøges, så vi sikrer, at det ikke sker igen.
Mvh AudioNova

Alvorligt forløb efter tilpasning af høreapparat

Jeg fik tilpasset et høreapparat hos AudioNova i januar 2024. Jeg var sund og rask lige indtil tilpasningen og havde aldrig haft tinnitus før.

Efter 5 dages brug udviklede jeg en alvorlig helbredskrise med tinnitus, forhøjet blodtryk, hjertebanken, angst, depression, søvnproblemer og et fuldstændigt burnout.

Jeg har nu levet med tinnitus i 24 måneder, og det er noget jeg må leve med resten af mit liv. Det har været en dyb livskrise, som har påvirket både mit helbred, mit arbejde og min familie.

Da jeg henvendte mig i klinikken, fik jeg mundtligt at vide, at tinnitus ville forsvinde efter 14 dage, og at det kunne ske, at folk fik tinnitus. Min kone og en anden medarbejder hørte også denne udtalelse.

Jeg finder det meget bekymrende, at AudioNova efterfølgende ikke ønsker at undersøge nærmere, hvad der konkret er sket i mit tilfælde. Jeg har også bedt om at få udleveret mine høreapparat-indstillinger og dokumentation, så jeg kan få det vurderet af en uafhængig tredjepart, men jeg har endnu ikke modtaget disse oplysninger.

Jeg gik fra at være sund og rask til at blive alvorligt syg efter blot 5 dages brug af høreapparatet.

Jeg håber, at AudioNova vil tage dette alvorligt samt udlevere den dokumentation, jeg har anmodet om.

Der er åbentbart ingen før mig med dette. Jeg er så den første. Jeres apparat overbelastede min hjerne CE godkendt eller ej. I ønsker ikke at vide hvorfor og hvordan. Men søgere bare flere mandlige testere!

9. marts 2025

Kære Michael
Det lyder som en voldsom omgang du har været igennem. Som tidligere nævnt er vores høreapparater medicinsk udstyr med CE-mærkning. Der findes ingen evidens for, at en kortvarig tilpasning eller afprøvning kan fremkalde de symptomer, som du beskriver – herunder tinnitus, forhøjet blodtryk, hjertebanken, angst eller depression. Tinnitus er et symptom, ikke en selvstændig sygdom, og kan opstå i forbindelse med andre forhold såsom forhøjet blodtryk, stress eller medicinske lidelser.
Jeg vil naturligvis gerne undersøge, hvordan du kan få den dokumentation, som du er interesseret i.
Med venlig hilsen AudioNova

Man betaler næsten 20000 for et par…

Man betaler næsten 20000 for et par høreapparater og bliver lovet service, men når man ringer til dem med et problem så siger de at de vil ringe én op, men det gør de aldrig.

3. marts 2026

Kære Brian
God service er en af vores kerneværdier, så selvfølgelig skal du have et opkald, når du har brug for det. Jeg har forsøgt at finde din henvendelse, så jeg kunne undersøge, hvorfor du ikke er blevet kontaktet, men jeg kan ikke finde noget fra en, som hedder Brian. Kan du venligst prøve at ringe til hørecentret igen eller sende en email til marketingdk@sonova.com, hvor du skriver hvilket hørecenter, du ønsker at tale med?
AudioNova

ingen kontakt. De ringer ikke tilbage

Jeg fik mine høreapparater den 23/2 2026.
Jeg fik en apps samtidig.
Da jeg kunne se, at de andre uden snor og med direkte på i øret, kontakte dem i Helsingør på telefon.
Jeg kunne ikke få prisen, men dine senere.
Da jeg ikke senere fik opringe, ringede jeg til deres hovednummer. 2 timer senere.
Her var besked, at de lige fået den, og de ville ringe til senere.
De ringer forsat ikke. Så vil aflevere dem tilbage når jeg har en tid den 16/3 2026.
Jeg tager dem ud nu.

23. februar 2026

Kære Gert.
Vi beklager den oprindelige ventetid, som var grundet sygdom. Jeg kan forstå, at I nu har haft en rigtig god dialog og fundet en løsning, så du kan få hjælp.
Med venlig hilsen AudioNova

Bruger AudioNove stadig mit cpr-nr til at finde mig

Bliver ved med at sende breve til mig.
De solgte et par ubrugelige høreapparater i 2008, som jeg ikke kunne bruge (de kunne ikke hjælpe mig i min situation)
Skrev til dem, at de ikke skal kontakte mig mere, men den bliver stadig ved.
Siden 2008 hvor jeg selv skulle betale 5.600 kr til nogle høreapparater, er jeg i 2021 flyttet til Vejle og jeg har skiftet adresse 3 gange herover.
Forstår ikke hvordan de kan finde mig ?
Kan de søge på ens cpr-nr efter så mange år ?

27. februar 2026

Besvarelse fra AudioNova

Kære Doris. Jeg kan forsikre dig om, at vi ikke har dine kontaktinformationer i vores kundedatabase. Så det behøver du ikke bekymre dig om. Som du kan læse i bunden af det brev, du modtog, så har vi indhentet dine adresseoplysninger fra teleselskabernes nummeroplysningsdata. Dine kontaktoplysninger er fx synlige på Krak.dk. Jeg noterer nu din adresse på vores interne Nej Tak liste, så vi ikke skriver til din adresse igen. Såfremt du flytter, kan du risikere at få brev igen, medmindre du skriver dig på Robinsonlisten via borger.dk.

Åben service i Ballerup

Vi besøgte åben service i ballerup og mødte Bine. Det var den mest fantastiske oplevelse, ikke mest for min 86 årige mor. Hun tog sig tid rigtig god tid og mødte min mor i øjenhøjde og forklarede så hun forstod. Kunne jeg give mere end 5 stjerner gjorde jeg det.

25. februar 2026

AudioNova i Nykøbing F - nej tak!

AudioNova i Nykøbing F - dygtig og elskværdig ung mand, som var meget serviceminded, MEN da jeg afleverede de lånte apparater og sagde nej tak, blev jeg næsten overfaldet af den kvindelige medarbejder, som bare ikke ville acceptere, at jeg p.t. ikke har nogen glæde af høreapparater. Når behovet melder sig, tager jeg nok til Vordingborg ...

4. februar 2026

Kære Bodil
Tak for din anmeldelse. Når en kunde ikke ønsker at beholde høreapparaterne, vil vi meget gerne forstå årsagen, sådan at vi kan hjælpe og forbedre oplevelsen med høreapparater, såfremt det giver mening. Vi beklager meget, hvis du fik en anden oplevelse af spørgsmålene. Det var bestemt ikke vores medarbejders meningen. Du skal være velkommen i både Vordingborg og Nykøbing F, såfremt du på et senere tidspunkt ønsker at prøve høreapparater igen.
AudioNova

Vi fik en virkelig god service

Vi fik en virkelig god service, og blev behandlet virkeligt godt.

21. december 2025

Kære Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores personale, og at du følte dig godt behandlet.

Venlig hilsen AudioNova

Manglende gemmensigtighed mht. priser- ingen kundeservice

Audionova vil ikke tillade at priser på alle høreapperater fremvises eller udleveres til kunder.
Dårlig kundeservice generelt

10. februar 2026

Kære Claus
Vi beklager meget, at din oplevelse er, at der ikke har været gennemsigtighed ift. priser på vores høreapparater. Idet der er egenbetaling på visse høreapparater, kan prisen variere alt efter, hvilke tilskud man er berettiget til fx. det offentlige tilskud, sygesikringen Danmark og Helbredskort. Derfor anbefaler vi altid, at man får et prisoverslag hos sin lokale AudioNova, så man er sikker på, hvad ens egenbetaling vil blive. På hjemmesiden kan man se vores "fra priser", men idet vi har flere forskellige apparater inden for hver kategori, er det svært at vise alle priser, som jo netop også varierer efter hver kundes muligheder inden for tilskud.
Vi står altid klar med rådgivning og vejledning, så du er velkommen til at ringe eller booke en aftale hos din lokale AudioNova.
AudioNova

Bliver hele tiden spammet med reklamer…

Bliver hele tiden spammet med reklamer via min email fra Audionova uanset jeg lige har købt hreapparater fra dem. Det er meget irriterende

2. februar 2026

Hej Rune
Vi beklager ulejligheden, men som forklaret i vores svar til dig i november, så kan man modtage annoncer i ens indbakke fra alle virksomheder, også AudioNova, hvis man bruger en gratis email-klient, såsom Gmail, Hotmail, Outlook etc. Google og Microsoft udbyder indbakken som et annonceområde. Det ligner en e-mail, men det er faktisk en onlineannonce ligesom andre displayannoncer på websteder.
AudioNovas samarbejdspartnere booker en annonce til de annonceområder, som Google og Microsoft udbyder.
Email-brugerne ser disse annoncer, fordi de accepterede Googles eller Microsofts vilkår og betingelser ved oprettelse af en gratis e-mail-konto.
Dette er ikke noget AudioNova kan styre eller ændre, men det er som nævnt en del af Googles og Microsofts vilkår, når man bruger deres gratis mail-service.
Du kan læse mere generelt om annoncer i Gmail og Outlook, samt hvordan du kan påvirke dem, på nedenstående links.
Annoncer i Gmail
Generelt: https://support.google.com/mail/answer/6603?hl=da
Tilpasning: https://myadcenter.google.com/home
Annoncer i Outlook
Generelt: https://support.microsoft.com/da-dk/office/om-reklamer-i-outlook-426f5993-75d8-4898-8f27-9ee0008692a0
Tilpasning: https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/signedout?refd=support.microsoft.com&lang=da-DK
AudioNova Hørecenter

Meget serviceminded

Meget serviceminded, stor forståelse og indlevelse

1. januar 2026

Kære Bent

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har fået en god betjening hos os.