1.Godt at høreapp. kom som samlesæt, så vi ret hurtigt fik den rette afstand og ikke mindst den rigtige størrelse propper. 2.Faglig og kompetent behandling, ligeværdig samtale. 3.Stor tilfredshed... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
AudioNova er landsdækkende og Danmarks største kæde af private hørecentre. Vi har hørecentre fordelt over hele landet, hvorfra vi udleverer, servicerer og sælger høreapparater og tilbehør. I Danmark kan vi frit vælge mellem at få høreapparater i offentlig eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor tilbyder vi også mange forskellige høreapparater, som dækker forskellige behov fordelt på forskellige priskategorier.
Hans Edvard Teglers Vej 5, 1,, 2920, Charlottenlund, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
God betjening og hjælp til at tilpasse det valgte høreapparat. Meget imødekommende overfor mit valg og behov.

Besvarelse fra AudioNova
God, venlig og kompetent betjening.
Gennem hele forløbet en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra AudioNova
Sikkert dygtige mennesker i butikken; men jeg synes, det er voldsomt frustrerende, at man ikke kan ringe og bestille en tid, når det
“bare” er noget med høreapparater, som er i udu.
Man bliver henvist til at komme til Åben Service” mellem 11 og 12.
Hvad kan man bruge det til, når man er i arbejde?
Intet.
Der reklameres med, at der er åbent mellem 10 17, så det er altså virkelig sølle service.
I dag troppede jeg op i butikken, og så kunne det godt lade sig gøre at bestille en tid.
Det nytter ikke at være så ivrig efter at sælge nye apparater, så det er svært at finde tid til at servicere de nuværende kunder.

Besvarelse fra AudioNova
2.Faglig og kompetent behandling, ligeværdig samtale.
3.Stor tilfredshed med apparaterne, efter at have afprøvet dem i forskellige sammenhænge.
At prisen så er lidt pebret må jeg jo så tage med.
Glad hilsen: Jytte Madsen.

Besvarelse fra AudioNova
Der har været god dialog fra start til slut. Kan varmt anbefales. Supersøde mennesker

Besvarelse fra AudioNova
Fik en god og kompetent service af Rikke i Galten, kan varmt anbefale hende.

Besvarelse fra AudioNova
Super god service og meget behageligt personale.

Besvarelse fra AudioNova
Jeg fik en kompetent og god vejledning og god service ved mit køb

Besvarelse fra AudioNova
Kompetent serie og vejledning- som gav sig den fornødne tid

Besvarelse fra AudioNova
Uforskammet personale. Ingen forstand på hvad der skal gøres for klienten. Elendig service.

Besvarelse fra AudioNova
Meget imødekommende, venlige og dygtige. Jeg følte mig virkelig i gode hænder både med grundig lydtest og efterfølgende mulighed for at prøve forskellige apparater inden jeg besluttede mig. AudioNova kan anbefales.

Besvarelse fra AudioNova
Har fået en god behandling, og når jeg kommer ned i butikken