Hold nu kæft Bondefanger firma Pas på med at stifte bekendtskab med de to Firmaer Søgemedier A/S og Atriumweb A/S I 2016 blev jeg kontaktet af en dygtig Sælger Pr Telefon det lykkes desværre... Se mere
PAS PÅ DERUDE...Kære med-erhvervsdrivende...Pas på det koster dyrt at involvere sig med Atrium Web A/S... For så vidt udmærket tilfreds med produktet....efter endt periode og vel 1 uges for sent opsig... Se mere
Efter at vores hjemmeside har kørt i en del år. Vi mistede 2 meget store ordre, og må derfor afskedige folk og reducere omkostningerne. Derfor ønsker vi ikke at have hjemmeside mere, for at spare de... Se mere
Om atriumWeb A/S
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dalsagervej 25, 8250, Egå, Danmark
- 32 15 50 70
- info@atriumweb.dk
- www.atriumweb.dk
Kompetente, effektiv personale
Har startet en køreskole op, hvor atriumWeb hurtigt og kompetent fangede vores ide med hjemmesiden. Der har været god kommunikation hele vejen igennem, og ændringer der skulle foretages på sitet, blev gjort ikke blot på dagen, men nærmest samme time vi havde haft dialog med dem. Kan varmt anbefales .
Allan og Peter
Kørekompagniet.com
Alletiders hjemmeside firma.
Dette firma er der for dig når du har brug for det, du kan sætte dem til at stå for alt på jeres side, og hvis du bare har nogle få rettelser til siden, kan du ringe og få dem til at rette det.
Dansk Vagt Service Sjælland, har brugt Atriumweb, de sidste 2år, og har virkelig haft glæde af dette hjemmeside firma, vi kunne ikke ønske os noget bedre sted at have vores hjemme side.
MVH
Kenneth Mogensen / Ejer af dvss.dk
Inkompetente bondefangere.
Da AtriumWeb fremlagde deres tilbud med "gratis og ubegrænset programmering samt support ved køb af et ualmindeligt dyrt webhotel" lød det for godt til at være sandt, og denne fordom er kun blevet bekræftet gennem det sidste års tid. Min opfordring til alle er at holde sig langt væk fra deres klør.
For lethedens opsætter jeg min kritik i punkter.
1) Modtog aldrig vores kopi af den undereskrevne kontrakt.
Alt jeg har er et foto jeg selv nåede at tage.
2) Modtog rykker før vi havde modtaget den første faktura.
3) Pludselige ekstraomkostninger.
På dette har jeg flere eksempler, et er det lille logo ved hjemmesidens URL som vi blev lovet ved første møde. Efter at have rykket for det i 2 måneder fik jeg pludselig at vide, at det koster 400-500 kr ekstra.
4) Inkompetent og uden viden om egne evner.
En af grundene til vi valgte et "professionelt" webbureau var, at de kunne sikre at vores site ville virke på alle platforme (pc, mac, tablet og smartphones). Dette har de endnu ikke formået og hver gang vi har konfronteret dem med problemet, har de lavet en ny "frossen" version af vores site. Den frosne side mangler det oprindelige sitets funktionalitet og man kan fx ikke zoome ind, hvilket gør teksten umulig at læse. Da AtriumWeb indså at deres programmørers evner ikke rækker længere end at google koder for derefter at sætte dem ind i CMS, begyndte de pludselig at snakke om at "det jo koster ekstra at få programmeret til flere platforme". Denne ekstraomkostning står ikke beskrevet i den aftale vi har indgået!
5) ELENDIG support!
Jeg har funder flere steder hvor AtriumWebs support bliver rost højlydt. Hvis man så kigger engang på hjemmesiden til de som roser supporten ser man hurtigt, at det er en classisk CMS-opsætning. Til de som ikke ved hvad CMS går ud på kan jeg fortælle, at CMS er en slags kontrolpanel man kan logge ind på, og hvorfra man kan styre alt indhold på ens side. CMS er ofte OpenSource og er derfor yders veludviklet og brugervenligt. Alt dette betyder, at det er EKSTREMT hurtigt at indsætte og redigerer indholdet på sitet. Faktisk vil jeg vove den påstand, at størstedelen af AtriumWebs kunder bruger længere tid på at udfærdige og sende mailen med rettelserne, end den tid det tager at foretage rettelserne i CMS.
Hvis man derimod har en side som anvender "special-kodning", og hele indholdet derfor ikke kan opdateres via CMS kan man godt se langt efter den lovede supporttid på 10 dage. Erfaringen viser at dette snarere er forløbet:
dag 1: indsende materialet.
dag 13: Modtage mail "hej, tak, vi har nu ordnet det"
dag 14: sende mail "nej, det har I jo ikke, I har kun fikset halvdelen."
dag 15: Modtage mail "ok"
dag 25: Modtage mail "hva' så nu?"
Her er det så at man BURDE fortælle dem, at de stadig ikke har fattet det, men erfaringen har vist mig, at man efter ca en måneds tid skal stille sig tilfreds med hvad man har fået, for de er bare ikke bedre.
6) Ignorer mislighold af kontrakt.
Efter mere end et halvt års samarbejde vælger vi at kontakte AtriumWeb og konfronterer dem med deres mislighold af vores indgåede kontrakt samt vores tilbagebetalingskrav (AtriumWeb havde stadig ikke leveret den side som vi var blevet lovet). Vores klage arbejder sig helt op til AtriumWebs direktør [Name removed], som starter med at ignorere de tidligere mailkorrespondancer der bekræfter vores påstand om kontraktens mislighold, og beder os derefter føre klagesagen gennem vores advokat. [Name removed] ønsker på ingen måde at møde os i vores ønske om at stoppe samarbejdet og bidrager ej heller med noget løsningsforslag på konflikten. [Name removed] vælger til sidst helt at undlade at svare på vores mails.
Alt i alt har mødet med AtriumWeb været en dyr og opslidende affære. AtriumWeb er fint hvis du har 3 billeder og en klat tekst som skal skiftes ud en gang om året, men hvis du driver en seriøs virksomhed med et gennemgående corporate-design vil jeg stærkt fraråde dig at indgå samarbejde med AtriumWeb, da de ikke ønsker at yde den mængde arbejde det kræver at videreføre jeres corporate design på nettet. AtriumWeb lever godt af at deres abonnementer er lige præcis så billige, at det ikke kan betale sig at sende advokater efter dem når de senere misligholder jeres aftale.
...og det er så nu det ville klæde AtriumWeb hvis de herefter kontakter os med det forslag at opsige vores samarbejde omgående og tilbagebetale den resterende forudbetalte abonnemnet.
Løsningen
En problemstilling med et gammelt lay out og manglende funktioner på tidligere eksisterende hjemmesider betød at jeg IT mæssigt var endt i en blindgyde i forhold til såvel funktionalitet og "ansigt" udadtil - indtil jeg valgte at lave en aftale med Atriumweb......
Efter at have arbejdet med forskellige skabeloner for 4 separater hjemmesider for virksomheder og den lokale idrætsforening er det en befrielse endelig at have fundet en virksomhed som kan opfylde mine ønsker om: god kompentent sparring, løsningsorienteret support og et bredt kendskab til muligheder for optimal marketing, profilering i et tilpasset personligt udtryk.
Efter indledningsvist at have afdækket mit behov og ønsker formåede Atriumweb at finde et perfekt grafisk udtryk til netop vores virksomhed og selvom de også stod for alt arbejdet med at flytte de gamle sider har vi efterfølgende haft stor glæde af en kyndig support således at vi nu er i stand til at tilpasse siden til lige netop vores øsnker og behov.
De gange der har været behov for videreudvikling af siderne står Atrium altid klar med god og let forståelig rådgivning så det enten er muligt selv at lave løsningen - eller få dem til at gøre det.
Den største begejstring over valget af ny udbyder til siderne er dog ubetinget at Atriumweb har formået at finde et styresystem som kan anvendes både i det professionelle arbejde med egen virksomhed og den frivillige hjælp til den lokale idrætsforening.
Som websideredaktør igennem mere end 7 år på diverse forskellige systemer, har det været direkte opløftende hvor let overgangen til nyt system egentligt var. Alle mine bekymringer forud for skiftet har været unødige, for med Atriums samlede pakkeløsning er min virksomhed, i den grad, "klædt på" til at yde den bedst mulige professionelle support overfor vore kunder indenfor vores kerneområder med tømning, rensning og inspektion af olietanke på hjemmesiderne: [external link removed], [external link removed] og [external link removed] - som vel og mærke alle kræver en væsentlig informationsmængde.
At også den lokale idrætsforening får glæde af det nye overskuelige system med mulighed for kommentarer og tilknytninger til individuelle facebook grupper m.m. gør blot mit valg af udbyder på IT hosting det mere ideelt......
Det er muligt at hosting kan skaffes billligere andetsteds (hvis man leder længe nok), men support, grafisk lay out, service og god indbyrdes forståelse og kemi fornægter sig aldrig - Løsningen lå hos Atriumweb!
Kanon kundeservice
Altid søde og rare medarbejdere. Jeg har nu brugt atriumweb i snart et år, dette har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg blev kontaktet af atriumweb med henblik på udarbejdelse af en professionel hjemmeside. Det har fra første dag, været rart at blive vejledt af kompetente medarbejdere som forstår at tale mit "sprog". Idag står jeg med en hjemmeside som får stor ros fra mine kunder. Når jeg har nogle tilføjelser og ændringer til siden står atriumweb klar til at hjælpe mig med det samme.
Jeg kan klart anbefale dem til andre, der lige som mig har svært ved at overskue mulighederne på internettet.
Frisør Gitte Friis
Kontinuerlig service
Allerede kort tid efter vi flyttede vor site til Atriumweb.dk, er denne rated markant højere på Google end tidligere. Det steg over vore forventninger til produktet, og vores indtryk er at dette skyldes et professionelt Google-kendskab fra Atriumweb´s personale, der i samme omfang har leveret en service af høj karat.
Ydermere har Atriumweb leveret et utroligt moderne design, så vi er meget tilfredse!
Outstanding !
I forbindelse med overflytning af web udbyder og oprettelse af ny hjemmeside må jeg klart rose alle medarbejder i Atriumweb.dk
Jeg havde mine bange anelser, som når man skal skifte mobilselskab. Men dertil er jeg blevet meget klogere.
Fra første møde fik jeg en klar og tydelig information og ny hjemmeside og hvilke opgaver der lå i overflytningen. Friske medarbejder som kunne tale "mit eget sprog" så ikke nogen misforståelser
Selve design af min hjemmeside og selve overflytningen skete uden problemer og der var altid en supporter i telefonen under forløbet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse for mig og mit firma.
Steen Zacho
Køreskolen 8250