Hold nu kæft Bondefanger firma Pas på med at stifte bekendtskab med de to Firmaer Søgemedier A/S og Atriumweb A/S I 2016 blev jeg kontaktet af en dygtig Sælger Pr Telefon det lykkes desværre... Se mere

PAS PÅ DERUDE...Kære med-erhvervsdrivende...Pas på det koster dyrt at involvere sig med Atrium Web A/S... For så vidt udmærket tilfreds med produktet....efter endt periode og vel 1 uges for sent opsig... Se mere

Har startet en køreskole op, hvor atriumWeb hurtigt og kompetent fangede vores ide med hjemmesiden. Der har været god kommunikation hele vejen igennem, og ændringer der skulle foretages på sitet, b... Se mere

Efter at vores hjemmeside har kørt i en del år. Vi mistede 2 meget store ordre, og må derfor afskedige folk og reducere omkostningerne. Derfor ønsker vi ikke at have hjemmeside mere, for at spare de... Se mere

1. Websitedesigner
  2. Online-marketingbureau
  3. SEO-service

Om atriumWeb A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos atriumWeb er vi specialister i webdesign, webudvikling, grafisk design, SEO, AdWords, Google My Business og Facebook. Desuden er vi certificeret Google Partner, hvilket betyder, at vi har uddannede eksperter i Google Analytics og Google AdWords, så vi kan tilbyde dig de bedste kampagner og den bedste vejledning. Desuden kan vi hjælpe med synligheden på de sociale medier - både i forhold til oprettelse af profiler og løbende support med sparring og administration. Læs mere om atriumWeb

2,1

Under middel

Lækkert at arbejde med dygtige mennesker, der ved, hvad de laver

Jeg har store tekniske udfordringer.
Til mig kan man ikke sige "bare" eller "det er nemt nok" - for det er det ikke.
Så at møde Jesper, Jonas og Morten fra Atrium Web har været helt fantastisk.
De kommer med svar, og de kommer med bud, så man som uvidende ikke skal sidde og vælge mellem 1000 ting. Eller vide det man ikke ved.
Den forståelse man møder og den venlige og pædagogiske tilgang har rørt mig flere gange.
Deres æstetiske sans og flair for lækkerhed i en opsætning er helt vild -
De kan deres kram og de kan også tale med teknisk-udfordrede. - Og jeg er sikker på at det er linjen hos alle medarbejdere hos Atrium Web
Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde.
- Lotte Sabroe Graversen, LGcoaching.dk

10. marts 2017

Hej Lotte

Tusind tak for de enormt søde ord. Vores fornemmeste opgave er at formulere de her ret tekniske og nørdede ting, så det bliver forståeligt for dig som kunde, så det betyder rigtig meget for os, at det også er det du har oplevet. Tak.

Vh. Christina, Jesper, Jonas og hele atriumWeb-teamet

Fremragende service.

Nøjagtig så vedholdende opfølgning på de ting jeg selv skulle stå for til hjemmesiden, som skulle til. Derfor trak det ikke længere ud end nødvendigt. Og et fedt slutprodukt.

10. marts 2017

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi er glade for at du er tilfreds med din nye hjemmeside og ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Vh. Christina og resten af atriumWeb-teamet

Atrium(web) er premium

Jeg har følt mig i totalt sikre hænder. Alle ideer, ændringer, ups'er (altså mine) og spørgsmål er blevet løst inden for 24 timer, ja jeg vil sige inden for 2-4 timer. De sidder altid klar med gode råd og løsninger og følger op på alt, de lover.
De bliver ved med at "skrue" og justere, til du er 100% tilfreds med din hjemmeside. Og så er de altid søde, venlige og servicemindede!

13. februar 2017

Hej Brigit

Tusind tak for din anmeldelse og de meget søde ord. Det betyder enormt meget for os og vi ser meget frem til at fortsætte vores gode samarbejde.

Vh. Christina og atriumWeb-teamet

Jeg er meget begejstret

Jeg kan kun varmt anbefale atriumWeb til andre.
Hele processen har været en lang positiv oplevelse, startende med en samtale med en sælger. Sammen med ham fik jeg en god kontrakt for mig og mit firma.
Herefter fik jeg en super sød og kompetent projektmanager (Amanda), som havde rigtig mange gode og kreative ideer. Hun var super god at spare med både omkring billeder, tekst og opsætning.
Herefter har jeg haft kontakt til supportafdelingen, som har fulgt den positive linje op med at være meget informative, gode og hurtige til at hjælpe. Gode til at besvare spørgsmål.
Over hele linjen har der været super hurtige tilbagemeldinger.
Og resultatet: Jeg har fået en meget, meget flot hjemmeside

12. januar 2017

Hej Christina

Tusind tak for de rosende ord. Vi er rigtig glade for din positive oplevelse af vores samarbejde, og ser meget frem til at fortsætte det.

Fungerer.

Super behagelige medarbejdere . professionelt udført hjemmeside efter mine ønsker.
Alt i alt en positiv oplevelse.

9. januar 2017

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Vi er enormt glade for, at du oplever os både behagelige og professionelle, og vigtigst; at vi sammen har nået et resultat, som du er tilfreds med.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Ny hjemmeside

Det har været vigtigt for mig at få hjemmesiden op at køre så hurtigt som det nu var muligt... Men ikke for værd en pris.. Derfor har det taget længere tid end forventet men den er også blevet som jeg vil have den.

Nye tekster, billeder og farve har taget tid men det er helt sikkert mig selv der har trukket det lidt.. Teksterne der ligges ind er det jeg selv har skrevet og det sad bestemt ikke i skabet første gang. Jeg har fået professionel hjælp til mine tekster og det var en god hjælp og pengene værd..

Der har været god dialog, hjælpsomhed, positiv feedback på mail og telefonopkald.. Det har for mig været en fremragende indsats og tålmodighed der er vist fra AtriumWeb A/S. Kan anbefales

6. januar 2017

Hej Tine

Mange tak for din anbefaling og rosende ord. Selvom det har taget lidt tid, som du skriver, er det vigtigste, at vi har nået et resultat, som du er tilfreds med. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

En super god oplevelse

AtriumWeb har både været professionelle, lydhøre og vedholdende i samarbejdet omkring udvikling af min nye hjemmeside. Hele vejen igennem en super oplevelse, som jeg under andre at have.

6. januar 2017

Hej Nicolai

Mange tak for de rosende ord og fordi, du tog dig til skrive om din oplevelse med os. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Dårlig oplevelse!!! Og den er langt fra blevet bedre med tiden

Hurtig og go service i starten, indtil de fik deres penge, så var der ingen service. Fortsat kun økonomiske tab. Kan ikke anbefale dem!

Samt at deres sælger ikke er ærlig og jeg derfor står med et økonomisk tab. Jeg er nødt til at blive hos min gamle udbyder, for at have en fungerende mail!
Efter at der ikke kunne blive gjort noget ved det, samt man ikke bliver kontaktet. Har jeg valgt at blive hos min gamle udbyder, da det spiller meget bedre end det her!!

Startede på 3 stjerner og gik ned til 2, da der stadig ikke var fundet en løsning.
Den eneste løsning der er fundet, det er at man bare må betale ved kasse 1.
Personligt kan jeg anbefale Atriumweb hvis man ikke ved hvad man skal bruge sine penge på. Så er dette et godt udgangspunkt!
Så alt i alt, langt fra tilfreds.
Der er pt stadig intet sket. Derfor ændret til 1 stjerne.
Ingen tvivl om at sælgeren havde bare travlt med at få solgt en hjemmeside, så man kunne blive bundet hos dem.

Hold jer langt væk fra dem! Det bliver dyrt og dårligt for kunden.

2. december 2016

Hej Jeppe

Det er naturligvis ærgerligt, at vi ikke kunne tilbyde dig samme mailløsning, som du havde før. Det skulle vi simpelthen have været skarpere til at informere dig om fra start, og det beklager jeg.

Dog er jeg glad for, at der er fundet en god løsning, og at du overordnet er tilfreds med vores arbejde og ikke mindst service. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Mega Fed ny hjemmeside til en meget fornuftige pris.!

Jeg er rigtig godt tilfreds med Atriumweb og deres arbejde.
De er hurtige og kommer med gode ideer til en ny hjemmeside.
Prisen er rigtig fin, selvom at man binder sig for 3. År

2. december 2016

Hej Uffe

Mange tak for din anmeldelse og fine ord.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde fremover.

Sikker hånd om ny WEB-site

Det private bo- og behandlingssted, Solutio Gruppen, ønskede som led i en vækststrategi en ny WEB-site med fokus på spændende design, funktionalitet, brugervenlighed og driftssikkerhed. Vi valgte en løsning i WordPress fra AtriumWeb og en 3-årig hostingaftale. Fra start til slut i processen oplevede vi rådgivning, produktion af færdige sider med omfattende rettelses- og godkendelsesforløb og afsluttende on-line lancering som særdeles kompetent. Atrium's projektleder og support var fagligt dygtige og servicemindede, og svigtede ikke en eneste aftale i forløbet. Solutio Gruppen har i dag en stærk WEB-løsning til en særdeles konkurrencedygtig pris!
Jesper Raabo, kommunikationsrådgiver

17. november 2016

Hej Jesper

Tusinde tak for de meget fine og rosende ord. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.

Troværdighed

Har kun oplevet positiv tilgang til mine behov. Kan kun opfordre andre til at benytte denne virksomhed.

5. oktober 2016

Hej Flemming

Mange tak for anmeldelsen. Vi ser frem til at forsætte det gode samarbejde.

Hjemmeside efter vores ønsker

Atriumweb har været gode til at lytte til vores ønsker til vores nye hjemmeside. Og når der er problemer eller noget der skal ændres, sidder de klar ved telefonen og er meget hjælpsomme og venlige - og de får rettet op på eventuelle fejl eller rettelser hurtigt.

5. oktober 2016

Hej Eva

Tak for de rosende ord. Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

AtriumWeb har holdt, hvad de lovede - og har leveret et fantastisk produkt.

AtriumWeb har leveret et rigtigt godt produkt. Designer og programmører har været rigtigt gode til at fange mine mange krav og ideer, og har givet mig løsninger, der opfyldte dem alle - og mere til.
Jeg har fået en moderne og æstetisk flot hjemmeside, og hele vejen igennem processen har jeg følt mig lyttet til, og AtriumWeb har gjort deres alleryderste for at finde lige nøjagtigt min stil og mit udtryk.
Kan absolut anbefale AtriumWeb.
Oktober 2016

4. oktober 2016

Hej Dorte.

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det betyder alt for os, at du er tilfreds med resultatet og vi ser frem til det videre samarbejde.

Rigtig god service.

atriumWeb yder en rigtig god service, i forbindelse med redesign af min hjemmeside. Godt samarbejde hele vejen igennem.

11. september 2016

Hej Lars.

Tak for anmeldelsen, og vi er glade for, at du også oplever, at vi har et godt samarbejde. Det ser vi frem til at fortsætte :)

Suveræn service

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af atriumWeb. Der er hurtig respons på mails med opgaver jeg ikke lige kan løse. Desuden er jeg meget glad for aftalen om redesign hvert andet år som sikrer at min hjemmeside er up to date.

Hej Sofia

Tusinde tak for anbefalingen og de fine ord. Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde :)

Fantastisk Service

Super god service, lavet den flottest hjemmeside til os ProAlign.dk og vi har kun oplevet hurtig, god, grunding og kyndig vejledning! Kan varmt anbefale Atriumweb :)

Hej Dorte

Mange tak for anmeldelsen og anbefalingen - det betyder utrolig meget for os. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Atrium web i top

Atrium web har oprettet min hjemmeside, til min fulde tilfredshed. Processen har været professionel, venlig og lydefri hele vejen igennem. Atriums evne til kommunikation og til at skabe en personlig relation, imponerer mig. Og tålmodigheden i Support er beundringsværdig. Jeg glæder mig til samarbejdet fremover.

Elisabeth Møller Jensen

Hej Elisabeth

Tusinde tak for de rosende ord. Den tætte relation er jo vores kerneværdi, så vi er utrolig glade for, at du har haft oplevelsen af et tæt og personligt samarbejde med os. Vi glæder os også til at fortsætte samarbejdet.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Super god og venlig service, altid.

De hjælper med et smil om munden. Det går hurtigt, og de kan deres job.

Hej Joseph

Mange tak for din anmeldelse. Vi elsker at smile - og at få vores kunder til at smile over deres hjemmesider ;) Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Sådan!

Samarbejdet med grafikeren fra AtriumWEB ifm. design og tekster til vores nye hjemmeside har været helt i top!
Hun var hurtig og altid tilgængelig.
Mine ideer fangede hun straks og omsatte dem i praksis.
Kan varmt anbefale AtriumWEB.

Hej Lone.

Tusinde tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at projektlederne forstår at omsætte idéer til praksis, så vi er meget glade for at høre, at det også er det, du har oplevet :)

Fuld tilfreds :-)

Atriumweb laver både hjemmeside, webshop og blog for mig. Alt sammen med fuld tilfredshed. Atriumweb er meget professionelt og altid imødekommende og hjælpende i supporten.

Hej Gitte.

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord. Det betyder meget for os. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!