Hold nu kæft Bondefanger firma Pas på med at stifte bekendtskab med de to Firmaer Søgemedier A/S og Atriumweb A/S I 2016 blev jeg kontaktet af en dygtig Sælger Pr Telefon det lykkes desværre... Se mere

Har startet en køreskole op, hvor atriumWeb hurtigt og kompetent fangede vores ide med hjemmesiden. Der har været god kommunikation hele vejen igennem, og ændringer der skulle foretages på sitet, b... Se mere

Efter at vores hjemmeside har kørt i en del år. Vi mistede 2 meget store ordre, og må derfor afskedige folk og reducere omkostningerne. Derfor ønsker vi ikke at have hjemmeside mere, for at spare de... Se mere

1. Websitedesigner
  2. Online-marketingbureau
  3. SEO-service

Om atriumWeb A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos atriumWeb er vi specialister i webdesign, webudvikling, grafisk design, SEO, AdWords, Google My Business og Facebook. Desuden er vi certificeret Google Partner, hvilket betyder, at vi har uddannede eksperter i Google Analytics og Google AdWords, så vi kan tilbyde dig de bedste kampagner og den bedste vejledning. Desuden kan vi hjælpe med synligheden på de sociale medier - både i forhold til oprettelse af profiler og løbende support med sparring og administration. Læs mere om atriumWeb

2,1

Under middel

Super oplevelse…

Jeg har lige fået oprettet min hjemmeside hos AtriumWeb i september 2017.
Og det var en rigtig god oplevelse.
Lige fra det indledende møde, udarbejdelsen og slutproduktet.
Jeg mødte professionelle og dedikerede medarbejder, som kunne råde og vejlede mig på en yderst tilfredsstillende måde.

Jeg kan kun give AtriumWeb min bedste anbefaling.

/Aksel Nielsen

8. oktober 2017

Hej Aksel

Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du har været tilfreds med udarbejdelsen af hjemmesiden, og ser frem til at fortsætte samarbejdet om din online succes.

Vh. Christina, Mads og hele atriumWeb-teamet

God service og fantastisk sparring

Som ejer af mit eget it firma med speciale i backend systemer og serverinfrastruktur, var det en sand fornøjelse at opleve hvorledes mine tanker og ideer, blev taget imod og modelleret af atriumWeb ind til et produkt der overgår selv de vildeste tanker jeg havde.

AtriumWeb har udvist eksemplarisk service og været fantastiske til at designe både logo og en web-oplevelse udover det sædvanlig.

Jeg har været glad for at have hyret atriumWeb at lave min hjemmeside og er super glad for det de har præsteret - jeg vil derfor, til enhver tid, anbefale dem som leverandør af hjemmeside design og service.

Vh.
Kenneth Vittrup

5. oktober 2017

Hej Kenneth

Tusind tak for din anmeldelse og de meget pæne ord. Det gode samarbejde betyder alt for os, så vi er enormt glade for, at du har haft en god oplevelse, som vi ser frem til at fortsætte.

PAS PÅ DERUDE...Kære …

PAS PÅ DERUDE...Kære med-erhvervsdrivende...Pas på det koster dyrt at involvere sig med Atrium Web A/S... For så vidt udmærket tilfreds med produktet....efter endt periode og vel 1 uges for sent opsigelse..efter 3 år som kunde, stavnsbinder de godtroende folk, som mig, med deres klausuler og jeg ender i retten med dette firma...LÆS ALT DE FORELIGGER JER, VÆR ÅRVÅGEN OG KRITISK....MORTEN - LAUENBORG BILER...

3. oktober 2017

Kære Morten

Jeg er naturligvis meget ked af, at du mener vi “stavnsbinder folk”. Ligesom andre former for abonnementer - mobil, TV, internet osv. - skal vores naturligvis opsiges med en vis frist. Sker det ikke, anses abonnementet naturligvis for fortsat at være ønsket, og derfor gentegnes det. Det vil dog unægteligt altid være kundens ansvar, at et abonnement opsiges rettidigt.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan forstå din frustration over en for sen opsigelse. Men vores forretningsbetingelser er til for at beskytte både dig som kunde, og os som leverandør, i vores samarbejde. Både opsigelsesfrister og betingelser står meget tydeligt beskrevet i både den indgåede kontrakt og forretningsbetingelser.

Når det er sagt, er jeg glad for, at du har været glad for din hjemmeside, og at du stadig benytter den og vores frie support her i din opsigelsesperiode. Ikke mindst derfor håber jeg også, at vi snart modtager din sidste betaling for den service du modtager, så vi kan få afsluttet samarbejdet på en god måde.

Professionelt

Professionelt. Altid højt serviceniveau hver gang man ringe. Meget tilfreds :)

8. september 2017

Hej Tommy

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Service er i højsædet for os, så det er dejligt, at du også oplever det sådan. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Sidsel hun kan hjælpe med det du ikke har forstand på

Atriumweb holder hvad de siger, god info ved opstart, da arbejdsopgaven gik igang, var Sidsel fra Atriumweb venlig og meget forstående/forklarende om hvad og hvilke opgaver jeg/vi/de skulle løse, jeg havde flere rettelser da jeg ændrede mening og de blev rettet hurtigt, Sidsel stor ros til dig og dit support team....
mvh Danni Riis

25. august 2017

Hej Danni

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord, som er givet videre til Sidsel og supportteamet.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Super dygtige og tålmodige medarbejder

Super dygtige og tålmodige medarbejder, jeg er fuldt tilfreds med min nye hjemmeside. Kan klart anbefales.

6. juli 2017

Hej Camilla

Mange tak for anmeldelsen og de pæne ord. Vi er rigtig glade for, at du er fuldt tilfreds med den nye hjemmeside og ser frem til at fortsætte samarbejdet omkring den.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Effektivt og Seriøsest firma.

Effektivt og Seriøsest firma.
- Der kan omsætte min tanker/drømme til virkelighed på en hjemme side.
- Rigtige gode til at sparre med mht. opsætning billeder-tekster-mm.
- God til at følge op på aftaler.
- En stor tak til Sidsel Dorph-Jensen for det super flotte arbejde, jeg er MEGET tilfreds med hendes arbejde og løsninger.

13. juni 2017

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord - det betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Vh. Christina, Sidsel og hele atriumWeb-teamet

Teamwork med energi

Jeg er lige startet et nyt samarbejde med AtriumWeb.
De har hjulpet mig til en flot og fængende hjemmeside, der forhåbentlig giver mine kunder og mig en visuel god oplevelse de næste år.
Teamet virker energiske og alle jeg har haft kontakt med ( 5 forskellige) i processen med både hjemmeside og Adwords-annoncering gør et fremragende arbejde til gavn for min virksomhed. De bedste anbefalinger herfra.
Helle, Hjertelyd-scanningsklinik

10. maj 2017

Hej Helle

Beklager det sene svar - men tusind tak for din anmeldelsen og de pæne ord. Vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet, ikke mindst med AdWords, som allerede ser ud til at være skudt rigtig godt afsted :)

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Silk Transport rev. hjemmeside "HusProvence.dk"

Vi havde et rigtig godt formøde hvor vi blev grundigt informeret og fik gode informationer og i en behagelig stemning. Senere da vi kom videre i processen har vi også fået en seriøs og god behandling på et plan som vi også kan forstå. Dygtige, proff., og behagelige samarbejdspartnere som vi kun kan ANBEFALE. Hele vejen igennem. Vi bliver næsten bedt om at finde fejl / mangler og vende tilbage - og " så skal vi nok hjælpe jer " Lone + Carsten

9. maj 2017

Hej Carsten

Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen. Vi er så glade for, at I har haft en god oplevelse. Og tak til jer for det gode samarbejde om den nye hjemmeside, hvor I har været lydhøre over for vores råd og anbefalinger, men også ærlige og konstruktive i jeres feedback. Det er sådan vi opnår de bedste resultater! Vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet.

Vh. Christina, Trine og hele atriumWeb-teamet

Flot og professionel hjemmeside

Flot og professionel hjemmeside

Tak til AtriumWeb for en professionel, hurtig og flot indsats ved etablering af nyt design til min hjemmeside og ikke mindst hjælp til annoncering på Facebook.

8. april 2017

Hej Casper

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi ser frem til at fortsætte arbejdet, ikke mindst om din Facebookside :)

Vh. Christina og hele atriumWeb

Flot, imødekommende og effektivt.

Atriumweb hjalp mig helt fantastisk med både idéoplæg og faglighed. Jeg er helt novice og blev guidet godt til at få skabt en hjemmeside som tydelig bærer præg af min personlighed, skal sælge mig selv som terapeut, og mit syn på verden.
Jeg vil til enhver tid anbefale atriumweb da du får alt det de lover samt et ekstra pift af stor forståelse og imødekommenhed.
Der ud over sker tingene hurtigt og effektivt.

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at du har haft en god proces og er tilfreds med dit hjemmesideresultat. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få succes med hjemmesiden.

Vh. Christina og hele atriumWeb

Rigtig godt forløb og flot resultat

Rigtig godt forløb fra møde med konsulent, til siden var i luften. Meget tilfreds både med SEO optimerings forløb og med de Ad-Word kampagner som er sat op. Eneste malurt i bægeret var at Ad-Word medarbejderen stoppede midt i forløbet, og at deres support lukker kl 15.00 om fredagen. Savner en vagttelefon hvis siden, eller mailserver går ned om aftenen eller i weekenden.

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse. Det er naturligvis altid ærgerligt, når medarbejdere stopper midt i en proces, men jeg er glad for, at vi alligevel har fået godt gang i din markedsføring.

Jeg er glad for, at du lige har skrevet lidt mere uddybende til mig omkring vagttelefon-ønsket på mail, så det er noget vi kan tage med i vores overvejelser.

Vh. Christina og hele atriumWeb

Jeg har benyttet mig afatriumWeb A/S …

Jeg har benyttet mig afatriumWeb A/S siden 2012. Lige siden vi indledte vores samarbejde har jeg været yderst tilfreds og glad for vores samarbejde. Servicen er god, atriumWeb A/S følger op på vores aftaler, de er gode til at informere mig om nye tiltag som kan kobles op på min hjemmeside, de siger tingene som de er.
Jeg kan kun anbefale atriumWeb A/S som en seriøs samarbejdspartner.

- Karen Feddersen, direktør - KF Miljø ApS

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er også enormt glade for vores efterhånden mangeårige samarbejde, og ser ud til at fortsætte det.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Jeg har fået lavet en superfin …

Jeg har fået lavet en superfin hjemmeside. atriumWeb har været meget lydhøre overfor mine ønsker og selv kommet med gode, kreative ideer.
Fuldt tilfredsstillende samarbejde!

Hej Palle

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med processen og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Grim oplevelse

Har en grim oplevelse med dem. Og det er endt i retten med et økonomisk krav på 25.000 for en hjemmeside som ikke har givet mig så meget som én kunde.
Har ikke haft hjemmesiden mere end et år og de kræver betaling for 3 år.
Det hænger ikke sammen i mit hoved.

31. marts 2017

Hej Morten

Som jeg også har skrevet til dig er jeg meget overrasket og ikke mindst ked af din anmeldelse. En retssag er aldrig ønskværdig, heller ikke for mig eller os som virksomhed. Men i dit tilfælde har vi følt os nødsaget til det.

Jeg føler bestemt, at vi har udvist både stor forståelse og imødekommenhed over for din manglende betaling af første års faktura. Din hjemmeside gik online d. 28/6 2016, og siden da har vi løbende udskudt dine betalingsfrister, og sågar tilbudt dig afdragsordninger. Men når vi stadig ikke har modtaget første betaling fra dig, her godt 10 måneder senere, og du endnu ikke har overholdt en eneste af de (mange!) betalingsaftaler, vi har lavet, har vi desværre mistet tilliden til dig, og det betyder så altså, at vi har taget sagen videre. Det betyder jo så samtidig også, at vi indstiller krav om det samlede kontraktbeløb, og ikke kun det første års ydelse, som du først skulle have startet med at betale.

Jeg kan se i det tilkoblede Analytics på din hjemmeside, at der løbende har været trafik på din hjemmeside, men det er klart, at der aktivt skal markedsføring til, for at du kan få kunder ud af din hjemmeside, og det er ikke noget du har ytret ønske om at få vores hjælp til.

Direktør i atriumWeb

Hold dig langt væk, med mindre du gerne vil stavnsbindes til et ualmindeligt dårligt og dyrt produkt

Det har været en rigtig dårlig oplevelse at stifte bekendtskab med Atrium web. Dette er desværre ikke en gang en fyldestgørende liste.

Meget forsinket leverance af hjemmeside.
Hjemmeside fuld af fejl - stave fejl, loop fejl, og brug af forskellige skrifttyper. fejl i links,
Sælgeren, som jeg talte med fortalte om indholdet af kontrakten, at der ikke var nogen bindning og at den kunne opsiges uden omkostninger. Hvilket ikke svare til hvad der rent faktisk står i kontrakten.
Nægter at svare på mails.
Helt ufattelig dårlig virksomhed som forsøger at stavnsbinde deres kunder.
Hold dig langt væk

____ Hermed mit svar på AtriumWeb's svar____

Jo, jeres sælger i telefonen. Han sagde at der ingen binding var på tilbuddet og at man havde 14 dags fortrydelsesret på købet, begge dele var krav fra min side, som han beroligede mig med, at jeg ikke skulle bekymre mig om. Begge dele er dog i direkte modstrid med hvad der står i kontrakten. Jeg vil medgive dig at det 100% var min fejl at jeg underskrev kontrakten uden at have dobbeltchekket om det sælgeren havde sagt var sandt. Men når en kontrakt bliver gennemgået, bør en sælger altså ikke forklare kunden at man har rettigheder som man rent faktisk ikke har.

Mht til hjemmesiden.
Den første side var et stort visuelt rod. Der var flere "bokse" som skulle stå ved siden af hinanden som ikke gjorde det. De var heller ikke lige store.

Der var forskellige skrifttyper, størrelser og farver ned i den beskrivende tekst.

Bannerne virkede ikke.

En tekstboks linkede til sig selv = fejl 404 loop

Hjemmesiden blev leveret med de mange fejl næsten en måned senere end aftalt. Uden at fejlene i øvrigt var rettet.

De stave feje du henviser til, er tekst som overhovedet ikke giver nogen form for mening, og som blev lagt ud af jer, på min hjemmeside. Det var ikke nogen taste fejl- det var direkte sjusk.

Jeg har taget skærmbilleder, men de kan ikke uploades her.

Mht jeres svar, så har jeg adskillige mails, især til den første designer men også fra din tidligere meddirrektør, som aldrig er blevet besvaret.

Et andet udsagn som viste sig ikke at holde vand, fra Atriumweb var at designeren sagde at hun lavede hjemmesiden ved at kode den. Det passer ikke, det er lavet i Wordpress.

Jeg har også oplevet at ringe ind og bede AtriumWeb om at rette noget på hjemmesiden, jf at vores aftale jo også er en service aftale. Her har jeg så fået at vide at det da var lettere hvis jeg selv loggede ind og ændrede på siden..... Jeg tendere igen til at være enig, det ville være letter, især med alt det bøvl I har lavet på min hjemmeside. Men, man laver ikke en service aftale for selv at skulle lave arbejdet.

Det er også rigtigt at jeg i henhold til vores kontrakt, nu er ved at få et redesign af min hjemmeside, det er en del af kontrakten (som jeg ikke kan komme ud af, før om et årstid, hvilket du heldigvis har bekræftet) jeg kan godt forstå hvorfor du bringer det op. Jeg henholder mig dog blot til kontrakten, ligesom I henholder jer til kontrakten. Det skal derfor ikke betragtes som noget andet end at jeg overholder den kontrakt som I ikke vil lade mig komme ud af.

Mit formål, med denne anmeldelse på trustpilot, er at advare andre om jeres virkelig dårlige produkt, samt advare andre om jeres metoder, hvor kontrakter ikke indeholder det som sælgerne oplyser. Samt at man som kunde bliver bedt om selv at lave arbejdet. Jeg ville selv ønske at jeg havde kigget lidt nærmere på jeres anmeldelser, for jeg kan se at jeg ikke er den eneste som føler mig snydt.

Mvh Dina

16. marts 2017

Hej Dina

Vi har tidligere været i dialog om en enkelt dårlig oplevelse med vores support for 2 år tilbage, der handlede om en stavefejl i en af dine overskrifter, som vi indsatte for dig. Det har vi beklaget overfor dig og vi løste det i en god og konstruktiv dialog.

Vi har senest været i dialog i går om dit ønske om ikke at betale det sidste år af din aftale med os, som starter her i april, hvilket ikke er en mulighed, og det virker til, at din anmeldelse er en reaktion på det svar. Vores forretningsbetingelser og kontrakter er til stede for at beskytte både os og vores kunder i samarbejdet, så de er naturligvis til at for at blive overholdt.

Vi aftalte i seneste dialog, at vi laver et komplet redesign af din hjemmeside for dig, som du til gengæld kan få glæde af det sidste år af aftalen.

Jeg er meget ked af, at du vælger at skrive, at vores sælger har løjet. Kontrakternes helt konkrete ordlyd gennemgås altid på møderne, og det står meget tydeligt i kontrakten, hvad den dækker og hvor længe man binder sig for. At du så ønsker at stoppe aftalen før denne tid er naturligvis ærgerligt, men det ændrer ikke på vilkårene for den indgåede aftale.

Kritikken af din nuværende hjemmeside og de fejl du nævner er ikke noget vi kan genkende at have hørt fra dig, og heller ikke nogle fejl vi kan se eller genkalde på din hjemmeside. Jeg er meget ærgerlig over, at du ikke har haft kontaktet supporten for at få hjælp, hvis du har oplevet problemer med siden - for du har jo fri support, som en del af aftalen. Men uden henvendelser fra dig, kan vi naturligvis ikke løse eventuelle problemer for dig.

Ift. loopfejl og linkfejl er jeg ikke lige helt klar over, hvad du  mener, men jeg vil naturligvis meget gerne høre mere uddybende om, hvad du har oplevet.

Forskellige skrifttyper er en del af det design, som du selv godkendte i sin tid. Det er meget brugt i moderne webdesigns, for at skabe liv og dynamik på siden.

At vi nægter at svare på mails er heller ikke korrekt. Vi lever af at have en god og tæt dialog med vores kunder. At jeg personligt måske ikke har været så hurtig til at svare dig på din ene mail beklager jeg, men det handler om travlhed, ikke modvilje. Hver gang du har haft kontakt med vores support har du fået hurtig hjælp - senest for 10 måneder siden.

Jeg håber at du og en projektleder i en god dialog kan få lavet et redesign af din hjemmeside, som du bliver glad for, så vi kan få et godt samarbejde det sidste år af din aftale.

godt arbejde!

Søde og hjælpsomme, ramte plet i forhold til mine ønsker

13. marts 2017

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse - det er altid dejligt at ramme plet! Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

Vh. Christina og hele atriumWeb

God service og flot resultat.

Meget god,hurtig og professionel behandling af vores hjemmeside og oplysninger.
Kan klart anbefale til andre virksomheder.

13. marts 2017

Hej Martin

Tak fordi du har lyst til at dele din oplevelse med os, det betyder meget for os. Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde.

Professionelt og nemt.

Blev kontaktet uden opfordring om en hjemmeside og fik et besøg af en konsulent. Mødet var uformelt og ærligt og hjemmesiden blev som jeg ville have den.
Alt i alt en god oplevelse.

11. marts 2017

Hej Rune

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og ser frem til at fortsætte samarbejdet.