Hold nu kæft Bondefanger firma Pas på med at stifte bekendtskab med de to Firmaer Søgemedier A/S og Atriumweb A/S I 2016 blev jeg kontaktet af en dygtig Sælger Pr Telefon det lykkes desværre... Se mere

PAS PÅ DERUDE...Kære med-erhvervsdrivende...Pas på det koster dyrt at involvere sig med Atrium Web A/S... For så vidt udmærket tilfreds med produktet....efter endt periode og vel 1 uges for sent opsig... Se mere

Har startet en køreskole op, hvor atriumWeb hurtigt og kompetent fangede vores ide med hjemmesiden. Der har været god kommunikation hele vejen igennem, og ændringer der skulle foretages på sitet, b... Se mere

1. Websitedesigner
  2. Online-marketingbureau
  3. SEO-service

Om atriumWeb A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos atriumWeb er vi specialister i webdesign, webudvikling, grafisk design, SEO, AdWords, Google My Business og Facebook. Desuden er vi certificeret Google Partner, hvilket betyder, at vi har uddannede eksperter i Google Analytics og Google AdWords, så vi kan tilbyde dig de bedste kampagner og den bedste vejledning. Desuden kan vi hjælpe med synligheden på de sociale medier - både i forhold til oprettelse af profiler og løbende support med sparring og administration. Læs mere om atriumWeb

2,1

Under middel

Ny flot dogswim-hjemmeside

Fin service men ønsker større engagement i finpudsningen

4. juni 2016

Hej Lisa.

Mange tak for anmeldelsen. Jeg håber du i samarbejde med projektlederen er kommet frem til et endelig resultat, som du er 100% tilfreds med.

Vh. Christina

umulig at forlade...

Efter at vores hjemmeside har kørt i en del år. Vi mistede 2 meget store ordre, og må derfor afskedige folk og reducere omkostningerne. Derfor ønsker vi ikke at have hjemmeside mere, for at spare de knap 7000 om året. Det viser sig så at være umuligt at komme ud af, og en totalt afvisende direktør, informerer mig om, at de fornyer kontrakten løbende, med en bindings periode på 2 år...
Jeg er meget utilfreds!

15. april 2016

Hej Anders

Som jeg i direkte dialog med dig har fortalt, er vi meget kede af at høre, at du går en svær tid igennem med virksomheden. Jeg føler dog, at vi i en god og konstruktiv dialog fik afklaret, at vi er nødt til at forholde os til samarbejdsaftalen og vores generelle forretningsbetingelser, eftersom du ikke havde opsagt aftalen rettidigt. For under et år siden fik du også et komplet redesign af hjemmesiden, som stadig er online i bedste velgående. Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Vh. Tobias Christensen

God og pålidelig levering, plus flinke medarbejdere.

Jeg fik min hjemmeside til lovet tid og er meget tilfreds med resultatet. Under hele processen har jeg følt mig involveret og informeret af flinke medarbejdere som har været meget hjælpsomme. =)
/Thommas G. Ottsen - Ousia

9. april 2016

Hej Thommas

Mange tak for din anmeldelse. Det tætte samarbejde er vores hovedfokus, så det er dejligt at høre, at du også har oplevet det sådan :) Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Super løsning

atriumweb har leveret og udført til UG !

Hej Bjarne

Tak for anmeldelsen :) Det er altid dejligt at få top-karakter. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Proffesionel og hjælpsom service.

Vi har haft stor glæde af at AtriumWeb lavede vores hjemmeside.
Vi har fået en god, professionel og anvendelig hjemmeside. Der var god kontakt under deres arbejde med siden og de var gode til at inddrage vores forslag og tage udgangspunkt i vores virksomhed.

Hej Inger Marie

Tusinde tak for de fine ord. Er glad for I har været glade for både resultatet og samarbejdet. Sidstnævnte ser vi ud til at fortsætte med jer :)

Godt samarbejde med projektleder

Projektlederen var åben, og samarbejde gik ubesværligt.

Hej Martin

Mange tak for anmeldelsen. Jeg har sendt ros videre til Amanda og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde :)

Meget profesionelle.

Kan anbefales til alle, venlige-proff.dygtige.

11. marts 2016

Hej Ulla.

Mange tak for din anmeldelse :)

Meget venlige

Jeg har været så glad for AtriumWeb - de er søde og hurtige til at hjælpe. samtidig synes jeg at de er rigtig dygtige

3. februar 2016

Hej Mia

Mange tak for de fine ord - det betyder rigtig meget for os :)

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Super Service

Super Service fra start til slut, altid hjælpsomme og flinke medarbejdere I telefonen.

7. januar 2016

Hej Horecma

Mange tak for anmeldelsen. Vi bestræber os på altid at have et højt serviceniveau, så det betyder meget for os :) Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Holder hvad de lover.

Har kun haft positive oplevelser med firmaet.

7. januar 2016

Hej Torben

Mange tak for rosen - det betyder meget for os :) Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

atriumWeb A/S anbefales gerne

atriumWeb har udført den ønskede opgave hurtigt og professionelt. Alle aftaler og deadlines er overholdt, ligesom atriumWeb har givet en god og konstruktiv feedback og gjort deres yderste for at imødekomme særlige ønsker om design og mobilitet på hjemmesiden.
Jeg kan derfor kun anbefale atriumWeb.

6. januar 2016

Hej Lars

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for anbefalingen og ser frem til vores fortsatte samarbejde :)

Fin service

Hurtig kontakt, svar og support

6. januar 2016

Hej Michael

Mange tak for anmeldelsen. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet :)

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

God service - også til de skæve ideer !!

Der er mange led/folk man skal snakke med i firmaet, men det fungerer faktisk. De laver rigtig gode hjemmesider og gør dem lige efter kundens hoved.

9. december 2015

Hej Tine

Mange tak for anmeldelsen. Vi bestræber os på, at der altid kun er én kontaktperson for vores kunder, men indimellem er det nødvendigt at trække kollegaer med andre kompetencer indover :) Vores fokus er netop at lave designs, der tager udgangspunkt i vores kunders egne tanker og drømme, så det er vi særligt glade for, at du også har oplevet. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

God og professionel service

Tak for en rigtig flot hjemmeside. En helt igennem fantastisk og professionel behandling og service fra kompetente medarbejder. Vi har fået en professionel hjemmeside med et flot design.

5. november 2015

Hej Bent

Tak for rosen - dejligt du er glad for designet og føler dig i trygge kompetente hænder hos os.

Outstanding

Sikke en oplevelse, var lidt skeptisk i starten på forretnings modellen, men det blev hurtigt gjort til skamme, super profesionelle medarbejdere, glæder mig til det videre samarbejde, for det bliver uden tvivl også med Atrium web. De har allerede en stor andel i min succes

4. november 2015

Hej Carsten

Mange tak for de rosende ord! Det har været en fornøjelse at være en del af din rejse helt fra starten og vi ser bestemt også frem til det videre samarbejde.

Vh. Christina og hele atriumWeb-teamet

Vi har fået vores hjemmeside redesignet, og der er altid god service og gode resultater

4. november 2015

Hej Alex

Mange tak - det betyder meget for os.

Effektiv og god dialog

Vi har fået udviklet en helt ny hjemmeside til vores firma, da den gamle hjemmeside var forældet. Vi har oplevet AtriumWeb som en professionel samarbejdspartner. De faglige kompetencer er høje, og de har løst opgaven på bedste vis. Under hele processen har der været en god og effektiv dialog, og det har været tydeligt hvem der havde hvilke opgaver. Det har ligeledes været kendetegnende, at der hurtig svares tilbage i.f.t. til rettelser, tekniske spørgsmål m.v. både før, under og efter tilblivelsen af vores nye hjemmeside. Endvidere har Atriumweb overtaget administrationen af vores mailsystem. Denne proces har ligeledes været god og effektiv. Vi kan kun anbefale Atriumweb på det varmeste.

19. oktober 2015

Hej Henrik

Tusinde tak for den fine anmeldelse og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Professionelt

Lige fra salgsprocessen, over forståelsen af mit behov, til det grafiske resultat, har dette fungeret uden knaster.

De få rettelser der har været, er blevet rettet hurtigt og effektivt.

15. oktober 2015

Hej Bo

Mange tak for de fine ord. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde :)