Kollade inte före jag beställde. När jag såg det hade det gått en timme som du har på dig att bryta ordern. Nu fick jag mina väskor. En stor brun axelremsväska definitivt inte läder. En plånbok i bl... Se mere
Astrids Vaskor
Ett blufföretag av högsta klass. Försökte avbeställa efter en vecka då jag förstod att det var bluff. Skrev till deras support och fick till svar att det var för sent. Har haft ett stort antal mail... Se mere
Beställde en Annikas chic skinnväska. Väntade ganska länge. När den äntligen kom var det en PLASTPÅSE MED HANDTAG. Jag ska få betala 545 kr för detta skräp. Har i flera timmar försökt att få tag i A... Se mere
Företaget bryr sig inte,ger svar på mail som är värdelöst.Att göra en reklamation på Astrids väskor går inte finns ingen info på hemdida eller i leverans. Att Klarna sedan backar upp säger väl en del... Se mere
Andre kiggede også på
VARNING Bluff.
VARNING! STORT BLUFFÖRETAG!
HANDLA INTE HÄR. Marknadsför äkta läderväskor som det tar en månad att få levererad men de skrivet 4-7arbetsdagar. När de levererats är det plast/konstläderväskor. Exakt likadana väskor som Temu säljer för halva priset. Temu går ut med att det är konstläder så man vet vad man får.
Astrids väskor går ut med falsk marknafsföring alla väskor är hantverk och äkta läder vilket inte alls stämmer. De går ut med att företaget är svenskbaserat.REKLAMATION!
Beställde läderväskor fick billiga plastväskor
Beställde vad jag trodde läderväskor. Billiga plastväskor med hängande trådar är det jag mottog. Nu ska jag returnera väskorna. Det ska bli intressant att se hur det går. Enligt hemsidan ska det vara gratis att returnera.
Väskorna produceras i Kina i plast
Väskorna produceras i Kina i plast. Jag ångrade mig inom två veckor så nsart jag insåg att den skickades från Kina men fick till svar "väskan är redan skickad" och sen kostade returen lika mycket som väskan.
Scam
Scam. Jag fick full återbetalning utan retur genom att anmäla i min betaltjänst följande text:
Problem
Skiljer sig från beskrivningen
Beskrivning av problem:
Utlovades som exklusivt läderhantverk av hantverkare med egen butik i Sverige. Kom i massproducerad plast från Kina. Ingenting stämmer, det är en ren mockup.
Retur av vara:
Inte villig att returnera
Väskor från Kina
Väskor från Kina. Inte i närheten av vad som utlovats.
Bluff företag håller inte sina…
Bluff företag håller inte sina leveranser som det står på deras hemsida. När paketet väl kommer uppger dom att det kommit från Amazon trots att de har inget med beställningen att göra. Undvik denna firma. tur att man upptäckte här vad som skrivs om dessa lurifaxer. Tur att man har ångerrätt
Lurendrejeri
Lurendrejeri! Köp inget här! Väskorna är av billig dålig plast och har ingenting med bilder eller historia på siten att göra. Leverans från Kina efter 3 veckor och flera påstötningar. Retur kostar lika mycket som köpet i sig. Bara att slänga och erkänna att man blivit lurad. Nästa gång ska jag kolla omdöme innan jag beställer.
Nu inför Black friday ser jag att man dessutom fyrdubblat priserna.
Otrolig bluff
Otrolig bluff. Jag förs dialog med dem nu och kommer eskalera till Klarna
JAG BESTÄLLDE EN VÄSKA HOS ASTRIDS…
JAG BESTÄLLDE EN VÄSKA HOS ASTRIDS VÄSKOR.
LEVERANS TIDER HÅLLER INTE OCH VÄSKORNA KOMMER FRÅN KINA OCH LÅNG LEVERANS.
JAG BESTÄLLDE SVENSK VÄSKA MEN DOM ÄR GJORDA I KINA AV PLAST.
VILSE LEDADANDE REKLAM
BLUFF BLUFF
INGEN TELEFON KONTAKT.
Varning
Varning. Undvik denna sida helt. Är bara bluff och båg. Står att allt är i äkta läder med hög kvalitet, det är det inte.
Det skickas från Kina och vill man skicka tillbaka kostar det en stor mängd. Det är urusel kvalitet i ful plast. Bilderna stämmer inte alls med varorna man får.
Företaget tar ut ockerpriser vid returer
Jag beställde en väska som skulle vara av läder. Priset var nersatt. När väskan kom var den av plast. Jag kontaktade företaget och påtalade vad som var fel. När jag ville göra en retur visade det dig att det skulle kosta mig nästan 700kr dvs lite mer vad väskan hade kostat. Jag påtalade att detta var ockerpris men då försvarade de sig med att det beloppet bara skulle täcka deras utgifter för returer. Birgitta
Bluff
Hela sidan är en bluff. Ingenting stämmer. Finns ingen information om vem som står bakom sidan.