Astrids Vaskor
Se, hvad kunderne siger
Ett blufföretag av högsta klass. Försökte avbeställa efter en vecka då jag förstod att det var bluff. Skrev till deras support och fick till svar att det var för sent. Har haft ett stort antal mail... Se mere
Andre kiggede også på
Falsk marknadsföring
Ett blufföretag av högsta klass.
Försökte avbeställa efter en vecka då jag förstod att det var bluff. Skrev till deras support och fick till svar att det var för sent. Har haft ett stort antal mailkontakter med dem där de i ett av dem skrev att de använde "konstläder" alltså inte läder.
Kollade inte före jag beställde
Kollade inte före jag beställde. När jag såg det hade det gått en timme som du har på dig att bryta ordern. Nu fick jag mina väskor. En stor brun axelremsväska definitivt inte läder. En plånbok i blått som inte är i läder och ser ut som billigt skräp. En brun ryggsäck som jag inte beställt. Hade beställt en vit och brun axelremsväska.
Jag behöver ingen ryggsäck till. Har hittills inte fått svar från dem.
Har mailat flera gånger och det kommer ibland tillbaka att det är fel på adressen.
Lurendrejeri
Fruktansvärt att jag gick på denna! så grymt besviken.
Plastpåse med handtag var det jag fick.
synd att jag inte kollade omdömen innan.
Köp inte på denna site
Köp inte på denna site! Jag har fortfarande inte fått min väska efter 3 månader.
Bedragare, köp inte.
De är bedragare! Köp inte från dem. Astrids väskor skriver att de säljer läderväskor men hem kommer ngn form av plastväska från Kina som luktar kemikalier. När sedan den sk ”Astrid svarar” så är det tydligt att de använder ngn form av översättningsapp. Företaget vill även att du själv ska stå för returen som kostar lika mycket som väskan. Jag tog hjälp av Klarna och skickade in bilder på de varor jag fått som inte motsvarade de jag beställt. Klarna hjälpte mig och köpet hävdes. Tack Klarna.
Beställde en Annikas chic skinnväska
Beställde en Annikas chic skinnväska. Väntade ganska länge. När den äntligen kom var det en PLASTPÅSE MED HANDTAG. Jag ska få betala 545 kr för detta skräp. Har i flera timmar försökt att få tag i Astrids väskor utan någon framgång. Tillslut fick jag tag i Klarna. De har lovat hjälpa mig. Vi får väl se hur det går.
Alla vi som blivit blåsta borde anmäla till allmänareklamationsnämbden. Det ska jag göra.
Blufföretag
Företaget bryr sig inte,ger svar på mail som är värdelöst.Att göra en reklamation på Astrids väskor går inte finns ingen info på hemdida eller i leverans. Att Klarna sedan backar upp säger väl en del om Klarna. Att försöka genomföra en reklamation på Klarna är byggt så det blir svårt mycket svårt.För min del kommer jag att göra vad jag kan då är det att ta bort Klarna å inte använda dom mer.
Dennis Södergren
Bluffbolag
Bluffbolag. Ser ut att vara svenskt, men är Kina och skräp. Klarna har samarbete med dom och har nu på fyra veckor inte gjort nånting! Massor av klagomål till trots.
Att bli blåst av skickliga fuskare på nätet är illa nog. Men att inte kunna lita på Klarna är tragiskt. En stjärna är för mycket
De är bedragare
De är bedragare! Köp inte från dem! De skall egentligen inte ha en stjärna men det fanns ingen annan symbol att välja för att kunna skriva om min upplevelse. Truspilot borde ha en annan symbol för de som inte är värda en stjärna. Astrids väskor skriver att de säljer läderväskor och man får inte alls det de lovar. Det tar dessutom jättelång tid att få varorna. Länken för att spåra leveransen fungerade inte. Jag upplever att de använder sig av AI när de svarar på mina mejl. De hade skickat två mejl till mig med olika budskap. Väskorna kommer från China och är gjorda av plast. Returerna kostar mer än vad väskorna är värda. Köp inte från dem!
Blufföretag
Blufföretag rakt igenom. Inga genuina läderprodukter utan plastskräp från Kina. Låt er ej luras av den trevliga hemsidan.
Fakturan kommer ej att betalas, företaget anmält via Klarna.
Buffel och båg
Buffel och båg, jag fick 1 av 3 väskor som var beställda. Den jag fick är av plast, tillverkad i China. Absolut inte någon fin läder väska! Köp inte, förmodligen ett fake företag!
Bluff och båg!!!!
Bluff och båg!!!!! Patetiska individer ligger bakom detta och dom livnär sig på andras godtrohet. Väskorna är inte i skinn och sömmarna håller knappt ihop.
Inte värd en stjärna överhuvudtaget.
Beställ inte!!!!
Är mycket besviken på detta "företag"då…
Är mycket besviken på detta "företag"då jag har försökt att komma i kontakt med dem angående avbrytande av leverans & de svarar inte! 1 stjärna är för mycket i detta läge! KÖP INTE från detta oseriösa och oresponsiva "företag"! :(
Att förtaget tror de ska komma undan…
Att förtaget tror de ska komma undan med att leverera plastväskor till sina kunder istället för läderväskorna man beställer. Jag ha skickat foton på den läderväska jag beställt och på den plastväska de skickat mej, liggandes intill varandra…men företaget framhärdar med att jag fått en läderväska. För att returnera plastväskan kräver de 697kr😡det kan dom glömma…Klarna är uppdaterade i mitt ärende och jag mejlar företaget varje dag för att kunna visa för Klarna att jag verkligen kontaktat dom flera ggr.
Bluff företag
Bluff företag. Lovar gång på gång via mail att det är ett svenskt företag som säljer skinnväskor. När det kom, från Kina, var det dålig kvalitet och plast/fejkskinn. Som tur är tog jag betalningen via Klarna så någon betalning från mig blev det inte. Mailen besvaras dessutom inte av en person utan det är en AI kommunikation som svarar.
Bluff och båg för hela slanten
Bluff och båg för hela slanten. I Norge heter de Ingrids väskor, i Storbritannien Graces bags och i Kina Mei lin. Samma AIkvinna samma text.
Har mailat med dem och de hävdar att väskorna görs i Stockholm av äkta läder. Min plastväska visar motsatsen!
Att de sedan skickas till Kina för att skickas till Stockholm igen hade de inget bra svar på. 😊
Fick en läderväska men från Kina
Fick en läderväska men från Kina. Det finns ingen Astrid. Samma väska finns, exakt samma, på Temu och andra sidor betydligt billigare. När man skriver till dom så spelar dom dumma och säger att det är äkta, tillverkat i Sverige.
Det är märkligt att Astrids väskor får…
Det är märkligt att Astrids väskor får fortsätta lura människor!! Skandal! Värre blufföretag finns nog inte.Plast som de envist påstår är läder, tillbaka frakt ska kosta 695 kr, de är helt enkelt inte kloka! Men här i landet kan de troligtvis fortsätta lura folk.🤬
jag har beställt därifrån
jag har beställt därifrån, första väskan jag fick va fel färg, tyvärr, men skrev till dom , de skicka en ny tyvärr fel färg men fick båda gratis, så nu har jag beställt en till hoppas jag få rätt färg, inte alls plasiga jättefina måste jag säga, så jag är såå nöjd med astrids väskor tavk
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.