Astrids Vaskor

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kollade inte före jag beställde. När jag såg det hade det gått en timme som du har på dig att bryta ordern. Nu fick jag mina väskor. En stor brun axelremsväska definitivt inte läder. En plånbok i bl... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett blufföretag av högsta klass. Försökte avbeställa efter en vecka då jag förstod att det var bluff. Skrev till deras support och fick till svar att det var för sent. Har haft ett stort antal mail... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde en Annikas chic skinnväska. Väntade ganska länge. När den äntligen kom var det en PLASTPÅSE MED HANDTAG. Jag ska få betala 545 kr för detta skräp. Har i flera timmar försökt att få tag i A... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Företaget bryr sig inte,ger svar på mail som är värdelöst.Att göra en reklamation på Astrids väskor går inte finns ingen info på hemdida eller i leverans. Att Klarna sedan backar upp säger väl en del... Se mere

Bluff

Bluff! Konstläder. Och kommer från Kina. Inte något som stämmer med annonsen. Håller på och mailar med dem och får undanglidande svar från automatisk ai. De vägrar godkänna min retur så jag håller på med Klarna som klantade sig och betalade fastän jag varit i kontakt med dem både via telefon och Mail.

20. december 2024

Blufföretag

Blufföretag! Varning!
Astrid finns inte. Företaget är inte registrerat i Sverige. Väskorna är av konstläder och massproduceras i Kina. Falsk marknadsföring från början till slut.
Ingen avsändare på ordern.
Returen som bekostas av kunden kostar mer än väskan och väskan ska skickas till adress i Kina.
Väskorna som finns på Temu är betydligt billigare.
Anmäl till Klarna och till KO om du råkat beställa! Det är det enda sättet att få stopp på det här företaget.

19. december 2024

Bluff

Bluff! Den så kallade läderväskan var gjord av syntetmaterial! Det handlar inte om ett hantvek utan massproducerade väskor av låg kvalitet. Ingen information om reklamation eller hur man returnerar varan. VARNING!

17. december 2024

Lögn

Så här skriver man idag

FSent: Tuesday, December 17, 2024 05:34
To:
Subject: Re: Väskor

Hej olle

Vi är ett Sverigebaserat företag och vi vill försäkra dig om att vi är ett legitimt företag och är fullt engagerade i att tillhandahålla väskor och produkter av hög kvalitet. Vi tar alla bekymmer på allvar och är inte involverade i några bedrägeriaktiviteter. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi finns här för att hjälpa dig med alla frågor du kan ha.

Har bett dem att skicka det svenska företagets organisationsnummer och bett att Astrid skall ringa mig

BS naturligtvis

17. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Astrids väskor är en bluff.

Min upplevelse av Astrids väskor är bara dålig. Först tog det lång tid innan väskan kom och när den väl kom var den i plast! När jag påtalade det nekade de till att den var i plast och när jag ville skicka tillbaka den skulle retur kosta nästa 700 kr! Mitt råd: HANDLA ALDRIG AV ASTRIDS VÄSKOR! Det är ett blufföretag!!!
Marie Ljungman

10. december 2024

Astrids Väskor - fejk-läder

Jag beställde en läderväska av Astrids Väskor, men det kom en väska i syntet! Ingen läderkänsla, ingen läderdoft! Väskan är behandlad för att efterlikna läder. Jag tog den till min skomakare och frågade honom om något i väskan kunde vara av läder, men nix!!
Väskan kostade 599 kr och nu har jag fått veta att returfrakten går på 697 kr!! Men Postnord tar 164 kr.

Klarna.com har nollat fakturan. Hoppas det håller för jag har tappat intresset för att ens returnera eller betala för denna fejk-"läder"-väska!
Dessutom påstår sig Astrids Väskor vara ett svenskt företag, trots att de varken finns registrerade i Bolagsverket, eller att hitta på Google, Eniro eller Hitta.se. Vidare står det på hemsidan ”köp de sista påsarna” ?? De kan heller inte ange var deras verkstad ligger, eller vad "uppfyllande företag" betyder!
Visst, jag anade oråd när orderbekräftelsen kom från en obegriplig e-postadress med "store" och en rad av siffror.

Jag ska aldrig titta åt deras håll mer, och anmäler deras annons på Facebook.

22. november 2024

Köp aldrig från dom.🤢🤮🤢🤮

Köp aldrig från dom.
Jag beställde men ångrade direkt.har varit tvungen att svara på massa mail.
Jag får hela tiden svar,vi ska se vad vi kan göra.
1.Så att avbryta köpet inom en timme stämmer inte.
2.Ingen ursäkt accepteras.
3.Du är tvungen att få dom hem.
🤮🤢🤮🤢🤢🤢🤮🤢🤮

2. december 2024

Bluff

Bluff, bluff ,bluff. KÖP INTE från detta företag. Fick en väska men det var en helt annan, och mycket sämre, vara än den jag beställde. SÅ DÅLIGT!!!!

18. november 2024

Bluffföretag.

Bluffföretag.
Ger sig ut för att sälja läderväskor , handgjorda men är "made in China" i ett konstmaterial. Önskade returnera väskam och få pengarna tillbaka fick jag följande svar:

"När det gäller din begäran om att returnera produkten för full återbetalning vill vi informera dig om att returprocessen innebär en del tid och kostnader, främst relaterade till att skicka tillbaka varan till oss och som du vet erbjuder vi inte gratis returer. Du kan behöva betala för returfrakten som kostar 697 kr. Enligt vår policy är returfrakten oftast kundens ansvar då vi har försökt vårt bästa för att tillhandahålla rätt beställd artikelstorlek." Helt sjukt!!!!

Om du vill fortsätta med returen, vänligen maila oss tillbaka så att vi kan ge dig instruktioner om hur du returnerar din beställning.

8. december 2024

Skrämmande

Helt sjukt hur man kan lura folk att tro det är en seriös butik.
Min mamma blev blåst på sina födelsedagspengar när hon skulle köpa en väska som hon trodde var något speciellt.
Sjuk beteende.

13. november 2024

Varning

Varning! Allt är tyvärr fejk! Fult å ljuga om sånt här å spela på medkänsla för nått som inte är sant! Inge handgjort -PLAST å massa humbug tyvärr suck!

6. december 2024

Bedrägeri

Bedrägeri. Detta är inte en genuin hemsida. Väskan. du får hem är masstillverkad i Kina och i plast. UNDVIK!!!

9. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ger sig ut för att vara ett svenskt…

Ger sig ut för att vara ett svenskt företag som ska lägga ner verksamheten och säljer ut. Vackra läderväskor till rabatterade priser.
Efter måånga veckor kommer en ful väska i plast, som jag efter rabatt betalat 599 kronor för.
Skrivit till företaget. Får till svar att de säljer kvalitetsbaror. Är man inte nöjd
med "storleken" så kostar returfrakt 697! Alltså för att slippa en ful väska ska jag betala 1300 totalt...

3. december 2024

Detta är ett bluffföretag

Detta är ett bluffföretag, gjorde en beställning den 19/11-2024, som tur va att jag använde klarna där man betalar föst när man fått varan. Kontaktade klarna om den uteblivna väskan, efter jag försökte kontakta Astrids väskor vilket är stört omöjligt.
Klarna har nog kontaktat företaget.
Idag Lördag 7/12-2024 kom väskan låg i brevlådan. Men den är varken handgjord eller i läder, den är från Kina.
Detta företag måste stoppas.

7. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.