AP Pension Anmeldelser 1.030

3,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 142 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte personalet for deres velforberedelse, viden og evne til at rådgive på en seriøs og forståelig måde, hvilket skaber tryghed og klarhed omkring komplekse emner som pension og forsikringer. Mange fremhæver den gode og grundige rådgivning, der har givet dem ro i maven og svar på deres spørgsmål. Dog var nogle utilfredse med servicen og nævnte, at de oplevede lang ventetid i telefonkøen eller slet ingen respons på skriftlige henvendelser. Enkelte kunder følte sig ikke værdsat og oplevede en ligeglad eller uengageret tilgang fra kundeservice, især ved opsigelse af forsikringer eller manglende opfølgning på aftaler.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Nogle kunder roser den fantastiske service, hurtige svar... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder fremhæver, at medarbejderne er hjælpsomme,... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kundeservice. Mens nogle kunder roser den gode, hjælpsomme og... Se mere

Response time

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med svartider. Nogle kunder oplevede hurtig respons og fik svar på... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kontaktoplevelsen negativ. Mange rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rådgiveren lyttede og forstod mine ønsker og spørgsmål, og valgt at rådføre sm med kollega for at sikre rigtighed af det givne svar

Vi havde en del lyd/billed problemer som altid er svære at forstå. hvor er fejlen. Men vi fik en sober ikke partisk gennemgang af muligheder. så tak for det.

Trods lidt forvirring omkring noget teknik, så havde jeg en god og informativ samtale med Lene. Der var klarhed over, hvad jeg selv skulle gøre, og hvad jeg kunne forvente, at der skulle ske som det... Se mere

Jeg er netop gået på pension. Gennem de seneste 5 år har jeg haft en årlig rådgivningssamtale, som har givet mig ro i maven om mine pensionsmidler i min pensionisttilværelse. Jeg er dybt taknemmelig.... Se mere

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Pensionskasse

I AP Pension skelner vi ikke mellem pengesager og hjertesager. For pension handler ikke kun om overskud på din opsparing. Pension handler også om overskud til dig. I AP Pension har vi altid kundernes pension i centrum, da vi tror på, at det skaber mest værdi. Vores kundeejerskab giver os mulighed for at give dig det bedst mulige økonomiske overskud, da vi kan træffe frie og uafhængige investeringsvalg. Men pension handler om mere end penge. Derfor har vi altid hænder og hjerter klar til at gribe dig, hvis du ikke har overskud og livet gør ondt. Og vores ansvar som pensionsselskab handler heller ikke kun om overskud lige nu og her, men også når fremtid engang bliver til nutid. Derfor har vi gjort det muligt for dig at investere din opsparing bæredygtigt med AP Bæredygtig. Som kundeejet selskab betyder relationen til vores kunder alverden. Derfor har vi fokus på alle kunder. Og vi deler ud af vores overskud, når bestyrelsen, som består af vores kunder, vurderer, at der er økonomisk råderum til det. Vi kalder det AP Loyalitetsbonus. Vi tror på, at overskud skaber ringe i vandet, når vi deler det med hinanden. I AP Pension har vi overskud til alle.

3,8

God

1 t anmeldelser

vi havde et godt møde med rådgiver

vi havde et godt møde med rådgiver, vi fik saglig vurdering samt rigtig god rådgivning
vi fik svar på vores spørgsmål, og føler os parat til pensions-tidspunkt.
TAK

2. marts 2026

Besvarelse fra AP Pension

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at høre, at I havde et godt møde og I fik en god rådgivning.

Dinna fra AP Pension

Seniorpensions møde.

God forberedelse og vejledning fra pensions rådgiveren.

Besvarelse fra AP Pension

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik en god vejledning!

God og konstruktiv dialog

God og konstruktiv dialog med klare fokuspunkter i den kommende tid, og aftale om løbende opfølgning.

4. marts 2026

Hej Bjarne,

Tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner!
Det er fedt at høre, at du havde en god og konstruktiv dialog.

Dinna, AP Pension

Pensionsrådgiveren var godt forberedt…

Pensionsrådgiveren var godt forberedt og havde styr på sin rådgivning. Stor tryghed.

Besvarelse fra AP Pension

Tak for din fine anmeldelse, og de fem stjerner. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse!

Super god rådgivning

Super god rådgivning

4. marts 2026

Besvarelse fra AP Pension

Det er fantastisk at høre Jens! Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse:D

Dinna, AP Pension

Ringede for at få fat i min…

Ringede for at få fat i min sundhedsforsikring for at få en hurtig tid i systemet. Damen jeg snakkede med kunne ikke lige se mig i systemet og vil ringe tilbage samme dag eller senest næste dage. nu der er gået to dage, og jeg har ingenting hørt simpelthen bare p…. irriterende for man ved ikke om man har glemt. Og hvor lang tid kan det lige tage at finde mig i systemet.?
Få nu fingeren ud.

5. marts 2026

Kære Annemette,

Jeg har lige prøvet kontakte dig, desværre uden held. Derfor har jeg sendt en mail, den du meget gerne må vende retur på.

God dag.

Suveræn kundeoplevelse

Suveræn kundeoplevelse - supergodt forberedt rådgiver :-)

25. februar 2026

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stort pris på :D

Nemt overblik

God overblik og god service

Hej John,

Det lyder pragtfuldt! Vi er glade for at du havde den oplevelse. Tak for din anmeldelse :D

bliver ringet op

bliver ringet op
er nu blevet ringet op her i firmaet fler gange hvor de vil sælge pangsioner
har de ikke andet at lave en gener arbejdsgiver
de burte skamme sig

25. februar 2026

Kære Laurs,

Vi vil gerne i kontakt med dig, men vi kan desværre ikke finde dig i vores systemer ud fra dine oplysninger her på Trustpilot.
Derfor håber jeg, at du vil skrive dine kontaktoplysninger til Trustpilot@appension.dk eller ringe på 39165000, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

PAS PÅ!

Opdatering 09.03.2026 efter modtagelse af svar fra AP Pension, her 19 (!) dage efter anmeldelsen.

Til AP Pension. I kan bare forholde jer til hvad der er beskrevet, da det er 100% som det er sket. Hermed opfordring til dette (!) da jeres fremsendte svar blot er intetsigende standardsvar. Skriv forklaringen så andre kan se og forstå hvorfor I gør som I gør ved henvendelser!

PAS PÅ! Hvis du skriver til AP Pension og beder om rådgivning og stiller spørgsmål om omkostninger, samtidig med at du nævner din bank forbindelse, så får du følgende: "Vi svarer indenfor 10 hverdage" og så videresender de bare din mail/informationer til din bank/sparekasse. Rystende oplevelse. Og er det overhovedet lovligt i disse GPDR tider...? Jeg er rystet og tilliden er ikke-eksisterende!

17. februar 2026

Kære Lomicani,

Simon fra AP Pension

Meget hurtig tilbagemelding på mit…

Meget hurtig tilbagemelding på mit ønske. Præcist og effektivt møde med svar på mine spørgsmål. Engageret og imødekommende rådgiver.

10. februar 2026

Hej Christian,

Det er vi enormt glade for at høre! Vi sætter stor pris på, at din oplevelse har været fem stjerner værd :D

Tak for denne gang

16. februar 2026

Kære Steve,

Vi kan desværre ikke finde dig i vores systemer ud fra dine oplysninger her på Trustpilot eller din besked.

Hvis der behov for vi undersøgere noget yderligere kan du skrive kontaktoplysninger til Trustpilot@appension.dk eller ringe på 39165000, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Simon fra AP Pension

Ingen adgang til at flytte min pension i et kvart år

Min sidste indbetaling til AP Pension blev foretaget i november på ordning Pol0771485. Vi er nu i marts, og pensionsordningen er fortsat spærret for flytning.

Jeg har været i dialog med AP Pension, som oplyser, at spærringen ikke kan ophæves manuelt. De begrunder det med, at de afventer et opsigelsesbrev, som automatisk genereres efter tre måneder. De oplyser samtidig, at dette brev ikke kan dannes manuelt. Det er efter min vurdering helt uacceptabelt. En administrativ systembegrænsning kan ikke være en legitim begrundelse for at fastholde en kunde i flere måneder uden mulighed for at disponere over egen pensionsopsparing.

Konsekvensen er, at jeg i et kvart år reelt har været afskåret fra at flytte min pension til en udbyder, hvor jeg frit disponere over mine pensionsmidler. Det er i mine øjne helt og aldeles uacceptabelt og i direkte strid med almindelige principper om god kundeskik.

12. februar 2026

Kære Lasse

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse, selvom jeg selvfølgelig kun kan beklage baggrunden for den. Vi beklager meget, at du har oplevet vanskeligheder med flytningen af din pensionsordning, dette er ikke den normale procedure. Vi vil undersøge de administrative processer for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Jeg kan se/informere at vi manuelt har været inde d.3/2 og fratræde policen pr .02.03.2026, så den vil kunne rykkes.

Såfremt der nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive ind til Trustpilot@appension.dk eller ringe på 39165000, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

God dag.

Simon fra AP Pension

Super rådgivning - ro i maven

28. januar 2026

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse og de fine ord. Det gør os glade at høre, at du er tilfreds med at være kunde hos os - og at vi gennem en længere årrække har kunne bidrag til ro i maven hos dig.

Mathias, AP Pension

Rådgiveren var vidende om og havde god…

Rådgiveren var vidende om og havde god indsigt i tingene og rådgav på en seriøs måde uden på nogen måde at være pågående eller “sælger”. Det gav stor tillid til, at det var de rette beslutninger, som blev truffet.

29. januar 2026

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og de finde ord om vores rådgiver. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med rådgivningen.

Hej Ulla

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse - og selvfølgelig for de fem stjerner :)

Vi er glade for at høre, at du havde en god samtale med vores rådgiver.