Apoteket.dk Anmeldelser

1,8

Personale mega uprofessionelt. Følelse af træde ind af døren hos dem, man kan mærke deres blink, at de ikke gider deres arbejde, hvis man spørger dem om et produkt eller om et produkt så kan hvilket... Se mere

Bankager Apotek, Horsens. Ønskede min mands medicin "forebyggelse af blodprop" udleveret. Havde skiftet fra "Lixiana" til "Xarelto", og jeg kunne ikke huske det nye navn. Ekspedienten påstod, at der... Se mere

Benytter mest Vollsmose Apotek, Kongensgade Apotek, samt natapoteket i Vestergade, Odense C. Altid god kundeservice og vejledning. Har næsten alt til hud, hår, negle, kosttilskud, tandhygiejne, øre-... Se mere

Apotekerne er ikke klædt på til at behandle ordre fra deres egen webshop. Lad gå med at siderne er meget langsomme, men ordrene annulleres i en lind strøm uden fyldestgørende forklaring. Advisering... Se mere

1. Apotek
  2. Graviditetsrådgivningscenter

Information om medicin og sundhed. Online rådgivning. Oversigt over landets apoteker.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Det drejer sig om Høng Apotek

Blev eksamineret i, hvad min recept indeholdt. Kunne ellers ikke få den udleveret. Meget ubehageligt og krænkende - og helt unødvendigt.
Blev endnu værre, da jeg skulle have medicin til min hustru. Jeg fik vist brugt ordet "medicin" i stedet for "salve" og kunne derfor ikke få det udleveret.
Gik naturligvis et andet sted hen, hvor man heldigvis agerede mere professionelt.
Benny Juul

6. juli 2018

Dårlig opførelse har jeg haft i Værløse…

Dårlig opførelse har jeg haft i Værløse apotek idag d. 30.05.18 Jeg er i forvejen meget syg. Jeg blev behandlet meget dårligt og fik ikke mit medicin.. Der blev snakket ned til mig. Det bliver en klage sag. Det er ikke første gang jeg får den dårlig service for den person.. Det er godt jeg har optaget alt på video så jeg har bevis.

30. maj 2018

blev kaldt social bedrager

var på ishøj apotek sammen med min ven, fordi hun skulle hente sin insulin, hun er i øvrigt diabetikker 1, hun for at vide, at hendes tilskud udløber om et par dage, hvorefter hun så beder om at få udleveret 2 æsker af hendes insulin, her svarer "ejeren" surt til hende at det er jo at lave socialt bedrageri, hvorefter min ven bliver vred og forlader apotekket uden hendes insulin.
hvordan kan det være socialt bedrag, at købe sin insulin, hun skal jo op om igen og hente mere når hun nu har brugt det andet, og der betaler hun så fuld pris, pissehammerende frækt, og utroligt dårligt service, fjern monopolet til apotekkerne

19. marts 2018

Medfølese og hjælpsomhed der gør glad

Hej. Jeg oplever en dag med mange "utilfredse" og utaknemmelige mennesker, Kaster mig på cyklen, for efter arbejde at cykle mine 60 km. hjem i også et forsøg på at lufte sindet, der er lidt tungt, over den generelle måde, vi behandler hinanden på. Halvvejs går kroppen ned i totalt sukkerunderskud, og jeg beslutter mig for at frekventere APOTEKET I GLUMSØ for at købe noget druesukker.
Jeg forklarer mit problem, mens jeg rystende forsøger at finde min tlf. i rygsækken. Apoteket modtager imidlertid ikke mobil-pay, men den venlige ekspedient løser problemet. Ikke blot det, men hun tilbyder mig også et glas cola og kommer desuden med en banan for den hurtige energi. Noget der er langt ud over det, der kan forventes, og noget som gjorde ikke blot min hjemtur, men hele min dag, meget nemmere. Så findes der alligevel venlige og hjælpsomme mennesker "derude", og jeg nåede hjem... styrket i krop OG sjæl. Tak til APOTEKET I GLUMSØ og den ekspedient, jeg ikke vil nævne ved navn, men som jeg håber får min "thumbs up".

26. september 2017

Fuldstændig uacceptabelt

Fuldstændig uacceptabelt

Jeg har et operations sår på knap 20cm. til dette har jeg behov for almindelig sårbandage, i samme længde uden tape på. altså helt almindelig bomuld plaster. Dette er der ingen apoteker der har, og kan ej heller bestille det hjem, jeg bad så om ruller, men det har de heller ikke.Faktisk har samtlige af de 5 apoteker jeg har været på aldrig set eller hørt om sådan noget. Rigshospitalet vil ikke give mig det antal jeg skal bruge, da de iflg. loven ikke må give mig den mængde, og det skal hentes på apoteket. Min klage er at apoteket lever af folks sygdomme og skavanker, og har som sådan et samfunds ansvar. Dette lever de overhovedet ikke op til, og viser en total mangel på viden og interesse for deres branche. Hvis ikke folk var dybt afhængig af dem, ville de ALDRIG kunne leve af deres forretning. Apoteket i skulle skamme jer.
Service er ikke eksisterende, viden er ikke eksisterende og lyst til at finde den rette løsning til folk er ikke eksisterende. FØJ. Mage til inkompetent personale og forretnings drivende skal man lede længe efter.

27. maj 2017

Skod!

Konceptet er ødelagt.
Før kunne jeg bestille og få leveret til det lokale apotek.
Nu kommer det fra Øster Jølby! Fint nok, hvis de rent faktisk sendte det hjem til mig med posten som lovet. Men næh nej - jeg skal hente i Pakkeboks efter deres valg. Så kunne jeg lige så godt gå på mit apotek og spare fragten.
Bondefangeri!

10. februar 2017

Manglende besked

Min besked til apoteket om at jeg ikke ønsker substitution (i feltet besked til apoteket) blev ikke videresendt til apoteket.
Det er ikke første gang denne mangel indtræder

9. januar 2017

DET VIRKER HVER GANG !!

Det er nemt.
Der er valgmuligheder.
Det virker hver gang.
Bedre kan det ikke gøres.

Mange andre selvbetjeningssites, kunne lære meget af denne.

Det eneste "problem" er at det fysiske APOTEK (Allerød), virker uforberedt og har ydermere flere gange udtalt, at det ikke er nemmere, end at købe medicinen direkte ved skranken ???

Det er da ansatte, på apotekerne der har været med til at udvikle systemet !!!

?????

8. september 2016

Gammeldags med mange fejl

Ved helt simple bestillinger virker det fint nok online, men ofte er receptserveren ikke ajourført og ingen vedkender sig problemet. "Ring til supporten" som siger at det er lægen der har en fejl. Som bruger er det uacceptabelt at man ikke har adgang til sin recept medicin.
Hjemmesiden trænger til et gevaldigt løft og er ultra langsom og bøvlet.

21. juli 2016

Mangel på service

Apoteket.dk: Løves Apotek, Storetorv, Aarhus.

Skulle have en allergishampoo og får udpeget et produkt på en hylde. Jeg snupper en fra hylden. Må have taget en forkert, for da jeg kommer hjem, dufter jeg til den og den er fuld af parfume, så jeg kan ikke bruge den. Tager dagen efter ned i Apoteken for at bytte den (med kvittering og denne gang med briller), så jeg kan købe et korrekt produkt. Men Apoteket vil ikke bytte en vare der ikke er plumberet. Så jeg bliver nød til at kassere shampoen.

Ekspedienten spørger om jeg vil købe en svanemærket shampoo nu da jeg er der. Jeg takker pænt nej, der går nok lidt tid inden jeg igen vil købe andet en medicin på recept på apoteket.

12. juli 2016

Sydhavnens Apotek - weblevering

Har pt. ventet 16 dage på receptmedicin.

Pengene er trukket, men apoteket har sendt varen som A-brev med Postdanmark - dvs. de kan ikke spore/tracke varen og aner ikke, hvor varen befinder sig. Det sker endda efter, at apoteket i første omgang havde registreret varen som 'afhentes' i stedet for 'leveres', som webordren var angivet til. Apoteket henviser til, at man skal betale ekstra, hvis der skal være sporing på pakken, men den mulighed giver webshop slet ikke.

Det er under al kritik i 2016 at sende varer, som de/kunden/transportøren ikke kan spore. Specielt receptmedicin!

31. maj 2016

Få lige lidt styr på jeres side!

Jeg synes det er synd for mit lokale apotek at I ikke har styr på jeres side. Jeg har nu bøvlet med noget medicinbestilling via jeres side i en uge nu. Der har været en del misforståelser, og det er gået ud over apoteket. For fremtiden gider jeg ikke bruge siden!

27. april 2016

en hjemmeside der er helt ude af trit med nutiden

Det er ubetinget den mest langsomme og omstændelige side jeg nogensinde har været på. Og så ender det gerne med at der i øjeblikket ikke er adgang til apoteket, prøv venligst senere.
Den laver fejl på fejl, så er det ikke muligt at vælge den billigste fra, så kan man ikke klikke for at vælge produkt. Jeg ynder at bruge siden fordi jeg har langt til nærmeste apotek, men har aldrig prøvet at komme igennem en bestilling problemfrit

31. marts 2016

Dårlig service

Rødovre centrum apotek,
Efter at have købt en forkert creme ville de ikke bytte den. Jeg have desværre ikke bonen da det var en meget forvirrende ekspedition med en anden kunde indover, så jeg opdagede desværre først da jeg kom hjem at bonen ikke var i den pose apoteket have udleveret. Jeg prøvede at få byttet cremen på et andet apotek men de tog ikke varer tilbage der ikke var købt hos dem. Så måtte hele den lange vej til Rødovre bare for at få besked på at de altid lagde bonen ned i posen, så de kunne ikke bytte min creme.
Og alt dette selvom det ikke ville have kostet dem en krone da jeg vare ville gave byttet min creme og ikke pengene tilbage.

31. marts 2016

Dårlig oplevelse

Ventede i over 15 på deres chat. Havde brug for hjælp til bestilling af medicin, så jeg kunne være sikker på at modtage den i morgen.
Kommer endelig igennem, hvor jeg kan stille mit spørgsmål. Får så bare et kort surt svar om at chatten kun er til rådgivning, hvorefter der logges af. Magen til arrogant opførsel. I skal da endelig ikke spørge om der var andre problemer eller andet jeg ville spørge om.
Det kan godt være I "kun" er til rådgivning, men lidt basal kundeservice kunne I bestemt godt bruge.
Vil så gerne afslutte med at komme med en rådgivning til apotekket.dk - lad være med at lave en rubrik der hedder "Få hjælp med din medicin" i bestillingsflow, når man ikke kan få hjælp, men kun en afvisning.

8. marts 2016

Apotek ballerupcenteret

Var igår på dette apotek for at hente en pakke tramadol 50 stk - men det havde de ikke og det til trods for at dette produkt findes i min. 4 varianter - det er så pivhamrende ringe at man burde kigge på medicin monopolet

18. december 2015