Personale mega uprofessionelt. Følelse af træde ind af døren hos dem, man kan mærke deres blink, at de ikke gider deres arbejde, hvis man spørger dem om et produkt eller om et produkt så kan hvilket... Se mere
Bankager Apotek, Horsens. Ønskede min mands medicin "forebyggelse af blodprop" udleveret. Havde skiftet fra "Lixiana" til "Xarelto", og jeg kunne ikke huske det nye navn. Ekspedienten påstod, at der... Se mere
Benytter mest Vollsmose Apotek, Kongensgade Apotek, samt natapoteket i Vestergade, Odense C. Altid god kundeservice og vejledning. Har næsten alt til hud, hår, negle, kosttilskud, tandhygiejne, øre-... Se mere
Apotekerne er ikke klædt på til at behandle ordre fra deres egen webshop. Lad gå med at siderne er meget langsomme, men ordrene annulleres i en lind strøm uden fyldestgørende forklaring. Advisering... Se mere
Information om medicin og sundhed. Online rådgivning. Oversigt over landets apoteker.
Danmark
- www.apoteket.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Dårlig kundeservice
Idag den 29/12-2020 har jeg været til Skejby apoteket, Aarhus N.Det var fordi jeg skulle handle fra føtex. Jeg skulle også hente nogle medicine til min datter. .
Da kom min tur til at betjene, jeg blev betjent af en ung dame, som så kinesisk ud men talte pæn dansk.
Men jeg synes hun har bruge for nogen god kundeservice træning. Det hele tiden blev jeg betjent, smilede hun ikke for engang skyld. Desuden kiggede på mig en mærklig måde. Det var som om hun blev irittirede fordi hun skulle betjene mig. Jeg forstod ikke. Men smilede jeg alligevel, samt blev jeg nervøs😣Jeg har aldrig nogensinde oplevet lignede 🙄
Jeg vender aldrig tilbage til skejby apoteket igen👎Jeg er meget tilfreds med Veri apoteket 🙂
Hvis der var muligt ,vil jeg give 0 stjerne til Skejby apoteket 😕
uprofessionelt personale Frihedens Apotek
skulle hente noget medicin mandag d.18. nov 2020 om formiddagen.
den mandlige ekspedient krævede at jeg skulle nævne
7 forskellige slags medicin og hvad den skulle bruges til. Når medicinen er bestilt på sundhed.dk burde der ikke være alle de problemmer med at hente medicinen.
ekspedienten virkede fræk og uprofessionel i sin optræden.
Der har aldrig været problemer før, så man kan jo kun håbet på at ekspedienten snart får nyt arbejde.
hilsen
John
jeg kan kun anbefal Abotek Humletovet
jeg kan kun anbefal Abotek Humletovet
stor viden og servis.
Super professionel behandling
Hej jeg vil gerne rose Middelfart Apotek for deres professionelle service.
Var inde på apoteket for at skulle handle og da det blev min tur blev jeg mødt af en flink medarbejde og da jeg spurgte om hjælp så fik jeg en super fantastisk hjælp.
I disse COVID-19 tider
I disse COVID-19 tider, er det vigtigt at beskytte sig. Derfor købte jeg på Middelfart Apotek en æske engangshandsker af mærket GATAMO.
Desværre måtte jeg konstaterer at handskerne var ganske uanvendelige.
De var umulige at få på. Æsken var markeret med størrelse medium, hvilket passer til min håndstørrelse.
Handskerne går i stykker, på stykket mellem tommel og pegefinger. Så de giver ikke den beskyttelse der er betalt for.
Trist at der er firmaer, der forskøger at score en gevinst på at levere ubrugelige værnemidler.
Elendig service
Elendig service. To gangede nægtede de, at min recept der gav tilskud til et bestemt produkt var gyldig. Tredie gang erkendte de endelig, at den var gyldig og det eneste de gjorde var at beklage fejlen, der i alt har kostet mig omkring 400 kr.
Ringe service i lyngby Svaneapotek
Når man kommer til et apotek forventer man en venlig , korrekt, og kompetent betjening.
Intet matcher Svaneapoteket i lyngby.
Personalet taler ned til deres kunder og forventer at kunder skal være taknemlig at få lov at købe medicin.
Jeg har oplevet det flere gange og mener at arrogant betjening stamme oppefra / ledelsen.
Vil ikke anbefale den apotek.
Ulveapoteket Kolding
Ulveapoteket Kolding, tidligere Sønderbro Apotek.
Forsøgte at ringe for at undgå at køre forgæves (websiden viser ingen oplysninger omkring lagerbeholdning af produktet).
Ringede 6 gange og fik hver gang at vide at jeg er nummer et i køen. Den meget uvenlige automatstemme kan næsten få en til at lægge på med den samme, men eftersom produktet skulle skaffes samme dag blev jeg hængende.
Samlede ventetid: 27 min. og telefonen blev på intet tidspunkt besvaret. Det får mig til at formode at telefonopkald simpelthen ikke bliver besvaret.
Har altid handlet med Ringe Apotek og…
Har altid handlet med Ringe Apotek og været tilfreds. Men har nu oplevet to gange inden for det seneste år, hvor det handlede om vare/penge retur til mig. Her faldt serviceniveauet og smidigheden og blev en dårlig oplevelse. Jeg plejer ikke at brokke mig, men min intuition fortæller mig, når jeg bliver uretfærdig behandlet.
Første gang handlede om at jeg fejlagtigt fik medicin til ca ½ års forbrug og som kostede mange penge. Jeg blev orienteret om at det var fra lægens side, at fejlen skulle rettes. Og at jeg bare kunne have ladet været med at modtage medicinen, som så ville gå retur til apoteket. Efter megen snak frem og tilbage besluttede apoteket sig for at tage halvdelen af varene retur og retundere pengene. Det var jeg taknemmelig for. Når man læser dosering og fordeler medicinen forstår jeg jo ikke, at man ved så stor mængde ikke foretager et telefonopkald enten til lægen eller kunden selv.
Og forleden ville jeg bytte en type vitaminpiller til en anden slags. Igen til min fordel og serviceniveauet faldt. Den vante multivitamin havde man ikke, den dag jeg handlede i januar og jeg blev anbefalet et andet mærke til 50+ med flere vitaminer og mineraler. MEN 100 piller koster det samme som de 200 stk som vi plejer at bruge - til samme pris. Da jeg i forvejen får ekstra D vitamin m.v. forebyggende, ser jeg ingen grund til at købe vitaminpiller 50+, som ekspedienten iøvrigt gør mig opmærksom på ikke er helt forkert...... Hun kan se at varen er ubrudt, men kan ikke tage den tilbage, da hun ikke ved om jeg har opbevaret varen korrekt - og siger at hun jo ikke kan se om de har stået ved siden af en brændeovn......
Jeg synes ikke det er fair behandling, man kunne have sagt ved købet, at de ønskede vitaminpiller ikke var på lageret, men ville komme senere. I stedet for at lade mig tro, at man ikke solgte dem mere.
Jeg synes at her kunne godt være udvist lidt mere fleksibilitet. Jeg blev skuffet, vred og ked af det.
Vejgaard Apotek igen, igen.
Så har jeg igen været på Vejgaard Apotek og blevet ekspederet af den emsige ekspedient, der endnu engang bebrejder mig, at min læge kun udskriver medicin til én udlevering. Da lægen efter hendes udsagn får for en konsultation hver gang en recept skal fornyes. Endnu engang forsøgte jeg at forklare hende, at det gør min læge IKKE, hvilket jeg kan se på sundhed.dk, hvor jeg kan se, hvad min læge får penge for.
Den oplysning prellede også denne gang af på hende som vand på en gås. Men hendes bebrejdende blik kunne jeg da få.
Hun må da kunne forstå, at jeg ikke udskriver min medicin selv og hvis ikke lægen vil ændre praksis, kan jeg jo intet gøre. – Jeg har diskuteret ekspedientens indblanding med min læge, som siger, at det er utidig indblanding fra ekspedientens side.
Ekspedienten burde, i stedet for at bebrejde mig, sende en klage til min læge eller Regionen, hvis hun mener, at lægen er skyld i misbrug af samfundets penge.
Websiden kunne være bedre.
Jeg har læst lidt af de mange anmeldelser, som ikke har fået mange stjerner Det jeg har læst handler ikke selve Websiden. og den fortjener faktisk ikke 5 stjerner,
Det er fint nok at man kan logge ind med Nem ID. og se sin recept. Nu var det ikke muligt da jeg fornyede recepten online hos min læge at vælge at få det til Søllested. der for loggede jeg ind på apoteket. i håb om at kunne ændre det med nogle få klik med musen. Så prøved jeg ved hjælp af chat funktionen. det var ikke muligt da den er national fik jeg at vide.
Det tog så kun et øje blik da jeg ringed Løve Apoteket op.
De gange jeg har handlet på Løve Apoteket i Nakskov har der ikke været noget at klage over. Altid god betjening.
Stor prisforskel.
Blodfortyndende medicin.
Vodskov: 45 kr.
Skibhusvej, Odense: 189 kr.
Form, farve, antal er det samme.
Ikke prisen, hvorfor?
Brønderslev apoteket
Brønderslev apoteket
Synes godt nok at det er træls at snakke med det sure personale, der giver det indtryk af, at de hader deres arbejde. De snakker så man ikke kan høre hvad de siger, ingen smil eller øjenkontakt og når man siger tak for hjælpen, så kigger de stift ud i luften og siger ikke noget tilbage. Har prøvet det 2 dage i træk nu.
Høng apotek er blevet så dårlig
Høng apotek er blevet så dårlig.
Personalet er sure og arrogante
Der er altid et eller andet de ikke har på lager
Deres nr system har været ude af drift i flere måneder
Der er noget helt galt. Før havde de varer - venlig betjening og personalet var smilende.
Dårlig oplevelse! Dårlig service! Dårlig kommunikation!
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse i Hasseris apoteket. Jeg skrev per email til dem og har været i apoteket og havde prøvet at snakke med dem, men fik ingen udskyldning over, at jeg fik solgt det forkerte materiale. Jeg spurgte efter NaCl skyllevæske til operationssår-behandling og fik øjnedråber i stedet, som de sagde at jeg godt kunne bruge. De mente at øjendråberne kun indholdte NaCl-væske.
Jeg fik det dårligt og læste på pakken at øjendråberne havde flere inholdsstoffer, som der kunne skade mit sår.
Da jeg klagede over det hele, blev der sagt at jeg bare kunne bruge øjendråberne for mine øje, selvom at de ikke fejler noget. Fordi at jeg havde åbnet pakken kunne jeg heller ikke få pengene tilbage. De spurgte mig hvorfor jeg blev så sur og irreteret (de mente at der ikke var nogen grund til det) De sagde at de ville ringe og skrive til mig, men det skete aldrig!
I det hele taget syntes jeg at det er dårlig stil og uprofessionel opførelse. Personalet kender ikke deres egne produkter og derudover findes der kun et meget lille udvalg af sårbehandlingsmateriale, som faktisk er gammeldags!
Aldrig igen!
Ulve apotek kører ulve kommunikation - pas på bidet!
Nyt servicemæssigt nulpunkt! Ulven viser sit sande sinnelag og reducerer markandt i vagtapotekåbnings tiderne. Nu skal man til Esbjerg eller Odense,
Den frie næringsret, bevares, men hvor er samfunds sindet henne,
Åbenbart druknet i griskhed og ligegyldighed overfor den vigtige samfundsrolle de bestrider og beskyttede rettigheder på baggrund af.
Dårlig opdragelse plejer man ikke at reklamere med, her er der en klar undtagelse. Findes der da ingen ende på dårskaben.
Oprindelig anmeldelse:
Når man som kunde på Ulve apotek / Sdr.bro apotek Kolding, betjener nummer automaten efter de anbefalinger der står på samme også alligevel bliver taget i skole og belært, af rethaverisk, arrogant og nedladende mellemleder, så får betegnelsen "ulvekommunikation", endnu et perspektiv.
Når man så som gammel velopdragen akademiker, ikke anderkender belæringen, så hopper kæden helt af for kunde forulemperen, som med skinger stemmeføring, proklamerer at "sådan en som ham" etcetera, slår med nakken og med forstilt såret mine og dramaqueen attitude afmarcherer.
At scenen så ikke er det lokale diletant, men noget der tidligere var et seriøst apotek, forstyrrer ikke hendes optræden?
Med + tredive års erfaring fra servicebranchen, har jeg ikke oplevet noget tilsvarende.
De seneste tyve år, er der ellers ændret meget blandt "opstartere" og det kan godt være, at man her har gode farmaceuter, men service, personale ledelse, administration og specielt købmandskab, fatter man ikke en lyd af. Som en "Little old lady" sagde udenfor tabernaklet - de skal vel lige lære det først. Jo tak, men det er jo ikke en gårdbutik, hvor indehaveren har mere travlt med at kalde sig CEO, end at lave omsætnng, der må være en professionel akceptabel bundgrænse for inkompetencen.
O tempora o mores
Pandrup Apotek.
Pandrup Apotek.
For 14 dage siden købte jeg tommelstabiliserende skinne. Jeg fik at vide, af den unge medarbejder, der servicerede mig, at denne kunne vaskes i vaskemaskine. Så det gjorde jeg forleden, på et skåneprogram, da den trængte. Det kunne den ikke holde til og gik helt ud af form. Så i dag tog jeg tilbage på Pandrup apotek, forklarede situationen og bad om en ny. Men allerede fra start blev jeg mødt af skepsis og en tydelig modstand mod at give mig et nyt produkt. Der blev også sået tvivl ved, om jeg nu fortalte sandheden, - dette blev, meget lidt diskret og med tydelig irritation, diskuteret af denne medarbejder og hendes leder et par meter fra mig. "At jeg måtte have misforstået noget". Det gjorde jeg opmærksom på, da jeg synes, det er uacceptabelt, at behandle en kunde på den måde. Og det gjorde denne dags medarbejder meget vred, og lod mig vide, at nu skulle hun have skæld ud af sin leder, for at give mig en ny skinne. Er det mig, der helt har misforstået, hvad alm kundeservice er? Dette blev til en længere diskussion, da jeg sagde, at jeg synes, de skulle skamme sig, hvis de nu havde tænkt sig, at skælde den unge medarbejder ud, som solgte mig skinnen og rådgav mig til at starte med, hvorefter der blev svaret, at det gjorde de ikke, for hun arbejdede der ikke længere. Efterfølgende trak medarbejderen også i land og påstod nu, at der var en risiko, for at få skældud af hendes leder. Og at jeg burde være tilfreds, nu hun jo gav mig en ny skinne. Men jeg er ikke tilfreds. Faktisk så utilfreds, at jeg hellere vil køre de ekstra kilomenter, for at komme til et andet apotek. Sådan skal man ikke tale til sine kunder eller til mennesker generelt. Og jeg skriver det herinde, fordi jeg håber, at der er nogle i jeres organisation, der vil se på denne uacceptable behandling og mistænkeliggørelse af en mangeårig fast kunde. Det er simpelthen så uprofessionelt.
Desværre har Otterup/søndersø apotek…
Desværre har Otterup/søndersø apotek ALDRIG noget som helst hjemme uanset hvad det er så skal det bestilles hjem. Nu er det slut vi henter fremover i odense hvor man godt kan finde ud af at have et normalt lager af de varer en læge kan risikere at udskrive.det er simpelthen ikke i orden at man som apotek ikke har
ganske normale apoteker varer.
Dålig service .
Kronens apotek i Vanløse så dårlig service
Jeg har flere gange stået med 5 eller 6 stk medecin æsker , en pose nej det får man ikke mere virkelig spare tider
Så kan jeg gå med mine æsker i lommen hvis ikke alle skal se hvad jeg bruger af medecin .
Det er Danmarks bedste apotek super…
Det er Danmarks bedste apotek super godt service og rådgivning