Personale mega uprofessionelt. Følelse af træde ind af døren hos dem, man kan mærke deres blink, at de ikke gider deres arbejde, hvis man spørger dem om et produkt eller om et produkt så kan hvilket... Se mere
Bankager Apotek, Horsens. Ønskede min mands medicin "forebyggelse af blodprop" udleveret. Havde skiftet fra "Lixiana" til "Xarelto", og jeg kunne ikke huske det nye navn. Ekspedienten påstod, at der... Se mere
Benytter mest Vollsmose Apotek, Kongensgade Apotek, samt natapoteket i Vestergade, Odense C. Altid god kundeservice og vejledning. Har næsten alt til hud, hår, negle, kosttilskud, tandhygiejne, øre-... Se mere
Apotekerne er ikke klædt på til at behandle ordre fra deres egen webshop. Lad gå med at siderne er meget langsomme, men ordrene annulleres i en lind strøm uden fyldestgørende forklaring. Advisering... Se mere
Information om medicin og sundhed. Online rådgivning. Oversigt over landets apoteker.
Danmark
- www.apoteket.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Løve Apotek Slagelse Vestsjællandscentret - Dårligt!
Løve Apotek Slagelse VSCS
Jeg er dybt skuffet over den dårlige oplevelse, jeg havde, da jeg besøgte Løve apotek i Slagelse Vestsjællandscentret. Souschefen på stedet opførte sig ekstremt respektløst og ubehøvlet overfor mig og de andre kunder.
Jeg observede ham som han stod og legede med sin telefon i flere minutter, mens vi stod og ventede på at blive betjent. Da det endelig blev vores tur, blev han højrøvet og flabet, og bad endda om at jeg udtalte mit cpr korrekt, fordi han havde travlt med "alt muligt andet".
Det er simpelthen uacceptabelt, at en medarbejder i så høj en stilling på et apotek opfører sig sådan overfor kunderne. Jeg følte mig ydmyget og ubehagelig til mode, og det er skuffende at opleve en sådan mangel på respekt og professionalism.
Jeg forventer, at der bliver gjort noget ved denne adfærd, så andre kunder ikke skal opleve det samme. Jeg vil ikke tøve med at kontakte ledelsen for at klage over denne oplevelse, og jeg vil overveje at handle et andet sted fremover. Det er simpelthen ikke acceptabelt at behandle kunder på den måde.

Besvarelse fra Apoteket.dk
Undlad opringning. Venten er forgæves.
Til formiddag i dag, 18. marts 2024, ringede jeg til apoteket i Waterfront for at sikre mig, at apoteket havde min vare, inden jeg begav mig afsted. Jeg ventede i 18 minutter, hvor først en stemme fortalte mig, at jeg var nr. 1 i køen. Efter ca. 8 minutter brød en kvindestemme ind og afbrød den kakofoniske musik ( det var egentlig en lettelse ) og sagde kort : "Et øjeblik". Herefter ventede jeg yderligere 10 minutter, hvorefter jeg gav op og afbrød den forgæves venten.

Besvarelse fra Apoteket.dk
Det er simpelthen det dårligst apotek (…
Det er simpelthen det dårligst apotek ( Ryparken ) var der i Lørdags og der var en som stød bag disken og der var 8 som stød og ventede og så kom en anden ud og sagde til den anden bag disken at nu kunne hun holde pause, men der var stadig 8 der ventet på at komme til det er bare ikke i orden og sådan er det tit og de er meget langsomt.
Utrolig fatsvag person der tog telefon…
Utrolig fatsvag person der tog telefon dd mellem 11-1130
hvis ikke man kan dansk eller er kundeorienteret skal man ikke sættes til at tage telefonen
Jeg har fået det samme medicin hele livet fra det samme apotek
Og der er en masse søde kvikke hoveder på det apotek
Men lige idag blev jeg bange for at man sætter en til at tage telefonen som er så utrolig fatsvag det er jo farlig ?
Hun skal lærer at lytte og forstå før hun taler.
Og så siger man ike nej man siger jeg finder ud af det og du skal være obs på at der vil være seperate gebyr på din medicin.
Så enkelt kan det gøres
Jeg var nødt til at ligge på mit hobedet kan ikke rumme så meget stupidy
Kl 15.16 får jeg pantoprazol til 6.50 kr og gebyr 50kr
NÅR JEG SAGDE JEG SKULLE BEGGE PRÆPARATER?!
i kan da simpelthen ikke bruge hoved i er da farlig for samfundet ?!
Utrolig man ikke tænker at begge præparater skal med
Det er jo latterligt
Hvis ikke i har dem hvad er pointen i at sende det ene når jeg Ikke har bedt om det ????
29/2 tak for jeres svar
Det var apotek svalen
Men jeg fik fat en en dygtig medarbejder idag som sendte min medicin uden extr gebyr idag. :)

Var på apoteket i Bellinge
Var på apoteket i Bellinge,
Her stod em ældre kvinde som apotekeren ikke talte særlig pænt til.
Hun var tydeligvis blevet meget forvirret af ekspedientens mange spørgsmål og anklager mod hende.
Hun kunne ikke huske hvad for piller Hun skulle have og hvad de hed.
Ekspeditionen var af anden etnisk herkomst end Dansk, formentlig mellemøstlig. Jeg ser en tydeligvis irriteret Ekspeditent som bare er nedladende og i hvert fald ikke opfører sig som man må forvente på et dansk Apotek i Danmark.
I midlertidigt blev jeg selv betjent af en anden gut også med Udenlandsk udseende end Dansk formentlig Somalia.
Han var flink og dygtig til sit arbejde derfor 2 stjerner

Besvarelse fra Apoteket.dk
Var forbi det lille apotek i waves for…
Var forbi det lille apotek i waves for at hente min recept pligtige næsespray. Den ældste af de 3 kvinder er en af grundende til at folk hellere vil handle på nettet.
Vi var 3 i kø og da hun blev færdig med at betjene sin kunde der gik jeg frem til skranken. Jeg blev så fuldstændig ignoreret ikke så meget som en anerkendelse af at jeg var der. I det mindste kunne hun havde sagt at hun ikke havde tid. Måtte pænt vente til hendes kollega blev ledig. Da jeg så blev betjent gik hun så igang med at betjene herren bag ved mig.
Den unge og flinke ekspedient måtte vente på at den ældre ekspedient fik snakket færdig, fordi hun åbenbart er den eneste som må scanne en vare???? Meget mærkeligt system.
Hvordan noget så simpelt som det jeg skulle idag kan udvikle sig til en dårlig oplevelse kan kun apoteket vide.
Skal stå og vente på de skal snakke…
Skal stå og vente på de skal snakke privat og render rundt som høns uden hoved. Dårlig service alt for lang ventetid pga snik snak.

Hellerup Apotek
Hellerup Apotek
Denne anmeldelse baserer sig på mange års erfaring. Apoteket på Strandvejen er gennemsyret af sure miner og dårlig stemning. Jeg tænker at der må være et meget dårligt arbejdsmiljø. Ekspedienterne viser ingen konduite, men taler højt ud i rummet om de mest private ting. Der er ingen hjælpsomhed i svære situationer, og meget lidt vilje til at finde en løsning når de fx. - hvad meget ofte sker - ikke har den medicin man skal hente. Apoteket har fx. pligt til at bringe medicin ud til terminale patienter, men det gør de bare ikke. Det bliver besværligt at tage til Lyngby Apotek, men det bliver løsningen fremover.

Mega Syd Apotek fortjener ros
Har brugt Mega Syd Apoteket i et par år nu og de har altid været kompetente og yderst imødekommende med god kundeservice.
Feks. Jeg havde fundet en vare på tilbud på internettet som jeg fejlagtigt havde troet var hos dem, men det var et andet apotek, de gav mig den til den pris der var nedsat uden at tjekke op på at det jeg nu sagde var rigtigt bare baseret på tillid :-)
Har oplevet flere gange at der er en god fornemmelse i maven når jeg går derfra og jeg ser frem til at handle hos dem i mange år endnu :-)
For det første ..15 første mig
For det første ..15 første mig , kun en kasse åbne Og blev ved med at komme folk vente i 40 min... nå jeg så komme til ,så kan de ikke finde mit medicin og det er ikke første gang det var på nordborg apoteket
Kundeservice i Jyllinge apotek dumper gang på gang.
Kundeservice i Jyllinge apotek dumper fuldstændigt. Der er så ringe service og kunden har vidst aldrig nogensinde ret i Jyllinge. Desværre mener det 'faglige' personale heller ikke at lægen har ret og udfordrer og forklarer lægelige vurderinger mens der er andre kunder i butikken. Det er simpelthen så uprofessionelt og forkert. Jeg går videre til patientklagenævnet og håber i efteruddanner jeres personale i Jyllinge. Så frygtelig en oplevelse gang på gang at sætte benene i den butik.
Dette er en samling af oplevelser i butikken over de seneste 2 år. Senest i dag hvor vi med en halvt sovende, halvt grædende baby blev sprunget over i køen, vi kunne bare lytte efter og vente til det blev vores tur. Heldigvis var en anden kunde venlig at vi kunne få hans plads, men de to apotekere fortalte os nok så fint at det var vores egen skyld - igen foran andre kunde, når det eneste vi bedte om var ikke at blive sprunget over igen. Den ene apoteker sagde tilmed 'jeg råbte jeres nummer op 4 gange og ventede længe' jeg nåede ikke engang at se vores nummer på en af lystavlerne, vi var i butikken hele tiden. Herren der gav os pladsen, var kommet ind i butikken, da vi første gang henvendte os til personalet og kunne selvfølgelig se, at personalet var helt gal på den.
Øv hvor er det forfærdeligt at arbejde i et kundeservice fag og være så lidt kunde mindet.
Skod apotek i Varde
Havde bestilt tid på Varde apotek til d. 2/11-23 kl. 16.00 til vaccination af influenza og Cornas, mødte op den pågældende dag og tid og kunne ikke vaccineres. Undskyldningen var de ikke havde flere, da de havde brugt til dem der kom ind fra gaden. Virkelig dårlig stil og personalet er bedøvende lige glade.

Besvarelse fra Apoteket.dk
Elendig kundeservice i Hedensted.
Elendig kundeservice i Hedensted.
Jeg blev af det lokale apotek henvist til, at tage kontakt til Hedensted apotek idet min medicin var i restordre, men at der ifølge lagerstatus skulle være to mindre pakker i Hedensted. Jeg ringer til dem for, at sikre mig de er på lageret, og ekspedienten har mig i røret mens hun modtager begge pakker fra lageret, hvor hun putter min label på. Jeg spørger om det er okay jeg kommer næste formiddag, da det er lige i myldretiden jeg får fat i dem, og ekspedienten siger at jeg bare kan komme engang ved lejlighed, da hun ligger begge pakker til side i mit navn. Jeg tager så den 25 km køretur derud her til formiddag som lovet, og er på apoteket kl 10.30, der finder en ekspedient så en enkelt pakke til mig, jeg siger der bør være to, hvorefter jeg kan se der er blevet skrevet en seddel og vedlagt varen, og ekspedienten fortæller mig så der kun er en enkelt pakke da de er i restordre. Jeg fortæller hende så om opkaldet, og at jeg altså var i røret da der blev fundet to pakker til mig. Hun roder så lidt på computeren, og siger igen der kun er én fordi de er i restordre, jeg ender med at sige at de jo så må have solgt den ene pakke de havde reserveret til mig? Det vælger hun at være helt kold over og slår bare den ene pakke ind og beder om betaling.
Det er da utrolig dårlig stil man reserverer en vare til en kunde, og så sælger den indenfor den aftalte frist for afhentning. Så er der jo ingen pointe i, at ringe for at sikre sig varen er hjemme når man kommer udenbys fra, er det virkelig normal kutyme for apotekere at opføre sig så uprofessionelt og så ovenikøbet stå og lyve kunderne op i ansigtet? Kan bestemt kun fraråde folk at stole på Hedensted apotek.
Svar til kommentar fra apoteket.
Det er receptmedicin jeg netop fik lagt til side, og idet der bliver printet labels ud med mit navn og cpr, så vil jeg mene det er "solgt" så længe jeg kommer hurtigst muligt efter varen. Det giver jo ingen mening at ringe inden man kører langt efter medicinen, og blive lovet det ligger klart, når i imellem tiden sælger det til anden side. Så hvis sundhedsmyndighederne mener i skal dele medicinen, så bør i jo kun sælge en pakke af præparater i restordre til hver kunde, uanset hvad deres recept lyder på, det er meget uprofessionelt at reservere et produkt, for kort tid efter at videresælge det. Så burde den kunde i har solgt det til få at vide de kunne komme igen hvis ikke medicinen blev afhentet. Den kunde i har solgt til kunne vel ligeså vel som mig køre land og rige rundt for at få sin medicin. Jeg havde jo forhørt mig på de få andre apoteker der havde medicinen hvis i havde sagt i kun kunne tilbyde mig en pakke.

Bogense apotek
Jeg har lige været på Bogense apotek., på Nordfyn. Jeg er simpelthen godt og grundig træt af det apotek! 2 gange er det sket hvor noget af mit medicin blir slettet/annulleret. Så står jeg der en fredag og ka ikke ringe til lægen og få ny recept. Det ka simpelthen ikke passe at de ska rode sådan rundt i dét. Jeg stod i 3 kvarter og de ku ikke gøre noget.udover at snakke med dem fra søndersø. , istedet for at ringe min læge op! Ikke engang en undskyldning fik jeg.! Nordfyns apoteker der har samme ejer har sjældent varer hjemme. Så pas på de ikke sletter din medicin ved næste besøg.! Jeg nåede lige at fange dem før de lukkede. Jeg har sat mine ben på bogense apotek for sidste gang.
Der er 1 medarbejder der ud af dem alle der gør et godt stykke arbejde.
Minus 20 stjerner herfra!
Uansvarlig og ikke eksisterende service; mangel på information
Har for et par uger siden reserveret tid til Covid og influenza vaccine. Ankommer til tiden, blot for at blive mødt af en seddel med besked om i stedet at dukke op på lørdag, da de ingen vacciner har!!!
Manglende levering er svært at gardere sig imod. Men hvorfor i alverden får man ikke besked, før man står der?! Når man har fået tiden på Nem SMS eBoks osv, hvorforkunne i ikke give besked om ændring samme sted?! Har taget fri for at få tid og er ikke fra området, og har akut brug for vaccinerne pga forestående rejse.
Jeg arbejder på lørdag og kan ikke komme da. Jeg er uden tvivl ikke den eneste, for hvem dette er et stort problem!
Seriøst dårlig, dvs ikke eksisterende service!!!

Besvarelse fra Apoteket.dk
Hvad fu*ck er det her for en behandling…
Hvad fu*ck er det her for en behandling af folk, jeg skriver for at få råd til noget som er et seriøst problem for mig og så bliver jeg mødt af dette at fordi jeg har skrevet til jer for måske 2-3 år siden så vil i ikke hjælpe i skriver bare slut og lukker chatten.. men så må man jo give jer en trustpilot anmeldse der passer til jeres services og håbe på der nogen højere oppe i systemet der har tænkt sig at gøre noget ved de medarbejder der åbenbart har glemt hvad kundeservices er.
Meget tilfreds med deres APP
Er usikker på om apoteket.dk ejer APPen Apoteket, men hvis de står bag er der til et 10tal. Du kan simpelthen se hvilke apoteket der har din recept på lager! Det har sparet mig mange ekstra køreture

Waterfront apotek
Waterfront apotek.
Medicin til min datter er ikke på lager. Jeg stiller er par spørgsmål hvortil der gives flabede svar.
Jeg får at vide at det er udsolgt på alle apoteker i hele landet, med forbehold for at der kan være fejl i deres lagerbeholdning.
Efter at spørge på et andet apotek får jeg at vide at det er på lager flere steder på Vestegnen.
Meget Taknemmelig
Jeg må bare rose alle kollegaer på apoteket. De er bare så venlige ,søde og rare. Altid parat til og hjælpe samt vejlede. Jeg får livsvigtig medicin. Det har gennem noget tid været i restordre. Jeg var virkelig i vanskeligheder , da jeg ikke kan undvære det præparat. Der var på apoteket en Farmakomom,der bare næsten stod på hovedet for at hjælpe mig. Jeg er dig så taknemmelig .❤️❤️❤️

1 stjerne er for meget
Jeg stærkt utilfreds med jeres medarbejdere bag disken. De er så sure og irriterede - hele tiden. De smiler ikke, de er overhovedet ikke venlige og servicemindede. Hedehusene apotek det værste sted man kan købe din medicin.