Personale mega uprofessionelt. Følelse af træde ind af døren hos dem, man kan mærke deres blink, at de ikke gider deres arbejde, hvis man spørger dem om et produkt eller om et produkt så kan hvilket... Se mere
Bankager Apotek, Horsens. Ønskede min mands medicin "forebyggelse af blodprop" udleveret. Havde skiftet fra "Lixiana" til "Xarelto", og jeg kunne ikke huske det nye navn. Ekspedienten påstod, at der... Se mere
Benytter mest Vollsmose Apotek, Kongensgade Apotek, samt natapoteket i Vestergade, Odense C. Altid god kundeservice og vejledning. Har næsten alt til hud, hår, negle, kosttilskud, tandhygiejne, øre-... Se mere
Apotekerne er ikke klædt på til at behandle ordre fra deres egen webshop. Lad gå med at siderne er meget langsomme, men ordrene annulleres i en lind strøm uden fyldestgørende forklaring. Advisering... Se mere
Information om medicin og sundhed. Online rådgivning. Oversigt over landets apoteker.
Danmark
- www.apoteket.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Hold jer langt væk fra kløver apoteket…
Hold jer langt væk fra kløver apoteket bilka i horsens,de kan ikke danske og det kan ikke blive ringer,kommer der aldrig mere om så jeg skal køre til Viborg.
Anmeldelse af Hjorteapoteket i…
Anmeldelse af Hjorteapoteket i Hjørring!
Jeg har desværre haft en meget skuffende oplevelse hos Hjorteapoteket i Hjørring. Jeg købte en Watner frysepen til fjernelse af en vorte, men oplevede straks problemer, da der ikke var noget tryk på pennen, selvom jeg fulgte anvisningerne nøje.
Da jeg returnerede pennen samme dag, forventede jeg en hurtig ombytning, så behandlingen kunne påbegyndes uden yderligere forsinkelse. Desværre blev jeg informeret om, at pennen skulle sendes til leverandøren til vurdering, hvilket kunne tage op til 4 uger. Personalet var ikke villige til at udlevere en ny pen med det samme, selvom jeg forklarede, at det ville være den bedste løsning for os som kunder. Jeg blev i stedet mistænkt for at have fejlbetjent pennen, hvilket jeg finder meget utilfredsstillende.
Jeg mener, at det er apotekets opgave at stå på kundens side og ikke støtte leverandørens mistænkeliggørelse af deres kunders evne til at betjene et simpelt produkt. Det er ikke beløbet på 239 kr, som jeg nu har betalt to gange, der er problemet, men derimod den dårlige service og manglende vilje til at hjælpe fra personalets side.
Jeg vil derfor advare andre mod at handle her, hvis man forventer en god kundeservice og forståelse fra apotekets side.
ALLERTIDERS Apoteket ,jeg var svag/syge fik klaret et stort problem med at få min nødvendig medicin bragt til døren med en Smil
Jeg kunne mærke jeg havde fået Corona Virussen igen , havde ikke kræfter nok til at hente det nødvendig medicine på Trekroner Apoteket .. Ringet for at bestille de nødvendig tinge ,( hvilket, ikke prøvet før ) Personel tog telefonen meget hurtig og professionlt som altid . Fik et cirka tidsrummet hvornår de vil når frem til min adresse .Den glæde budbringer kom til min overraskelser meget tideliger en forventede . Kan kun beskrives som meget positiv oplevelses når man har det halve skidt og er syge og træt .

Besvarelse fra Apoteket.dk
Hold jer væk fra online bestilling på Farum apotekets hjemmeside.
Hold jer væk fra online bestilling på webbutikken. Jeg handlede ind på Farum apotekets hjemmeside apoteket-online.dk og modtog forkert vare og efter jeg kontaktede kundeservice, mente de at varen jeg fik er den nye udgave, selvom man kan se på hjemmesiden at det er en hel anden vare. Jeg kontaktede vichy der er producenten og vichy bekræftede at der er ingen ny udgave og det jeg fik ikke er ny udgave af det jeg bestilte. Jeg gik tilbage til kundeservice og bed om vejledning for at returner den forkerte vare og får refusion, og det var der komunikationen døde, jeg fik aldrig svar, skrev igen men uden held. Fusk fusk fusk. Hold jer væk.

Besvarelse fra Apoteket.dk
Dom apoteket i Roskilde sælger medicin man ikke kan nå at bruge !!!!!
Var idag nede og hente medicin 2 stk (astma) jeg kom hjem og opdagede at den ene af mit medicin præparat kun har en holdbarhed på 2 1/2 måned og det andet medicin til 2027 !! Jeg ringer derned og fortæller at de har solgt mig en vare jeg kun kan bruge 2 1/2 måned og som koster ca kr 450,- ? De er uforstående overfor min henvendelse og kan ikke forstå hvorfor det er et problem, når jeg bare kan bruge den i de 2 måneder og så købe en ny !! Jeg siger at det jo ikke kan være rigtigt at jeg betaler fuld pris for en vare jeg ikke kan nå at bruge, og i øvrigt kunne de have oplyst mig om den korte holdbarhed da jeg købte det.
De udviste ingen forståelse og sagde selv, at hun selv kunne finde på at købe en vare/medicin der havde kort holdbarhed !!! Om det er rigtig, må stå i det uvisse !! Men jeg har lært, at når jeg køber medicin fremover, vil jeg kræve at få oplyst holdbarheden !

Besvarelse fra Apoteket.dk
efter at gilleleje apotek har fået ny…
efter at gilleleje apotek har fået ny ejer er det helt umuligt at komme igemmen på tlf det må i gøre bedre prøvede 2 gange onsdag a 20 min jeg var hele tiden nr 1 i køen

Besvarelse fra Apoteket.dk
Der bliver meget ofte talt grimt og…
Der bliver meget ofte talt grimt og nedsættende til kunderne på apoteket på Vesterbrogade 60, København V.
Lang ventetid ikke særlig hjælpsomme …
Lang ventetid ikke særlig hjælpsomme eller service minded på Nordhavn apotek !!

Besvarelse fra Apoteket.dk
Har forgæves forsøgt at komme i…
Har forgæves forsøgt at komme i telefonisk kontakt med Virum Apotek i fem dage. Bliver opfordret på tlf.svarer at sende mail. Det gjorde jeg lørdag og stadig intet svar. Den medicin jeg skal have, kan ikke bestilles via app’en da den er magistralt fremstillet. Er ikke imponeret over serviceniveauet.
Trukket penge uden at sende varen
Ikke nok med, at man ikke kan komme i kontakt med Apotekeren.dk OG at de ikke sender det, man har bestilt - så har de også trukket pengene på min konto for 6 dage siden.
Det er direkte ulovligt.

HOLD JER VÆK fra apotekeren.dk
HOLD JER VÆK fra Apotekeren.dk
Lyngby Svane Apotek
Jeg har aldrig fået mine varer, og de svarer hverken på telefon eller mail.

Besvarelse fra Apoteket.dk
Intet service, men masser af arrogance.
Apoteket Taastrup gågade.
Jeg skriver for at udtrykke min utilfredshed med en oplevelse, jeg havde på jeres apotek i dag.
Jeg blev ekspederet af en ung kvindelig medarbejder, hvis navn jeg desværre ikke fik fat i, har selvfølgelig ingen interesse i at skrive navnet her inde og udstille hende. Men hendes arrogante attitude var dog alt andet end professionel og imødekommende. Fra det øjeblik jeg trådte ind i lokalet, blev jeg mødt med en klam og negativ attitude/holdning, som gjorde oplevelsen meget meget ubehageligt, det fik mig til at føle mig meget uvelkommen. Hun virkede utålmodig og irriteret over, at jeg havde brug for hjælp til at hente min recept, hvilket gjorde mig meget utilpas og jeg følte, at hun ikke havde nogen interesse i at hjælpe mig, Det var tydeligt, at hun er ny på arbejdsmarkedet og mangler en del arbejdserfaring. Hendes overdrevent arrogance er en indikation på overdreven tro på sine egne evner og som resultere i at, hun kigger ned på andre. Denne opførsel og mangel på professionalisme gjorde oplevelsen meget ubehagelig i dag.
Det er vigtigt for mig som kunde at føle, at jeg kan stille spørgsmål og få den nødvendige hjælp uden at blive mødt med en negativ attitude.
Det vil være klogt af ledelse at tage denne klage seriøst og tage de nødvendige skridt for at sikre, at jeres medarbejdere giver en venlig og professionel service til alle kunder.

Besvarelse fra Apoteket.dk
Betjente af en det gjorde det absolut mindste hun kunne
Jeg har været kunder på Trekroner Apoteket i 20 år ,jeg er klar over der mange forskellige personel der det arbejder på Apoteket skiftevis . Men hende det betjente mig i dag tydeligvis havde ingen interesserer i sin Job og sine kunder , hun virkede meget fjernt som hun var på det forkert sted at arbejde og vil hellere arbejde i en anden erhverv .

Jægerspris Fasan Apotek gider ikke tage telefonen
Jægerspris Fasan Apotek gider ikke tage telefonen, jeg har senest prøvet den 12. juni 2024 i over en time, og hver gang kommer der følgende besked "pga travlheden har vi ikke mulighed for at tage telefonen i øjeblikket. Ring venligst senere." Det er det samme der sker uanset tidspunkt og hvornår man ringer i løbet af året. Virkelig elendigt, især når der skal bestilles livsvigtig medicin til akut syge, som ikke selv har mulighed for at hente medicinen.
Jeg kom aldrig igennem på telefonen, selvom jeg ventede til efter lukketid.

Til ander kunder
Til ander kunder. Husk at kontrollerer jeres bytte penge i får tilbage der snydes med for lidt bytte penge. Blev snydt for (20kr)

Spil af tid
Jeg har kontaktet Apoteket.dk for at få hjælp. Svarene passede slet ikke til mine spørgsmål. Til sidst ville de slet ikke svare tilbage. Lad være at spille jeres tid på den hjemmeside.

En rigtig god oplevet
Jeg havde en virkelig god oplevelse på Aabybro apoteket, jeg kom derned for at hente recept på medicin, min læge havde lavet en fejl og givet mig recept på det forkerte. I sådan en situaiton vil man bare gerne ha det går nemt og hurtigt, så selfølgelig blev jeg overresket og urolig - jeg blev heldigvis betjent af en meget flink og forstående kvinde, som virkelig prøvede at hjælpe med at finde en løsning. Hun tog det helt med ro og endte med at løse fejlen som min læge var skyld i - jeg er meget taknemlig for hjælpen jeg fik :))

Samsø Apotek
Magen til sur og uforskammet betjening skal man lede længe efter

Besvarelse fra Apoteket.dk
Der sidder 4 ved kasserne en ældre…
Der sidder 4 ved kasserne en ældre medarbejder der er dårlig til dansk er den eneste der laver noget. man bliver nød til at skrive sit personnummer jeg var nummer to da jeg kom det tog over 15 minutter så jeg nåede ikke mit tog. Det var sidste gang på Virum apotek.

Vallensbæk apotek
Vallensbæk apotek
Jeg har været oppe for at ville have penge tilbage for et apparat men der står de ikke tager der tilbage igen & ingen penge.
Det er meget mærkeligt for alle andre steder er der 14 dags retur ret men i er de eneste foruden alle andre apoteker ikke tager det retur det er virkeligt mærkeligt & for dårligt det var ikke taget i brug & have købt det dagen før
Mærkelige regler i har.