Besøg på Barcelo Corralejo Bay på Fuerteventura. Super fin velkomst. Dygtige medarbejdere. Altid i godt humør. Dejlige og lyse Omgivelser. Godt pool område. Ingen larm ( ingen børn) Håndklæder ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Apollo er vi vilde med rejser, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsemål og destinationer. Du finder let den perfekte rejse på www.apollorejser.dk
Amager Strandvej 390, 4. sal, 2770, Kastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Lige landet på min rejse med Apollo 5 stjerner resort med værelse og udsigt lige ud til byggeplads og containerplads.
5 stjerner min bare R.. Virkelig ærgerligt jeg ikke kan lægge billede på for det ville helt sikkert chokere.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Mythos Beach Resort som vi lige har besøgt har den absolut højeste Climate Crisis Resilience Fee (klimatilsynsafgift), men ifølge Apollo har de kun fire stjerner. Synes Apollo skal tage en alvorlig snak med Grækenland, synes klimatilsynsafgift simpelthen har taget overhånd. Alene på Mythos Beach Resort er det omkring 20.000 € i klimatilsynsafgift hver eneste uge.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Pålidelig rejsebureau, til et fornuftigt budget i alle prisklasser, med et stort udvalg af hoteller.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Havde bestilt et dobbeltværelse med opredning til mig og min 2 børn. Pris 33.000kr og pludselig skulle jeg betale for 2 dobbeltværelser pris 39.000kr og det var ikke det jeg bestilt fra deres hjemmeside. Ville derfor annullere rejsen og skulle så betal 3.000 kr. Dårlig service og misvisende informationer

Besvarelse fra Apollo Rejser
Diskriminerer jyder og fynboer.
De fleste rejser fra København har tidlige afgange, med rimelige ankomsttidspunkter til rejsemålet. Fra Billund er de fleste afgang så sene, at ankomst til rejsemålet er aften og nat.
Endvidere kan en rejse med afgang fra Billund nemt koste 3.000-kr mere, for det samme værelse, på det samme hotel, end fra København. Og det på trods af, at det for Apollo, er billigere at flyve fra Billund end fra København.
Det diskriminering der vil noget

Besvarelse fra Apollo Rejser
Melmar Hotel i Rethymnon, Kreta.
Superdejligt personale og fine nyrenoverede værelser ud mod poolområde. Der er en del støj og benzinos ud mod gaden, som er meget trafikeret, men værelserne væk fra gaden er meget fine. (Superiorværelse i stueplan)

Besvarelse fra Apollo Rejser
Godt hotel. Tæt på dejlig strand. Kort spadseretur langs havet til den dejlige by Chania. Kompetent betjening i receptionen.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Midt april ferie i det grønne og fredfyldte Almyrida. Rejse og hotel ok - især morgenmaden, guiderne brugte vi ikke efter et infomøde der startede med usikkerhed om stedet samt at de var forsinket og så værst af alt intet fortalte om lokale seværdigheder i gåafstand op til 5km - vi undrer os stadig - kan det måske være Apollos politik eller bare mangel for forberedelse... Heldigvis fandt vi selv mange dejlige gåture som vi nød - Google maps er bare en god ven!

Besvarelse fra Apollo Rejser
Ubehagelig samtale med medarbejder, da jeg skulle ændre navnet på mit barnebarn på bookingen. Selvom jeg har lavet bookingen sammen med min kone - over tlf - og opgivet dem alle navnene, må jeg ikke rette et af dem, da han mente jeg måske var ude på at ødelægge rejsen ved at ændre et navn forkert. Det kan give fin mening, hvis ikke det var fordi det er mig der har booket rejsen. Så nu skal min datter ringe ind. Som betalende kunde mistænkeliggøres man, ifb med en var jeg selv køber hos dem. Øv. Har aldrig oplevet sådan noget før hos et rejsebureau.
Update: da min datter ringede ind, var medarbejderen hos Apollo meget forvirret over at jeg ikke havde fået lov at ændre, så mellemnavn og efternavn blev byttet om. Det kunne han ikke forstå at en kollega havde afvist. Ærgerligt, for min oplevelse er ellers at Apollo er gode.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Vi plejer at rejse nogle gange om året med apollorejser.
Men sidste år skulle vi leje en bil igennem dem.
Så derfor gik så igennem Apollos hjemmeside.
Hvor deres partner wheego er dem som de sammen arbejder med.
Jeg tegnet så alle forsikringer hjemmefra også den som skulle gøre at man ikke skulle betale når man kom frem.
Man da vi kom frem så blev vi hentet af wheego og kørt hen til bilen.
Hvor de så ville have 280euro i kontant og det fik de for vi troede at det var som altid så når man kom tilbage med bilen så fik man dem tilbage.
Men nej.
Skrev så til wheego hvor de skrev tilbage at de penge var for en forsikring og indrømmet at de havde taget i mod dem.
Men efter mange e-mail ville de ikke betale dem tilbage selv om at jeg kunne vise dem at jeg havde betalt den forsikring hjemme fra.
Så skrev jeg til Apollo og de ville ikke gøre noget ved dette.
Så jeg svarede dem at de lige havde mistet en kunde som rejser en del gange hvert år.
Så i år har vi startet med første rejse med bravo tour.
Hvor er det en helt anden verden.
Service Allerede inden vi er rejst.
Vi blev ringet op dagen før afrejse om vi var klar.
Da vi ankom til stedet var der bare mere service og service.
Da vi så ville leje en bil som vi altid gøre.
Så ringet vi til bravo tour som igen bare gav service.
De hjalp med at får lejet en bil og fordi de har aftaler med udlejer så fik vi en forsikring hvor alt var betalt med i prisen og 1 dag gratis leje.
Så næste ferie er bestilt også hos bravo tours.
Så nu håber vi at det er samme service.
Så Apollo aldrig for nogle af vores penge igen efter at de bare ser til at deres partner snyder folk og slet ikke laver så god en service som fks bravo tour gøre.

Benytter altid Apollo
Trygt, veltilrettelagt og styr på såvel transfer som udflugter. Ser frem til næste rejse med Apollo i august.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Ønsker du dig en rejse hvor at tilvalg bliver husket, servicen er i top og der bare er styr på tingene? Så skal du ikke vælge apollorejser.
Vi ønskede en babyseng på hotellet og det vi fik var en note "ønsker sig babyseng", intet booket, det måtte jeg selv ind og gøre. Samtidigt bookede vi transfer, men deres hjemmeside huskede ikke tilvalget. Skal du også ud og rejse med en baby? Too bad, man kan ikke booke sæder ved siden af hinanden, hvis du kun er to, OG der står ingenting om hvad du skal gøre med en baby via transfer. Tilbyder de autostole eller skal man bare hail-mary og håbe på det bedste - no clue.
Og det bedste ved det hele? Vi troede der var styr på det, og havde flere emails frem og tilbage med "sælgerne", mange måneder før endda, men de her ting får man altså at vide 1-2 uger før man skal afsted.
Klart råd herfra, hvis du booker med apollo, så kan du ligesågodt booke det hele selv.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Vi kunne ikke checke ind online?
Så det var kun lige at vi kunne sidde sammen.
App ville ikke give os adgang.....
Vi var forsinket flere timer.
Da vi kom frem var der ikke varmt vand så man kunne få et varmt bad ovenpå en lang tur.
Vi har sparet sammen i lang tid for at kunne komme på den her tur sok ...
Og har betalt fuld pris øv for den lede ged .
Og jeg hader og brokke mig .

Besvarelse fra Apollo Rejser
2 dejlige uger i Hurghada, Egypten, med Apollo Rejser. Godt vejr, dejligt hotel, god mad og drikke samt to fantastiske udflugter, en til Cairo og en til Luxor/Kongernes Dal.
En helt igennem dejlig ferie med fantastiske oplevelser.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Vi har rejst med Apollo rejser i flere år og vi er meget tilfredse.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Super ferie alt klappede, rigtigt godt hotel, meget højt service niveau, god info fra Apollo

Besvarelse fra Apollo Rejser
Beskidt pool.Står der er børneklub men den var ikke åben.

Besvarelse fra Apollo Rejser
Vi havde en super god oplevelse på Aqua Vista Hurghada. Super engagerende og energisk guides/instruktører. Svømme faciliteter i den olympiske basin er gode.
Vi tog flyve turen til Kairo og den tur kan godt anbefales. Der var dog 2 timer kortere tid i det nye museum pga Ramadanen. Vi kommer gerne igen