Købte en elbil ved APA biler i midten af august. Dejlig salgsoplevelse med Rene og hans hold, der skulle monteres træk, men da vi ville bruge bilen til sommerferien ventede vi bare med montering... Se mere

Jørgen Pedersen, som er salgskonsulent i Risskov afdelingen fortjener kæmpe ros for hans "indsats" vedrørende leasing af en bil. Hele vejen igennem har Jørgen været serviceminded og utrolig rar!... Se mere

Bestilte fælge med vinterdæk monteret med originale dæktryksensor som de garanter passer til min bil. Da jeg bor i Aalborg, kører jeg 110 km hver vej for at få monteret fælgene. Jeg venter knap 2 tim... Se mere

Man skal også huske de positive anmeldelser. Her kommer min. Købte en chevrolet spark for ca. 5 år siden med en serviceaftale. Dagen efter serviceaftalen udløb brød bilen sammen. Bremser og en aircond... Se mere

1. Bilforhandler

- Køb, salg, pleje eller reparationer. Bilen er blevet et stadig mere nødvendigt redskab i hverdagen, og kunderne stiller stadig større krav til den service, de forventer hos deres lokale bilforhandler.Netop derfor er kunden altid i centrum hos Anders Petersen Automobiler.

4,2

God

Super service af sælger Kai Tjerrild

Har lige privat-leaset en ny Opel Mokka X hos Apabiler Riskov.
Da vi skulle have bilen var det et teknisk problem med at indregistrere den med vores "navne nr. Plade"
Kai gjorde alt for at løse problemet, fik gratis lånebil i 5 dage, da den nye bil var klar blev den leveret hjemme hos os selv, fuld tanket med diesel og en gave til knægten på bagsædet.

Kai er en virkelig engageret sælger - prøv ham næste gang der skal købes Opel

Venligst Michael Pehrson

1. december 2016

Uforskammet behandling og dårligt arbejde!

Vi havde en punktering og fik leveret vores Yaris med Dansk Autohjælp. Modtagelsen var alt andet end venlig og imødekommende og umiddelbart var der ikke den store vilje til at hjælpe. Værkstedet endte med at opgive at lappe dækket, der efter deres vurdering ikke kunne lappes, og i stedet skifte ét dæk. Den vurdering er efterfølgende modsagt af professionel dæk-leverandør. Der blev endda skiftet til et andet mærke, uden at rådføre sig, så der nu er forskellige dæk h/v. Noget jeg aldrig praktiserer. Efterfølgende ikke den store forståelse eller villighed til at finde en løsning - i stedet arrogance og krav om ekstrabetaling for at finde en løsning.
Kommer aldrig tilbage til dette værksted - virkelig en elendig oplevelse både ift. service og håndværk.

23. august 2016

Hej Jan
Beklager hvis du ikke føler vores håndtering af sagen har været korrekt. Det var vores opfattelse at I var ok med at der blev monteret et andet dæk, hvilket er fuldt forsvarligt og lovligt. Skulle vi have skaffet et andet dæk, så skulle I have ventet på det I 5 dage. Det er stadig vores opfattelse at en lapning det pågældende sted ikke er korrekt og forsvarlig. Jeg vil selvfølgelig gerne have at I er tilfredse med den løsning der er taget, og hvis I kan få lappet dækket et andet sted, så tager vi bare det leverede dæk retur og tilbagebetaler beløbet. Kontakt os venligst, så vi kan få løst sagen.
mvh Carsten Andersen - Andersen Petersen Automobiler A/S.

Amatørvirksomhed

Laver en aftale om skift af ekspansionsbeholder. Da jeg ugen efter kommer derud for at få skiftet beholderen, har de den ikke hjemme???!

Jeg har taget en dag fri, lavet aftale om kørsel med en anden derud og hjem - dvs i spilder to personers tid.

Fik ikke engang så meget som et "Det må du undskylde". Ringe, ringe kundeservice

10. august 2016

Hej
Beklager den ulejlighed du har haft med at komme på vores værksted - det er absolut ikke ok.
Vi havde desværre ikke dit telefon nummer så vi kunne kontakte dig. Det har vi stadig ikke, men nu er de nødvendige reservedele på lager, og du er velkommen til at kontakte os igen så vi kan få udført reparationen. Du behøver ikke undvære bilen hele dagen eller arranger anden transport - vi kan skifte den mens du venter, det tager circa 0,50 time - kontakt mig venligst på telelefon 8741 5841 så vi lave en aftale
mvh
Carsten Andersen - Anders Petersen Automobiler A/S

Fantastisk sælger!

Hele vejen igennem har Jørgen været serviceminded og utrolig rar! Han har hele tiden holdt os opdateret med bilen, så vi vidste hvad der foregik. Og så får han lige 5 stjerner for hans humor 😀

Mvh Anne Dorthe Khouri

22. januar 2016

Halloo..!?

Vi har haft en leasingbil i firmaet igennem APA i Risskov. I den forbindelse har vi ad nogle omgange haft brug for at komme i kontakt med erhvervskonsulenten. Det har hver gang krævet adskillige mails og telefonopkald, og når den rare mand endelig er i røret, skal han nok lige ringe tilbage og give et svar - dette sker dog ikke!
Der gik 2 måneder før en forkert faktura blev krediteret.
Vores leasingbil blev ikke afmeldt før præcis en måned efter, at vi havde afleveret bilen. Det medførte jo så en omkostning for os.
Pt. forsøger vi at få dækket omkostningerne til forsikringen i den tid, der ligger ud over de 3 uger, som der må gå inden afmelding skal være sket. Det er utroligt, at der ikke er styr på sådanne ting, og at det skal være så svært....
På værkstedet kunne de sagtens finde vores serviceaftale, men derpå var det ikke muligt for dem at læse, at vi skulle have en lånebil..?, og vi måtte efterfølgende påpege det. Bilen meldte fejl, men det problem fik vi aldrig løst trods 2 besøg på værkstedet og melding om, at den nu var i orden - bilen skulle heldigvis afleveres 1 måneds tid efter.
Vælg en anden og mere ambitiøs forhandler...!

29. maj 2015

Aldrig mere om jeg vil bruge APA-bilers værksted!!!

Da jeg i 2011 købte min 1 år gamle Opel Corsa Ecoflex besluttede jeg, at service eftersynene skulle foretages på et autoriseret Opel værksted og valget faldt på APA biler i Risskov - set i bakspejlet en kæmpe fejltagelse!!!

Allerede ved første service eftersyn gjorde jeg opmærksom på, at der var en KLONK lyd, når jeg kørte over ujævnheder, men en "lærling" blev sendt ud på en køretur og afviste, at der var noget.

Efterfølgende gjorde jeg opmærksom på problemet igen og igen, men blev hver gang afvist. Efter flere uheldige oplevelser med APA-biler ( disse vil jeg komme ind på senere) var min bil i den forgangne uge til service på et andet autoriseret VW værksted. Efter en kort køretur bemærkede mekanikeren, at der var en lyd ved højre forhjul, som var helt gal. Da den blev løftet op, viste det sig at begge forfjedre var knækket, hvilket havde forårsaget at begge toplejre var slidte. På baggrund af at mekanikeren fik historien om, at vi havde hørte lyden for meget lang tid siden og flere gange gjort opmærksom på det ved APA-biler, var han overbevist om, at fjedrene allerede havde været knækket den gang og var forundret over, at det ikke var opdaget tidligere/lavet under garantien.

Således var jeg glad for, at jeg havde skiftet mekaniker, så jeg kunne få vished, men jeg var godt træt af, at skaden ikke var opdaget tidligere og nu havde forårsaget ødelæggelse på toplejrene!!!
Vi kontaktede telefonisk APA-biler og spurgte ind til, hvorledes de kunne have overset dette. De nægtede at have overset det og at det var påstand mod påstand, og var i øvrigt "fornærmet" over, at vi havde brugt et andet værksted, hvortil værkføreren sagde, at nu galt garantien jo i hvert fald ikke længere. Værkføreren fik dog afsløret, at det var en svaghed og hyppigt forekommet hos Opel Corsa med knækkede forfjedre - desto mere undrer jeg mig over, hvorfor de så ikke havde fokus på at tjekke fjedrene?!

Hvad der blandt var medvirkende årsag til, at jeg ikke ville benytte APA-biler længere i forbindelse med service, var at de absolut ikke havde styr på deres værktøj, m.v. Dette oplevede jeg ved, at de blandt andet præsterede at glemme en arbejdslampe på ca. 30 cm i længde i mit motorrum efter et servicetjek, som vi fandt da vi selv senere skulle i motorrummet for at hælde sprinklervæske på!
En anden gang hvor de skiftede en forlygtepære og jeg stod ved siden af, lukkede mekanikeren hjelmen efter endt arbejde, hvorefter jeg kunne gøre ham opmærksom på, at han netop havde lukket motorhjelmen ned over æsken, som pæren havde ligget i...!
Og ved det netop overstået service hos min nye mekaniker gemte der sig da også en top til et topnøgle sæt i motorrummet, som må have ligget der siden sidste værkstedsbesøg hos APA-biler...
Det kan være fint med gratis værktøj/lamper, men jeg vil nu hellere have, at de lagde det inde i kabinen end i motorrummet!

En anden årsag til, at jeg efter forrige servicetjek var færdige med at bruge APA-biler, var pga. at de valgte at skifte bremseklodser og skiver uden at spørge mig forinden, på trods af aftale om, at de skulle ringe, hvis der skulle laves noget ud over service. Jeg sendte min bil til et lille service, så regnede med, at jeg skulle af med færre penge end til sidste service...men nej, var ved at vælte bagover da jeg modtog en regning til over 7000 kroner!!! De kunne så oplyse, at de havde valgt at skifte bremseklodser og skiver uden at ringe til mig, for de mente ikke de kunne komme i kontakt med mig, når nu jeg var i træningscentret mens jeg ventede....De kunne da i det mindste have prøvet...nu stod jeg med nye bremser, som jeg følte mig presset til at acceptere. Set i bakspejlet skulle jeg bare have bedt dem om at skifte tilbage, når nu de ikke have fået lov...og især fordi min kæreste havde både skiver og klodser til min bil liggende derhjemme!!!!!!!!

Jeg kan så absolut ikke anbefale APA-biler - de er så fikseret på at tjene en masse penge, men ikke yde en ordentlig service, ligesom man skal frygte at komme hjem med motorrummet fyldt med dele af deres værktøjskasse!!!

21. februar 2014

Besvarelse fra Apabiler

Vi lige give en kommentar til denne anmeldelse, da Line trods en aftale om det modsatte ikke har villet ændre eller kommentere hendes anmeldelse.
Vi beklager selvfølgelig hvis der har været et problem med bilen som vi ikke har været opmærksom nok på. Da vi får en henvenelse herom gennem Opels kundeservice, tager vi straks en kontakt til kunden, og da vi får at vide hvad der er galt med bilen laver vi en aftale om at vi gerne vil undersøge bilen på vores værksted, og udføre en evt. reparation pr kulance uden udgift for kunden.
Vi har derfor skiftet begge forfjedre uden beregning. De nævnte toplejer fejlte ingen ting, de var helt ok. og denne sag er nu løat

Mht Lines andre kommentarer, så ligger det åbnebart noget tilbage i tiden og er lidt svært at kommenterer på, men det er selvfølgelig beklageligt at vi har glemt noget værktøj i Lines bil og absolut ikke noget vi gør med vilje, det er det trods alt for dyrt til.
Vi bestræber os altid på at kontakte kunden hvis der er noget ekstra i forbindelse med service, men det kan desværre ske at vi ikke kan få fat i kunden og vi nogle gange må vurdere om det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at kunne køre fra værkstedet. Det har i dette tilfælde været en fejlvurdering fra vores side, men vi havde gerne taget en dialog om problemet ved en direkte henvendelse istedet for at få det præsenteret på nettet et år senere.

Hurtigt, nemt.

Solgte min gamle bil, da jeg var lund på et spritny fra APA Grenaa, snakkede med sælgeren, fandt hurtigt en pris for den gamle, og slam, en uge efter havde jeg fået den nye bil, Stor tak for kanon service, og opdatering på bilen af Henrik fra Grenaa. ærgerligt jeg kun kan give 5 stjerner, han fortjener helt klart flere. en fornøjelse.

20. marts 2013

Forsikringsskade på Opel Vectra

Jeg var i Marts 2012 inde med en af mine biler hos APA-biler, en Opel Vectra fra 2007.

Min bil var blevet påkørt og dermed en forsikringsskade, hvor min front og skærm var ødelagt.
Front og skærm skulle skiftes og males, dertil spurgte jeg hvem de benyttede til lakering og om det var et godt firma.

Og de havde benyttet Lakeksperten i mange år og havde kun gode erfaringer med dem.

APA-Biler fik så bilen og tilbød udlejning af reservebil, men takkede nej, da jeg har 3 biler.

Vi aftalte tidspunkt for afhentning optil weekend, men den var ikke færdig til aftalt tidspunkt.. Der var tilsyneladene sket noget, med lakeringen hos deres maler og farven var ramt meget ved siden af, så de havde sendt den tilbage til Lak-eksperten..

Da jeg endelig skulle hente den, var værkstedet lukket for dagen.
Men, farven på front og skærm matchede slet ikke, forskellen var alt alt for stor..
(Ja, der vil altid være en forskel på en plast front og metal skærm)
Men, her var tale om en alt for stor forskel i tonerne...

Nå, men jeg ringede ind dagen efter og påtalte dette til en travl værkfører og fik bare afvide at, det var normalt med sådan en plast/metal forskel..

Han afviste fejlen og jeg skulle bare kigge ned, så ville han give mig en rundvisning på andre biler og vise at de også have en forskel i farven..

Jeg er ikke ekspert i lak, så måtte søge råd før det møde om det virkelig kunne passe med så stor en forskel, samt indhente tilbud på lakering hvis det endte i at APA-Biler ville afvise min reklamation.

Lakerings fejlen blev introduceret hos 3 lak firmaer (heriblandt Lakeksperten, som APA-Biler havde benyttet som underleverandør), samt indhentet tilbud hos alle.

Alle 3 lak firmaer var enige om at lakeringen ikke var godt nok lavet også Lakeksperten (uvidende om at en anden af deres afdelinger havde lakeret bilen).

Så kom mødet med værkføreren hos APA-Biler, som straks afviste reklamationen og mente ikke at det kunne gøres bedre.

Hvortil jeg så var nødtil at fortælle, hvad de andre firmaer inkl. Lak-eksperten havde fortalt om lak arbejdet..

Værkføreren ringede straks til LAK-Eksperten og de bekræftede at have set bilen og at lak arbejdet ikke var godt nok lavet.

Værkføren fortalte dem så, at bilen var en de havde haft inde, hvortil Lak-eksperten blev temmelig sur..

Jeg spurgte værkføren om, vi skulle finde ud af, at jeg betalte for at de malede flere skærme i samme omgang, da jeg havde lidt ridser her og der. Men fik afvide at de var nu så sure at det skulle jeg ikke regne med..

APA-Biler fik bilen igen og da jeg hentede den var farven også blevet bedre.. men kilometer tælleren sagde kun 500 meter siden jeg efterlod den, så den har da nok ikke været ved maleren.
(Men der var en forskel til det bedre)

Så denne erfaring handler om behandling af en reklamtion.
For havde jeg ikke brugt en frygtelig masse tid, som uvidende forbruger om lakering, så havde jeg stået med abekatten idag..
(På en bil til en nypris på over 500.000 kr)

APA-Bilers eget arbejde med front og skærm er til en fin 4****

På baggrund af behandling af reklamationen, vil jeg personligt undlade køb og rep af biler der i tilfælde man igen skulle til og igennem ekspert viden for at få ret i reklamationer.

28. juni 2012

Utrolig dårlig service

Jeg har for ca. 3 år siden købt en Corsa hos dem i Risskov, sælger Jørgen Pedersen, i bilen fik jeg monteret et Pioneer Bilstereo med Navigation, og det det var et super køb ifølge sælgeren, da jeg så havde kørt med det i 3 uger døde Bilstereoen helt, jeg kørte til rep. og her snakkede jeg med en mikaniker, som sagde at det var forbi at Open manglede det rigtige stik, for at Opel og Pioneer kunne arbejde sammen, og det problem havde de haft det sidste halve år.
Det vil sige at sælgeren har vist, at han solgte mig noget lort i 5 måneder før jeg fik bilen, og efter dette har det været umuligt at få fat i sælgeren og han ringede ikke tilbage når man lagde beskeder

Et andet problem, er at min motor er utæt et eller andet sted, fordi der er skum i motorolien, men jeg har efterfølgende hørt fra flere automekanikere at det er et stort problem for Open Corsa.
Hos apa i Risskov siger de at det er fordi jeg kun køre 60 - 70 km. om dagen, de mener ikke den bliver varm

Skod butik - her køber jeg ALDRIG mere og jeg advare dem der overvejer at købe Opel

5. marts 2012

Hurtig fejlfindning, dårlig service !!!

Har en nu 2 år gamle Opel Corsa Ecoflex. Problemet var hurtigt spottet, der var en utæthed ved en af dyserne. Efter de havde skiftet pakningerne ved dysen havde jeg ingen motor kraft. De mente at de måske havde glemt at montere et stik til en af sensorerne. Dagen efter var det samme problem, bilen havde halv motor kraft. De kunne ikke finde fejlen, så den tyske afdeling checkede om de kunne se hvad der var galt. Konklusionen var at EGR sensoren var defekt (den koster ca. 3500) men på garanti så ikke noget problem for mig, men bilen kørte stadigvæk ikke som den skulle. Afleverede den igen og nu havde de kørt med en bil magen til og sagde at den kørte som den skulle. Da jeg stadigvæk ikke mente at den manglede halvdelen af hestekraften kørte jeg tilbage og sagde at nu må de skú finde ud af hvad der var galt. De sagde at de ikke kunne finde nogen fejl. Her valgte jeg at køre til Aalborg for at de kunne checke den og efter et par dage fandt de ud af at dysebroens gevind var ødelagt pga. fejl montering. De sendte regningen videre til Hadsten afdelingen og de betalte prisen. Det kan godt være at Hadsten er gode til Toyota biler, men Opel ejere, kør ikke til Hadsten !!

29. februar 2012

God service både værkstedet, samt salgs afdelingen.

Da vi altid har kørt Opel, samt Toyota. Kan vi klart anbefale Anders Pedersen både i Risskov, men også Hadsten afdelingen for god service både på værkstedet, og i salgs afdelingen. Bilerne bliver serviceret til aftalt tid og pris. Skulle der vise, at der bliver fundet noget, som ikke er aftalt, så har vi værkstedet i telefonen med det samme vedrørende reparation og pris.
Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

12. september 2010