Banner for Andersen Biler A/S

Andersen Biler A/S Anmeldelser 5.816

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionalisme, hjælpsomhed og imødekommenhed, hvilket skaber en positiv atmosfære under hele forløbet. Mange sætter pris på den gode rådgivning og den smidige proces, uanset om det drejer sig om køb, leasing eller service af biler. Folk føler sig velkomne og godt behandlet, og den hurtige respons på spørgsmål bliver ofte nævnt som en stor fordel. Dog var nogle kunder utilfredse med servicen og oplevede, at aftaler ikke blev overholdt, eller at der var mangelfuld kommunikation. Enkelte nævner også problemer med leverede produkter, såsom biler med fejl eller manglende udstyr, samt uenigheder om priser og kundeservice. Disse oplevelser førte til frustration og en følelse af at være dårligt behandlet.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle kunder roser personalets venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet. Mange er glade for deres nye biler, såsom Nissan... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice. Mange udtrykker frustration over manglende kommunikation,... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priser. Nogle forbrugere rapporterede positive oplevelser, hvor de fik... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God købsoplevelse. Fik en overordentlig god oplevelse, hvor vi følte der blev taget god hånd om os og vores ønsker/behov. Især da vores gamle bil brød sammen, og den nye blev forsinket - Her... Se mere

Victor Lundquist hos Andersenbiler i Hillerød er verdensklasse. Vi har fået verdens bedste rådgivning og service, Victor er top professionel, dygtig, behagelig og hjælpsom. Vi er så glade for at Victo... Se mere

Jeg har leaset bil gennem Andersen Biler og er super tilfreds med hele forløbet. Alt har fungeret helt perfekt fra start til slut – professionel rådgivning, god kommunikation og en meget smidig p... Se mere

1. nr. 40 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 61 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted

Om Andersen Biler A/S

Andersen Biler slog dørene op til den første forretning i 1972. I dag har vi 13 afdelinger fordelt over hele Sjælland.

Vi er autoriseret værksted og forhandler for Citroën, Ford, Honda, Leapmotor, Kia, MG, Nissan, Opel, Peugeot og Suzuki – samt Hyundai servicepartner og autoriseret Mitsubishi værksted.

Vi tilbyder både nye og brugte biler, og vores medarbejdere står klar til at rådgive dig hele vejen – uanset om du er på udkig efter din næste bil, eller om din nuværende har brug for service eller reparation.

Hvis du er i tvivl om, hvem Andersen Biler er, så kender du os måske fra vores maskot Andy – den gule and, der altid er med på farten.

Du finder os i Gladsaxe, Ballerup, Holbæk, Herlev, Roskilde, Rødovre, Amager, København, Hillerød, Frederikssund og Taastrup. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos din lokale Andersen Biler.

Hele Sjællands bilforretning

Vores vision: Vi vil være Sjællands mest anbefalede bilforretning
Har du en god oplevelse - eller måske en mindre heldig - så tøv ikke med at kontakte os. Vi forsøger dagligt at blive både hurtigere, skarpere og endnu bedre. Viden om din oplevelse af os er derfor helt vital. Skriv til kundeservice@andersenbiler.dk med din ros eller ris - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vælg en serviceaftale, som passer til dig
Med vores serviceaftaler er du altid sikret maksimal, økonomisk tryghed og minimale bekymringer, så du kan få ro i budgettet. Vi har altid en serviceaftale, som passer til dig og dine behov.
Benyt dig af vores attraktive finansiering
Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Vi kan altid finde den bedste finansieringsløsning til dig, hvad enten du handler ny bil, brugt bil, leaser eller er erhvervskunde.
Din garanti, når uheldet er ude
Det er altid en god idé at forsikre din bil – brugt såvel som ny. Og så er en ansvarsforsikring i øvrigt lovpligtig. Med en forsikring via os er du altid sikret autoriserede skadesreparationer, hvis skaden opstår. Så husk forsikring - uanset om du selv finansierer din bil eller har privatleaset den.
Beskyt din bil med en undervognsbehandling
Det danske klima er hård kost for din bils undervogn og hulrum. Gør derfor din bil en tjeneste, og få udført en rustbeskyttelse af din bil. På den vis forebygger du rustangreb og forlænger bilens levetid.
Det er vigtigt, at have de rigtige hjul på bilen
Vej- og vejrforhold varierer meget i løbet af året. Derfor anbefaler vi, at du supplerer dine sommerhjul med et sæt vinterhjul, så du altid kører med maksimalt vejgreb uanset vej- og vejrforhold. Du har selvfølgelig mulighed for at opbevare dine dæk på vores dækhotel, så du slipper for besværet med at håndtere de tunge, pladskrævende hjul.

4,0

God

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Har haft en rigtig god oplevelse med at…

Har haft en rigtig god oplevelse med at lease bil hos Andersen Biler. Hurtig ekspedition og god overlevering. Jeg har nu leaset 2 gange.

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med at lease bil hos os, og at ekspedition, overlevering og service har levet op til dine forventninger.

Sælgeren tog sig tid

Sælgeren gav gode svar på spørgsmål, og ved et yderst unormalt, som ikke var paratviden, gav han ikke et svar med hvad troede, men vente med at svare til han havde undersøgt punktet. Ved afhentning var der sat god tid af til vejledning af opsætninger af system og brugerflader.

Kære Troels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god rådgivning, at der blev sat god tid af til vejledning ved afhentning af bilen, og at servicen levede op til dine forventninger.

Tillykke med din nye bil.

Kage værdig 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰

Meget imødekommen både ham den høje tror det er den nye Poul 😋og Rune de har tid til kunderne og så var der lige den med en kold Coca Cola skønt vi har købt 3 biler og kommer naturligvis igen god jul til jer alle. Hilsen Jørgen bager 🍰🍾🥨👍

Kære Jørgen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I har følt jer så godt taget imod hos os – og at den kolde Coca Cola kunne gøre oplevelsen ekstra god. Vi sætter stor pris på, at I har valgt os til tre bilkøb.

Tak fordi I valgte os – vi glæder os til at jer velkommen igen.

I ønskes en rigtig god dag.

Andersen Biler

Fantastisk service fra start til slut……

Fantastisk service fra start til slut… og stor tålmodighed med de mange spørgsmål jeg kunne blive ved med at stille.
Hvis du skal købe en Hyuandai - så spørg efter Jacob (Ballerup)

Kære Niels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har oplevet stor tålmodighed og god service gennem hele forløbet. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Top-klasse service

Ifm. køb af brugt bil hos Andersen Biler i Kastrup på Englandsvej fik jeg fantastisk service hele vejen igennem.

Særligt var sælger Lukas enormt imødekommende og fleksibel, når jeg løbende havde forespørgsler og ønsker ifm. købet. De andre medarbejdere fulgte også den samme standard. En rigtig god oplevelse!

Jeg følte mig fra start af velkommen i huset, og der var ikke nogen form for presserende service, hvor man forsøgte at sælge mig alt muligt. Det har været rart og trygt for mig som køber.

Gennem den seneste måned ifm. køb af bil fik jeg alt det, jeg efterspurgte. Gode priser på ekstraydelserne, hurtig behandling af disse og med mega god service sideløbende.

Kan kun anbefale at lade dem hjælpe jer! :)

31. oktober 2025

Kære Emil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ros.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har oplevet god service gennem hele forløbet. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod.

Tak fordi du valgte os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Tillykke med din nye bil.

Du ønskes en god dag.

Andersen Biler

Fantastisk erhvervs rådgivning af…

Fantastisk erhvervs rådgivning af Magnus i Fredriksund 👌
Hurtigt til at give respons og service

Kære kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået en fantastisk rådgivning af vores erhvervskonsulent i Frederikssund, og at du har oplevet hurtig respons og god service.

Undervognsbehandling

Jeg syntes ikke om når jeg får at vide at bilen er blevet kørt til undervogns behandling når man kommer og skal hente bilen så er den blevet undervognsbehandlet der var ingen duft af den pladen er blank i hjulkasserne så den har ikke fået nogen tros det stod på slut sedlen

Kære Bent,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at aftalen ikke blev overholdt. Det var en fejl, at bilen ikke var undervognsbehandlet ved levering, og det beklager vi selvfølgelig. Vi er blevet orienteret om, at bilen er på værkstedet i dag, hvor vi, efter aftale, udfører undervognsbehandlingen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@andersenbiler.dk, hvis du har spørgsmål eller yderligere kommentarer.

Andersen Biler

Vi købte en ny Nissan og forhandleren…

Vi købte en ny Nissan og forhandleren lovede at den kunne leveres efter 4-5 uger pga, at der skulle monteres anhængertræk og vinterdæk, men efter
3 uger blev vi kontaktet, med besked om at bilen var klar til afhentning. Top service.

Kære Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at leveringstiden gik hurtigere end forventet, og at servicen levede op til dine forventninger. Vi håber, du er rigtig glad for din nye Nissan og får mange gode kilometer på vejen.

Pris: 450 kr. per dag fordi min nye bil ikke virker

Jeg har leaset en helt ny bil, der ikke virker. Jeg skal betale 450 kr. om dagen for en lånebil mens den er på værksted. Har andre værksteder heller ikke gratis lånebil? Det virker vanvittigt, at det koster mig 450 kr. om dagen, at min helt nye, leasede bil ikke virker.

29. oktober 2025

Kære Lasse,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at den helt nye bil, du har leaset, ikke virker optimalt. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din oplevelse og håber, du har lyst til at dele den med os på kundeservice@andersenbiler.dk – gerne med nummerplade og hvilken afdeling, det drejer sig om, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Dårlig service

Vores Nissan er blevet indkaldt af Motorstyrrelsen på grund af fejl med brændstofslange. Booker straks tid hos Andersen biler i Frederikssund til mandag d.27/10-25 kl.14.30. Skriver i bookningen,hvad det drejer sig om. Møder op i dag som aftalt ifølge Bookingbekræftelsen. Ved ankomst kan de ikke finde mig i systemet. Fremviser derfor Bookingbekræftelsen. Får herefter besked på,at fejlen ikke kan udbedres nu,da der først skal bestilles reservedele hjem til bilens problem. Hvorfor bliver jeg ikke kontaktet på telefonen eller mail om,at min booking ikke kunne bruges. Jeg har sat 3 timer af fra arbejde for at møde op ,for derefter køre hjem igen uden nogen rep.. Fik oplyst på værkstedet,at de selv først fik besked i lørdags om denne fejl på Nissan biler. Dårlig service. Bare et lille opkald havde været fint. Øv...

27. oktober 2025

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse hos os og oplevet dårlig service. Vi skulle naturligvis have ringet dig op inden din aftale, og vi beklager, at det ikke skete. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Hjulskift

Hjulskift. Havde bestilt tid søndag morgen.udfyldt papirerne på forhånd.mødte op afleverede nøglerne. Ti minutter efter var det overstået. Fin oplevelse.😀

Kære Mr. Madsen,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at dit hjulskift forløb hurtigt og gnidningsfrit, og at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os.

Andersen Biler

Jeg er tilfreds med handlen

Jeg er tilfreds med handlen, god service, venlig og imødekommende personale.

12. oktober 2025

Kære Antonio,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med handlen, og at du har oplevet vores personale som venlige, imødekommende og servicemindede. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores service har levet op til dine forventninger.

Andersen Biler

Brudte aftaler og skuffende handel

Tak for tilbuddet om at få betalt mit bilsyn, det ændre dog ikke noget og er knapt ulejligheden værd.
JEG VIL ANBEFALE ALLE DER HANDLER HOS JER, TIL AT OPTAGE SAMTALE MED SÆLGEREN, DA DET ER YDERST UTROVÆRDIGT IKKE AT STÅ VED SIT ORD.

Opdatering, I efterspørger en mail, der er sendt mail og man bliver sat en opfølgning i sigte, derefter sker der ikke mere, er det sådan man forsøger at lukke munden på kunder der ikke er tilfredse 🤔

Jeg har handlet i Søborg den 1 august, købt en Kuga, og desværre været naiv og ikke fået alt på skrift.
Vi spurgte indtil om bilen var synet da den var tæt på 4 år, svaret var Ja hvilket desværre viste sig ikke at være rigtigt, så kun 2,5 måned efter køb af en bil til i nærheden af 200.000.- kr kom der lige en lille ekstra omkostning.
Vi benyttede os af et gratis synstjek, og fik oplyst, at bremseskiverene på baghjulene var en smule ruste, men vurderet uden betydning for syn. Dette viste sig, at holde hårdt hos vores synsmand. Han sagde direkte,at det var rigeligt til han kunne kassere den = meget hurtig ekstra udgift på en bil vi lige har købt.
I handlen indgik en aftale om 4 vinterdæk på alufælge, som blev oplyst kunne leveres indenfor ca. 14, vi ventede fra den 1 august til den 14 okt. og så viste det sig desværre endnu engang at aftaler ikke overholdes, de er på stålfælge og ikke som aftalt på alufælge.
Min sidste mail vedrørende mine vinterhjul, bliver overhovedet ikke besvaret. Det har været den mest skuffende bilhandel, vi nogensinde har foretaget 😢
Jeg forventede også en bil (brugt) men dog i den nyere kategori, var klargjort grundigt herunder bedre rengjort og poleret for småridser og ikke bare kørt ud af en vaskehal, lige da vi ankom.
Aldrig mere Andersen Biler 😢

1. august 2025

Kære Jdp,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse hos os, og at vi ikke har overholdt vores aftaler. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder oplever en god og transparent service, og vi beklager, hvis dette ikke har været tilfældet.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din oplevelse og håber, du har lyst til at dele den med os på kundeservice@andersenbiler.dk – gerne med fulde navn og registreringsnummer, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Godt samarbejde

Godt samarbejde, Flink sælger, nede på jorden og ærlig

12. oktober 2025

Kære Nick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft et godt samarbejde med os, en god oplevelse, og at vores service lever op til dine forventninger.

Andersen Biler

Skuffende oplevelse hos Ford i …

Skuffende oplevelse hos Ford i Hillerød
Vi havde bestilt en prøvetur fra kl. 11-12 men da vi ankom, var der kun én medarbejder på arbejde. Efter en times ventetid uden nogen klar besked eller mulighed for at komme til, valgte vi at gå igen.
Vi kom ikke for at prøve en elbil for sjov – vi er faktisk på udkig efter en ny bil – men det bliver i hvert fald ikke her, vi køber vores nye elbil. Meget skuffende serviceoplevelse.

Kære Lea,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi sætter stor pris på din feedback – den hjælper os med at blive bedre og med at sikre den gode oplevelse, vi altid ønsker, at vores kunder skal have.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse i forbindelse med kig og prøvekørsel af ny bil ikke levede op til dine forventninger. Vi kan forstå, at vi ikke har formået at favne dig som ønsket, og det er på ingen måde acceptabelt. Vi ønsker til enhver tid, at vores kunder får den rette vejledning og den bedst mulige oplevelse hos os – og da det ikke har været tilfældet her, vil vi gerne beklage.

Skulle I ønske at give os en chance mere, står vi naturligvis klar til at hjælpe jer igen.

Fantastiske og proffesionelle mekanikere

Vi hos Renvia Rengøring har igennem de seneste to år benyttet os af værkstedet hos Andersen Biler i Ballerup til servicering og vedligeholdelse af vores erhvervsbiler. Vi har kun positive oplevelser både med deres mekaniker, værkførere i skadeafdeling, og folkene i administration, de reagere alle prompte og følger op til punkt og prikke. Deres værkstedspriser er fornuftige, og vi er flere gange blevet positivt overrasket over priser på deres reservedele.

Vi kan på det varmeste anbefale Andersen Biler A/S i Ballerup til alle bilejere derude.

Victor & Renvia Rengøring Teamet

16. oktober 2025

Kære Victor & Renvia Rengøring Teamet,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder os at høre, at I gennem de seneste to år har haft så positive oplevelser med vores medarbejdere i forbindelse med servicering og vedligeholdelse af jeres erhvervsbiler. Vi sætter stor pris på jeres ros, og vi er glade for, at vores service, opfølgning og priser har levet op til jeres forventninger.

Tak fordi I valgte os – vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Andersen Biler

Andersen biler Gladsaxe har igen vist…

Andersen biler Gladsaxe har igen vist at de yder en god service, så jeg kan køre sikkert i trafikken.

Tak for god service og morgenkaf.

Og fedt med en video, så jeg kan se hvordan bilen ser ud nedenunder.

17. oktober 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Gladsaxe – og at både servicen, morgenkaffen og videoen med bilen var med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Ford ballerup

I FORHOLD TIL ANDRE FORD FORHANDERE SÅ FÅR MAN GOD OG RIGTIG INFO ( BALLERUP).
DE HAR DEN BEDSTE OG BILLIGSTE SERVICE PAKKE.
GOD INFO OM HVOR LANGT BILEN VAR I PROCESSEN

5. oktober 2025

Kære kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at du har været tilfreds med både informationen, servicen og processen undervejs.

Andersen Biler

Vi har netop leaset vores første elbil

Vi har netop leaset vores første elbil, og havde naturligvis masser af spørgsmål. Louise Jensen gik til opgaven med krum hals, og hjalp os hele vejen, og vendte altid hurtigt retur med vores mange spørgsmål. Hun tog imod på vores første kig, og stod for udlevering, da bil skulle afhentes. Tak til Louise for en super god og tryg oplevelse 👌👍🥳

28. september 2025

Kære Jacob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder os rigtig meget at høre, at jeres første leasingoplevelse med elbil har været god – og at vores salgstrainee har givet jer en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem. Vi har selvfølgelig givet jeres ros og feedback videre.

Tak fordi I valgte os. Vi ønsker jer mange gode kilometer i jeres nye elbil – og glæder os til at byde jer velkommen igen.

Andersen Biler

Købte en Polestar 2 hos Nissan i…

Købte en Polestar 2 hos Nissan i Frederikssund.
Da jeg fik bilen hjem opdager jeg, at bilen ikke er frigivet af tidligere ejer i Tyskland. Jeg kontakter sælger, som siger at den skal til Polestar i Hillerød for at blive fri af tidligere ejer, men giver det problemer kan jeg kontakte ham igen.
Bilen kommer til Polestar i Hillerød, som sletter tidligere ejer og sætter mig på. Det koster 2623,53 kr
De siger at sælger skulle have frigivet bilen inden salg til mig og de sender en mail til Nissan Frederikssund om, at de bør afholde udgiften.
Jeg kontakter nu sælger hos Nissan, men de vil ikke refundere min udgift.
Tak for behagelig snak med Jesper fra Nissan og fint sagen blev i orden. Jeg er nu meget tilfreds med min Polestar 2
Lidt ærgerligt at sælger ikke løste det i første omgang.

13. oktober 2025

Kære Kaja,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse i forbindelse med dit køb af Polestar hos os. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og for dette vil vi gerne beklage.

Du vil blive kontaktet af filialchefen i Frederikssund, så I sammen kan finde en løsning, som begge parter er tilfredse med.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på kundeservice@andersenbiler.dk, hvis du har spørgsmål eller yderligere kommentarer.