Banner for Andersen Biler A/S

Andersen Biler A/S Anmeldelser 5.816

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionalisme, hjælpsomhed og imødekommenhed, hvilket skaber en positiv atmosfære under hele forløbet. Mange sætter pris på den gode rådgivning og den smidige proces, uanset om det drejer sig om køb, leasing eller service af biler. Folk føler sig velkomne og godt behandlet, og den hurtige respons på spørgsmål bliver ofte nævnt som en stor fordel. Dog var nogle kunder utilfredse med servicen og oplevede, at aftaler ikke blev overholdt, eller at der var mangelfuld kommunikation. Enkelte nævner også problemer med leverede produkter, såsom biler med fejl eller manglende udstyr, samt uenigheder om priser og kundeservice. Disse oplevelser førte til frustration og en følelse af at være dårligt behandlet.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle kunder roser personalets venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet. Mange er glade for deres nye biler, såsom Nissan... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice. Mange udtrykker frustration over manglende kommunikation,... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priser. Nogle forbrugere rapporterede positive oplevelser, hvor de fik... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God købsoplevelse. Fik en overordentlig god oplevelse, hvor vi følte der blev taget god hånd om os og vores ønsker/behov. Især da vores gamle bil brød sammen, og den nye blev forsinket - Her... Se mere

Vi har netop leaset vores første elbil, og havde naturligvis masser af spørgsmål. Louise Jensen gik til opgaven med krum hals, og hjalp os hele vejen, og vendte altid hurtigt retur med vores mange spø... Se mere

Victor Lundquist hos Andersenbiler i Hillerød er verdensklasse. Vi har fået verdens bedste rådgivning og service, Victor er top professionel, dygtig, behagelig og hjælpsom. Vi er så glade for at Victo... Se mere

Jeg har leaset bil gennem Andersen Biler og er super tilfreds med hele forløbet. Alt har fungeret helt perfekt fra start til slut – professionel rådgivning, god kommunikation og en meget smidig p... Se mere

1. nr. 40 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 61 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted

Om Andersen Biler A/S

Andersen Biler slog dørene op til den første forretning i 1972. I dag har vi 13 afdelinger fordelt over hele Sjælland.

Vi er autoriseret værksted og forhandler for Citroën, Ford, Honda, Leapmotor, Kia, MG, Nissan, Opel, Peugeot og Suzuki – samt Hyundai servicepartner og autoriseret Mitsubishi værksted.

Vi tilbyder både nye og brugte biler, og vores medarbejdere står klar til at rådgive dig hele vejen – uanset om du er på udkig efter din næste bil, eller om din nuværende har brug for service eller reparation.

Hvis du er i tvivl om, hvem Andersen Biler er, så kender du os måske fra vores maskot Andy – den gule and, der altid er med på farten.

Du finder os i Gladsaxe, Ballerup, Holbæk, Herlev, Roskilde, Rødovre, Amager, København, Hillerød, Frederikssund og Taastrup. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos din lokale Andersen Biler.

Hele Sjællands bilforretning

Vores vision: Vi vil være Sjællands mest anbefalede bilforretning
Har du en god oplevelse - eller måske en mindre heldig - så tøv ikke med at kontakte os. Vi forsøger dagligt at blive både hurtigere, skarpere og endnu bedre. Viden om din oplevelse af os er derfor helt vital. Skriv til kundeservice@andersenbiler.dk med din ros eller ris - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vælg en serviceaftale, som passer til dig
Med vores serviceaftaler er du altid sikret maksimal, økonomisk tryghed og minimale bekymringer, så du kan få ro i budgettet. Vi har altid en serviceaftale, som passer til dig og dine behov.
Benyt dig af vores attraktive finansiering
Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Vi kan altid finde den bedste finansieringsløsning til dig, hvad enten du handler ny bil, brugt bil, leaser eller er erhvervskunde.
Din garanti, når uheldet er ude
Det er altid en god idé at forsikre din bil – brugt såvel som ny. Og så er en ansvarsforsikring i øvrigt lovpligtig. Med en forsikring via os er du altid sikret autoriserede skadesreparationer, hvis skaden opstår. Så husk forsikring - uanset om du selv finansierer din bil eller har privatleaset den.
Beskyt din bil med en undervognsbehandling
Det danske klima er hård kost for din bils undervogn og hulrum. Gør derfor din bil en tjeneste, og få udført en rustbeskyttelse af din bil. På den vis forebygger du rustangreb og forlænger bilens levetid.
Det er vigtigt, at have de rigtige hjul på bilen
Vej- og vejrforhold varierer meget i løbet af året. Derfor anbefaler vi, at du supplerer dine sommerhjul med et sæt vinterhjul, så du altid kører med maksimalt vejgreb uanset vej- og vejrforhold. Du har selvfølgelig mulighed for at opbevare dine dæk på vores dækhotel, så du slipper for besværet med at håndtere de tunge, pladskrævende hjul.

4,0

God

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

God levering af ny bil

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at leveringen af din nye bil har levet op til dine forventninger, og at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, du bliver glad for din nye bil.

Andersen Biler

0 stjerner til Andersen biler i…

0 stjerner til Andersen biler i Gladsaxe!!!!
Hold kæft en dårlig service skal man lede længe efter!
Vi køber en Audi bil hvor der er tilhørende vinterdæk… skønt. Booker tid til dækskifte og den søde mand hos Audi fortæller dækkene ikke passer. Vi kontakter derfor Andersen biler med henblik på at få de rigtige dæk.
De går igang med at lede efter dem og kan konstatere at de altså ikke kan finde mine vinterdæk, de bestiller så derfor nogle nye efter flere henvendelser om hvad status er.
Vi henter dem så i dag, min mand og søn, og møder en meget uprofessionel og direkte modbydelig mand, som er enormt grim i sit sprog.
Han spørger nedladende om min søn har nogle arme, for så kan han løfte dækkene ud… hvad er det for en kommentar til en ung mand, fra en såkaldt “professionel” som burde være flink udadtil og professionel i sit arbejde.
Min mand skal nok selv bestemme hvem som løfter dækkene ud i bilen, og sælgeren eller hvad han er burde bare blande sig uden om med sine dum smarte kommentarer. Selv i telefonen var han dum og arrogant og nedladende at høre på om hvorvidt det er en regel at man skal køre med vinterdæk nu og at vi skal “læse om reglerne”. God medarbejder i har iblandt jer!
I, Andersen Biler, burde virkelig overveje en anden medarbejder, for hvis han er sådan over for alle, så har i ikke mange gengangere af kunder hos jer!
Det her var mit sidste bilkøb i jeres forretning.

19. november 2025

Kære Cecilie,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre om hele jeres oplevelse hos os, og at den ikke har levet op til vores standarder for service. Det er langt fra den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og dette vil vi gerne beklage. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse og feedback – kun på den måde kan vi blive bedre. Din feedback bliver derfor taget videre, så vi kan forbedre os og sikre, at det ikke sker igen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@andersenbiler.dk, hvis du har spørgsmål eller yderligere kommentarer.

Andersen Biler

Alex som fik lov til at sælge den…

Alex som fik lov til at sælge den første Kia. God info hele vejen igennem. Følte mig tryg gennem hele processen💪😀

Kære Jimmy,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig tryg og godt informeret gennem hele processen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Andersen Biler

Positiv oplevelse, dejligt at kunden får en god service.

Matilde i Roskilde afdelingen var super til vores køb af brugt e-up. Hendes kollega fik gjort alt klart mens vi talte om bilen. Så positivt 👍

15. november 2025

Kære Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Roskilde, og at vores service har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Andersen Biler

God betjening og hurtig respons på…

God betjening og hurtig respons på spørgsmål og ikke mindst rimelige priser på genkøb af bytte bil, Andersen biler får mine varmeste anbefalinger, jeg har brugt dem de sidste 4 bilhandler og deres service på værkstedet er også i top

Kære Frankie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft gode oplevelser med både vores salgsteam og værksted, og at vores service lever op til dine forventninger. Det betyder rigtig meget for os, at du vender tilbage og at vi får dine varmeste anbefalinger.

Andersen Biler

Jeg stod lidt med håret i postkassen

Jeg stod lidt med håret i postkassen, mht service og garanti, da jeg var blevet lidt efterladt af den forhandler jeg købte bilen af. Torben var enormt hjælpsom, og Holbæk afdelingen fik taget min bil ind på et afbud inden for få dage efter jeg kontaktede dem.

11. november 2025

Kære Emil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores team i Holbæk kunne hjælpe dig godt videre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Tak fordi du valgte os – vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Andersen Biler

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

Kære Sissel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service og hurtig levering hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Andersen Biler

Helt igennem en god oplevelse med Marc…

Helt igennem en god oplevelse med Marc (Tåstrup) ved køb af ny bil.

Kære Bjarne,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit bilkøb, og at servicen har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Tak fordi du valgte os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med bilen!

Andersen Biler

Samarbejdet med Thomas Schack er…

Samarbejdet med Thomas Schack er fantastisk

Kære Brix Brolægning,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at samarbejdet med erhvervschefen lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Kære Tina,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at servicen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Andersen Biler

Vi har købt en Hyundai Ioniq 6 hos…

Vi har købt en Hyundai Ioniq 6 hos Andersen Biler i Ballerup. Vi har følt os godt serviceret og rådgivet igennem hele overvejelsen og købet.

Kære Signe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse hos os i Ballerup, og at I har følt jer godt serviceret og rådgivet gennem hele forløbet. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

I ønskes mange gode kilometer i jeres nye Hyundai IONIQ 6 og en rigtig god dag.

Mange hilsner,
Andersen Biler

Aftalt tid kl 11. konsulenten siger det var kl 9.

Jeg synes simpelthen ikke, det kan være i orden at sælge en bil, hvor bremserne ikke virker ordentligt, og hvor de larmer, når man bremser.
Kort efter jeg købte bilen, kontaktede jeg salgskonsulenten med det samme. Han sagde, at jeg skulle give det en chance, fordi bilen ikke havde kørt i lang tid. Det accepterede jeg og gav det tid – men problemet stoppede aldrig.
Jeg kontaktede ham igen for at få bilen tjekket, da der også er garanti på den. Udover bremserne er der også problemer med batteriet, fordi bilen bruger alt for meget strøm i forhold til, hvad der står på papirerne.
Da bilen første gang kom til tjek, bad jeg specifikt om, at bremser og batteri skulle kontrolleres. Jeg fik at vide, at alt var i orden, hvilket jeg ikke kunne forstå, for problemerne fortsatte. Jeg kontaktede ham igen og bad om dokumentation fra værkstedet for, at det faktisk var blevet tjekket. Han svarede, at jeg selv skulle kontakte værkstedet, men jeg gjorde opmærksom på, at det var ham, jeg havde afleveret bilen til, og at kommunikationen derfor burde gå gennem ham.
Derudover havde vi en aftale i dag, hvor han sagde, jeg skulle aflevere bilen mellem kl. 11 og 12, hvilket jeg også gjorde. Men da jeg kom, påstod han, at jeg skulle have været der kl. 9, fordi han gerne ville have bilen ordnet samme dag, da jeg skulle have en lånebil.
Jeg synes ærligt talt, servicen er alt for ringe, og måden han taler til mig på, er helt uacceptabel – som om det er mig, der gør noget forkert.
Jeg ønsker et opkald fra en ansvarlig person hurtigst muligt, for det her finder jeg mig ikke i.

12. november 2025

Kære kunde,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre om de problemer, du har oplevet med din bil og den efterfølgende service. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din oplevelse og håber, du har lyst til at dele den med os på kundeservice@andersenbiler.dk – gerne med dit fulde navn, registreringsnummer og hvilken afdeling det drejer sig om, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Høflig betjening

Venlig stemning og imødekommende personale.
Lidt langsom papir arbejde, da der skulle skiftes mellem flere programmer.
Et minus, ved udlevering af bilen kunne der godt være brugt lidt mere tid på forklaring og opsætningen

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du oplevede en venlig og imødekommende service fra vores personale. Vi sætter samtidig stor pris på, at du deler din feedback med os – kun på den måde kan vi blive bedre og forbedre oplevelsen fremover.

Andersen Biler

Igen tak til Andersen Biler i Hillerød…

Igen tak til Andersen Biler i Hillerød og Kim for en rigtig god oplevelse. Lige som sidst, var alt helt perfekt og servicen i top.

Kære Connie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du endnu engang har haft en rigtig god oplevelse hos os, og at servicen levede op til dine forventninger.

Personlig og dedikeret kundepleje

Personlig og dedikeret kundepleje
Meget rimelige priser💰
God opfølgning og mulighed for at få hjælpe efter overtagelse af bil 🚗

28. oktober 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, priser og opfølgning – og at du har følt dig godt hjulpet hele vejen igennem, også efter overtagelsen af bilen.

Andersen Biler

100% godt arbejde (incl.egenkontrol) og…

100% godt arbejde (incl.egenkontrol) og imødekommenhed.
Har fået repareret en bule i kølerhjælmen. Martin hos Skadeservice fandt ikke malerarbejdet ordentlig udført (noget med farvenuance), så han sendte den retur - selvfølgelig uden ekstra omkostninger.
Dejligt at der er kontrol på deres eget arbejde - top for det :)

7. november 2025

Kære Jørgen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores skadecenter, og at du har oplevet både grundighed, kvalitet og imødekommenhed i forløbet. Vi sætter stor pris på din ros.

Ærgerlig afslutning på kundeforholdet

Jeg har brugt Andersen Biler i Ballerup flere år og har serviceaftale.
Der er lagt mange, mange penge og jeg har alle gange fulgt alt, de har ment skulle laves, udskiftes osv.
Der er også lavet flere skadereparationer.

For første gang ved seneste service gjorde jeg indsigelse over, at kondensoren skulle skiftes, da det ville være 4 gang i de 9 år, jeg har haft min Suzuki.
Den er alle gange blevet skiftet på garanti, da man fra Suzukis side er klar over, at delen er noget l..t, som man selv har formuleret det.
Men denne gang ville man have, jeg selv skulle lægge 6500 kr for det.
Det blev oplyst, den var ved at falde fra hinanden på trods af, de selv havde skiftet den februar 2023, og jeg var til service sidst for 9 måneder siden (altså mens kondensoren kun var 1 år og 9 mdr gammel).

Jeg klagede over, jeg skulle betale for en ny kondensor selv, når de kun holder under 2 år.
Jeg fik ved første indsigelse en fin nok forklaring fra værkføreren på mail, men siden jeg bad om at sendt dokumentation på afgørelsen, har der været total radiotavshed.
Jeg har sendt 2 rykkere på mail både til hovedmail og til værkføreren men har intet svar fået eller noget tilsendt.

Jeg er virkelig ærgerlig over, at I vælger at behandle mig på den måde med alle de penge, jeg har lagt hos jer og ellers altid fulgt alt, I har anbefalet.

Så jeg har taget konsekvensen af det og opsagt serviceaftalen og skriver nu denne anmeldelse.
Jeg giver jer 5 stjerner for tidligere behandling og 1 for nuværende behandling som har kostet kundeforholdet.
Det må derfor være mest rimeligt med 3.

I behøver ikke svare på denne anmeldelse med et af jeres standardiserede svar - sket er sket og sådan er det.

God weekend trods alt.

30. september 2025

Kære Tine,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest er vi glade for at høre, at du gennem flere år har været tilfreds med den service og behandling, du tidligere har fået hos os.

I denne sag har vi gjort alt, hvad vi kunne inden for de rammer, vi er underlagt af brandet og importøren. Vi er oprigtigt ærgerlige over, at det har betydet, at vi har mistet dig som kunde, men håber alligevel, at du på sigt vil give os en ny chance. Vi står i hvert fald altid klar til at hjælpe dig.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på kundeservice@andersenbiler.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer.

Venlig hilsen,
Andersen Biler

En faglig dygtig og imødekommende sælger

Da jeg skulle have ny bil mødte jeg en faglig dygtig og imødekommende sælger ved navn Kasper fra Andersen Biler Ford Ballerup afdelingen.

Han gav sig tid til at vise mig de muligheder jeg havde inden for mit budget og ud fra de behov og ønsker jeg havde. Det var dejligt at have en sælger som forstod mine behov og som ikke bare ville sælge mig hvad som helst men faktisk satte sig ind i min situation og kom med faglig og konstruktiv ekspertise.

Jeg følte mig tryg i oplevelsen og kan klart anbefale at handle med ham.

26. oktober 2025

Kære IT,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse hos os, og at du har fået den rette rådgivning, der tog udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Tillykke med din nye bil, vi håber du bliver rigtig glad for den.

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse
Super godt tilfreds

26. oktober 2025

Kære Poul,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os, og at servicen har levet op til dine forventninger.

Andersen Biler

Jeg har købt en Ford Focus ved Andersen…

Jeg har købt en Ford Focus ved Andersen Biler for 8 år siden og har brugt afdelingen i Tåstrup til service og værksted. Jeg er meget tilfreds med deres service og man bliver belønnet for at være en trofast kunde :)

4. november 2025

Kære Nadja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du gennem mange år har haft gode oplevelser hos os i Taastrup, og at servicen fortsat lever op til dine forventninger.

Tak fordi du bliver ved med at vælge os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.