God købsoplevelse. Fik en overordentlig god oplevelse, hvor vi følte der blev taget god hånd om os og vores ønsker/behov. Især da vores gamle bil brød sammen, og den nye blev forsinket - Her... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Gladsaxe Møllevej 14, 2860, Søborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Det viser sig der var en rigtig god årsag til den manglende respons, og de har været virkelig hurtige til at udbedre og undskylde for min oplevelse.
Jeg vil derfor gerne give ros hvor det er fortjent. Jeg vil derfor med glæde anbefale andre Andersen Biler i Herlev som en samarbejdsvillig, imødekommende og serviceminded forhandler og værksted.
Tusind tak for hjælpen!
Tidligere anmeldelse:
Købte en Citroen e-C3 i august 2025.
Siden da har den haft en fejl så den ikke kunne køre to gange i hhv. november og februar.
Den har fået skader på værkstedet som de ellers har lovet at udbedre.
De nægter dog at tage ansvar for hvor upålidelig bilen er samt de udgifter jeg har haft fordi bilen bryder sammen i tide og utide.
De er også stoppet med at svare på henvendelser, selvom de den 3. marts lovede at svare inden udgangen af ugen (6. marts).
Jeg har derfor kun en anbefaling - hold jer væk.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Jeg følte mig grundigt informeret hele vejen gennem. Jeg synes jeg fik en fair pris for min gamle bil. De bedste anbefalinger fra mig.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Jeg besøgte dette firma for at købe en elbil men.
- Jeg kunne ikke prøvekøre bilen på grund af internettet, ifølge ham, men der var folk, der kunne prøvekøre andre biler. Det, jeg vil sige, er, at folk skal vælge dem, de kan lide.
- Måden du bliver behandlet på her afhænger af din hudfarve eller om dine lommer er fulde.
- Her er manglen på interesse fra sælgers side mærkbar.

OPDATERING:
TORSDAG EFTERMIDDAG - det lykkedes at få stillet en lånebil til rådighed u/b - idet min bil jo har en fejl, som Hyundai skal udbedre, så der kommer lidt flere stjerner til værkstedet, end oprindeligt givet.
onsdag morgen.
Der er pludselig meget røg ved motoren på min Hyandai Inster. Er det mon en kortslutning?
Den bliver hurtigt hentet af vejhjælp og kørt til Andersen Biler i Ballerup, hvor den er købt for under et år siden.
Eftermiddag.
Jeg har ikke hørt noget endnu og ringer derfor til værkstedet. De har ikke kigget på den endnu, og jeg beder om en lånebil. Det har de først på mandag, og jeg skal betale for lånebil.
Lige nu er jeg ikke så glad for min Inster.
Min kæreste har en Xpeng, og da den havde en mindre fejl, blev der stillet gratis lånebil til rådighed.
Jeg håber på en god løsning i morgen, da der må være tale om en garantisag.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
God kundeservice fra Marc, fuldstændig i top, vi blev desværre ramt af en hel del forsinkelser og måtte vente længe på bilen, men Marc sørgede godt for os, men han alene kan ikke få stjernerne i top.

Elendig kundeservice.
Jeg var ude for at kigge på en brugt bil. Sælgeren var i starten meget flink og imødekommende. Efter min prøvetur opdagede jeg dog, at bilen havde en del skrammer og buler flere steder, som ikke var tydeligt nævnt på forhånd.
Da jeg gjorde opmærksom på det, ændrede tonen sig markant, og jeg oplevede, at sælgeren blev stødt og defensiv i stedet for at tage dialogen professionelt.
Jeg vælger ikke at nævne medarbejderens navn, men jeg håber, at oplevelsen kan være en anledning til at arbejde med kundeservice og måden, man håndterer kritik på.
Episoden fandt sted ved Andersen Biler Nissan København N.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Super god behandling af Emil fra Andersen biler i Herlev. Helt igennem rar og god proces helt fra prøveturen til leveringen af vores nye Citroen E C3 Aircross. 5 stjerner herfra

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Fik en god oplevelse, vi fik den god bil leveret på 1 1/2 uge selv om vi hvad et par krav til den ønskede bil.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Fin rådgivning og imødekommende medarbejder. Yderst positiv oplevelse.

Køb af ny bil.
Vi har kun godt at sige 😊 omkring køb af vores nye VW ID4😊
Blev godt modtaget af bilsælger Alper Guven, som er super sød og imødekommende 😊 og havde god tid og tålmodighed til alle vores spørgsmål!
Så STORT TAK til Alper👍🏻

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Har netop solgt min 12 år gamle Kia rio til Andersen biler i rødovre. Fik en super god og fair pris for bilen og personalet var bare så søde og rare. Det var virkelig en god og behagelig oplevelse. Jeg er sikker på, at hvis jeg skal købe eller sælge bil en anden gang, så bliver det hos Andersen biler i rødovre. Alle de ansatte i salgsafdelingen er bare så behagelige og hjælpsomme, så det hele gik bare uden problemer. Kæmpe anbefaling herfra og til chefen derude, husk og køb kage til personalet, det fortjener de. Tak

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Hvis jeg kunne gav jeg 0 stjerner. Vi afleverede vores Ford C-Max med automatgear til fejlsøgning hos Andersen biler i Ballerup, da der var en støj som lød som om den kom fra kobling / gearkasse. Efter 1½ t fejlsøgning til 1683 kr., fik vi besked om at det måske kunne hjælpe at skifte filtre mv. men ellers skulle gearkassen skiftes, hvilket ville koste ca. 40.000 kr. Da det er en større udgift søgte vi en 2. opinion hos BOS Transmissions. Her kunne teknikeren efter 10 min meddele at gearkassen ikke fejlede noget og 20 min efter kom han med den sten som havde sat sig fat mellem motorblok og karosseri og var årsag til støjen. Vi ved ikke om det er inkompetence eller om de slet ikke har udført den aftalte fejlsøgning men det er en under alle omstændigheder en dybt dybt kritisabel service. Vi var pga Andersen biler i Ballerups inkompetence tæt på at smide 40.000 kr efter en gearkasse som ikke fejlede noget.

Super oplevelse
Hurtig levering af varebil. Sælger fik tryllet 2 biler frem. lige efter mine specifikationer.
Grundig gennemgang

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Høj grad af imødekommenhed og varetagelse af kundens interesse. Afslappede og ligetil omgangsform. Et rigtig rart sted at handle.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Vi havde en virkelig dårlig oplevelse rent kundeservice mæssigt hos denne forhandler.
Med henblik på den specifikke sælger var der ingen respekt for kundens tid, kun øje på salget i sig selv og generelt en dårlig tone.
Samlet set en oplevelse som gør at man ikke har specielt meget lyst til at komme igen.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Ekstrem ærgelig oplevelse hvor man kommer og har i forvejen booket en prøve køretur dagen før til når butikken åbner for at der så kan komme andre uden at have booket en tid og få en prøvetur før os på det bookede tidspunkt. Det der skete var at den medarbejder som var yngre og havde gjort alt klar blev overfuset af den ældre medarbejder til at de andre skulle før os. De fik os til at vente med vores lille 7 måneders gamle baby for så at efterfølgende at sige at vi nu ikke fik mulighed for at prøvekøre da de så ville købe den efter deres tur. I den her forretning kan man ikke stole på deres aftaler, hvad der bliver lovet og tid. Lad vær med at have et booking system når i ikke respekterer det. Udover dette virker det til et ekstrem bekymrende arbejdsmiljø hvor de ældre og mere erfarne medarbejder kan overfuse yngre.

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Min hjulbue/stænkskærm var revet løs ( min skyld i uvejret) Christian fiksede den på plads med et smuttag o:-) Tusind tak , hvilken service!!

Besvarelse fra Andersen Biler A/S
Jeg har købt en bil hos Andersen og martin i Greve og uden omsvøb nok en af de dårligste oplevelser vi har haft bilen bliver indkaldt til noget tjek efter det som foregår hos Andersen biler i ballerup blive bilens system opdateret og her kommer alle mulige fejl frem i systemet værst adblue tanken i sat til så der skulle en helt ny tank på her kommer Andersen biler til hjælp de ordner alt på den ja selv et gammelt batteri til bilens system bliver skiftet og kun et smil fra dem selvom jeg i starten var sur over hvad de nu har lavet ved min bil men ikke deres fejle har fået den ordnet uden problemer så herfra skal lyde stor ros her fra os nej nej jeg er ikke ansat hos dem dette er min egen mening mvh henrik