Andelskassen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 50 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte personalet for at være kompetente, engagerede og yderst hjælpsomme, hvilket skaber en følelse af at blive set og hørt. Mange fremhæver den personlige og respektfulde rådgivning, hvor medarbejderne tager udgangspunkt i individuelle behov og tilbyder konstruktive løsninger. Den unikke kundeservice og hurtige respons på henvendelser bidrager til en positiv oplevelse, hvor folk føler sig trygge og velinformerede. Dog var nogle kunder utilfredse med høje omkostninger og gebyrer, herunder uventede udgifter og høje renter på lån. Andre oplevede problemer med betalingsrestriktioner, såsom vanskeligheder med at disponere over egne penge eller spærrede kort uden forudgående varsel. Enkelte anmeldere berettede desuden om manglende opfølgning og en nedladende tone i kundekontakten, hvilket gav dem en følelse af manglende interesse.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og hjælpsomme... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver den gode rådgivning og personlige betjening.... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice, idet mange roser den personlige og hjælpsomme rådgivning... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver negative aspekter af priser, især høje gebyrer og omkostninger. Kunder rapporterer om... Se mere

Payment

Brugere beskriver negativ interaktioner med payment, især vedrørende spærring af betalingskort uden... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har været kunde i 20år og har aldrig haft problemer. Men der har ændret sig meget de seneste år. Fra personlig betjening til diktatur der bestemmer over dine penge. Jeg fik lov til at sel... Se mere

Vi er skiftet til Andelskassen, og det er uden sammenligning den bedste beslutning, vi har taget ift. vores økonomi. Vores rådgiver opleves ikke som en klassisk bankrådgiver, men som en reel sp... Se mere

Vi har været kunde i Andelskassen i Ribe gennem mange år, og vores primære rådgiver er Birgitte Tørnqvist. Her har vi altid modtaget venlighed, tillid og imødekommenhed. Vi får en helt særlig perso... Se mere

1. Bank

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.

Svarer typisk inden for 1 uge

4,3

Helt igennem den ringeste sevice jeg…

Helt igennem den ringeste sevice jeg nogensinde har fået i en bank.

15. maj 2025

Hej Morten

Jeg er ked af at læse din anmeldelse. For i Andelskassen vil vi gerne være en god og tryg relation for alle vores kunder.

Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere og håber derfor, du vil sende dine kontaktoplysninger (mail og telefonnummer) til info@andelskassen.dk. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Maria, Andelskassen

Drømmer du om en bank hvor du altid…

Drømmer du om en bank hvor du altid bliver mødt af "din bankrådgiver er ikke lige til stede, men vi får hende til at ringe tilbage" men aldrig gør det?

Drømmer du om at kunne anskaffe dig fx. et billån til en favorabel rente på 14% som får diverse kviklån til at lyde for godt til at være sandt?

Drømmer du om et serviceniveau der får Låsby-Svendsen til at fremstå som pålideligheden selv?

Led ikke længere, Alle disse ting oplevede vi trods 14 års ancitet.
Fillial: Ikast Andelskasse

1. maj 2025

Hej John

Jeg er ked af at læse dine kommentarer, for sådan skal det selvfølgelig ikke opleves at være kunde i Andelskassen.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere og håber derfor, du vil sende dine kontaktoplysninger (mail og telefonnummer) til info@andelskassen.dk. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vibeke, Andelskassen

Marianne Krog Pedersen fra Andelskassen…

Marianne Krog Pedersen fra Andelskassen i Varde har været vores bankrådgiver i nogle år efterhånden. Marianne er altid imødekommende, ærlig og grundig. Vi føler os meget tryg ved at spørge hende til råds. Dette gør sig også gældende i forbindelse med det billån vi lige har fået rådgivning om. Så 5 stjerner herfra, til Marianne og Andelskassen.

8. maj 2025

Hej Brian

Mange tak for den flotte anmeldelse og de positive kommentarer omkring jeres samarbejde med Marianne. Det er dejligt, at du vil dele det med os her.

Jeg sender din anmeldelse videre til Marianne, som helt sikkert får en rigtig god start på weekenden, når hun har læst den.

God weekend til dig.

Super god oplevelse med Andelskassen og Jannik

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Andelskassen og især vores rådgiver Jannik Skovgaard Hindsbo. Han har været både kompetent, tilgængelig og oprigtigt interesseret i at finde den bedste løsning for os – både i forbindelse med boligkøb og vores fremtidige økonomi. Vi føler os i trygge hænder og kan varmt anbefale både banken og Jannik!

1. april 2025

Hej Thomas

Tak for din varme anbefaling. At have en rådgiver, der er der, når man har brug for det, og at man føler sig grundigt rådgivet i et trygt samarbejde - det er lige præcis den relation, vi arbejder for hver dag. Derfor er det også fantastisk at læse om jeres samarbejde med Jannik, og vi er glade for, du vil dele det med os her på Trustpilot.

Jeg sender straks dine flotte ord videre til Jannik. Det vil han blive glad for at modtage.

Grundig

Vi oplevede en meget velforberedt bankrådgiver Jesper, meget fleksibel i forhold til personlig møde, god tid og meget grundig. Vi følte at vi fik vendt hver en sten i vores økonomiske situation.
Vi giver dog kun 4 stjerner, da vi synes at Andelskassen netbanksløsning generelt kunne være bedre.

28. marts 2025

Hej Janne

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har et godt samarbejde med din rådgiver, Jesper, og at du oplever nærværende og grundig rådgivning.
Vi tager din feedback om vores netbanksløsning til os - vi arbejder løbende på at gøre den endnu bedre.

Maria, Andelskassen

Er super glad for Andelskassen Nordhavn…

Er super glad for Andelskassen Nordhavn og vores rådgiver Jannik. Vi får altid den hjælp vi skal bruge når vi skal bruge den, og oplever generelt, at vores rådgiver altid er til rådighed. Hvis det skulle være sådan, at vi har behov for hjælp og vores normale rådgiver er på ferie, er der en anden som kender os, og vores situation som yder lige så god og kompetent service som vores normale rådgiver.

Kan kun anbefale Andelskassen, både som bank generelt, og med hjælp til boligkøb.

18. april 2025

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er skønt at læse om jeres gode samarbejde med Jannik. En god relation til vores kunder er kernen i det, vi arbejder for hver dag.

Jeg vil sende dine flotte ord videre til Jannik. Det bliver han helt sikkert glad for.

God rådgivning

God rådgivning på Jette Baks eget initiativ.

26. februar 2025

Hej Mette

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg sender straks de rosende ord videre til Jette. Det bliver hun helt sikkert glad for.

Fantastisk rådgiver

Andelskassen lytter altid til vores ideer, og Rene vores rådgiver, vælger altid at give os, udover en super service, også det som er bedst for os.
Klar anbefaling

2. april 2025

Hej Ole

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er fantastisk at læse om jeres gode samarbejde med René, og jeg vil straks sende de rosende ord videre til ham. Det bliver han helt sikkert glad for.

Ekstraordinær service

Andelskassen og især vores rådgiver Magnus L. Gjorde vores boliglån muligt på meget kort tid. Kæmpe stor anbefaling fra Mads og Frida :)

11. marts 2025

Hej Mads

Tusind tak for anmeldelsen og jeres anbefaling. Det er skønt at læse om jeres gode samarbejde med Magnus - det vil jeg straks fortælle videre til ham. Det bliver han helt sikkert glad for at høre.

Maria, Andelskassen

Vi fik en seriøs behandling

Vi fik en seriøs behandling, og svar på alle spørgsmål
Det var i et sprog vi kunne forstå

26. marts 2025

Hej Jonna

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at læse, at I har fået den rådgivning, I havde brug for.
Tak for at dele jeres oplevelse med os her på Trustpilot.

En god oplevelse

Vi føler os utrolig godt og seriøst taget imod - god dialog, forståelse for vores forhold og ikke mindst god rådgivning.

19. marts 2025

Hej Birgitte

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er en stor glæde at læse, at I er så tilfredse med Andelskassen - og dejligt at I vil dele det med os her.

Uovertruffen god service

Jeg har fået en helt igennem super service som overgår alle forventninger til den typiske bank! Min bankrådgiver, Pernille Turka Dencker, har hjulpet mig fra A til B i min søgen efter andelsbolig, hun har altid stået til rådighed til at hjælpe, ferie eller ej, og hun har derudover været helt igennem god til at levere en god personlig rådgivning, som har fået mig som kunde til at mærke, at hun faktisk har interesse i at hjælpe gennem personlig relation og rådgivning. En helt gennemgående super oplevelse og super rådgiver!

TAK for en god oplevelse!

14. marts 2025

Hej Magnus

Du skal have stor tak for din flotte anmeldelse og din positive beskrivelse af samarbejdet med din rådgiver Pernille.

Det er skønt at læse om din oplevelse, og jeg sender straks de flotte ord videre til Pernille - det bliver hun helt sikkert glad for.

Maria, Andelskassen

Lasse Søgaard fra Andelskassen Koldby…

Lasse Søgaard fra Andelskassen Koldby er den bankrådgiver, man gerne skifter bank for at få fat på. Tak for god rådgivning, Lasse!

Lasse og Andelskassen Koldby er tilgængelig hele tiden, og vi sætter enormt stor pris på, at der er tid til os som kunder. Rådgivningen er ærlig og i øjenhøjde.

Derfor sender vi hermed vores varmeste anbefalinger til Lasse.

Nanna og Kristian

7. marts 2025

Hej Nanna og Kristian

Mange tak for jeres flotte anmeldelse.

Det er fantastisk at læse om jeres samarbejde med Lasse, jeres rådgiver - og jeg vil straks sende jeres 5 stjerner og flotte ord videre til Lasse. Det bliver han uden tvivl glad for.

Kæmpe anbefaling af Andelskassen København Nord

Kæmpe anbefaling af Andelskassen København Nord og Jannik Skovgaard Hindsbo.

Jeg skiftede i februar 2024 fra en af de største banker i Danmark til Andelskassen København Nord og verdens bedste bankrådgiver Jannik Skovgaard Hindsbo - begge kan varmt anbefales.

Jeg følte at fokus på mig som kunde i den store bank var væk, min rente steg og steg (jo ikke kun bankens "skyld", men med et resultat efter skat på 5,4 mia. føler jeg også at jeg har betalt en hel del for mit andelsboliglån), og det var efterhånden alle mulige andre end min egen bankrådgiver jeg fik svar fra, når jeg henvendte mig. Desuden var de 2,5 måneder om at vende tilbage på et ret simpelt spørgsmål ift. min pensionsopsparing.

Jeg tænkte at det var på tide med en ny og mindre bank, og kom i tanke om at jeg vist havde hørt at min "gamle" (tilbage i 00´erne) bankrådgiver Jannik var blevet direktør i Andelskassen København Nord, og skrev til ham.

Og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, jeg oplever virkelig stor fokus på mig som kunde, jeg har stor tillid til Jannik og de anbefalinger han kommer med.
Der er fokus på mig som menneske og min økonomi, og kæmpe fleksibilitet ift. møder både fysisk og online, kan også være hjemme hos dig selv - jeg følte mig helt utroligt godt velkommen og har været fuldt ud tilfreds fra første samtale.
Der er stor viden, styr på tingene, vanvittigt hurtigt svar på mails og en fantastisk tilgang til mennesker og kunder.

Jeg kan virkelig anbefale dig at tage en snak med Jannik, hvis du overvejer at skifte bank.

6. marts 2024

Hej Trine

Du får et kæmpe stort tak for din flotte anmeldelse og de mange positive og uddybende kommentarer. Det er en stor glæde at læse, at du er så tilfreds med at være kunde i Andelskassen.

Jeg sender straks de flotte ord videre til Jannik - det bliver han glad for.

Vibeke, Andelskassen

Hvorfor har jeg Andelskassen og hvad skal jeg bruge dem til.

Jeg er kunde hos Andelskassen og har været det siden jeg fyldte 18 (jeg er nu 36).
Jeg mødte op hos Andelskassen som aftalt , men min rådgiver kunne ikke huske det , selvom det var dagen før vi snakkede sammen.
Da jeg kommer derned og egentlig bare gerne vil have en opsparingskonto, fik jeg nærmest kun sure miner. "Hvad skal du have bank her for" også fik jeg ellers en laaaaang smørre med åndssvagt mange spørgsmål, vildt grænseoverskridende.
Så nu tænker jeg at jeg skifter bank på mandag.
Ekstrem dårlig service!

28. februar 2025

Hej Eva

Tak for din anmeldelse, selv om jeg godt kunne have tænkt mig, at den var bedre.

Den lange smøre med spørgsmål bliver du - og alle andre bankkunder i Danmark - præsenteret for løbende, for det er et led i bankernes hvidvaskforebyggelse. Som bank er vi forpligtet til at kende vores kunder og kunne dokumentere deres identitet og forretninger med os.

Det kan du læse mere om her: https://www.andelskassen.dk/om-banken/vilkaar-priser-og-regler/legitimation-og-dokumenter/erhvervskunder.

Har været i andelskassen i 30+ år

Jeg har været i andelskassen i 30+ år, men overvejer nu kraftig at skifte, da jeg er blevet koblet på en rådgiver uden kompetencer med en svartid på mindst 3 uger. Vi kontaktede hende med henblik på et budget som vi før har fået revurdere i samarbejde med tidligere rådgiver med 2 års interval. Hun meldte først tilbage efter 3 måneder.
Jeg er seneste blevet fordelskunde i stedet for fordels plus kunde, men kan ikke få af vide hvorfor. Dette tog desuden 3 uger at få en tilbagemelding på, og tilbagemelding fra rådgiveren var. “Jeg ved ikke hvorfor”
Hun kunne heller ikke fortælle mig hvad der gjorde jeg var fordels plus kunde i første omgang. Kendskab til egne produkter er ikke eksisterende og det er en ærgelig oplevelse som kunde.
Ps. Jeg kan heller ikke søge mulighed frem for at skifte rådgiver på jeres hjemmeside.

18. februar 2025

Hej Consumer

Jeg er ked af at læse om din ærgerlige oplevelse, for sådan skal det selvfølgelig ikke opleves at være kunde i Andelskassen.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere.

Jeg håber derfor, du vil sende dine kontaktoplysninger (mail og telefonnummer) til info@andelskassen.dk. Så vil du blive kontaktet hurtigst mulig.

Maria, Andelskassen

Kan kun anbefale bankrådgiver Jesper…

Kan kun anbefale bankrådgiver Jesper Florentz. Gode til at forklare så alke kan forstår det gode til at rådgive. Altid til at for fat i

17. februar 2025

Hej Michael

Mange tak for flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med at være kunde i Andelskassen og hos Jesper med os her på Trustpilot.
Jeg sender straks anmeldelsen videre til Jesper. Han bliver helt sikkert glad for de fine ord.

Magnus Larsen fantastisk bankrådgiver

Meget oprigtig og loyal bankrådgiver.

Magnus er rigtig god til at forklare tingene på et niveau så man forstår det.

Svarer hurtigt på henvendelser og hjælper med selv de mindste ting.

13. februar 2025

Hej Victoria

Tusind tak for din anmeldelse. Det er fantastisk at læse om dit samarbejde med din bankrådgiver. Jeg ved, at Magnus bliver meget glad for din feedback, så jeg vil straks sende dine rosende ord videre til ham.

Maria, Andelskassen

Magnus Larsen er en bankrådgiver man…

Magnus Larsen er en bankrådgiver man forstår. Han er engageret og en virkelig dygtig medmenneskelig rådgiver. Meget kompetent og har været en stor uundværlig hjælp i store beslutninger i vores liv.

10. februar 2025

Hej Anja

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de positive kommentarer. Det er dejlig læsning.

Jeg har sendt dine rosende ord videre til Magnus. Han bliver helt sikkert rigtig glad.

Kompetent, imødekommende og konkurrencedygtig

Jeg skiftede til Andelskassen, da de kunne tilbyde konkurrencedygtige produkter og servicer, som var mere attraktive end de aftaler, jeg havde tidligere. Min oplevelse er, at Andelskassen giver kompetent og imødekommende rådgivning om muligheder og løsninger med udgangspunkt i mine behov, ønsker og økonomi. Derfor er jeg (fortsat) en meget tilfreds kunde.

24. januar 2025

Hej Tim

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for at læse om din oplevelse med at være kunde i Andelskassen. Tak for at dele det med os her på Trustpilot.