Andelskassen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 50 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte personalet for at være kompetente, engagerede og yderst hjælpsomme, hvilket skaber en følelse af at blive set og hørt. Mange fremhæver den personlige og respektfulde rådgivning, hvor medarbejderne tager udgangspunkt i individuelle behov og tilbyder konstruktive løsninger. Den unikke kundeservice og hurtige respons på henvendelser bidrager til en positiv oplevelse, hvor folk føler sig trygge og velinformerede. Dog var nogle kunder utilfredse med høje omkostninger og gebyrer, herunder uventede udgifter og høje renter på lån. Andre oplevede problemer med betalingsrestriktioner, såsom vanskeligheder med at disponere over egne penge eller spærrede kort uden forudgående varsel. Enkelte anmeldere berettede desuden om manglende opfølgning og en nedladende tone i kundekontakten, hvilket gav dem en følelse af manglende interesse.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og hjælpsomme... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver den gode rådgivning og personlige betjening.... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice, idet mange roser den personlige og hjælpsomme rådgivning... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver negative aspekter af priser, især høje gebyrer og omkostninger. Kunder rapporterer om... Se mere

Payment

Brugere beskriver negativ interaktioner med payment, især vedrørende spærring af betalingskort uden... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har været kunde i 20år og har aldrig haft problemer. Men der har ændret sig meget de seneste år. Fra personlig betjening til diktatur der bestemmer over dine penge. Jeg fik lov til at sel... Se mere

Vi er skiftet til Andelskassen, og det er uden sammenligning den bedste beslutning, vi har taget ift. vores økonomi. Vores rådgiver opleves ikke som en klassisk bankrådgiver, men som en reel sp... Se mere

Vi har været kunde i Andelskassen i Ribe gennem mange år, og vores primære rådgiver er Birgitte Tørnqvist. Her har vi altid modtaget venlighed, tillid og imødekommenhed. Vi får en helt særlig perso... Se mere

1. Bank

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.

Svarer typisk inden for 1 uge

74 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Grundig og jordnær økonomisk…

Grundig og jordnær økonomisk vejledning. Imødekommende og tillidsfuld på alle måder. Vi elsker Frede!

12. februar 2026

Hej Rachel

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele den med os her.
Det er skønt at høre, at I har sådan en god relation til jeres rådgiver og får den rådgivning, I ønsker og har brug for. Jeg sender straks roserne videre til ham. Det bliver han glad for.

En virkelig inkompetent bank

Andelskassen kom med fejlagtig rådgivning i forbindelse med en bolighandel, som var nær ved at få hele bolighandlen til at gå i vasken på købsdatoen. Jeg måtte selv rede trådene ud og ovenikøbet betale gebyrer på 5000 kr, som de ikke have oplyst om i forvejen. Dybt inkompetent og elendig rådgivning, ingen undskyldning og store gebyrer.

20. januar 2026

Hej Helene

Jeg er rigtig ærgerlig over at læse din anmeldelse, for sådan skal det ikke opleves at være kunde i Andelskassen.

Hvis du sender dine kontaktoplysninger i en mail til info@andelskassen.dk, vil jeg meget gerne undersøge sagen nærmere.

I Andelskassen varde

I Andelskassen varde
Er der bare ingen sympati eller forståelse for alm folk kun hvis man har en stor formue det er ikke som det var før da der var afdelinger rundt om i de små byer der kunne man komme uden og blive nedgjort altid et smil og tid til hver enkelt man fandt altid en løsning

9. januar 2026

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at det er den oplevelse, du har, for vi har stor fokus på en god og ligeværdig kommunikation mellem kunde og rådgiver.

Vi gør også vores bedste for at sikre vores kunder en saglig rådgivning, og det indebærer blandt andet, at vi ikke altid kan efterkomme kundernes ønsker.

Professionel

Meget professionel og velorganiseret bank

10. januar 2025

Hej Reza

Mange tak for din flotte kommentar og alle stjernerne.

Vi er rigtig glade for, at du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

god bankrådgiver

19. december 2025

Hej Adnan

Tusind tak for den positive feedback og alle stjernerne. Vi glade for, at du er tilfreds med din rådgiver, og at du vil dele det med os her.

God jul og venlig hilsen
Vibeke, Andelskassen

Hvis Andelskassen er en “relationsbank”, så er julemanden virkelig, og Trump er guds udvalgte.

Jeg har været kunde siden 2018 og har desværre aldrig oplevet noget, der minder om den “relationsbank”, Andelskassen markedsfører sig som.

Det, jeg har mødt, er i stedet manglende kontakt, manglende rådgivning og en generel ligegyldighed over for mig som kunde.
I starten havde jeg en god rådgiver, men da han stoppede i 2019, fik jeg ingen besked – og der kom aldrig en ny rådgiver på banen.

Samtidig steg priserne markant:
– Privatkonto: 25 kr/md → 50 kr/md
– Erhvervskonto: 25 kr/md → 300 kr/md
– Erhvervskassekredit: ca. 8 % → 12,5 %

Da jeg kontaktede banken for at høre hvorfor, fik jeg kun generelle bortforklaringer.

På et tidspunkt havde banken dog behov for kontakt:
Min kassekredit skulle “genforhandles”.
I praksis betød det blot, at jeg skulle sende regnskaber ind, hvorefter banken ensidigt fastsatte vilkårene og trak 1.000 kr.
En forhandling er normalt to parter, der finder en løsning – her blev der bare dikteret en beslutning og opkrævet betaling.
Der fik jeg nok.

Teknologisk er Andelskassen også et par skridt bagefter.
Netbanken føles som noget fra en anden tid, og et helt almindeligt erhvervs-Mastercard med kredit – standard i de fleste banker – er først på vej nu.
Det siger noget om tempoet, tingene udvikler sig med.

Dog sender banken en tilfredshedsundersøgelse ud en gang om året.
Jeg har gentagne gange svaret meget negativt – og ingen har fulgt op.
Det føltes mest som: “Se, vi spørger jo,” uden at det blev omsat i handling.

Da jeg besluttede at skifte bank, spurgte ingen hvorfor, eller om de kunne gøre noget.
Der blev ikke vist interesse i at fastholde mig som kunde eller forstå årsagen til mit skifte.

Generelt har kundekontakt været præget af en nedladende og arrogant tone – kundeservice var der ikke meget af.

Jeg er oprigtigt glad for, at nogle har gode oplevelser i Andelskassen.
Jeg har bare aldrig haft det.

Hvis man vil kalde sig relationsbank, kræver det mere end ord.
Man må også walk the talk.
Det gør Andelskassen ikke.

Til gengæld har jeg nu skiftet til en større bank med moderne netbank, lavere priser og reel kundeservice.
Så jatak – jeg er meget lettet og glad for min nye bank, Vibeke 😉

6. november 2025

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse. Jeg er ærgerlig over at læse, at du er så utilfreds med os, og jeg vil tage din feedback med videre til intern opfølgning.

Vibeke

Når en bank ikke bare er en bank men…

Når en bank ikke bare er en bank men meget mere.
Hvis der er noget som kan give en søvnløs nætter, så er det for mig, hvis der ikke er styr på økonomien.

Havde vendt nogle tanker i en del tid, inden jeg turde, at sige dem højt.
Og blev mødt med forståelse af banken, og ikke mindst blev mødt af et ordentligt menneske, som kunne give mit indre ro.

Så alle fem stjerner går til Malene i Koldby afd-
Hun er ikke kun tal og regneark men et godt og solidt ordentligt menneske.

Så tal ikke bare er tal men der også er et menneske bagved, så er en bank meget mere værd.

5. november 2025

Hej Ole

Mange tak for din flotte anmeldelse og beskrivelse af dit samarbejde med Malene.

Det er så dejligt at læse, hvordan du oplever at være kunde i Andelskassen. Du skal også have et stort tak for at dele det med os her.

Dine 5 stjerner og rosende ord sender jeg straks videre til Malene - det bliver hun uden tvivl glad for.

Vibeke, Andelskassen

Andelskassen er ikke for almindelige…

Andelskassen er ikke for almindelige forbruger . kun til dem der har store formuer og dem der sidder som direkte de bestemmer om du må det ene eller det andet og hvis det ikke passer ind i deres kram så spærre de bare kortet i i stedet for at tilbyde et møde men nej og hvis man ringer får man et beskidt svar at man ikke kan komme til at tale med en rådgiver for man har ingen og kan ingen få og røret bliver lagt på
Og de kalder sig en god bank der tager sig af kunderne og deres behov

Jeg vil i hvertfald ikke anbefale Andelskassen

22. oktober 2025

Hej Connie

Jeg er ærgerlig over at læse din anmeldelse, for sådan skal det ikke opleves at være kunde i Andelskassen. Hvis du sender dine kontaktoplysninger i en mail til info@andelskassen.dk, vil jeg gerne undersøge sagen nærmere.

Vibeke, Andelskassen

Har været kunde i 20år og har aldrig…

Jeg fik lov til at selv betale en regning på 33000kr, af mine egne penge, efter meget skriveri frem og tilbage. Men jeg fik også at vide, at det kun var den ene gang og at det aldrig kommer til at ske igen. På spørgsmålet hvad jeg skal gøre hvis jeg vil købe en bil eller andet der overstiger 25000kr fik jeg ingen svar.
Jeg har andele i banken, som jeg købte for ca. 20år siden, dem kan jeg åbenbart ikke engang selv sælge.
For mig er det grænseoverskridende galt at jeg ikke kan råde over mine penge og at jeg skal have et fremmed meneske til at overføre mine egne penge. Fint nok med sikkerheds foranstaltninger, men man skal altså stadig kunne råde over sine penge. Hvor svært kan det være at indføre at man kan kontakte banken dagen forinden og få hævet beløbsgrænsen? Hvor stor er chancen at man bliver snydt, lige den dag man skal betale for installation af en varmepumpe, eller købe en bil?
Det er totalt useriøst og uacceptabelt at man ikke kan råde over sine egne penge!

Hej Vibeke, nej mine andele kan jeg ikke selv sælge, det har jeg prøvet. Jeg skulle godkendte nogle aftaler. Har prøvet igen at sælge efter godkendelse af aftalerne, dog kunne jeg stadig ikke.
"Hvis du vil overføre støre beløb kan du kontakte os" jeg har kontaktet jer, og fik efter meget bøvl lov til at betale en regning på 33000kr selv, men jeg fik også at vide at, det kun var den ene gang at beløbsgrænsen blev hævet og at det aldrig kommer til at ske igen?
Hvad skal jeg gøre når jeg vil købe en bil af en privatperson, eller betale en regning der overstiger beløbsgrænsen i fremtiden? Dette spørgsmål får jeg ingen svar på. At jeg kan kontakte banken og måske få lov, selvom jeg har fået på skrift at det ikke kommer til at ske igen, kan jeg ikke bruge til noget.
Kan i ikke forstår at det er grænseoverskridende galt, at jeg ikke ved om jeg kan råde over mine penge?

Opdatering:
Jeg troede at folk bag Andelskassen fuldstændig havde tabt sutten. Men så blev jeg kontaktet af Lars fra Andelskassen, en flink mand med sund fornuft, vi blev hurtigt enig og Lars sagte at han var "ked af" at jeg havde fået sådan en besked af hans kollega og at man selvfølgeligt skal kunne råde over sine penge. Jeg var meget lettet på Andelskassens veje og har ændret bedømmelsen til 4 stjerner, da det ser ud som en fejl, fremfor hele bankens politik. Jeg nåede at sælge mine andele inden samtalen, men har besluttet mig for at forblive kunde.
Mvh Thomas

9. september 2025

Hej Thomas

Tak for din tilbagemelding. Jeg har bedt en rådgiver om at kontakte dig hurtigst muligt, så du kan få svar på dine spørgsmål.

****************

Tak for din anmeldelse vedrørende beløbsgrænsen på 25.000 kr. for daglige overførsler i netbanken.

Grænsen er indført for at beskytte vores kunder mod svindel og misbrug, som desværre er blevet meget udbredt de seneste år.

Beløbsgrænsen gælder ikke for overførsler mellem egne konti eller betalinger, der er tilmeldt betalingsservice.

Har du brug for at betale et større beløb, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig hurtigt og sikkert.

I forhold til din kommentar om andele kan jeg oplyse dig, at det er aktier, som du frit kan sælge via netbank.

Vi sætter stor pris på, at du har været kunde hos os i mange år, og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Høje gebyrer og omkostninger

Vi har betalt MEGET i omkostninger og gebyrer for vore to aktiedepoter vi har haft - det har har været en meget dyr fornøjelse - Vi besluttede derfor at skifte bank - Her så vi igen meget høje omkostninger som de tager i forbindelse med en flytning. Omkostninger ved flytning af selve værdipapirerne var meget høje. Vi ønsker alle der ønsker at blive kunde i Andelskassen- Held og Lykke

15. september 2025

Hej Mogens

Jeg er ked af, at det er den opfattelse, du har af Andelskassen, og at du vil forlade os på grund af vores priser.

Det er ikke uden omkostninger at drive en bank, og derfor tilpasser vi – lige som andre banker - løbende vores priser, som fremgår på vores hjemmeside under "Vilkår, priser og regler".

Jeg håber, du bliver glad for din nye bank.

Vibeke, Andelskassen

Andelskassen vil kun have rige kunder

Jeg sagde at jeg ville tage et lån og før de vidste hvem jeg var fik jeg at vide at jeg ikke havde råd til det og at jeg skulle gå, efter at få hjælp fra en yderst hjælpsom del af kommunen (svinget tror jeg de hed(de hjælpsomme)) gav mig de penge jeg skulle bruge til et lån. Havde aldrig set hende der bad mig om at gå før jeg havde ikke givet noget info om hvem jeg var og blev discrimineret på baggrund af mit udseende efter at være kunde på det tidspunkt i 13 år som 26 årig. Og føler mig så overset som man kan blive, som i aktivt overset til forskel fra passivt overset. Med andre ord de overser dig hvis ikke du er rig i mine nu 16 års erfaring, hold jer væk og brug noget andet hvad som helst andet hvis ikke du er så rig at det er totalt lige meget. (Har skrevet den på datoen og ikke oplevet det der, det var 3 år før det tidspunkt som jeg kan vælge

9. september 2025

Hej Oskar

Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere. Du er derfor velkommen til at sende dine kontaktoplysninger (mail og telefonnummer) til info@andelskassen.dk.

Vibeke

Absolut den ringeste bank jeg…

Absolut den ringeste bank jeg nogensinde har haft været kunde i! De er virkelig til at brække sig over 🤮
I løbet af 2 mdr har jeg haft sat 10-12.000 kr kontant ind på min konto via hæveautomaten, fra diverse private ting jeg har haft solgt. Som jeg så har haft overført videre kort efter grundet regninger.
Fordi at jeg gjorde det, har de simpelthen valgt at opsige mig som kunde.
Har sku aldrig oplevet noget lignende...
Så HOLD JER LANGT VÆK fra den her usle bank!

21. august 2025

Hej Michael

Vi er kede af at læse om din oplevelse, men vi kan ikke drøfte kundeforhold i offentlige medier.

Hvis du mener, banken har handlet forkert, har du mulighed for at klage. Du finder vejledningen her: https://www.andelskassen.dk/om-os/klagevejledning/

Vibeke, Andelskassen

Jeg har haft et samarbejde med…

Jeg har haft et samarbejde med Andelskassen i lidt over 2 år nu. Det startede med at jeg skulle bruge et andels-lån. Jeg er super tilfreds. Min fornemmelse er, at jeg altid har haft en attraktiv rente ift. mine venner og markedet.

Magnus Larsen er min rådgiver, og kan klart anbefales. Vi har haft mange gode snakke og føler at der bliver talt lige ud af posen. Tror endda at jeg ville følge med ham hvis han skiftede arbejde/bank. 👍🏻

30. juni 2025

Hej Oliver

Tusind tak for din anmeldelse og positive feedback.

I Andelskassen tror vi netop på, at gode relationer skaber værdi - derfor er det også skønt at læse om dit samarbejde med din rådgiver Magnus, og jeg vil straks sende de rosende ord videre til ham.

Maria, Andelskassen

Bankmøde om køb af ny bolig

God personlig rådgivning og hurtig behandling. I det hele taget en rigtig god service

30. juni 2025

Hej Mette

Tak for denne flotte anmeldelse - det er dejligt at læse, at du har fået god rådgivning omkring dit boligkøb.

Vi er rigtig glade for, at du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde fremover også.

Maria, Andelskassen

Vi er virkelig glade for vores…

Vi er virkelig glade for vores kompetente og søde bankrådgiver, de er gode til at hjælpe.

25. juni 2025

Hej Frederikke

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at vores kunder netop får den hjælp, der er brug for, så det er skønt at læse om jeres oplevelse ved at være kunder i Andelskassen - særligt at I er glade for jeres rådgiver.

Maria, Andelskassen

Overførsel af penge mellem kontoer uden kundens samtykke

Jeg er kunde hos Andelskassen i Varde, og i forbindelse med lønningsdag 31. marts 2025, bliver jeg op ad formiddagen opmærksom på, at der er overført 4.000 kroner fra min kærestes og min fælles opsparingskonto til vores fælles budgetkonto for at dække et opstået overtræk på sidstnævnte konto.

Overtrækket er opstået, fordi min kærestes andel af vores fælles overførsel til denne konto, altid bliver overført den 1. hver måned (Det opståede overtræk stod altså således til at blive dækket dagen efter). Dette er foregået på samme måde i alle de fem år, vi har haft fælleskonto i Andelskassen.

Der har aldrig før været problemer med dette. Hvis der en sjælden gang imellem skulle være opstået et overtræk på en af vores kontoer, har vi modtaget en sms, en mail eller en opringning fra vores bankrådgiver, som lige har gjort os opmærksomme på overtrækket, så vi kunne få det dækket hurtigst muligt.

Andelskassen i Varde har i øvrigt ikke været i stand til at stille en bankrådgiver til rådighed for os det seneste halvandet års tid, efter vores tidligere rådgiver forlod filialen. Men det er en helt anden historie! Tilbage til denne!

Jeg bliver opmærksom på en overførsel på 4.000 kroner fra én konto til en anden i min netbank. Der står på overførslens detaljer, at det er mig, som har foretaget denne overførsel. Problemet er, at det har jeg ikke...

Jeg ringer derfor banken op og får en kvinde i røret. Jeg fortæller hende, at det drejer sig om en overførsel af 4.000 kroner fra min kærestes og min fælles opsparingskonto til vores fælles budgetkonto. Jeg forklarer hende, at det er mit navn, der står på overførslen, men at jeg ikke kan erindre at have foretaget denne overførsel, hvortil hun svarer "nej, det kan jeg da godt se... Det ser ud som om, den er foretaget herfra kontoret". Så siger jeg, at jeg meget gerne vil tale med vedkommende, som mener, han/hun kan disponere frit over mine penge og konti - for bagefter at "skrive under" som mig uden mit eller min kærestes samtykke. Kvinden i røret lover at få vedkommende til at ringe tilbage til mig hurtigst muligt!

15 minutter senere ringer en "Martin" fra Andelskassen i Varde til mig, da "han har hørt, jeg gerne vil tale med ham". Jeg spørger, om det er ham, der har foretaget den føromtalte overførsel. Dette bekræfter han. Derefter forklarer jeg ham, at han ikke på nogen måde skal flytte rundt på mine penge uden mit samtykke, da dette er hamrende ulovligt! Dette vil Martin overhovedet ikke diskutere med mig, da han mener, han er i sin gode ret til at dække et minus på én af mine kontoer med penge fra en vilkårlig anden af mine kontoer, "da jeg jo må forstå, at der er stor travlhed omkring den 1. i hver måned - og at de ikke bare kan skrive/ringe rundt til alle, der har et overtræk på en af deres kontoer".
Jeg insisterer på, at Martin ikke skal flytte rundt på mine penge uden at få mit samtykke først, da dette er ulovligt, hvilket Martin overhovedet ikke er enig i. Vi diskuterer cirka et kvarters tid, uden jeg får nogen som helst tilkendegivelse af, at der er blevet begået en fejl fra bankens side. Dette er jeg selvsagt temmelig chokeret og vred over.

Så mit spørgsmål til Andelskassen er så bare; Er det Jeres officielle politik, at I gerne må flytte rundt på folks penge fra- og til vilkårlige kontoer uden Jeres kunders samtykke eller forudgående viden?

Redigering efter svar svar fra Andelskassen:

1: Jeg vil gerne have lov til at stille mig skeptisk overfor, at I kalder et overtræk på nogle få timer for en "gæld" til Jer. Men hvis det er sådan i kører forretning, så fair nok...

2: I min netbank stod der, at JEG havde foretaget overførslen af de 4.000 kroner - ikke "Martin fra Andelskassen". Hvordan kan det IKKE være grænsende til dokumentfalsk?

3: Der står også I Jeres Forretningsbetingelser, at "I (Andelskassen) giver besked ved modregning". Dén besked tikkede først ind i min E-boks 2. april. Altså mere end to dage efter overførslen - og i øvrigt uden en begrundelse for overførslen (og det står stadig opført som om, der er mig, der har foretaget overførslen)...

31. marts 2025

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse, selv om jeg er ked af at læse om din oplevelse.

I Andelskassen accepterer vi ikke overtræk uden forudgående aftale. I vores generelle forretningsbetingelser – som er tilgængelige på vores hjemmeside – pkt. 8, forbeholder vi os retten til at modregne gæld i indlån. Det er en bestemmelse, der findes i forretningsbetingelserne på tværs i banksektoren, og den er altså ikke unik for Andelskassen.

I din netbank kan du desuden selv sætte det sådan op, så du får en SMS eller e-mail, hvis en konto kommer i overtræk. Så kan du hurtigt og nemt selv overføre penge fra en anden konto til at dække overtrækket.

Jeg har talt med Martin i Andelskassen i Varde om, at I ikke har en fast tilknyttet rådgiver, og jeg ved, at han vil kontakte dig en af de nærmeste dage for videre dialog.

Kold og kynisk

Jeg har været kunde i Andelskassen i en længere årrække og i begyndelsen var de en fantastisk bank. Men noget skete for mere end 10 år siden og lige siden har de langt fra leveret en god service. De kalder sig en relationsbank, men lige præcis relationen vil jeg betegne som kold og kynisk og meget ucharmerende. Den eneste grund til at jeg ikke er flyttet er, at jeg er selvstændig og det derfor er dyrt at flytte bank. Jeg vil bestemt ikke anbefale Andelskassen til nogen.

28. maj 2025

Hej Yebbar

Jeg er ked af at læse dine kommentarer, for sådan skal det selvfølgelig ikke opleves at være kunde i Andelskassen.

Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere og håber derfor, du vil sende dine kontaktoplysninger (mail og telefonnummer) til info@andelskassen.dk. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Skyhøje renter

Vil gerne have oplyst hvor man skal klage over skyhøje renter - er det ved ombudsmanden ?
Vi betaler på et lån 5250 på 3 mdr og har renter der bliver trukket på indbetalingen på 2400.- kr på 3 mdr det giver mere end de knap 10 % som renten er på da restgæld er ca 65000.- kr
Vi er blevet fyldt med historier og bortforklaringer i flere samtaler og nu stopper det - så hvor skal man klage ....

22. maj 2025

Hej

Jeg er ked af at læse din anmeldelse, og at du mener, I betaler mere i rente, end der er aftalt.

Du spørger om dine muligheder for at klage. På vores hjemmeside https://www.andelskassen.dk/om-banken/vilkaar-priser-og-regler/klagevejledning kan du læse alt om, hvordan og til hvem du kan indgive en klage, hvis du mener, banken har begået fejl.