Amslod BV

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In april 2024 heb ik via de FiscFree-regeling van mijn werkgever een Amslod Dalton E-MV-360 gekocht. Het totaalbedrag bedroeg €1.670,50. In eerste instantie leek alles netjes geregeld, maar al... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze eerste kennismaking met Amslod in Rotterdam was bijzonder prettig. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Na een proefrit gemaakt te hebben waren we direct verliefd o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel aardige en vakbekwame verkoper die alle tijd had om onze wensen en vragen te beantwoorden. We konden een proefrit maken op onze geselecteerde elektrische fiets. Met een heerlijk kopje ko... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste fietsliefhebbers, wij hebben recent 2 verschillende e-bikes bij Amslod gekocht in Vianen. De verkoper P. Willemsen heeft ons geweldig geadviseerd. Wij hebben enorm veel schik gehad en weet zeke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist

Skrevet af virksomheden

Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

(7.671)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Uitstekende fiets.

Winkel in Meppel is goed. Ruim de tijd voor een proefrit.
Helaas duurde de levering langer dan verwacht.
Toen was de fiets ook nog beschadigd, dus retour.
De uiteindelijk geleverde Milton is perfect en rijdt uitstekend. Dit is al mijn tweede Amslod.

20. november 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

1 monteur voor Limburg en Noord-Brabant

Op zich hebben we goede ervaring met onze 2 fietsen, alhoewel van 1 van de 2 al een nieuwe middenmotor in zit.
Het onderhoud wat we bij hebben gekocht voor elke fiets 5 beurten, daar heb ik wel mijn twijfels over.
In Limburg en Noord-Brabant is 1 monteur die zich zelf bijzonder goed vind; helaas maakt hij fout op fout en heb je na onderhoud en slechtere fiets als voor het onderhoud.
Hierover in conclaaf met Amslod is een behoorlijke lastige klus.

4. november 2024

Beste Guus,

Bedankt voor het delen van uw ervaringen met onze fietsen en de onderhoudsservice. Het spijt ons te horen dat er problemen zijn met het onderhoud van uw fietsen en de communicatie hierover. Het is belangrijk voor ons dat elke onderhoudsbeurt naar tevredenheid wordt uitgevoerd en dat elke klant zich gehoord voelt.
We nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit gebruiken om onze services te verbeteren.

Ik heb vernomen dat er contact is geweest met mijn collega van de servicedesk en er een passende oplossing is geboden. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede service! Was veel mogelijk. In eerste instantie verkeerde fiets geleverd maar dit was snel opgelost. Dank hiervoor

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hele slechte ervaring met Amslod.

Hele slechte ervaring met Amslod.
Mijn fiets is nu 1.5 jaar oud, voor de 4de keer is hij al kapot.
Afgelopen donderdag is er een monteur geweest nadat ik weer een maand moest wachten tot er een monteur vrij was en die heeft een nieuwe display op mijn fiets gezet.
Gister( zaterdag) wou ik gaan fietsen en tot mijn verbazing heeft de fiets weer dezelfde melding.

De service in de winkel van Almere is ook verschrikkelijk, als je daar een fiets wilt komen zijn ze vriendelijk maar zodra je de fiets hebt gekocht is het drama, verwijzen je zo weer naar de deur met de woorden neem maar contact op met het hoofdkantoor zonder dat e ook maar echt je verhaal hebt kunnen doen.

Ze weten zeker niet dat de klantenservice van Amslod bellen drama is? Je staat ontzettend lang in de wacht en is alleen maar tijdens kantooruren beschikbaar.. meeste klantenservice kan je in de avond of in het weekend ook bereiken maar helaas.

Voor mij nooit meer een amslod

17. november 2024

Beste mevrouw van der Veer,

Dank u voor het delen van uw ervaringen, hoewel het ons spijt te horen dat deze niet naar verwachting waren. Het is duidelijk dat de problemen met uw fiets en de ervaring in onze winkel in Almere niet de standaard zijn die wij als Amslod nastreven.
Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Voor de problemen met uw fiets, willen we graag zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Zou u uw naam en adres willen sturen naar webcare@amslod.nl, ik kijk dan graag met u mee.

prima fiets type Luton

prima fiets type Luton, vriendelijke en deskundige medewerkers, keurig nette showroom en werkplaats, goede uitleg om een keuze te maken, afspraken worden goed nagekomen, keurige aflevering fiets, goede uitleg bij aflevering

14. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte kwaliteit en service

2 fietsen gekocht 5000 euro lichter beide fietsen werkt de motor niet meer na 630 km gereden te hebben niets meer. 3 x onderhoudsbeurt beloofd maar als je die aanvraagt krijg je een link opgestuurd hoe je dat moet doen??
Dus koop geen amslod fiets je koopt een hoop ellende waardeloze troep is het.

16. november 2024

Beste,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met de fietsen. Zou u uw naam en adres wille sturen naar webcare@amslod.nl. Ik kijk graag met u mee.

Onderhoud wordt ten allen tijde uitgevoerd door onze monteurs bij u aan huis of in onze werkplaats. Mocht u hier verdere uitleg over willen, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met onze derde Amslod fiets

In verband met het hebben van 2 woonadressen, hebben wij recent een derde Amslod fiets aangeschaft. En ook met deze zijn wij super blij. Rijdt lekker soepel, ziet er mooi uit en net zo degelijk als die andere twee.

Het enige nadeel is, dat het licht van deze niet automatisch gaat branden als het donker wordt.

Omdat het echte fietsseizoen er helaas al weer op zit, moeten we in het voorjaar nog wel even testen hoe deze accu zich verhoudt tot die, die we al hebben maar dat komt vast goed.

Wederom een tevreden klant!

Topbedrijf en super fietsen

Na diverse fietsenleveranciers te hebben bezocht bij Amslod in Meppel terechtgekomen. Mooie ruim opgezette zaak met eerlijke medewerkers. Prima geholpen en met de BTW vrij actie en een goede inruilprijs voor onze 'oude 'elektrische fietsen een goede deal gesloten. Prijs kwaliteitsverhouding vooralsnog uitstekend.

Super service

De fiets online besteld dus zonder proefrit te maken. Dat hebben we bij aflevering kunnen doen. Achteraf is er nog gebeld of we tevreden waren dus de service is ook top. Inmiddels een 2e fiets besteld bij Amslod dus zeker voor herhaling vatbaar.

9. oktober 2024