Amslod BV

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In april 2024 heb ik via de FiscFree-regeling van mijn werkgever een Amslod Dalton E-MV-360 gekocht. Het totaalbedrag bedroeg €1.670,50. In eerste instantie leek alles netjes geregeld, maar al... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze eerste kennismaking met Amslod in Rotterdam was bijzonder prettig. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Na een proefrit gemaakt te hebben waren we direct verliefd o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel aardige en vakbekwame verkoper die alle tijd had om onze wensen en vragen te beantwoorden. We konden een proefrit maken op onze geselecteerde elektrische fiets. Met een heerlijk kopje ko... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste fietsliefhebbers, wij hebben recent 2 verschillende e-bikes bij Amslod gekocht in Vianen. De verkoper P. Willemsen heeft ons geweldig geadviseerd. Wij hebben enorm veel schik gehad en weet zeke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist

Skrevet af virksomheden

Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

(7.671)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

onze tweede fiets

Is onze tweede fiets. Eerdere ervaringen waren prima. Goede voorlichting. Vlotte aflevering en de onderhoudsbeurt van de eerste fiets was ok. Prijs kwaliteit is goed. Nu nog passende fietstassen
Helaas nieuwe knie dus nu moet ik weer twee maanden wachten voordat ik mag fietsen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben naar Amslod gegaan omdat hun goede reputatie qua kennis behulpzaamheid en service

Ik ben naar Amslod gegaan omdat hun fietsen met sterke Bavangmotoren zijn uitgerust. Tevens ben ik zeer tevreden over de prijsqualiteitsverhouding op alle modellen. Ik heb een aantalmensen ontmoet (eerder) die lovend zijn over de service en dat kan ik niet zeggen over mijn Duitse fietsen met Duitse B…. middenmoter. Tot 3 maal defect en service en coulance van niets. Ik was zeer tevreden over de Nijmeegse verkoper Can. Kortom prima deal.

Mooie en goede fietsen

Was eerst alleen wezen kijken een dag later samen met mijn vrouw mochten de fietsen uitproberen kregen goede uitleg en werden netjes geholpen toen we de fietsen gingen ophalen ook weer goede uitleg
Al een paar keer mee gefietst en de fietsen bevallen goed

Mooie aankoop

Goede presentatie van fiets bij aankoop en snelle beschikbaarheid ivm fietsvakantie (wel zelf ophalen, maar dat is eigen keus geweest. Dank voor mooie fietsen die aan alle verwachtingen voldoen.

Waardeloos

Lak van de fiets is niet wat zijn moet. Bij minste aanraking gaat het er af. Zou opgelost worden. In Almelo zou de reparatie 3 uur duren. Maar ze wilden het liever in Meppel doen. Daar was meer kennis . Wacht nu al 4 weken. Maar ook geen leenfiets. Dus bedenk. Voor je een Amslod koopt. Of laat hem nooit repareren.

26. november 2024

Beste meneer Hellemons,

Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat er problemen zijn met de lak.

Zou u mij u naam en adresgegevens kunnen mailen?
Dit mag naar webcare@amslod.nl

Ik kijk dan graag eens met u mee.

Jeanine

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen bij de aankoop in Vianen…

Goed geholpen bij de aankoop in Vianen en de eerste servicebeurt was ook prima uitgevoerd. De servicebeurt was bij een Kwik-Fit servicepunt in Utrecht, makkelijk via de Amslod site geregeld.
Zeer blij met mijn nieuwe fiets.

Totaal niet service gericht

Service en reparatie is zeer slecht ook afspraken blijkt moeilijk bij Amslod. Voor reparatie aanvraag komen ze voor een servicebeurt. Terwijl ik een nieuwe midden motor zou krijgen. Vervolgens gebeld dat er water in display komt wordt afspraak geannuleerd en een maand verschoven. Komen ze midden motor vervangen en display. Alleen de midden motor vervangen niet display. Wil savonds fietsen totaal geen trap ondersteuning. Bellen bellen bellen tot op heden niet opgelost spoed reparatie is bij hun weet ik hoelang wachten. Ben nu al 3 maanden bezig met die reparatie. Nooit meer een amslod voor mij.

25. november 2024

Beste heer Groenen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is duidelijk dat de situatie niet is verlopen zoals verwacht en wij betreuren het zeer dat u deze problemen heeft ondervonden met onze service en reparatie. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat uw fiets snel en correct wordt gerepareerd en dat communicatie en afspraken helder zijn.

Om u verder te kunnen helpen, ontvang ik graag uw naam en adres via webcare@amslod.nl.

Mirjam

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Amslod Wellington

De fiets werd mooi op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Helaas was de batterij niet opgeladen, waardoor ik geen proefrit kon maken.
De fiets rijdt verder naar verwachting en is comfortabel in het gebruik.
Het opladen van de fiets gaat goed. Helaas lukt het mij niet om de batterij uit de fiets te halen en deze in huis op te laden.

4. oktober 2024

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, goede uitleg en zeer professioneel, niet opdringerig alles is vrijblijvend geeft een vertrouwd gevoel. Ook niet onbelangrijk de fiets fietst heerlijk echt een aanrader.

Erg teleurgestelende service

Erg teleurstellende service .. 3x minimaal 25 minuten in de wacht, 1e keer afspraak gemaakt, moet bijna 3 maanden wachten, dan 2e en 3e keer werd er gezegd nee hoor .. hoort bij de service, waar voorheen nooit gebruik van gemaakt is, wel betaald .. toen busje geweest .. heeft precies 12 minuten geduurd .. en dan een week later toch de factuur.. willen niet middelen .. ‘of er dan maar een bosje bloemen mijn kant uit moet’ .. nee dus! En ook nooit meer een Amslod fiets .. bah wat een nare ervaring

6. november 2024

Beste Lucienne,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat er een en ander onduidelijk is.
Zou u mij per mail uw naam en adresgegevens willen sturen.
Dit mag naar webcare@amslod.nl.

Ik kijk dan graag eens met u mee.

Jeanine

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen leenfiets en geen onderdelen

Mijn fiets staat al sinds september bij de locatie Cruquius om gemaakt te worden. Ze hebben geen leenfiets en geen onderdelen. Er wordt alleen aangegeven dat er tekort is aan leenfietsen. Ik heb dus al maanden geen fiets. Kastje en muur

21. november 2024

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat u het gevoel krijgt van het kastje naar de muur te worden gestuurd.
Dit is natuurlijk niet wat wij graag willen.

Van mijn collega heb ik vernomen dat u uw fiets weer terug heeft. Onze excuses dat dit langer heeft moeten duren dan gehoopt. Ik wens u weer fijne kilometers toe.

Mirjam

goed geholpen

De afspraken die gemaakt zijn zijn volledig nagekomen. Daarnaast was de uitleg en montage op maat bij afleveren ook zeer prettig.

Mijn tweede Amslod…

Onlangs heb ik mijn tweede Amslod gekocht. De vorige had een voorwielaandrijving, en nu wilde ik een middenmotor. In de winkel in Heerhugowaard was er zoveel keus dat ik eerst door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig werden we goed geholpen door de verkoper daar, en al gauw sprongen er twee fietsen uit die aan mijn wensen beantwoordden. Ik heb ook nog een paar proefritjes gemaakt, waarbij ik eigenlijk meteen verkocht was. Wat een verschil met mijn oude fiets! De bediening ervan bleek ook niet moeilijk. Een paar dagen na ons bezoek aan de winkel heb ik mijn keuze doorgegeven, vanwege mijn lange benen werd het een zwarte Venton E-LD, en mijn vorige fiets kon ik goed inruilen. Zo’n twee weken later kreeg ik de fiets thuisbezorgd. Ik ben er erg blij mee. Met een middenmotor word je wat meer gestimuleerd om zelf te fietsen. Hij is geschikt voor een ritje naar het winkelcentrum, maar ook voor langere tochten.

20. november 2024

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.