Amslod BV

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In april 2024 heb ik via de FiscFree-regeling van mijn werkgever een Amslod Dalton E-MV-360 gekocht. Het totaalbedrag bedroeg €1.670,50. In eerste instantie leek alles netjes geregeld, maar al... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze eerste kennismaking met Amslod in Rotterdam was bijzonder prettig. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Na een proefrit gemaakt te hebben waren we direct verliefd o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel aardige en vakbekwame verkoper die alle tijd had om onze wensen en vragen te beantwoorden. We konden een proefrit maken op onze geselecteerde elektrische fiets. Met een heerlijk kopje ko... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste fietsliefhebbers, wij hebben recent 2 verschillende e-bikes bij Amslod gekocht in Vianen. De verkoper P. Willemsen heeft ons geweldig geadviseerd. Wij hebben enorm veel schik gehad en weet zeke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist

Skrevet af virksomheden

Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

(7.671)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima geholpen in de winkel in Bergen…

Prima geholpen in de winkel in Bergen op Zoom. We waren op zoek naar een betaalbare stadsfiets en werrden gewezen op een fiets van iets duurder segment met een zeer aantrekkelijke korting. Daar dus de keuze voor gemaakt. Fiets is intussen geleverd zoals beloofd en bevalt erg goed.

11. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Amslod gebruikt ook roestende (niet…

Amslod gebruikt ook roestende (niet rvs) boutjes. Omruil is mogelijk maar daar wacht ik nu al twee maanden op. Op een simpel boutje!! Ik kan het boutje niet in de winkel kopen omdat de afmeting niet standaard is.
Ook is er geen terugkoppeling bij reparatie en onderhoud. Ze halen de fiets op en bezorgen hem terug maar wat ze gedaan hebben krijg ik niet te horen.

11. december 2024

Beste meneer/mevrouw Wollersheim,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent.

Ik heb de boutjes voor u in bestelling gezet, deze zal u zo spoedig mogelijk van ons ontvangen. Excuses dat dit langer heeft geduurd dan wenselijk. De persoon die uw fiets retour brengt is geen monteur. Deze persoon kan dan ook niet weten wat er aan uw fiets is gedaan.

U kan altijd de werkzaamheden bij ons opvragen, mocht u dit nog willen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij aanvragen van onderhoud geen…

Bij aanvragen van onderhoud geen reacties. Tel contact voor onderhoud is ook niet mogelijk, er wordt niet opgenomen. Via aanvraag formulier krijg je netjes een ticket nr vervolgens hoor je niets meer. Echt slecht. Ook de fiets geeft na 1000 km keuren en nu is er veel mis na 2 jaar.

7. december 2024

Beste mevrouw Schouten,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat de service niet is wat u had verwacht.

Wij hebben helaas geen verdere informatie van u mogen ontvangen. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan verneem ik graag van u.

Ik heb er hele slechte ervaring mee

Ik heb er hele slechte ervaring mee
Mijn fiets is 7 maanden daar geweest voor reparatie ( en nog steeds niet gemaakt )
Ik had gevraagd of er een afspraak kon gemaakt worden
Om eventueel mijn fiets in te ruilen
Maar ze moeten nog steeds komen voor een afspraak
Voor mij hoeft het niet meer
Zo’n bedrijf met zulke slechte service
Doe ik nooit meer zaken mee
Kortom eert voor dat je er aan begint

16. juni 2024

Beste meneer/mevrouw van Eert,

Bedankt voor uw review.

Van mijn collega's heb ik vernomen dat er contact is geweest. Daarbij was er ook een nieuwe afspraak voor u ingepland voor 11 december jl., echter heb ik begrepen dat u niet op deze afspraak bent geweest.

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan verzoek ik u vriendelijk om telefonische contact op te nemen met onze servicedesk via 038 20 20 808 (optie 1).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nooit maar dan ook NOOIT meer een…

Nooit maar dan ook NOOIT meer een Amslod.
Op 8 sept 2024 is mijn man hard onder uit gegaan omdat de trapondersteuning er mee op hield terwijl hij een helling op fietste. Wij hebben een aanvullende verzekering en onderhoudscontract bij de fiets destijds afgesloten. Na al 2x eerder de fiets ter reparatie te hebben aangeboden en dat de trapondersteuning bleef haperen, dit ongeluk. Nou dan moet je eens proberen een afspraak voor reparatie te maken......20 december waren we de eerste.........niet normaal. Vervolgens krijgen we een bos bloemen van Amslod, aardig maar het doet niets af aan het ongeluk. En dan moet je eens proberen iemand van Amslod telefonisch te pakken te krijgen. NOT. Niemand komt zn afspraken na, je wordt niet terug gebeld, geen reacties op mailtjes, helemaal niks. 29 oktober 2024 is onze fiets op de camping in Zeeland opgehaald en sinds dien ontbreekt elk spoor. Waar is de fiets? Wordt deze kosteloos gemaakt? Wanneer krijgen we hem terug? Vanuit Amslod blijft het stil......heel stil. We zijn er al 1,5 maand klaar mee, we gaan Rechtshulp inschakelen nu. Dit is echt belachelijk. Wanneer je in de winkel bent om een fiets te kopen, zo geregeld, aflevering vd fiets binnen een week geregeld maar dan.....als je problemen krijgt met de computer van de fiets.........niks. Zoek het maar uit denkt Amslod. Op internet wemelt het van de slechte reviews, allemaal over hetzelfde waar ik nu ook over schrijf. Op deze site lees je alleen maar positieve reacties. ONMOGELIJK!!!!!! Ik heb nog nooit zo een ballentent als Amslod meegemaakt. Smoesje na smoesje.
Amslod neem je verantwoording en geef reactie op onze klacht! Na vandaag gaan we verdere stappen ondernemen.
Klaar mee.

9. december 2024

Beste Linda,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat uw ervaring anders is dan gehoopt. Dit is zeker niet hoe het zou moeten zijn. Ik heb van mijn collega vernomen dat er vandaag telefonisch contact is geweest. U ontvangt vandaag nog een update over de reparatie. Wij hopen dan ook dat we dit samen met u positief kunnen afronden.

Slechte service

Meest onvriendelijke winkel ze hebben bij mijn vriend een fiets afgeleverd met lis zittend zadel daarna kwam zijn kleinzoon erachter dat de belettering niet klopt nog geen km gefietst of plezier gehad van een fiets van 2400 euro bahhh mijn mail werd afgedaan met we hebben meneer voorstel gedaan en sluiten dit dossier

14. november 2024

Beste,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben meerdere malen contact gehad en het passende voorstel gedaan om het frame te vervangen van de fiets. U gaat hier niet mee akkoord. Helaas kunnen wij u dan ook niet verder helpen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Netjes geholpen in de winkel en prima…

Netjes geholpen in de winkel en prima bezorgd.
Wij hebben veel plezier van onze amslod fietsen.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat jullie ervaring goed is geweest en veel plezier beleven aan de fietsen. Ik wens jullie nog veel mooi kilometers toe.

Me vriendelijke groet,

Aardig en net personeel

Aardig en net personeel. Hele fijne fiets. Had voorwielaandrijving, nu gekozen voor middenmoter. Bevalt mij echt beter. Beleef nu het gevoel van echt fietsen , niet voorgetrokken worden zoals bij voorwielaandrijving.
Een minpunt jullie zijn lastig telefonisch te bereiken. Lange wachttijd.

heel vreemd bedrijf

heel vreemd bedrijf, ik heb een proefrit besteld, een aardige jongeman kwam en liet me fietsen en we gingen samen naar huis en ik bestelde de fiets, ik kreeg een e-mail met informatie over de bestelling en dat is alles, geen e- mail- of telefonisch contact. dit is niet normaal

Beste heer Winczyk,

Bedankt voor uw review.

Helaas hebben wij geen verdere informatie van u mogen ontvangen. Mocht u alsnog willen dat ik met u meekijk, dan hoor ik graag van u. U mag een mail sturen naar webcare@amslod.nl.

Vakkundig en geduldig.

Op al onze vragen in de winkel
werden we geduldig en vakkundig geadviseerd.
Proefritje en keus gemaakt.
En ook bij de levering aan huis. Goede service met uitleg en
bruikbare tips.

28. september 2024

TOP bedrijf…

Bij het aanschaffen van mijn nieuwe fiets ben ik bij een Amslod zaak in Nijmegen geweest,ik ben daar keurig ontvangen met kopje koffie en uitleg over mijn aan te schaffen nieuwe fiets ik heb een proefrit gemaakt op het model dat ik wilde hebben. Dat beviel goed en heb besloten deze fiets te kopen. Goede service komt afspraken na.Levering was keurig op het afgesproken tijdstip. TOP bedrijf ik kan het bij iedereen aanbevelen.

Goed product

Advies bij de aankoop in het filiaal in de Cruquius was prima. Verkoper nam uitgebreid de tijd en het maken van proefritten was geen probleem. De nieuwe fiets werd helaas tot twee maal toe met mankementen aangeleverd. Deze werden bij het uitpakken door de bezorger zelf geconstateerd. In totaal heb ik dus langer moeten wachten voordat ik gebruik kan maken van mijn fiets. De derde levering was goed. Ter compensatie hiervoor werd mij een fietstas aangeboden.

17. oktober 2024

Zeer goede prijs / kwaliteitverhouding

Ik had me op internet georiënteerd op een nieuwe ebike. Daar viel me bij de verschillende testen als Kieskeurig of de ANWB de Amslod fietsen er goed uitkwamen.
Een afspraak om de fiets te testen was snel gemaakt, online. Daar aangekomen wordt er alle tijd voor je genomen en kun je een fiets testen. Dat fietste meteen prima dus de keuze was snel gemaakt. Amslod had een mooie actie en ook voor mijn oude ebike kreeg ik nog een acceptabel bedrag.De nieuwe fiets werd thuis afgeleverd op de afgesproken datum, en monteur / bezorger legde de basis uit en fietsen maar.
De eerste 250 km heb ik er inmiddels opzitten en naar tevredenheid.
Het enige waarom ik geen 5 sterren gegeven heb is omdat de winkel niet in mijn woonplaats zit. De tijd zal uitwijzen of mij dat gaat bevallen of niet.
Kortom een fijne fiets met een hele goede prijs / kwaliteitverhouding.

3. december 2024

Læs mere om andre typer anmeldelser.