Amslod BV

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In april 2024 heb ik via de FiscFree-regeling van mijn werkgever een Amslod Dalton E-MV-360 gekocht. Het totaalbedrag bedroeg €1.670,50. In eerste instantie leek alles netjes geregeld, maar al... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze eerste kennismaking met Amslod in Rotterdam was bijzonder prettig. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Na een proefrit gemaakt te hebben waren we direct verliefd o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel aardige en vakbekwame verkoper die alle tijd had om onze wensen en vragen te beantwoorden. We konden een proefrit maken op onze geselecteerde elektrische fiets. Met een heerlijk kopje ko... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste fietsliefhebbers, wij hebben recent 2 verschillende e-bikes bij Amslod gekocht in Vianen. De verkoper P. Willemsen heeft ons geweldig geadviseerd. Wij hebben enorm veel schik gehad en weet zeke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist

Skrevet af virksomheden

Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

(7.671)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wanneer kan ik gaan genieten van mijn nieuwe fiets?

Wij hebben onze dochter een fiets gegeven voor het behalen van haar mbo-diploma. Sinds de aankoop eind juni valt de batterij eruit bij het fietsen. Er hebben meerdere reparaties plaatsgevonden. Die overigens uiterst moeilijk inplanbaar waren door o.a. personeelstekort en de grote hoeveelheid aan reparatieverzoeken. Het is nu bijna Kerst en de fiets is afgelopen maandag teruggebracht met de mededeling dat het probleem was verholpen. Maar ja dit is niet het geval; bij het fietsen raakt de batterij los. Mijn dochter is er helemaal klaar mee. Fietsen naar haar werk is een drama. AMSLOD los dit op en gun mijn dochter haar nieuwe fiets!!

18. december 2024

Beste mevrouw Vogelsang-Bol,

Bedankt voor uw review.

Wij betreuren het enorm dat uw dochter problemen blijft ondervinden aan de fiets. Op dit moment heeft mijn collega contact met u, om samen naar een passende oplossing te kijken. Zodat uw dochter zo snel mogelijk weer fijne kilometers kan maken.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Verkopen belangrijker dan service

Op basis van de proefritervaring in Vianen twee fietsen gekocht. Lees in de reviews dat iemand het verplichte slot er gratis bij kreeg. Wij moesten er ondanks dat we twee fietsen kochten flink voor betalen.
Helaas heb ik met de fiets een ongeval gehad waarbij de fiets beschadigd raakte. Beroep gedaan op de verzekering, maar vóór er een afspraak voor reparatie was...
Toeval wilde dat de fiets van mijn vrouw regulier onderhoud nodig had, dus op voorstel van Amslod zelf de geplande reparatie en het onderhoud naar één datum gepland. Echter, de monteur bleek niet op de hoogte van het feit dat er twee fietsen onderhanden genomen moesten worden en had dus ook de vervangende onderdelen niet bij zich.
Hij heeft het voor een groot deel fantastisch opgelost, maar één onderdeel zou nagezonden worden.
Blijkt dat ik dat zelf moet betalen omdat het een optische beschadiging betreft. Lang leve de verzekering...
Gemailde opmerking daarover leverde slechts een zeer onderkoelde reactie op.
Dit was mijn eerste en tevens laatste Amslodfiets

17. december 2024

Beste heer of mevrouw Goedholt,

We betreuren het ten zeerste dat uw ervaring met Amslod niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden, zowel tijdens de aankoop als bij de service na verkoop.

Wat betreft het slot, het is mogelijk dat er speciale acties of promoties waren waarvan andere klanten hebben kunnen profiteren. Deze acties kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip en de locatie.

We vinden het ook jammer te horen dat er verwarring was met betrekking tot de serviceafspraak en dat niet alle onderdelen direct beschikbaar waren. Wat betreft de kosten voor het nagezonden onderdeel, als dit een optische beschadiging betreft, vallen deze helaas niet onder de standaard verzekeringsdekking. We proberen dit altijd duidelijk te communiceren en we verontschuldigen ons als deze informatie niet eerder effectief is overgebracht.

We stellen uw feedback zeer op prijs en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we u graag te woord.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Weken wachten op een monteur en dan geen oplossing

Elektrische ondersteuning van mijn Amslod e-bike stopte. Fietsenmaker om de hoek kan hier niets mee omdat Amslod alles in eigen hand houdt. Weken moeten wachten voor een monteur voor de deur staat en dan helaas geen oplossing; kan de motor zijn of de bedrading....!? Wel volgt heel snel een rekening voor deze (niet) diagnose 67,50 euro. Waardeloos.

12. december 2024

Beste meneer Vonk,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat er problemen waren/zijn met uw fiets.

Om u verder te kunnen helpen ben ik u naam en adresgegevens nodig.
U mag dit mailen naar webcare@amslod.nl

Jeanine

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit fietsen en services.

Ik ben al ruim 2 maanden bezig met de reparatie van mijn fiets. Na 23 keer bellen, tientallen mails en 2 reparatieafspraken is de fiets nog steeds kapot...

Helaas kan ik geen foto's bijvoegen van het display dat binnen een jaar uit elkaar is gevallen of de trapper die ik na een maand al ben verloren op straat.

Contact is waardeloos en vooral veel wachten op niets.

Als je alle tijd en kosten van een leenfiets, opgenomen vrije dagen optelt dan had ik beter een andere fiets kunnen kopen.

UPDATE 18 december is de monteur langs geweest en de fiets is nog steeds kapot. Hij zei dat de batterij leeg was, maar was niet het geval.

Nu baal ik dat ik mijn VanMoof hiervoor heb ingeleverd. Wetende dat deze service en kwaliteit nóg slechter en trager is dan die van VanMoof.

17. december 2024

Beste George,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het reparatieproces zo lang duurt en zoveel ongemak veroorzaakt.

Ik zie dat er morgen een monteur bij u aan huis komt. Ik ga er dan ook vanuit dat u dan weer fijne kilometers kunt maken.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een Hamilton sx7 met wederom een…

Ik heb een Hamilton sx7 met wederom een kapotte bagagedrager ..... om gek van te worden..... nu moet ik weer Amslod bellen met al het gezeur er omheen pffff.
Dit is een fabricagefout moet ik weer het hele verhaal gaan uitleggen.

Oja Mirjam bedankt voor jouw reactie ik heb 2x het nummer gebeld en 2x 10min in de wacht gehangen..... nog steeds niet geholpen.

15. december 2024

Beste heer Hageman,

Vervelend om te lezen dat de bagagedrager van uw fiets defect is. Via onderstaande link kunt u een reparatieverzoek indienen, of u kunt telefonisch contact op nemen met onze servicedesk via 038 20 20 808 (optie 1).

Mijn collega's helpen u vanzelfsprekend graag verder.

Weer Fietsen na 30 jaar

De verkoopster luister goed naar mijn wensen en prioriteiten.
En daardoor heeft hij mij de beste advies gegeven.Na 30 jaar fiets ik weer en met plezier.
Ben super blij mee.
Filiaal Rotterdam

3. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Asociaal lang wachten als je de…

Asociaal lang wachten als je de klantenservice belt, slaat WERKELIJK helemaal nergens op!!!!!
Bijna een uur gewacht tot ik iemand aan de telefoon had en de hele tijd een slap muziekje op de achtergrond en dan nog slecht geholpen worden ook, mensen koop een ander merk!!!!!!

13. december 2024

Beste heer van Leeuwen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring, en het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de service. We begrijpen dat een lange wachttijd erg frustrerend kan zijn. Momenteel ervaren we inderdaad een hoger dan gebruikelijk volume aan oproepen, wat leidt tot langere wachttijden. We werken hard om dit te verbeteren en iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik graag van u. U mag uw naam en adres dan sturen naar webcare@amslod.nl.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dit is de 3e keer dat mijn gekochte…

Dit is de 3e keer dat mijn gekochte fiets hetzelfde mankementen (accu los) vertoond waardoor ik deze vanaf juli heel weinig heb mogen gebruiken. Telefonisch contakt is onmogelijk en bij verzoek om terugbeld te worden krijg je het antwoord"Helaas ben ik niet in de gelegenheid u te bellen".
Heel erg jammer dat en gedupeertde klant zo wordt behandeld.
Ik zou u aanraden om geen fiets te kopen bij Amsblod.

12. december 2024

Beste heer of mevrouw Rakhan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en het spijt ons te horen dat er herhaaldelijk problemen zijn met uw accu. Het is uiteraard niet onze intentie geweest om uw ervaring negatief te beïnvloeden. Wij streven ernaar om alle klanten tevreden te stellen en problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

Van mijn collega van de servicedesk heb ik vernomen dat u contact heeft via de mail. Ik zou u dan ook willen verzoeken om te reageren op deze mail, zodat wij u verder kunnen helpen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed advies en uitleg in de winkel gehad (Den Bosch)Zonder afspraak op zaterdagmorgen…

Zonder afspraak op zaterdagmorgen netjes geholpen in Den Bosch. Direct gelegenheid om een proefritje te maken en hierna op basis van deze ervaring een goed advies ontvangen voor een alternatief model wat ook meteen getest mocht worden. Later via telefoon en mail de fiets definitief gekocht en een afhaalafspraak gemaakt. Duidelijke uitleg gehad over onderhoudsbeurten enz. Tot nu toe tevreden over de verkoop een aankoop en ook blij met de fiets met al zijn mogelijkheden (juiste framemaat en prima verstelbaar stuur) en de stoere look.

Super goed ontvangen in Rotterdam

Super goed ontvangen in Rotterdam. Er werd netjes tijd voor ons genomen om tot de juiste fiets te komen. Inmiddels hebben wij al 3 Amslod fietsen in ons bezit en totaal geen spijt van de keuzes.

De perfecte fiets voor een 80 jarige . De benadering was vriendelijk

De benadering was vriendelijk , instructief en vooral niet dwingend. Er werd moeite gedaan om aan mijn wensen te voldoen . Ruim de tijd genomen om de fiets te proberen en toen er een geschikt model met de juiste kleur en prijs in beeld kwam heb ik de fiets gekocht . Het super zware slot - verplichting bij afsluiten van een verzekering- kreeg ik er gratis bij.
De e-bike rijdt licht en snel , vooral in de booster-stand . Zeer tevreden over deze aankoop .

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ben goed en professioneel geholpen

Ben goed en professioneel geholpen. Alle voordelen maar ook wat nadelen goed besproken. Niet opdringerig en goede prijs. Vakkundig de juiste maat bepaald ook al wilde ik eigenlijk een iets grotere maat fiets. ( blij dat ik het toch heb gedaan). Het gekochte is heel goed uitgepakt.

Onverwachte extra voorrijkosten

Een half jaar geleden een fiets gekocht bij Amslod. Met toebehoren en 3 keer een servicebeurt erbij in. Afgelopen maand heb ik een afspraak gemaakt voor de eerste keer onderhoud waar ik voor heb betaald. Via de website heb ik een onderhoudsbeurt aangevraagd met de keuze onderhoud aan huis. Hier stond niet bij aangegeven dat dit €30 voorrijkosten zou zijn. Tot mijn verbazing kreeg ik de rekening. Helaas wordt mijn verbazing en klacht over deze onverwachte rekening per mail niet serieus genomen. Er wordt aangegeven dat er geen oplossingen zijn en dat ik die €30 moet betalen. Ik woon op 5 minuten afstand van Amslod. Als ik dit geweten had, was ik er zelf heen gegaan om deze onnodige kosten te besparen. Het voelt als misleiding doordat dit niet transparant wordt gecommuniceerd bij de keuzes. Via de mail wordt aangegeven dat dit ergens op de website onder contracten is te vinden, een plek waar niet iedereen eerst naar gaat kijken voor je een afspraak via de website boekt. Daarnaast is er mailcontact geweest en heeft niemand verteld dat dit extra kosten mee brengt. Daarnaast staat dit ook niet duidelijk vermeld in mijn eigen contract. In de orderbevestiging per mail werd het volgende aangegeven:
Goed en regelmatig onderhoud van uw e-bike(s) is van belang om maximaal van uw e-bike(s) te kunnen blijven genieten, maar ook voor het behoud van uw garantie. Wij vragen u om uw e-bike(s) binnen een periode van 6 maanden na aankoop, of zodra een kilometerstand van 500 kilometer wordt bereikt (wat zich eerder voordoet) aan te bieden voor de eerste onderhoudsbeurt door een (erkend) Amslod monteur. Daaropvolgende onderhoudsbeurten vragen we u jaarlijks uit te laten voeren (om de 12 maanden), of als daar eerder sprake van is telkens om de 4.000 kilometer.

Hierin staat door een erkende monteur. Kortom, erg teleurstellend. Ook gezien de hoge kosten die al betaald zijn een half jaar geleden waarbij je niet verwacht nog meer kosten te gaan hebben.

Beste heer/mevrouw Bel,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de communicatie omtrent de voorrijkosten voor onderhoud aan huis. Het is nooit onze intentie om onze klanten te misleiden.

Bij aanschaf van de fiets heeft u gekozen voor onderhoud in een servicepunt. Dit staat ook op uw factuur vermeld. Kiest u bij de aanvraag voor onderhoud aan huis, dan worden hier inderdaad voorrijkosten voor in rekening gebracht.

Ik zou graag nog met u mee willen kijken naar de verdere communicatie vanaf de aanvraag. Zou u uw naam en adres willen sturen naar webcare@amslod.nl.

Mirjam

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.