Het bestellen ging makkelijk en het ophalen ook. Wel even controleren, want de eerste dozen die wij kregen waren al helemaal gedeukt. Verder is het wel erg jammer dat overal het Ajax-logo op staat. Mo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In het begin moest ik toch wel wennen aan het n.m.m. strakke gebruikersprotocol van codering en ingebruikname van de unit. Maar inmiddels waardeer ik het systeem ook i.v.m. veiligheid. En als er ie... Se mere
Dozen besteld maar bij afhalen bleek de helft niet voorradig. Zit nog steeds te wachten op restitutie van niet geleverde maar dus wel door mij betaalde dozen. Kwaliteit van de dozen viel me overigen... Se mere
Verhuishulp Robbert heeft ons uitstekend geholpen met een verhuizing vanaf Amsterdam naar Groningen. Een verhuizing kan toch best stressvol zijn, maar Robbert was constant behulpzaam en relaxed. Een o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Allsafeshop vindt je alles wat je nodig hebt voor een verhuizing, waaronder verhuisdozen, inpakmateriaal en meubelhoezen. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 35 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Op tijd geleverd
Goede service, goed product en heel goed geprijsd
We werden heel plezierig geholpen, de dozen zijn van zeer goede kwaliteit én de prijs is erg gunstig
Makkelijk en tegen goed prijs
Makkelijk om bestelling te plaatsen, hele goed prijs kwaliteit, afhalen van verhuisdozen ook super, kan voor de deur parkeren.
kreeg wat ik had besteld in goede orde…
kreeg wat ik had besteld in goede orde binnen , maar niet alles tegelijkertijd.
vraag gesteld via mail , netjes antwoord , en kreeg wat ik nog niety had gekregen een dag later binnen
Wat lang moeten wachten
Wat lang moeten wachten alvorens te hebben ontvangen, de verhuisdozen gewoon zo ontvangen zonder een bescherming er rond wat zeer spijtig is daar er in 1 een grote scheur zat en die niet meer te herstellen was om de doos te kunnen gebruiken. de rol inpak folie die zwaar is en in een zak zat wat niet erg handig is en ook de zak gescheurd was misschien dat in een de volgende maal in een doos doen zo zeker handig zijn om dat het tijdens de verzending beschadigd kan geraken en het niet meer zou kunnen gebruikt worden.
Mijn verhuizing ging door…
Mijn verhuizing ging door omstandigheden niet door. Kreeg keurig mijn geld terug.
Ze denken mee.
Bedank.
Bestelling online gemaakt en aangegeven…
Bestelling online gemaakt en aangegeven dat ik deze wilde afhalen in vestiging Den Bosch.
Daar aangekomen werd mij verteld dat dit niet mogelijk was online bestellen. Ik had moeten bestellen en direct kopen bij vestiging Den Bosch. Na veel soebatten kon het ineens wel. er werd mij achteraf verteld door de medewerkers dat het niet de bedoeling was om dit online te bestellen ivm hun mis gelopen bonus.
Verhuisdozen aangeschaft
Verhuisdozen aangeschaft. Deze dozen blijken een afwijkende vouw "constructie" te hebben. De instructie hoe deze dozen te vouwen ontbrak helaas op de dozen. Daarom nodig om weer terug te rijden naar de AllSafe locatie voor tekst en uitleg.

Een pakket van 30 stuks besteld
Een pakket van 30 stuks besteld. Het in elkaar zetten gaat vrij snel maar eerst 2 flappen "scheuren" middels de perforatie. Voor mn gevoel blijft er dan onderaan een kleine opening maar van binnen is het wel stevig. Of we de 50 kg halen, dat betwijfel ik, de praktijk zal het uitwijzen. Prijstechnisch dik in orde, net als de afmetingen. Uit dat oogpunt wel een aanrader.

Besvarelse fra ALLSAFE.nl/Shop
Belofte afleversnelheid is belangrijk.
Klantenservice was snel en goed, producten zijn goed, maar belofte waarmee geadverteerd wordt (op werkdagen voor 22.00 besteld, volgende dag in huis) werd niet waargemaakt. En dat is voor mij een groot minpunt, zeker aangezien verzendkosten die doorberekend worden aan klant erg hoog zijn. Zondag besteld, donderdag bezorgd. Zo toch 1.5 dag vertraging met inpakken, en dat deel van de ervaring blijft hangen, ondanks goede kwaliteit van de dozen.

Besvarelse fra ALLSAFE.nl/Shop
Waardeloos dat de verhuisdozen die ik…
Waardeloos dat de verhuisdozen die ik heb besteld bij vestiging Eindhoven een ajax logo hadden. Ik heb ze niet meegenomen en ik kon ook m'n geld niet terug krijgen.

Slechte ervaring
Een paar dagen voor afhalen in de vestiging een bestelling geplaatst voor verhuisdozen en andere artikelen. Op de dag van afhalen was er geen voorraad aanwezig van de bestelde artikelen dus we hebben de vestiging met lege handen moeten verlaten en voor niks er naartoe gereden. Toen wilde wij het online bestellen, maar dan zie je dat je €10,95 verzendkosten moet betalen. Contact opgenomen met de klantenservice en de situatie uitlegd met de vraag of zij de verzendkosten zouden kunnen vergoeden gezien de situatie, maar krijg vervolgens alleen te horen dat zij kosten moeten maken en word geen oplossing geboden terwijl zij ons de bestelling bevestigen en niet voor voorraad zorgen en ons hierover ook niet informeren. Vinden het erg jammer, maar halen onze vehuisdozen en dergelijke voortaan wel ergens anders.

Fijne stevige dozen
Fijne stevige dozen. Voor mij makkelijk af te halen

Besvarelse fra ALLSAFE.nl/Shop
Verhuisdozen zijn van zeer slechte…
Verhuisdozen zijn van zeer slechte kwaliteit, absoluut niet stapelbaar. Mooie instructie via QRcode, maar als je moet scheuren dan weet je dat het de verhuisdoos te mooi is om waar te zijn. Kunnen niet geretourneerd worden, afgehaald aan de balie en via pin betaald. Als klant zak je er maar in. Ongelofelijk slecht!
Als antwoord op uw reactie, telefonisch is medegedeeld dat de dozen niet geretourneerd kunnen worden. Letterlijk: wij nemen de dozen niet retour want er is gepint aan de balie. Ik heb 3 x 10 stuks afgenomen. 1 pakket uiteraard geopend. Het zou goed zijn als de service op niveau wordt gebracht ipv een reactie op trustpilot. Zorg dat de verhuizen voldoen aan een degelijke verhuisdoos, check bijv de verhuisdozen van Action. Deze zijn perfect. Stevig en geen gescheur met de flappen en een zeer goede bodem. Reactie is niet meer nodig.

Robbert de verhuishulp van Allsafe
Robbert de verhuishulp van Allsafe heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij heeft onze spullen naar twee locaties verplaatst, ontzettend goed geadviseerd en veel uit onze handen genomen. We zijn ontzettend blij met zijn hulp en zullen niet aarzelen om hem weer in te schakelen. Robbert, echt heel hartelijk dank!

Zeer tevreden over AllSafe Alkmaar
Zeer tevreden over AllSafe Alkmaar. Vooral de verhuisservice is heel fijn. Robbert van de verhuisservice is enorm behulpzaam en denkt goed mee. Hij voert de verhuizing netjes en zorgvuldig uit.
De opslagruimte en het gebouw zijn netjes, schoon en m.i. goed beveiligd. Het personeel is vriendelijk.
Uitzonderlijke service van Robbert
Ik heb onlangs het genoegen gehad om met Robbert van Allsafe voor een verhuizing samen te werken en ik ben onder de indruk van zijn service. Vanaf het moment dat ik contact opnam, reageerde Robbert ongelooflijk snel.
Robbert is niet alleen een zeer praktische verhuizer, maar doet ook zijn uiterste best om te assisteren bij het verhuisproces. In mijn geval moesten we de inventaris op verschillende locaties ophalen en Robbert heeft dit allemaal soepel afgehandeld.
Ik kan Robbert van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan een betrouwbare verhuisservice.
Onze huisraad in de opslag in Almere…
Onze huisraad in de opslag in Almere gehad, door lekkage geruïneerd en verloren, veel voor ons kostbare geschenken. AllSafe hanteert omgekeerde bewijslast.
Robert
Robert, de verhuiskracht die we bij Allsafe hadden gehuurd, was een uitkomst. Alles werd in een vlot tempo verhuisd. Hij pakte de verhuiswagen en onze gehuurde "kamer" bij Allsafe uitermate efficient en zorgvuldig in.
We kunnen hem van harte aanbevelen!!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.