Het bestellen ging makkelijk en het ophalen ook. Wel even controleren, want de eerste dozen die wij kregen waren al helemaal gedeukt. Verder is het wel erg jammer dat overal het Ajax-logo op staat. Mo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In het begin moest ik toch wel wennen aan het n.m.m. strakke gebruikersprotocol van codering en ingebruikname van de unit. Maar inmiddels waardeer ik het systeem ook i.v.m. veiligheid. En als er ie... Se mere
Dozen besteld maar bij afhalen bleek de helft niet voorradig. Zit nog steeds te wachten op restitutie van niet geleverde maar dus wel door mij betaalde dozen. Kwaliteit van de dozen viel me overigen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Allsafeshop vindt je alles wat je nodig hebt voor een verhuizing, waaronder verhuisdozen, inpakmateriaal en meubelhoezen. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 35 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede kwaliteit dozen ze zijn ook snel…
Goede kwaliteit dozen ze zijn ook snel geleverd super
Good experience
Slechte dozen
Slechte dozen, storten allemaal in. De dozen zijn niet eens zwaar beladen. Zelfs de dozen waar enkel kleding inzit vallen massaal om wanneer ze zijn opgestapeld. We zetten de dozen netje op elkaar: hoek op hoek. Inmiddels hebben we al meer dan 20 kapotte dozen en moeten we die dus allemaal opnieuw inpakken.
2 sterren omdat we ook inpakmateriaal hebben gekocht en daar heb ik nog niks slechts aan ontdekt.
Aardig personeel - dozen vind ik minder
Enorm aardige meneer die me hielp toen ik de bestelling kwam ophalen (All Safe locatie Oderweg A’dam). Dat verdient 5 sterren. De dozen zelf vind ik minder fijn. Onhandig dat je eerst nog moet “scheuren” voordat de dozen in elkaar gezet moeten worden. Ze sluiten niet goed en ik vind de onderkant ook niet echt stevig. Dat verdient 3 sterren.
Prettig bedrijf
Prettige schone ruimtes, goede service, goede en fijne medewerkers! Betaalbare hulpgoederen zoals verhuisdozen, spanbanden e.d.!
De levering kwam 2 dagen later dan…
De levering kwam 2 dagen later dan beloofd waardoor we niets aan de bestelling hadden
Heel goed en netjes geholpen met mijn…
Heel goed en netjes geholpen met mijn online afhaalbestelling op locatie.
Zeer behulpzame medewerkers.
Gap in de bodem van alle dozen
Let op, er zit een grove fout in het ontwerp van allsafe dozen. Na het vouwen blijft er een gat van ongeveer 6 cm in de bodem zitten, waardoor ze totaal niet stevig zijn. Ik heb ze gekocht op basis van de positieve comments hier op reddit, maar maak niet dezelfde fout als ik. Ze zijn ontzettend duur, maar een doos met een gigantische gat in de bodem zal niemand kwaliteit noemen.
Robert numero uno!!!
Robert numero uno!!!
Eravamo stressatissimi per il trasloco e Robert ci ha salvato
Gentilissimo e bravissimo
Consiglio a tutti di usare questa compagnia e includere il trasporto con loro che vi semplifica la vita
Dankjewel Robbert voor een relaxte verhuizing!
Verhuishulp Robbert heeft ons uitstekend geholpen met een verhuizing vanaf Amsterdam naar Groningen. Een verhuizing kan toch best stressvol zijn, maar Robbert was constant behulpzaam en relaxed. Een ontzettend fijne ervaring al met al! Indrukwekkend hoe hij alles in de bus gepast kreeg en vervolgens ook weer in de Allsafe box in Groningen. Hij dacht met ons mee en was voorzichtig met onze spullen. Wanneer we de spullen weer nodig hebben gaan we zeker weer met Robbert verhuizen!
Scheuren en omvouwen kan makkelijker
Handige verhuisdozen. Het in elkaar zetten kost meer tijd. Als je een beetje redelijk nette wil overhouden.
Dozen scheuren bij in elkaar zetten
Om de dozen in elkaar te zetten moet je 2 hoeken losscheuren. Er zit een perforatierand in de doos maar dit werkt echt heel slecht. In de meeste gevallen scheur je de doos een stukje kapot. Als je dat wilt voorkomen moet je met een schaar of mesje de rand doorknippen of snijden. Dit kost veel tijd terwijl je een doos juist snel in elkaar wilt zetten.
Netjes geholpen en service gerichte…
Netjes geholpen en service gerichte medewerkers dus een 10
Vriendelijk personeel!
Goedkope dozen en meneer was heel vriendelijk!
Het duurde 14 dagen voordat ik de…
Het duurde 14 dagen voordat ik de bestelling binnen had.
Meerdere e-mails en telefoontjes later alsnog ontvangen
Compliment voor de medewerker van all safe Nijmegen
50 verhuisdozen besteld. Het ging snel en de medewerker op locatie in Nijmegen was vriendelijk en behulpzaam. Hij liep met een groot gedeelte van de dozen mee naar mijn auto. Ik ben zwanger en het sneeuwde, dus dat was erg attent. Bedankt!
kastje naar de muur en telkens andere info
Verhuisdozen online besteld en betaald in Haarlem. Toen ik wilde ophalen was er geen voorraad. Verwijzing naar Amsterdam. Daar wilde men geen verhuisdozen afgeven. Verwijzing naar Beverwijk. In Beverwijk was voorraad, maar wilde men dat we de bestelling in Haarlem zouden afzeggen en dan opnieuw bestellen in Beverwijk. Gedaan. In Beverwijk zei men dat ik niet had hoeven cancellen in Haarlem. Nu heb ik dozen uit Beverwijk, maar het geld na de afzegging in Haarlem is niet teruggestort. Ben bang dat ik dit ook niet meer terugkrijg.
allsafe is altijd prima
allsafe is altijd prima. top dozen ook. wel prijzig. maar goed. je kan ze ook weer doorverkopen.
Heel goed geholpen
Ik heb mijn dozen opgehaald en echt super leuk en goed geholpen. Er werd mee geholpen om de spullen in de auto te zetten.
Mijn zoontje (3jaar) was mee daar ging de medewerker zo leuk en attent mee om. Dit hoort natuurlijk helemaal niet bij zijn functie. Maar het zijn de kleine dingen die het doen. Dit maakt wel dat ik weer voor Allsafe zou kiezen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.