Allianceservice

Blandet oplevelse.. Generelt var begge flyttemænd søde og rare, men flere ting bidrager til den samlede ringe oplevelse - De kom 45-60 minutter (okay, det kan ske grundet trafikale udfordr... Se mere

Kan varmt anbefale dette flyttefirma! Kom til tiden, arbejdede effektivt i 6 timer med nedbæring fra 3. sal og opbæring igen til 3. sal. Var meget forsigtige og service mindede 😊 Brugte dem igen da... Se mere

I forbindelse med flytning fra København K til Islands Brygge fik vi anbefalet Alliance Service Group. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Super service, meget reel pris og klar kommunikation gennem he... Se mere

Tak til Alliance Service Group som i dag flyttede for os hurtigt, nemt og effektivt! Er fuldstændig imponeret over deres styrke, tempo og påpasselighed overfor både vægge, døre og møbler. De kom til... Se mere

super service

Jeg kan kun sige godt om Allianceservice.Har brugt dem både til flytning og rengøring.
Jeg har aldrig været ude for så effektive flyttemænd før.De kom til tiden.De knoklede på med et smil selv om det var store og tunge ting,var forsigtige der var flere glasdøre de skulle igennem i lejligheden,ingen problemer.De fandt nogle penge under et af møblerne som de kom og afleverede.Jeg kan ikke sige nok godt om de to "små mænd"der kom og var stærke som okser.De skal have kæmpe ros.
Rengøringen kom også til tiden.De så sig omkring og sagde at med det antal timer som jeg havde bestilt kunne de ikke nå at aflevere lejligheden i den stand som de gerne ville.Vi aftalte lidt flere timer og da vi kom for at tjekke om alt var iorden ville de gerne lige give 10 min ekstra uden beregning da de ikke havde nået at vaske gulvet
jeg sagde at det behøvede de ikke da alt andet var så flot men det ville de gerne. Det er da service !
Der har også været en venlig tone i telefonen.Så alt i alt helt klart et firma jeg selv vil bruge igen og anbefale til alle omkring mig.
Susanne Findstrup

29. august 2013

Kan ikke anbefales

Efter 12 timers arbejde og en regning på 4000 kr, havde dette rengøringsfirma efterladt en fedtdryppende emhætte, snavs i køkkenskuffer, urengjort affalds skab, pletter på paneler samt mærker på trægulv. Nuvel det er menneskeligt at fejle , men da vi kontakter firmaet for at gøre opmærksom på dette, kommer der en lang bortforklaring som efter et par mails ender direkte uforskammet.

Man har tydeligvis glemt alt om god kunde service og omgangstone. Jeg spår dette firma en kort levetid, hvis ikke de får ændret deres attitude.

22. august 2013

Super flot arbejde - og lige til tiden, præcist som aftalt.

Jeg fik slebet og lakeret gulv og trappetrin af Alliance Service og er ovenud tilfreds med service og resultat . Resultatet er helt fejlfrit og både gulv og trappetrin ser superflotte ud nu. Det var vigtigt for mig at de kunne starte hurtigt og også her, var de yderst fleksible og kunne nærmest starte med det samme. Vil klart anbefale Alliance Service til alle.

12. august 2013

Firmaet overholdte både tid og pris, da jeg skulle transportere nogle møbler fra Odense til Kbh i forbindelse med nyt studie.
Super venlig chauffør der ydede en god service og endda hjalp mig med ting, der ikke var med i den aftalte pris.
Alt i alt en god og professionel service fra Alliance Service Group Aps.
Jeg vil gerne anbefale og selv bruge dem til en anden gang.

23. april 2013

Jeg har intet pænt at sige om dette firma.

Opgave: flytte indbo fra depot i Vejle til København s - Pris aftalt på forhånd 5500 + 200 for pakning af to billeder i bobbel plast. start kl 1500 i Vejle. Aftalen var de INGEN hjælp fik, da jeg har ødelagt min arm, og ikke kan løfte noget.

De dukker så først op kl 1530, hvor der skulle komme 2 mand, der kom et barn på 12-14 år, og en mand kørende, ikke noget med undskyld eller andet. Min kæreste, jeg og en ven hjælper med at flytte indboet ned. og kører så en time efter til København da jeg skal have nøgle til min lejlighed. De kommer så klokken 2100 med mine ting til København, og vi havde flyttet NÆSTEN alt ned, så kommer de så sent.
jeg har sagt og fortalt jeg ikke kunne hjælpe, men gjorde det alligvel fordi jeg gerne ville hjælpe til, selvom min arm ikke har det godt. De får så smadret en rude i mit meget dyre vitrine skab, hvilket de bare har pakket ind OG ikke fortalt noget som helst om! de har bare smidt det i min stue, det konfrontere jeg så ham den ene om, og jeg ved ikke hvem f han tror han er! Men han står der og siger jeg skal betale flere penge, og jeg siger jeg kun skal betale 5700 og det har jeg en besked, hvor der står jeg skal betale, og det var en aftale, han beskylder mig for selv at have smadret mit skab, og siger faktisk at jeg er fattig, fordi jeg har jo kun hævet 5700 men jeg kunne jo godt betale mere - for jeg hjalp jo ikke! Gu for dæmmeren og nok! Jeg kan IKKE bruge min arm, det er nok derfor jeg betaler mig fra det. Jeg lavede så en anmeldelse af på 'servicebyen' her er hvad jeg skrev, med stavefejl. OG deres svar.

JENNIFER MOREY:
De smadrede en af mibe vetrine skabe og prøvede på mafia maner af presse flere penge ud af migp

ALLIANCE SERVICE:
Kære Jennifer. Vi gav dig en god og billig flyt samt høj service hele vejen fra Vejle. Dine 2 venner hjalp med selve flytningen. Da alt var læsset af og det kom til betaling viste du et lille skab på 40 gange 40 cm, der manglede sin rude. Dette påstod du vi havde gjort, selvom vores folk aldrig havde set det skab. Denne lille rude mente du, at du skulle have 700 kr i rabat for. Hvilket du også fik, selvom vi ikke er tvivl om, at enten du eller dine venner selv udførte det stunt. Vi oplever desværre lidt for mange folk for tiden, der ved betaling ikke har råd til at betale. I dit tilfælde havde du ligeledes hævet 700 kr mindre i forhold til det aftalte beløb. Dette i sig selv viser, at du fra start havde besluttet dig for, hvor meget du påtænkte at betale. Havde det ikke været det skab du fandt frem ville det bare være noget andet. Faktum er at du selv oplyste, at du manglede 700 kr ved betaling. Men, at du både afpresser prisen 700 kr ned på en i forvejen billig flyt, og giver en sådan bedømmelse er uforskammet og vanvittigt. Det glas du påstår mangler koster højst 100 kr. Vores folk opgav til sidst at diskuttere med dig. Vi vælger istedet at se bort fra din vanvittige opførsel, da du tydeligvis lider af hormonelle forstyrrelser grundet din nylige kønskifteoperation. Endelig er din bedømmelse helt ulogisk. Hvordan kan en lille rude, vi ikke har set, men alligevel har givet dig rabat for påvirke punktlighed og kommunikation? Alliance Service

________________________________________________________________

Så tak til Alliance ''service'' for alle de truende mails, opkald og sms'er jeg fik efter min anmeldelse af dem på servicebyens hjemmeside!
Det var helt rart lige at blive mindet om man virkeligt skal vælge med omhu hvem man vælger som værende personer der skal varetage ens flytning.
I bruger børn til jeres arbejde, snyder, ødelægger ting og prøver at prøve penge af mig i min dør med truende adfærd. det var en ubehagelig oplevelse som jeg ikke ønsker andre oplever.
heldigvis finder jeg mig ikke i sådan noget fra nogen, end ikke om i har min adresse og telefon oplysninger.

7. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (90 anmeldelser)