Allianceservice

Blandet oplevelse.. Generelt var begge flyttemænd søde og rare, men flere ting bidrager til den samlede ringe oplevelse - De kom 45-60 minutter (okay, det kan ske grundet trafikale udfordr... Se mere

Kan varmt anbefale dette flyttefirma! Kom til tiden, arbejdede effektivt i 6 timer med nedbæring fra 3. sal og opbæring igen til 3. sal. Var meget forsigtige og service mindede 😊 Brugte dem igen da... Se mere

I forbindelse med flytning fra København K til Islands Brygge fik vi anbefalet Alliance Service Group. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Super service, meget reel pris og klar kommunikation gennem he... Se mere

Tak til Alliance Service Group som i dag flyttede for os hurtigt, nemt og effektivt! Er fuldstændig imponeret over deres styrke, tempo og påpasselighed overfor både vægge, døre og møbler. De kom til... Se mere

Vi fik hjælp af Alliance Service til at…

Vi fik hjælp af Alliance Service til at bære et badekar op til fjerde sal. De blev forsinkede pga. sygdom men var gode til at følge op løbende med hvornår de kunne komme senere på dagen.
Selve opbæringen forløb helt smertefrit og de havde fra starten af styr på hvordan det kunne lade sig gøre selvom det var et tungt badekar i en lille opgang.

1. september 2021

Forfærdelig oplevelse

Jeg har givet firmaet max stjerner i punktlighed, og jeg var meget glad for, hvor overbærende de var med, at jeg kom 15 minutter forsent. Derfra blev dette dog en forfærdelig oplevelse, og jeg vil aldrig anbefale at bruge dette firma. Vi gav følgende information til firmaet: Hejsa. "Vi har fået høvlet gulve og skal derfor have fragtet vores klaver fra køkkenet og ind i stuen igen, uden at skade det nye guld." I en ny besked i tråden fortæller vi "Tænker vi kan lave en speciel pris for dette? lejligheden er kun 59kvm :-) og klaveret skal kun flyttes ca 7-9 meter :-)" Da flyttemanden ankommer, mener han at det var vores ansvar at fortælle at klaveret skulle stå oprejst for at komme igennem vores midtergang, da dette nu er en helt anden type opgave, hvorefter han vil have 200kr ekstra. Tænker ikke det er mig som privatperson, der ingen erfaring med flytning har, som har ansvaret for sådan nogle informationer kommer videre - havde med glædet fortalt det, hvis man evt havde fået spørgsmålet "Er der ydeligere info omkring lejligheden du kan fortælle? skal klaveret igennem en gang? Hvor højt har i til loftet etc. " Herefter har i her et udpluk af citater sagt af flyttemanden (så kan man selv vurdere om det er et firma man vil hyre): "har i nogle håndklæder vi lige kan lægge under? Kan du lige lægge håndklædet ind hvis jeg løfter? okay, og hvordan havde du tænkt dig, at man skulle få klaveret helt ind i hjørnet? Er det dig eller mig som har 12 års erfaring? Okay, jamen så vis mig hvordan man gør det? Hvorfor snakker jeg med dig overhovedet? Du er jo ikke kunden" Det sidste er sagt til min kæreste i vores lejlighed, efter hun havde udtrykt at hun synes han var meget ubehøvlet, og at det virkede underligt at vi også skulle hjælpe, da det var dem som var fagmænd. Ydeligere citater "Jeg skal overhovedet ikke kigge på dig". Dette var for mig, den ultimativt dårligste oplevelse jeg nogensinde havde haft med noget som helst form for service, og jeg håber inderligt, at jeg aldrig skal opleve dette igen.

30. august 2021

Nej tak en anden gang

Vi fik et tilbud på 3500 på flytning uden stress, med en bil til at fylde hvad der svarede til 90 m2 bolig. Og to mand. Vi bor på 65 m2. Meget af tiden var den ene ikke med, senge/madrasser blev kørt hen over jorden. De havde ikke plads til alle møbler og skruede prisen op under flytningen, og vores møbler var ligesom gidsler i deres bil, så svært at sige nej.. Jeg havde ellers bedre tilbud, nu hvor deres pris steg. Vi har nu selv en masse kørsler i min lille bil. Ikke nok med det glemte de bordben og sofaben i elevator, som de ikke gad hente straks, for de skulle ud at flytte for en anden..jeg måtte selv køre 2 x 20 km for at hente dem.

10. august 2021

Giver vores bedste anbefaling

Giver vores bedste anbefaling. 2 Flyttemænd kom på slaget 10 som aftalt! Kommunikation var perfekt, den ene flyttemand stablede vores møbler i bilen, efter et system der vil gøre den bedste tetrisspiller misundelig :) Vi flyttede hele vores hus til opbevaring men vil klare bruge de samme flyttefolk når vi skal flytte igen til august.

29. maj 2021

Jeg giver den bedste bedømmelse!

Jeg giver den bedste bedømmelse!
Medarbejderne er yderst omhyggelige og opmærksomme på alt.

Vi har nu benyttet firmaet to gange, og det bliver helt sikkert dem jeg ringer til, når jeg skal have flyttet/hentet noget en anden gang.

Mvh. Birthe Schelske

17. marts 2021

Super oplevelse

Super oplevelse, hurtigt og sikkert og professionelt, og de ordnede endda småting op til flytningen vedrørende faktura og lign så jeg fik en overordentlig ro på midt i flyttekaos. Kan højt anbefales !

21. oktober 2020

Tusind tak for en behagelig og grundig…

Tusind tak for en behagelig og grundig flytning.
Aldrig har jeg oplevet så rolige flyttemænd - ingen i opgangen har hørt vi flyttede - så diskret kan det gøres.
Aftaler - tider osv. alt bare så meget iorden.
Håber ikke vi skal flytte foreløbig, men hvis vi skal blir det med ALLIANCE SERVICE 👍👍😀😀 TAK!

6. september 2020

Strålende oplevelse fra første kontakt

Strålende oplevelse fra første kontakt. Flyttekasser leveret og hentet, flytning foretaget af 3 mand, med stor professionalisme - fandt løsninger på vanskelige opgaver (sarte vitriner, store møbler) - alt udført med smil og nærmest uden pauser - og til en god pris. Kan varmt anbefales.

28. august 2020

Super effektiv flytteservice

Super effektiv flytteservice! Kan klart anbefales til en yderst god pris. De passede godt på mine ting, og den estimerede tid blev holdt. Bruger gerne Alliance Group Service næste gang jeg skal flytte.

30. marts 2020

Flytning i kbh

Brugte flyttefirmaet til flytning i marts 2020.
De kom på slaget 10 som aftalt, var meget venlige og super effektive. De passede på vores ting samtidig med de meget hurtige.
Derudover en rigtig god pris. Kan klart anbefales!

18. marts 2020

God og problemfri flytning

Allianceservice flyttede for mig i starten af januar 2020. Alt fra første kontakt vedr. et tilbud til den sidste kasse var på plads var yderst professionelt og ordentligt. Prisen var rigtig god, og de to flyttemænd, der mødte op, var både søde og virkelig effektive. Jeg vil helt sikkert selv anvende firmaet en anden gang, og anbefale dem videre. Tak for en god og problemfri flytning! :)

2. februar 2020