Allianceservice

Blandet oplevelse.. Generelt var begge flyttemænd søde og rare, men flere ting bidrager til den samlede ringe oplevelse - De kom 45-60 minutter (okay, det kan ske grundet trafikale udfordr... Se mere

Kan varmt anbefale dette flyttefirma! Kom til tiden, arbejdede effektivt i 6 timer med nedbæring fra 3. sal og opbæring igen til 3. sal. Var meget forsigtige og service mindede 😊 Brugte dem igen da... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Inkompetente flyttefolk og ødelagte møbler uden erstatning

De sendte 2 uerfarne og uprofessionelle medarbejdere ud, som på ingen måde virkede som om de havde forstand på at håndtere løft eller pakning af flyttebil og som derfor resulterede i skrammer og hak i flere af mine møbler foruden en skænk, som de ødelagde totalt.

Jeg reklamerede selvfølgelig efterfølgende til firmaet, men fik bare en masse bortforklaringer og besked om, at jeg selv var skyld i skaderne.
Alliance Service promoverer sig selv som et professionelt og effektivt flyttefirma, som tager ekstra godt vare på kundernes ting. Det er desværre slet ikke den oplevelse, som jeg står tilbage med.

Det er muligt, at Alliance Service er en smule billigere end andre flyttefirmaer, men til gengæld skal man ud at bruge de sparede penge på at investere i nye møbler!

30. juli 2017

Brug et andet flyttefirma!

Alliance Service Group ringer min kæreste og mig op i forbindelse med et tilbud på en flytning, vi skal have foretaget fra et loftrum tilhørende 4. sal (svarende til 5. sal) til et depotrum på Amager (5 fem minutters kørsel) d. 20. juli 2017. Vi forklarer udførligt, hvad der står på loftet (bl.a. et tungt barskab, otte paller, en kommode, en masse flyttekasser mm), og at det er en relativt hård flytning, da det er så højt oppe. Medarbejderen forklarer, at der skal minimum tre mænd med, og at det højst sandsynligt kan klares på under tre timer (dvs max 3000,-), men at der bliver sat et loft på 4000,-, hvis der fx skal være lang kø ved depotrummet. Han lyder meget professionel og overbevisende, så vi vælger dette firma, selvom det er i den dyre ende ift mange af de andre tilbud, vi modtog. Vi lægger stor vægt på, at vi vil have hele flytningen klaret uden hjælp fra os.

Vi ændrer på dagen adressen fra et depotrum 5 minutter væk til et depotrum 12 minutter væk. Kl. 12.15 møder der kun to flyttemænd op, som ikke kender til en tredje mand eller et loft på prisen. Vi ringer firmaet op, som beklager og siger, at prisen nu er på 800,- pr time ligesom på hjemmesiden. Vi påpeger, at der vel stadig er et loft, hvilket han ikke mener, da adressen er ændret. Vi forklarer, at der kun er tale om en meget kort ændring i køretiden, hvilket han ikke rigtig svarer på.

Vi har det lidt skidt, da de søde flyttemænd skal klare det hele to mand, men tænker, at det må være firmaet, der sørger for dette. Vi giver dem nogle colaer og møder dem ved depotrummet 4,5 timer senere, hvor de fortæller, at de kun har en halv time tilbage, så de kan ikke flytte tingene op i rummet - blot læsse dem af. Vi siger, at det jo var et krav fra vores side, at hele flytningen bliver klaret til det loft på 4000 kroner, vi blev lovet, men vil ikke diskutere med flyttemændene, da det ikke er deres ansvar. Så vi gav dem drikkepenge og færdiggjorde selv flytningen, hvorefter vi skriver en utilfreds mail til firmaet.

Som svar får vi en meget uprofessionel mail tilbage med sætninger som: "Vores folk oplyser, at de har knoklet, og at hver eneste ting eller møbel fra et loft på 5.sal betød ekstra tid og sved. Samt at benene syrnede til efter de første 20-30 ture på 5.sal."

Det er rigtig ubehageligt, at firmaet prøver at give os som kunder dårlig samvittighed over, at han kun har sendt to mænd og dermed presser dem for meget.

Vedkommende skriver desuden, at der var opgivet forkerte oplysninger ift inventaret på loftet, hvilket ikke er tilfældet. Han mente desuden, at adresseændringen var et stort problem.

Vi er ret chokerede over, at en - efter vores opfattelse - ret reel klage blev modtaget så ringe. Vi vil bestemt ikke anbefale dette flyttefirma.

23. juli 2017

Tillæg på et dårligt tidspunkt...

Midt under flytningen blev vi gjort opmærksomme på, at vi overskred vægtgrænsen for den bil, de havde leveret, og at vi skulle betale et tillæg på 500,- kr. for, at de skulle påtage sig den risiko det var, at køre med ekstra last.

Vi havde inden flytningen flere gange spurgt om de 3000,- kr. var inkl. ALT og fik dette bekræftet. På intet tidspunkt blev vi gjort opmærksomme på muligheden for ekstra tillæg i tilfælde af overvægt.

Vi havde inden flytningen angivet det antal km2, der skulle flyttes med almindelig møblering, og havde ingen forudsætninger for at kunne bedømme bilens størrelse. Det havde vi tiltro til, at flyttemændene havde. Derfor virkede det som et underligt argument, at deres bil ikke kunne klare det. Så kunne de jo bare have sendt en større eller sagt et større beløb.

19. juli 2017

Fremragende flytning!

Tak til Alliance Service Group som i dag flyttede for os hurtigt, nemt og effektivt! Er fuldstændig imponeret over deres styrke, tempo og påpasselighed overfor både vægge, døre og møbler. De kom til tiden og var samtidigt smilende og venlige, og forklarede os hjælpsomt undervejs hvad og hvordan de gjorde. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Også venlig kundeservice, som svarer hurtigt på mails og telefon.

24. februar 2017

Bedste flytteoplevelse jeg har oplevet - kompetent og venlig service

Jeg stod overfor en stor flytning, da min oprindelige aftale omkring flyttehjælp gik i vasken - og jeg stod derfor på selve flyttedagen og kunne ikke få transporteret mine ting fra min gamle lejlighed til min nye lejlighed. Jeg kontaktede Alliance Service, de havde mulighed for at hjælpe mig med utrolig kort varsel, og jeg fik derfor flyttet mine ting samme aften. De reddede mig ret meget, og de var endda enormt dygtige og professionelle hele vejen igennem. Jeg benyttede mig også af, at de kunne udføre slutrengøring i min gamle lejlighed, hvilket de også klarede helt perfekt. Det, der startede med at være en meget kaotisk flytteproces, blev vendt til den bedste og tryggeste flytning, jeg nogensinde har oplevet, takket være Alliance Service. Jeg er ovenud lykkelig for, at de havde mulighed for at hjælpe mig så akut, og at de udførte det hele så perfekt. Kan varmt anbefale dem.

19. oktober 2016

God service og billig pris.

De har nogen gode priser hvis man selv pakker ind, da indpakning koster temmelig meget. Men det gør det vel alle steder.
De kom med 2 biler, til samme pris som andre ville have for 1 vogn.
De overholdt aftalen, men det var ikke alle deres folk der kunne dansk, men de var alle super søde.

11. oktober 2016

Super service og god kommunikation

I forbindelse med flytning fra København K til Islands Brygge fik vi anbefalet Alliance Service Group. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Super service, meget reel pris og klar kommunikation gennem hele forløbet.
3 mand knoklede de ca.3 timer som flytningen tog med smil på læben og ingen skrammer på vores møbler og inventar.

12. februar 2016

Super god Flytteoplevelse

Vi oplevede et yderst professionelt team, der hurtigt og sikkert fik gennemført flytningen på 2,5 time (30 min hurtigere end jeres estimat).
Murat og hans kollega ankom 5 min før aftalt tid, de var begge utrolig høflige, meget påpasselige med vores ting og med opgang og nymalede vægge. Alt forløb bare utrolig nemt og de gjorde vores flytning til en rigtig god oplevelse.

Vi anvendte tilbudsportalen til at få 3 tilbud, men endte med at få næsten 15-20 tilbud. Alliance Service Gruppen var det eneste firma, som fulgte op per telefon inden I afgav tilbud via mail. Det gav mig en rigtig god fornemmelse for et firma, som arbejder professionelt.
Og det levede I 100% op til :-)

7. december 2015

Effektiv flytning og god service

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Allianceservice. Jeg bestilte flytning i god tid og fik en god pris. Seyhan, indehaveren, er en bundreel fyr som jeg havde løbende kontakt til, så vi fik styr på flytningens nærmere detaljer, både af hensyn til mine ting og for at gøre det så nemt for flyttefolkene på dagen. På selve flyttedagen kom der tre mand i en stor bil og på to timer og et kvarter var jeg flyttet fra den ene ende af Valby til den anden. De kom præcist til tiden og var effektive og omhyggelige med bære tingene så der ikke var noget, der blev skrammet.
I forbindelse med flytningen bestilte jeg også gulvslibning, som ganske vist bliver udført af et gulvfirma som AS har tilknyttet. Også effektivt og hurtigt overstået og med et fint resultat. Der var visse skønhedsfejl, som de uden bemærkninger kom og justerede nogle dage efter. Eneste minus er, at jeg havde foretrukket at mødes med gulvsliber og lige gennemse, hvad der skulle laves og høre ham ad og forventningsafstemme. Min erfaring med håndværk er meget begrænset, så jeg var ikke helt klar over, hvad jeg skulle forvente. Dog skal det siges, at andre gulvfirmaer jeg talte med havde samme tilgang. De ville bare komme ud og gå i gang uden at se på tingene først. Det har andre måske ikke brug for, men det har jeg. Det ved jeg så til en anden gang :)
Alt i alt må jeg sige, at der ikke mangler service og god kundebehandling hos Allianceservice. Jeg ville ikke tøve med at engagere dem igen. Her bliver man taget seriøst.

19. august 2015

Ekster god service!

Fik et tilbud gennem flyttetilbud.dk. Fik et rigtig godt tilbud, de var meget venlig. De komme som aftalt og var meget venlige og fleksible i forbindelse med flyttekasser inden flyttening. Da de kom havde de ekstra bil med da det muligvis ikke kun være i den store bil. De var venlige til at sætte møble på plads og sætte kasse i de der tilhørende rum. Vi havde dagen forind modtage et nyt bord, som skulle retur, da fragtmanden fra butiken ikke kun selv hjælp de til. Overhovedet ingen problemer.
Skal vi flytte igen, vil jeg kontakte dem, rigtig god service.

Tilføjet den 31.12-2016
Skulle flytte igen. Kanon service. Kom med en fejle medelse. Da der var elevartor og alle ting skulle kunne være i højen. Men nej. En af reoleren kunne ikke. Ingen problomren, den tog de op på 4 sal.
Igen meget glad for derse service og de er meget venlig når kontak dem.
Rigtigt service.

19. august 2015

Flinke, overholdt aftaler og god service

Jeg beskrev præcis hvad jeg ville have flyttet (2 vær. lejlighed med møbler og antal flyttekasser) og vi aftalte en pris.
På dagen kom 3 mand og en god størrelse lastbil til tiden og efter lidt mere end 3 timer var alt flyttet til vores nye hus. Ca. 2 uger før/efter flyttedagen bragte/hentede de flyttekasserne.

27. juli 2015

Billig og dårlig flytning med ødelagte møbler uden erstatning

Man får hvad man betaler for og hos Allianceservice får man en billig flytning med uprofesionelle flyttefolk der ikke aner hvad de laver. Så hvis du har andet end flyttekasser skal du ikke benytte dette firma.
Jeg har fået ødelagt 4 Wegner y-stole fordi flyttefolkene bare har smidt dem ovenpå hinanden. Én stol alene koster mere end selve flytningen og selvfølgelig vil Allianceservice ikke tage ansvar for de ødelagte stole. Det er åbenbart min egen skyld fordi jeg ikke har pakket dem ind.
Mage til fuskerforetagende skal man lede længe efter. ØV.

23. juli 2015

Kom til tiden og var både flink og hjælpsom

Skulle flytte fra Ringsted til Kolding en lørdag og valgte Allianceservice da de gik meget op i at overholde tiderne og prisen var god.

Fredag aften ringede de lidt i kl.22 for at bekræfte at vi stadig havde en aftale om lørdagen og de undskyldte også tidspunktet de ringede på men det havde været en lang dag for dem. Jeg var bare glad for at de faktisk ringede da jeg selv overvejede at ville kontakte dem for at høre om de stadig kom lørdag kl.10.

Han kom til tiden og var hjælpsom med at fylde vognen selvom vi ikke havde aftalt på forhånd at han skulle hjælpe til.

Alle ting kom helt skinnet frem og det var kun på få ligegyldige ting der var kommet et par skrammer på men vi fortalte også under pakningen af bilen hvad der var vigtigt og hvad der ikke var så vigtigt så det var os selv der fik det stablet lidt skidt. Det skal Allianceservice ikke have skyld for.

Vi betalte det beløb vi havde aftalt og gav faktisk chaufføren en god slat drikke penge for det gode humør og den hjælpende hånd.

Ikke nok med det så fandt vi ud af at vi havde glemt nogle nøgler i hans vogn men da jeg fik ringet til ham så bekræftede han at de var der og ville vente på at vi hentede dem inden han kørte på motorvej. Han var heldigvis kun 5 min kørsel væk.

30. marts 2015

Fantastisk Service!!

Jeg skulle flytte d. 06/11 og det var meget vigtigt at det blev på dagen. Jeg sender mine oplysninger ind via. flyttetilbud.dk og får et opkald en time senere om at de kunne klare mit 1 værelset lejlighed fra Frederiksberg til nørrebro på 2 timer til 1200 med en mands hjælp. Men jeg prøvede lykken og pressede dem lidt ned i pris til 1000kr, hvilket er fantastik på dagen og når det er så billig i forvejen.
Seyhan dukker op til tiden. Han er skide venlig og vi får sludret i hele 2 timer. Vi får klaret det hele til tiden med min kærestes hjælp, nemt, hurtigt og smertefrit (bortset fra min egen ryg haha)

Kan varmt andbefalde dette firma og har tænkt mig at ringe til dem igen når jeg flytter herfra!

6. november 2014

Perfekt, enkelt, god service

skulle flyttet den 7 aug, og fik et rigtigt godt tilbud fra allianceservice.

mig og min romie var dog færdig før tid med at få pakket ned så vi valgte at bære det ting ud vi selv kunne.

de kom før tid og ringede self inden for at høre om det nu var i orden.
de gik straks igang og tjekket lige alle de ting der skulle med.
da alle tingene var lastet bedte han mig gå ind og se om der var mere der skulle med, selvom det var ting jeg ikke havde skrevet på opgaven, og en gyngestol, cykel mm som han bare tog med alligevel, super fin service.

aflastningen af min møbler gik også helt smertefrit, og fik enddag rykket et par tunge møbler rundt selv de egentlig var stillet i et andet rum (0:

kan klart anbefalde dette firma, og vil bruge dem igen en anden gang

13. august 2014

Perfekt flytning!

Alliance Service Group udførte flytning af nogle større og tunge møbler fra Frederiksværk til København. Flyttebilen dukkede op punktligt og alt forløb som aftalt med godt humør og til den rette pris. Jeg kan kun anbefale firmaet og ønske dets medarbejdere alt hel og lykke.

15. juni 2014

Top professionel assistance til tiden

Jeg fik assistance til flytning samt fik foretaget en hovedrengøring af en lejlighed, der uden anmærkninger blev godkendt af udlejer. Service og arbejde var helt i top. Jeg kan 100% anbefale Allianceservice

23. januar 2014