AL-KO Gardentech Danmark Anmeldelser

2,6

Jeg har lige skiftet min gamle Klippo excellent ud, med en AL-KO EASY 4.66 P-D BENZINPLÆNEKLIPPER, 131 CCM, 1200 M², har samlet den som forøvrigt er super nemt og hurtigt der er stort set intet der... Se mere

Al-ko plæneklipper 3. Gang at kileremstræk er ude af drift. Koster ca 600,, hver gang hos reparatør. Mener at det er en fejlkonstruktion 51.0 spa comfort. Mener at flere har problemet. I det lange... Se mere

Grundlæggende glad, men 36V-batteriserien har ikke imponerende holdbarhed, og jeg skal nu igen købe nyt batteri ... Jeg har hækkeklipper, græsslåmaskine og kanttrimmer med 36V batteri og maskinerne... Se mere

købte en motorsav has davidsen i nykøbing mors d.1 maj 2026 og efter 14 dage gik den i stykker og nu mener alko at jeg ikke har brugt olie i benzinen og det er en lodret løgn fra alko,s side den har k... Se mere

1. Butik med udstyr til haveanlæg
  2. Plænepleje
  3. Plæneklipperbutik
  4. Leverandør af vandpumper

I mere end 90 år har vi produceret havemaskiner af højeste kvalitet. Vi tilbyder et omfattende udvalg af plæneklippere, robotter, hækklippere, motorsave, pumper og meget mere, som gør dit havearbejde meget lettere. Vores maskiner er gennemtænkte og intelligente, og vil lette dit havearbejde, så du kan bruge fritiden på andre ting.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Køb aldrig Al-ko

Har købt en Al-ko BKS 4040 kædesav. Efter 14 dage uden start og fejl i starttrækket blev den sendt til reparation. Kom retur og det er nu lykkes at starte den 2-3 gange efter megen besvær. Deres Easy-start er intet værd. Har nu igen brugt (læs spildt) hele og halve timer på at starte den uden held. Køb ALDRIG Al-ko.

30. juli 2017

Rigtig dårlig service

Købte en al-ko m. selvstarter i august måned i Silvan Ribe. Så gik gearkassen en måned efter så trækket ikke fungerede. Indleverede til rep i Silvan 18.09. Hørte ingenting. Rykkede 2 .oktober og fik at vide at værkstedet vente på en "dims". Rykkede igen i dag (9. oktober). Fik at vide at de stadig ventede på dims og at den måske skulle komme fra østen og at der nok ville gå til medio november.

Jeg fortryder virkelig meget, at jeg for at spare et par hundrede kroner ikke købte en plæneklipper hos den lokale med eget værksted.

9. oktober 2015

dårlig kvalitet

Købte en el græsslåmaskine og efter 4-5 gange knækkede det tynde plastichængsel af, så låget på opsamleren ikke kunne sidde fast. Jeg havde købt den i Metro. Men kunne ikke få lov til at aflevere den i Metro, skulle sende den som pakke til Jylland, hvilket jeg ikke kunne/ville, da de kunne ville dække fragten, såfremt det kunne bevises, at det var en fejl fra firmaet side ! Og hvordan skulle jeg kunne bevise, at jeg ikke havde øvet vold på maskine eller gjort andet, der retfærdiggjorde, at dette hængsel så hurtigt knækkede. Det skal siges, at hængslet var ualmindelig tyndt og af hårdt plastic, så det måtte knække. Det er endt med, at jeg har måtte købe en ny maskine, selvfølgelig ikke en Al-ko

2. juli 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (117 anmeldelser)